Creative nutikimai

Pradėjo Creative, gruodžio 01, 2016, 23:41:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

#15
rugpjūčio 26, 2017, 16:10:00 Redagavimas: rugpjūčio 26, 2017, 16:19:57 by Creative
Ok, pasikarščiavau, viskas sutampa jei įsigilinus į visus šaltinius iš kur galėjo atsirasti, aš čia ne prie ko, tik panorėjau į temą įsigilinti nelaiku ir ne vietoj :D

P.s. norėčiau kad taip būtų

Creative

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 26, 2017, 04:57:18O kodėl ne magiška? :D
Magiška magiška, gi visi atrodo tokie angeleliai baltais rubais, o jei jų šimtai tai šia jau šabašas angelu :D

Creative

#17
rugpjūčio 30, 2017, 23:09:54 Redagavimas: rugpjūčio 30, 2017, 23:17:03 by Creative


Graži palaidinė taškuotą, kai gavau šitą nuorodą ir paplatinau fb tai atsirado Leonelio mesio taškuotas švarkas žiniasklaidoje, leonelis net padekojo už dizainą kažkam neatsimenu ar dolcegabanai ar kažkam tokio, tai buvo antrašteje, nes tuo laiku neskaičiau straipsniu o tik antraštes. Net juokinga buvo pasidarę.

O vat dieną prieš kad Leonelis Mesis yra iš argentinos tai žiniasklaida parašė antraštė kad "Dievas iš argentinos" kitaip sakant kad tik jis laimėjo geriausio futbolininko apdovanojimą tai jį pripažino žiniasklaida Dievu. Tai vat ta pati žiniasklaida parašė straipsnį po keliu menesio, kad lietuviai nuvarė po argentiną ir sakė kad jautė ten dievą. Šie du straipsniai nebuvo sugretinti, bet pasirodo yra priežastis ir pasekme, taip veikia žiniasklaida.


P.s.
    Man nostalgija tų laikų kai stogas važiavo nuo interneto ir sveikata šlijo vis labiau.

Creative

#18
rugpjūčio 31, 2017, 00:36:02 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:02:45 by Creative


Papostinau fb panašu į šitai ir straipsnis žiniasklaidoje kad europoje mažėja naftos vartotoju. Po keliu metu naftos kainos krito iki neregėtų mažumu. Ai be to po keliu valandu kai papostinau atsirado straipsnis kad kažkur jūroje naftos pastatas sugriuvo.

Arba susirašinėjų aš su draugu ir še juokais sakiau "gal nori į marsą?" ir! 3min bėgyje atsirado straipsnis kad ruošiasi kolonizuoti marsą. Čia iš tos pačios operos kai nežinai kas pirmas tai sugalvojo, pas ką mintyse pirmą tai atsirado.


Edit:

Kažką fb paspaudžiau iškart žiniasklaidoje atsirado straipsnis apie branduolinį laikrodį kuris rodė 5 min iki paleidimo. Aš išsigandau ir pasislepiau po kaldra su galva ir bijojau... po 5 minučiu atsikeliu pasižiuriu ką rašė o ten atsirado straipsnis kad valtyje užsisege viska plaukia gražioje gamtoje. Aš kaip trenkta pagalvojau kad apie mane kad aš pasislepiau po kaldra ir bijojau kai aplinkui gamta ir grožis t.y. nieko neatsitiko o viskas gražu.

Arba atsigulu į lovą ir ištraukiu viena ranką virš gsalvos mintyse norėjau paimti už rankos "nematomąjį". Kitą dieną žiuriu straipsnis kad moteris pamate kaip tarp šiukšliu kišo vaiko ranka ir jį išgelbėjo.

Vat tokios takelės šiandienai.

Dar prisiminiau. Kažkaip prisedau prie kompo apie 7 val vakaro tik tais ir atsiverčiu žiniasklaidą, verčiu versčiu ir matau mano smegenyneje susikūrė paveikslas ką man daryti kitaip tariant aš pašokau ir pradėja staiga tvarkytis nes nežinojau ar svečiai ateis pas mane ar kai man reikės eiti truputi vėliau pas kaimynę o ten turėtų būti svečiai (svečiai pagal straipsnius). Tai pašokau lovą paklojau, išsiurbiau kambarį, nbėgau po dušu greit palindau, pribėgu prie kompo pasižiūrėti žiniasklaidą o ten atsirado straipsnis su nuotrauka"Shevron CALM DOWN". Tai jo... tiesiogiai man skirta kad nusiraminčiau nes širdis plakė kaip pašėlus (dėl svečiu neaiškios kilmės). Prisedau ir pagalvojau kad jau laikas eiti pas kaimyne ir še prie jos duru prasilenkem su vienu dar nematytu man vyru  kuris ejo iš jos (tokie tie svečiai)...

Arba reikia man nueiti cigarėčiū nusipirkti tai nuejau kai grįžau straipsnis atsirado kad kažkas nuėjo vaistu į vaistinę- neblogas analogas. :D kūrybinga

Linas Esu

Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?

Creative

#20
rugpjūčio 31, 2017, 01:06:36 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:11:09 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Normalu kai nesikartoja i dieną po kelis sykius ir taip diena iš dienos :)

Nors ne. tavo palyginimas man netinka bet nesakysiu dėl ko. Nes tai paprasta o kas paprasta aš bandau nerašyti. O tai kad aš pradėjau labiau sekti save savo mintis bei veiksmus ir klausti kodel būtent darai taip ar anaip ar tai normalu? O paranormalu būna tada kai išskirtiniai atvejai padaro šį grožį paranormaliu... bet vėliau tai turėtų pasidaryti normalu nors gyventi taip tokiam pasaulelyje sudetinga.

Linas Esu

#21
rugpjūčio 31, 2017, 01:16:57 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:20:29 by Linas Esu
Na mano analogas atitinka šitus paranormalius jūsų " sutapimus " . Realiai čia daugiau net pritempinėjimas gaunasi bent jau šioje citatoje :D Maždaug : ėjau vandens nusipirti , grįžau - žiūriu straipsnis apie uraganą Amerikoje .

O čia jūsų ---->

Citata iš: Creative  rugpjūčio 31, 2017, 00:36:02Arba reikia man nueiti cigarėčiū nusipirkti tai nuejau kai grįžau straipsnis atsirado kad kažkas nuėjo vaistu į vaistinę- neblogas analogas. :D kūrybinga

P.S ( didelio skirtumo nematau :D )

Creative

#22
rugpjūčio 31, 2017, 01:18:11 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:24:45 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 01:16:57Na mano analogas atitinka šitus paranormalius jūsų " sutapimus " . Realiai čia daugiau net pritempinėjimas gaunasi bent jau šioje citatoje :D

Pritariu bet kodėl tuo pačiu metu atsirado?

Žinau buvo pritempinėjama kai aš turėjau pas psichoterapeutą nueiti galvojau 18h susitarem ir be 15 min 17h tik išsiplovus galvą atsiverčiau žiniasklaidą ir ten parodytas katinas taksi mašinoje ir antrašte "kas pavežės katiną?" tai man čia eureka galoje suskambo ir supratau kad reikia visdelto paskambinti pasiteirauti kokiu laiku susitarem susitikti ir paskambinau jei nebuciau mačius to katino tai nebučiau net pagalvojus kad man transporta ruošė jau nes susitariau iš tikrųjų 17 h susitikt, vat tokios takeles, o del transporto tai kai sedau i mikriuka  kuris iskart atvaziavo vos man išejus i gatve tai dar neeme pinigu nes netoli vaziuoti buvo. Čia tikrai pritempinejimas. Bet nebūtų to katino mašinoje ir nebutu parase kad iesko transporto nebučiau net pagalvojus kad ne 18h o 17h man rekejo buti.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Analogas turėtų būt, Važiavai pro mcdonalds, užsimanei mėsainio, gryžęs delfi pamatei straipsnį, kad perdirbta mėsa sukelia vėžį :D

Linas Esu

#24
rugpjūčio 31, 2017, 01:33:18 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:40:28 by Linas Esu
Tai moralas tame , kad katinas buvo pranašas dėl laiko ? o kaip kiti paveiksliukai , kuriuos visą dieną matėte internete ?

Ir nepagalvojote jog tiesiog , prisiminėt ? :D :D

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:31:14Analogas turėtų būt, Važiavai pro mcdonalds, užsimanei mėsainio, gryžęs delfi pamatei straipsnį, kad perdirbta mėsa sukelia vėžį :D
Čia yra pritempinėjimas . Jeigu ji būtų perskaičiusi straipsnį " brangs cigaretės " arba " dar ne vėlu mesti rūkyti " . Manau būtų ta pati reakcija . Kai ieškai "paranormalių sutapimų" , nesunku juos rasti . Ypač kai domiesi panašiais dalykais , save lengva įtikinti .

Creative

#25
rugpjūčio 31, 2017, 01:37:38 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:44:55 by Creative
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 01:33:18Tai moralas tame , kad katinas buvo pranašas dėl laiko ? o kaip kiti paveiksliukai , kuriuos visą dieną matėte internete ?

Ir nepagalvojote jog tiesiog , prisiminėt ? :D :D
Katinas man turi simbolinę reikšmę, todėl ir užkliuvo tas straipsnis.
Ir Legiono postas labiau primena tai kas iš tikruju vyko tik žymiai dažniau.

Nors ką čia aš... bandau ir iš jūsų pusės pasižiūrėti.. bet pvz su biplanais ir cd išlydetuves parodo kad tai nėra taip paprasta kaip pritempinejimai. Jei neatsimenat (neskaitet) tai papasakosiiu. Sedžiu prie kompo, užsimaniau senu dainu paklausyti, išsitraukiau senus cd ir isirinkau lietuviu dainas paklausyti ir beklausant (po keliu dainu) užsimaniau biplanu dainas paklausyti. Ir už valandos atsiverčiu žiniasklaidą o ten rašo kad netik biplanam kažkokį apdovanojimą suteikė bet kad "CD jau atgyvena?", tada dar vakare baigėsi office galiojimas mano bet dar veike ir straipsnis atsirado atsimenu tik paveikslelį kad parašyta jame NO COPIRATE arba kaip ten angliškai neatsiemnu.

.L.U.T.H.O.R.

#26
rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 01:58:51 by Legionas
@Creative panašu į tai ką Jungas apibūdino kaip sinchroniškumas, reikšmingi atsitiktinumai, galbūt domėjusis ir žinai. Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :)

Creative

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03@Creative panašu į tai ką Jungas apibūdino kaip sinchroniškumas, reikšmingi atsitiktinumai, galbūt domėjusis ir žinai. Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :) Panašu į tai kas vyksta tau?
Tiksliau vyko. Dabar nelabai atsiribojau nuo žiniasklaidos ir kitur bet dabar vel po truputi pratinuosi neatsilikti nuo pasaulio .. Jo skaičiau Junga bet mažai ką ten radau apie sinchroniškumą. Dvidešimt Trys irgi apie tai rašė. Bet kas iš to aš nežinau.

Creative

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :)
Papasakok ką šneka ezoterinėse grupėse, labai idomu (pati neturiu tokios grupės todėl idomu)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Creative  rugsėjo 01, 2017, 20:44:58Papasakok ką šneka ezoterinėse grupėse, labai idomu (pati neturiu tokios grupės todėl idomu)
Apskritai tai daug ką šneka :) o kas dėl pačio sinchroniškumo, tiesiog pastebėjau, kad mėgstama visus bent kiek reikšmingus atsitikimus vadinti sinchroniškumu. 

Aukštyn