Demonai - apsėdimai . Patirtis .

Pradėjo Linas Esu, gegužės 20, 2017, 22:47:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: Legionas  gegužės 24, 2017, 17:40:42Na pats patyrimas ir yra faktas. Nesvarbu nurašytum, tai dvasioms ar protui. O jeigu tai veikia, tai didelio skirtumo iš tikro nėra. O kad tai patirtum turi arba būti ritualo metu arba pats išsikviesti. Lengviausia tikriausiai būtų pačiam kviesti, o kaip tą padaryti, jau patarimą gavai. Pasinaudoti Lesser Key of Solomon :)Na jei dėl visko, kas tau nutinka "kaltinsi" dievą, tai aišku, tada pritariu :) Toks dievo planas :)

O raišteliai dabar jau mada. Kaip ir daugelis panašių dalykų šiais laikais :)

Ok , pažiūrėsiu gal rasiu interente lietuvišką vertimą , įsigysiu . Kurio dievo planas ?
P.S naudojote šia knygą ?

Linas Esu

Citata iš: Owldies666  gegužės 24, 2017, 22:38:29Tai sakot, bet kokio pobūdžio patyrimas jau yra faktas? galbūt tai ir veikia žmogiškame pasaulyje, ypač jei persikeltume į teismų sistemos pasaulį, kai liudininkų pasakyti žodžiai yra laikomi faktiškais parodymais, turinčiais galią lemti teisiamojo likimą. Tačiau čia mes kalbame apie žmogišką pasaulį ir šiek tiek aukštesnįjį.  Pvz, žmonės dažnai patiria įvairius regėjimus, teigia, matę jiems apsireiškusius šventuosius ir t.t., tačiau ar galime tai laikyti faktais? Galbūt tam žmogui ir atrodo tai faktas, tačiau jei tai tebuvo haliucinacija, ar ji gali vadintis faktu? Galbūt kartais faktai skirtingai suvokiami iš skirtingų pozicijų ir negali būti vertinami racionaliai...
Teismų praktikoje liudininko nuomonę reikia pagrįsti įrodymais . Kitu atveju jo nuomonė nėra laikoma faktine .

klajunas

Instrukcija kaip pamatyti demoną. Turi būti vidurnaktis, tamsus kambarys, juodos degančios žvakės išdėliotos ratu, patogiai įsitaisyti viduryje, įjungti muziką kurios pavyzdys apačioje, užsimerkti sutelkti dėmesį į du taškus ant galvos kur turi būti ragai ir medituojant pradėti lėtą evokaciją-invokaciją. Gali įsidurti su adata į pirštą jeigu nori greitesnio rezultato - kad tave iš toliau užuostų.

Jeigu pavyks, greičiausiai matysi sapną ir ryte atsibusi maloniai nuvargęs, kupinas nakties įspūdžių.


Gerų eksperimentų.

PS turi būti vienas, be žiūrovų. Demonas fiziškai greičiausiai neprisistatys, bet įspūdis kompensuos trūkumą. Jeigu prisistatys, gali pasiimti su visam.

elteide

#33
gegužės 25, 2017, 22:30:20 Redagavimas: gegužės 25, 2017, 22:32:19 by elteide
nereikia jų kviestis , kam..esam žmonės gyvenkim žmogiškai tarp žmonių
nors dabar ne vieną demoną išvaikyčiau po tvoros dažymo ...vargšė nugara ..

Novocaine

Visa rezultata lemia ar tiki tuo ar ne. Dauguma atveju. Kas liecia anapusines butybes, daznai jie netelpa  i konkrecia role kaip angelas/demonas

Linas Esu

Citata iš: Novocaine  gegužės 25, 2017, 22:37:45Visa rezultata lemia ar tiki tuo ar ne. Dauguma atveju. Kas liecia anapusines butybes, daznai jie netelpa  i konkrecia role kaip angelas/demonas
Visiškai netikiu , esu susidūręs su atvejais kai kiti tikintys laikytų žmogų apsėstu ir religingoje aplinkoje kviestų egzorcistą , tačiau jis sirgo šizofrenija , medikamentų pagalba dabar gyvena mormalų gyvenimą .

Novocaine

Citata iš: Linas Esu  gegužės 25, 2017, 22:40:28Visiškai netikiu , esu susidūręs su atvejais kai kiti tikintys laikytų žmogų apsėstu ir religingoje aplinkoje kviestų egzorcistą , tačiau jis sirgo šizofrenija , medikamentų pagalba dabar gyvena mormalų gyvenimą .
Tikejimu - turiu omeny atliekant ritualus kvieciant dvasias ir panasiai. Jei tiki kad kazkas ivyks, gali pasiteisinti. Kazkas panasaus i placebo efekta.
Psichines ligos kitas atvejis.

Linas Esu

Citata iš: Novocaine  gegužės 25, 2017, 22:43:12Tikejimu - turiu omeny atliekant ritualus kvieciant dvasias ir panasiai. Jei tiki kad kazkas ivyks, gali pasiteisinti. Kazkas panasaus i placebo efekta.
Psichines ligos kitas atvejis.
Norėčiau prieštarauti , tačiau tai labai sudėtinga tema . Kadangi egzorcistai nekviečia į pagalbą psichiatrijos atstovų . Bet kaip ir minėjau , manau daugelis nutikimų yra paaiškinama , nesinauduojant paranormaliais apibrėžimais ar mitologinių būtybių vardais . Duočiau ranką kirsti jog psichinės ligos ir apsėdimai - vienas ir tas pats . Jeigu kada tektų apsilankyti psichiatrijos ligoninėje , manau požiūris pasikeitų iš esmės . Paranormalu tai kas nepaaiškinama , o tokių dalykai kaip apsėdimai šiai dienai yra paaiškinami . Visų pirma žmonės klaidą daro dar net nepaaiškėjus tiksliai diagnozei , šaukia jog tai apsėdimas , demonas ar pan .... čia yra problema .

Benamis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 25, 2017, 22:51:38Kadangi egzorcistai nekviečia į pagalbą psichiatrijos atstovų
Is kur tokia informacija?

Novocaine

Citata iš: Linas Esu  gegužės 25, 2017, 22:51:38Norėčiau prieštarauti , tačiau tai labai sudėtinga tema . Kadangi egzorcistai nekviečia į pagalbą psichiatrijos atstovų . Bet kaip ir minėjau , manau daugelis nutikimų yra paaiškinama , nesinauduojant paranormaliais apibrėžimais ar mitologinių būtybių vardais . Duočiau ranką kirsti jog psichinės ligos ir apsėdimai - vienas ir tas pats . Jeigu kada tektų apsilankyti psichiatrijos ligoninėje , manau požiūris pasikeitų iš esmės . Paranormalu tai kas nepaaiškinama , o tokių dalykai kaip apsėdimai šiai dienai yra paaiškinami . Visų pirma žmonės klaidą daro dar net nepaaiškėjus tiksliai diagnozei , šaukia jog tai apsėdimas , demonas ar pan .... čia yra problema .
Sutinku su tavim del sito.
Mano visi komentarai buvo labiau reference i anksciau cia ikelta video ir explaineri kaip pamatyti demona.  

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Owldies666  gegužės 24, 2017, 22:38:29Tai sakot, bet kokio pobūdžio patyrimas jau yra faktas? galbūt tai ir veikia žmogiškame pasaulyje, ypač jei persikeltume į teismų sistemos pasaulį, kai liudininkų pasakyti žodžiai yra laikomi faktiškais parodymais, turinčiais galią lemti teisiamojo likimą. Tačiau čia mes kalbame apie žmogišką pasaulį ir šiek tiek aukštesnįjį.  Pvz, žmonės dažnai patiria įvairius regėjimus, teigia, matę jiems apsireiškusius šventuosius ir t.t., tačiau ar galime tai laikyti faktais? Galbūt tam žmogui ir atrodo tai faktas, tačiau jei tai tebuvo haliucinacija, ar ji gali vadintis faktu? Galbūt kartais faktai skirtingai suvokiami iš skirtingų pozicijų ir negali būti vertinami racionaliai...
Kur sakau, kad bet kokio? Kalbu grynai apie evokacinius patyrimus. Ir faktas, kad atlikę vienus ar kitus ritualus patirsite tam tikrus potyrius. Kam juos priskirsite kitas klausimas, bet kaip sakiau, jei tai veiksminga tai didelio skirtumo nėra.
Citata iš: Linas Esu  gegužės 25, 2017, 16:06:08Ok , pažiūrėsiu gal rasiu interente lietuvišką vertimą , įsigysiu . Kurio dievo planas ?
P.S naudojote šia knygą ?
Lietuviškai kažin ar rasi, nelabai populiari literatūra. Kiekvieno išpažįstamos religijos dievo :) Naudojausi joje esančia informacija.

Linas Esu

Citata iš: Benamis  gegužės 25, 2017, 22:56:50Is kur tokia informacija?
Domėjausi , skaičiau ir praktiką atlikinėjau . Dėl išimčių nesiginčysiu .

Linas Esu

Citata iš: Legionas  gegužės 25, 2017, 22:57:35Kur sakau, kad bet kokio? Kalbu grynai apie evokacinius patyrimus. Ir faktas, kad atlikę vienus ar kitus ritualus patirsite tam tikrus potyrius. Kam juos priskirsite kitas klausimas, bet kaip sakiau, jei tai veiksminga tai didelio skirtumo nėra.Lietuviškai kažin ar rasi, nelabai populiari literatūra. Kiekvieno išpažįstamos religijos dievo :) Naudojausi joje esančia informacija.
Tai nėra skirtumo kuria kalba kviečiate , svarbu taisyklingai viską atlikti ?

Benamis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 25, 2017, 23:00:38Domėjausi , skaičiau ir praktiką atlikinėjau . Dėl išimčių nesiginčysiu .
Nezinau pas ka praktika atlikinejai, bet kiekvienas egzorcistas pries tai, kai imasi egzorcizmu, zmogu nukreipia pas psichiatra. Ta gali paliudyti ir @paragraf 78 , kuris sioje vietoje turi daugiau patirties negu visus cia esancius dalyvius kartu sudejus.

Del pseudo-egzorcistu, ar nezinia kokios balos egzorcistu nesigincysiu.

elteide

Citata iš: Novocaine  gegužės 25, 2017, 22:37:45Visa rezultata lemia ar tiki tuo ar ne. Dauguma atveju. Kas liecia anapusines butybes, daznai jie netelpa  i konkrecia role kaip angelas/demonas
pažįstu, kur netikėjo net nežinojo, o kažką kažkiek pasišaukė ...

Aukštyn