sAvitus istorija

Pradėjo sAvitus, spalio 11, 2012, 21:59:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

sAvitus

Nu nežinau čia gal man vienam su psichika buvo blogai,bet pries 2 metus miegodamas girdėdavau keistus,šiurpius garsus.Lyg kažkokia butybė man į ausi kažką šnibžda.Nu nežinau visas baimės surakintas net nebuvo mėnkiausio noro apsiversti ar atsistoti.Nu ką,taip ir išbuvau kažkur 2-3 savaites be miego.Tik vėliau palaipsniui nuslūgo ta nesamonė (nemoku kaip įvardinti).Tik vieną kartą buvo išskirtinis atsitikimas-žiuriu televizoriu naktį ir iš niekur nieko pradėt kažkas neaiškiai kalbėt.Nu ta vasara ne iš geriausių buvo.

Parissa

Paminėjai,kad žiūrėjai televizorių.Ar kartais ne siaubo filmą?Nes pažiūrėjus kartais taip išsigąsti,kad net pradeda "vaidentis" .Taigi,gali būti paprasčiausias vaizduotės padarinys ;)

eternal.bliss

#2
balandžio 15, 2013, 18:04:30 Redagavimas: balandžio 15, 2013, 18:07:56 by eternal.bliss
Na man per pc kolonėles būdavo kartais kažkokie nesuprantami balsai šnabžda, kartais per ausines būdavo, bet esmė, kad muzikai grojant kartais išgirzdavau kažkokį ne į temą garsą, tarytum pašalinis kažkoks trugdis, išjungdavau muziką ir tiesiog pasigirsdavo tie šnabždėseiai, tai ne vieną kartą buvo  :) Išjungus muziją tie balsai gerai girdisi, visada bandydavau įsiklausyti ką sako, bet nieko aiškaus nesupratau, tiesiog nesuprasi kas per žodžiai  ;D
Kadangi nekartą taip buvo nuolat bandydavau nustatyti kame problema gal kažkas ten prisijungia, kokia reklama ar kas- nieko, jokio paaiškinimo nesuradau, radijos bangų kaip ir negauto kompas, ir nuolat kai išjungdavau muziką tas pašalinis šnabždesys pranygdavo po kažkiek laiko ganėtinai greitai bet na 30sek. būdavo. Dar buvo taip kad pranykęs vėl atsirasdavo kelioms akimirkoms ir vėl nebesigirdėdavo.
Aišku kaip bebūtų keista man tie garsai kažkokios baimės nekėlė, tiesiog buvo ganėtinai įdomu ir įdėmiai klausydavau ką ten sako, Dabar taip nebenutinka. :)

.L.U.T.H.O.R.

Gali gaudyti kolonėlės radijo bangas. Pas mane namie ir gaudydavo, bet kažkaip nesureikšmindavau. Kažkokia stotį pagaudavo ir girdėdavosi normaliai ką kalba net :D

preacher

Lakios jūsų fantazijos, galėtumėt rašyti scenarijus pigiems "B lygio" filmams  ;)

Skunk

Citata iš: Šešėlis  balandžio 15, 2013, 18:16:12
Gali gaudyti kolonėlės radijo bangas. Pas mane namie ir gaudydavo, bet kažkaip nesureikšmindavau. Kažkokia stotį pagaudavo ir girdėdavosi normaliai ką kalba net :D

Kokį ruskaja radio kaip prigaus tavo koloneles  :D

eternal.bliss

Bet tai nebegaudo, o niekas nepasikeitė, beto neaiškus žodžiai buvo net nesuprasi ką sako, ir apskritai neatskirsi kas per žodžiai, kokios kalbos, kažkokie murmėjimai.  ;D beto toje "radijoje" visados tik kalbėdavo monologu, jokios muzikos, tiesiog kažką kalba ir visada kai išgirsdavai taspats, suprasčiau, kad dar kokia muzika būtų tai viskas aišku, o dabar.. Gal rišys blogas  :D

.L.U.T.H.O.R.

Tai pas mane ir muzikos nebūdavo, ir visiškai aiškiai nesigirdėdavo, bet buvo panašu į lenkų kalbą :D Na realiai, gi yra tie aparatai, kur ale gali išgirst kokius vaiduoklius ar ką iš balto triukšmo, tai čia gal ir pagaudavo :D

Preacher, tokią lakią vaizduotę, kad net išgaravo :D

Ezekiel

#8
balandžio 16, 2013, 00:11:12 Redagavimas: balandžio 16, 2013, 00:13:45 by Ezekiel
Kaip keista. Jau du žmonės pasakoja turėję akustinius potyrius, o man priešingai dažniausiai pasireiškia vizualiniai paranormalus potyriai. Nepaaiškinumų balsų, prisilietimų įspūdžių retai pasitaiko. Gal čia kažkaip susiję su profesija ar tam tikrais geriau išlavintais gabumais, kuriose tam tikri pojūčiai labiau naudojami?

varpainis

vaikysteje prisiziurejas visokiu twilight zone as irgi matydavau ir girdedavau visokias nesamones. Vat butent tokie zmones kurie labai domisi tais paranormaliais dalykais dazniausiai ir ''susiduria'' su balsais ir vaizdiniais  ;D fantazija suveikia ir kiekviena sukrebzdejima ar ant kedes numestus dzinsus traktuoja kaip poltergeistus ir bildukus-pi*dukus.

Kasius

Nesujaudinkite dėl viduje kalbų, kol jie vidurį dienos nieko nesako  ;); o jei ir ką sako nesujaudinkite, kol nepradės siūlyti greitos paskolos ar ką užmušti.
Paprasčiausiai pervargus, ar, kaip rašėte, porą savaičių normaliai nemiegojus, tokių kalbų prieš užmiegant galima išgirsti, tiesiog tai yra savotiško organizmo intoksikacijos rezultatas ir dėl šių garsų nereikia jaudintis.
Be to, prisiminkite, kad psichinius ligonius nuo sveikų skiria tik jumoro ir ironijos jausmas.
Atsilaiduokite ir džiaukite savo pasąmonės "transliacijomis", nieko naujo be to ką jus pats išstūmėte iš savo sąmoningo gyvenimo neišgirsite.
Jus gi nebijote kai sapne, kas nors su jumis kalbasi? 

Aukštyn