Ar įmanoma surasti ir įrodyti implantus galvoje?

Pradėjo klajunas, sausio 25, 2016, 14:24:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#45
sausio 26, 2016, 21:30:55 Redagavimas: sausio 26, 2016, 21:36:42 by time
Citata iš: klajunas  sausio 26, 2016, 21:14:03Aš tirti nepradedu dabar, šis darbas padarytas seniai, kiek skirtas man pačiam, nes kai tiri sau pačiam, tai patirtis yra pakankamas pagrindas ir nereikia jokių papildomų faktų ar įrodymų. Jeigu tarkime ką nors pamatai, tai sau juk nesakai, kad tai laikysiu netiesa tol, kol negausiu įrodymų. Tokį atsakymą duoda kiti žmonės, kurie neturi tavo patirties. Todėl patyręs žmogus visada vienu žingsniu arčiau tiesos nei visi kiti, kurie demonstruoja savo skepticizmą ir reiškia tau pretenzijas.

Tad šitame lygmenyje man viskas seniai aišku, nėra jokios painiavos, matau labai aiškų paveiksliuką, kas veikė prieš mane ir kokie motyvai. bet iš savo sąmonės galiu ištraukti tik kalbą. O kiti atsako, kad pasakyti ar parašyti galima bet ką.

Bet tema ne apie mano lankymąsi ligoninėje, šios informacijos čia neatskleidinėsiu. Aš ne sau aiškinuosi, aš rodau pavyzdį, nes tokių kaip aš yra labai daug. Aš sau jau viską išsiaiškinau. Bet vėlgi, kaip sakoma čia informacija Top Secret. 
Ir tu teisingai darai, kad ne kiekvienu pasitiki. Juk žinai internete, neretai ir spec. tarnybų darbuotojai sėdi, ne tik iš Lietuvos, ir jie gali gerai mokėti lietuvių kalbą. Aš ne skeptikas tavo istorija. Manau yra čia forume žmonių, kurie netiki tavimi, nes tu neviską pateiki (kaip pats ir sakai), bet ir gerai darai. Aš pilnai tikiu, kad gali būti implantai isodinami, bet aišku grynos informacijos internete irgi nerasi... Reikia orientuotis pačiam, rimtai, nes internetas neretai norėdamas užslėpti kaikurių dalyku egzistavimą visuomenėje pasitelkia tam tikrus žmogiškus pavadinimus (darbas, vaistai, maistas) ir jie suprantami tik tam tikroms spec. tarnyboms, grupėms žmonių, kurios išbando ant paprastų žmonių (reiškinius). Simboliškai kalbant, mes nebepajėgūs atskirti grynos tiesos. Prisipainiojo ir tiesos, ir melo, mažai tikėtina ką nors "gryno" rasti.

Anonim

Labai sudomino mane šita tema, iš tikrųjų. Asmeniškai manau, kad implantavimas į smegenis gali būti atliekamas. Niekur neradau autoriaus istorijos pradžios, kadangi pirmame jo pranešime apie tai nebuvo užsiminta.
Galbūt galėtum plačiau papasakoti, kokie simptomai, na, galbūt ne simptomai, pavadinkime tai jausmu kažkokiu, kokie jausmai tave apima, tiksliau tariant, kas darosi su tavimi?

Ką kirdi, ką matai kitaip negu kiti žmonės, pavyzdžiui?  Turiu omenyje, kažkokius papildomus garsus ar kažkokią kitą įtaką. Nenoriu priversti kartotis, tad jeigu kartais šią informaciją buvai išdėstęs, būtų malonu, kad nukreiptum į tam tikrą pranešimą.

O kas dėl spec. tarnybų, tai mano nuomone, nemanau, kad autorių kažkas seka. Ta prasme, jeigu tos tarnybos, arba kad ir kas tai bebūtų, nenorėtų, kad šiais klausimais ir šia tema autorius bendrautų su kitais ir dalintųsi visa informacija, ji tam jau seniau būtų užkirtusi kelią. Kodėl? Todėl, kad sužinoti IP adresą apart šios svetainės administracijos nėra tokia jau ir misija "neįmanoma". Viskas šiais laikais įmanoma, tereikia laiko ir noro. O kas yra tuo suinteresuoti, tas to turi į valias

Vienuoliktasis

Citata iš: Anonim  sausio 29, 2016, 00:11:17O kas dėl spec. tarnybų, tai mano nuomone, nemanau, kad autorių kažkas seka.
Anonime, nesat pirmas, kuris be patirties išreiškiate nuomonę manydamas, jog tai ne tiesa. Siūlau peržvelgti ankstesnius komentarus ir plačiau pasidomėti TI (targeted individuals) bendruomene.

Anonim

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 29, 2016, 00:30:31
Citata iš: Anonim  sausio 29, 2016, 00:11:17O kas dėl spec. tarnybų, tai mano nuomone, nemanau, kad autorių kažkas seka.
Anonime, nesat pirmas, kuris be patirties išreiškiate nuomonę manydamas, jog tai ne tiesa. Siūlau peržvelgti ankstesnius komentarus ir plačiau pasidomėti TI (targeted individuals) bendruomene.
@Vienuoliktasis
Koks tikslas tuomet toms tarnyboms tai leisti?
Pafantazuokime.
Jeigu tarkime kažkokiu nors stebuklingu būdu čia pavyktų įrodyti, kad tie implantai iš tikrųjų buvo "įdiegti" (tarkime) ir to įrodymai būtų pasidalinti šiame forume, tai tokiu atveju visus, kas matė šiuos įrodymus, teoriškai turėtų "pašalinti", o iš forumo žinutes taip pat panaikinti, ar ne?

Nes aš įsivaizduoju, kad tokios informacijos įrodymas bei nutekinimas būtų aukčiausios paslapties atskleidimas, tiksliau, įrodymas. Sukiltų ne tik iš pradžių informaciniai Lietuvos naujienų portalai, tačiau ir visas likęs pasaulis.

Ir iš viso, kokia turėtų būti jiems prasmė leisti visą šitą "paslaptį" bandyti išaiškinti, jeigu jie visą pokalbį seka?
Neagituoju jokios informacijos atskleidimo, kadangi taip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, tačiau tiesiog bandau samprotauti.

klajunas

Savo istorijos čia nekartosiu, bet tik duosiu nuorodą, kur dalis informacijos yra atskleista.

Reikia skaityti 71 ("PsP aukos gyvenimas"), 72 ("VSD priedangos operacija") ir 74 ("VSD operacijų paslaptis") įrašus. Jeigu iš tikro įdomu - galima skaityti viską ("Psichotronika 2007-2011", "Psichotronika 2012-2014", "Psichotronika 2015-2016").

https://psichotronika.files.wordpress.com/2015/05/darius-mockus-psichotronika-2007-2011-2-tomas.pdf

Simptomai 1) psichosomatiniai - būsenos, kūno jausmai, pavyzdžiui, gali valdyti širdies plakimo greitį, 2) kognityviniai - įdėtinės mintys, balsai, vaizdiniai, plečiama ir siaurinama sąmonė, kartais vaizduotėje ir pasaulyje apimu didelius plotus informacijos, tačiau kadangi tai valdomas gebėjimas, tai dažniausiai būna išjungta, 3) motoriniai - valdoma valia ir kūno judėjimas. Be to, girdžiu ką šneka agentūra, kai naudojamas per betoninę sieną veikiantis projektorius. Patiriu gang stalkingą, gatvės teatrą ir mobingą.

Galbūt svarbiausias dalykas, kad be to, kad esu persekiojamas, gaunu įvairios keistos informacijos, kurią viešinu savo tinklaraštyje. Ta informacija ateina telepatiškai, į mano mintis.

P. S. tikiuosi, kad šį savaitgalį galėsiu padaryti kiektik įmanoma kokybiškesnę savo galvos rentgeno nuotraukos kopiją ir tikiuosi ją įdėti čia.

Ezekiel

Šiaip rentgeno aparatas gali daryti visai aukštos raiškos nuotraukas ir yra galimybės reguliuoti spindulių skvarbą. Mačiau nutraukas su 1mm vinukais ir kabėmis. X-ray parodo baltai tankias  medžiagas, tai jei buvo kažkas tankesnio už plieną turi aiškiai matytis.
Gali pabandyti padaryti skirtingų skvarbų nuotraukas ir gal iš kitokių rakursų pvz. priekio ar viršaus. Nors jei pažengę ateiviai norėtų juos padayti nematomus tai gal ir pasisekė ir tada lieka turbūt tik ištraukti, bet tam reikės įtikinamos priežasties.
Rankiniu metalo detektoriu tikrinai?

klajunas

Citata iš: Ezekiel  sausio 29, 2016, 17:33:55X-ray parodo baltai tankias  medžiagas, tai jei buvo kažkas tankesnio už plieną turi aiškiai matytis.
Atvirkščiai, reikia ieškoti kur tamsesnės vietos, nes pirmiausiai orientuojuosi pagal kaukolės kaulo būsena, kur kaulo nėra atitinkamai mažiau atspindima rentgeno spindulių - yra tamsesnės vietos. O patys implantai, tai tikrai nėra labai tankūs ir greičiausiai jie labai maži. O kaulo šiaip sau niekas nepjausto vien savo malonumui. Jeigu yra trepanacijos požymiai, ten kur tamsesnės dėmės, tai kažkas įdėta arba buvo padaryta chirurginė lobotomija, nes kaulą pjauna tam, kad prieitų prie smegenų.

Citata iš: Ezekiel  sausio 29, 2016, 17:33:55Rankiniu metalo detektoriu tikrinai?
Dar nedariau daug ko. Savo laiku patikrinsiu visais įmanomais būdais. Ir dėl daugiau nuotraukų, t. p. iš kitų rakursų - taip planuoju padaryti. Nes bus pereiti visi variantai. Išbandžiau valstybinę polikliniką, dabar eilė atėjo privatiems diagnostikos centrams. Bet jau pirmas žingsnis leido padaryti tam tikras išvadas, kad daktarai - meluoja. Pamačiau, kaip veikia photoshopas poliklinikoje: paprasčiausia paryškino šviesumą ir ryškumą, kad nustelbtų tamsias trepanacijos dėmes ir apsimetė, kad nieko nėra. Parsinešęs namo padariau atvirkščiai, vienodai visose vietose uždėjau daugiau kontrasto ir iš karto išryškėjo nelygus ir netolygus reljefas, kurio poliklinikoje "nesimatė". Su implantais nuotraukas ligoninėje retušuoja, todėl nieko ir "neranda"...  >:(

time

#52
sausio 29, 2016, 20:29:45 Redagavimas: sausio 29, 2016, 20:49:45 by time
Citata iš: Ezekiel  sausio 29, 2016, 17:33:55X-ray parodo baltai tankias  medžiagas, tai jei buvo kažkas tankesnio už plieną turi aiškiai matytis





Jeigu apie tai kalbi... Čia pats principas, kaip veikia rentgeno spinduliai. Pirma jie praeina kiaurai pro žmogaus audinius, kaulus. Toliau jie atsimuša į metalo paviršių (švino, vario, ar kito).



Balta konsistencija, gali reikšti ir kaulų didesnę konsistencija tose vietose kur balčiau. O juoda paprastai, mažesnės konsistencijos, arba lengviau pereinamos rengenui vietos, kol neatsimuša į kliūtį (metalą).

Citata iš: Ezekiel  sausio 29, 2016, 17:33:55Nors jei pažengę ateiviai norėtų juos padayti nematomus tai gal ir pasisekė ir tada lieka turbūt tik ištraukti, bet tam reikės įtikinamos priežasties.
Nematomų nebūna, arba būna mažesni nei 1 mm, kad sunku įžiūrėti. Dažnai rentgeno nuotraukos net nėra tokios ryškios kad aptiktų mažesnius implantus. Paprastai ir nuotraukų kokybė priklauso.


klajunas

#53
sausio 30, 2016, 07:31:45 Redagavimas: sausio 30, 2016, 10:50:13 by klajunas
Kad nekliedėtumėte nesąmonių apie vinis ir peilius galvoje, parodysiu kaip atrodo tikras implantas. Tai dažnai būna polimerinė plėvelė, dedama ant smegenų žievės paviršiaus. Ji gali būti įvairaus ploto, priklausomai nuo to, kokią sritį elektriniu lauku norima valdyti. Tad nėra nei į gylį jokių vinių, nei tankio, nes plėvelės tankumas dažnai būna labai mažas, ir jos vieta būna patamsėjimas, pirmiausiai dėl kaulo trepanacijos toje vietoje ir dėl to, kad plėvelė gerai praleidžia spindulius.

Kaip tik tokių vietų aš ir ieškau savo rentgeno nuotraukos, pagal fizinius orientyrus, tokiais kaip randai ir kaulo pažeidimai.



PAPILDYMAS.

1. Pagrindinė nuotrauka, kurioje sužymėta viskas kas matosi: kaulų sujungimas, kraujagyslė ir trepanacijos skylės.



2. Trepanacijos skylės, iš arčiau.



3. Keista kvadratinis patamsėjimas galvugalyje. Nežinau ar tai nuotraukos defektas ar plėvelė su elektrodais. Bus toliau tikrinama.



Tuo pirmas etapas užsibaigia. Įtartose vietose matosi kaulų pažeidimai (motorinė sritis pažymėta kvadratėliais). Jie bus toliau tiriami.

time

#54
sausio 30, 2016, 14:37:26 Redagavimas: sausio 30, 2016, 15:17:30 by time
Kiek galėjau, tiek išryškinau, lyg ir prasta nuotraukos kokybė, blogas apšvietimas nuotraukos...

Pabandžiau iš geriausio varianto...



Bet gerai pažiūrėjus į tai - tai panašu į smegenų stiluliatorių, kuris naudojamas epilepsijos bangoms nuslopinti. Medicinoje jis naudojamas...

Siūlau paskaityti: http://spectrum.ieee.org/podcast/biomedical/bionics/neuropace-controlling-epilepsy-with-a-brain-implant



Aš tik manau, čia galejo su photoshopu nutrinti tuos laidus...

klajunas

Dar gavau tokią keistenybę apdorodamas nuotrauką. Ar gali būti, kad nuotraukoj pasidarytų kito žmogaus įspaudas, ruošiant padėtį švietimui? O gal čia koks vaiduoklis? Kai pati nuotrauka buvo daroma, patalpoje buvau vienas.  :o


time

#56
sausio 30, 2016, 15:02:28 Redagavimas: sausio 30, 2016, 15:20:59 by time
Citata iš: klajunas  sausio 30, 2016, 14:48:04Dar gavau tokią keistenybę apdorodamas nuotrauką. Ar gali būti, kad nuotraukoj pasidarytų kito žmogaus įspaudas, ruošiant padėtį švietimui? O gal čia koks vaiduoklis?
Nuotrauka arba per daug išryškinta, arba per stipri blykstė tavo fotoaparato. Reikėtu x-ray nuotraukas be blykstės fotografuoti, antai tiek neatsispindi nuo nuotraukos. Dar gerai būtų jei uždėtum ant lango... Nes ryškiau gaunasi.

O dėl įspaudo, galbūt... Labai daug vienodų nuotraukų būna...

Edit. Galbūt įspaudus daro, kad normalizuoti kaukolės forma, jiems tai priklauso daryt?

Edit. Dar taip galėjo gautis, kad pajudinai galva.

klajunas

#57
sausio 30, 2016, 15:11:28 Redagavimas: sausio 30, 2016, 15:14:09 by klajunas
Citata iš: time  sausio 30, 2016, 15:02:28Nuotrauka arba per daug išryškinta, arba per stipri blykstė tavo fotoaparato. Reikėtu x-ray nuotraukas be blykstės fotografuoti, antai tiek neatsispindi nuo nuotraukos. Dar gerai būtų jei uždėtum ant lango... Nes ryškiau gaunasi.
Jo, čia tikriausiai aš pats, nes fotografavau prieš langą su skaitmeniniu fotoaparatu ir langas galėjo suveikti kaip veidrodis, nes lauke gana apsiniaukę.  ;D

Čia ryškumą padidinau maksimaliai, nes norėjau išbandyti visus variantus ir gavau savęs atvaizdą.

time

#58
sausio 30, 2016, 15:27:01 Redagavimas: sausio 30, 2016, 23:13:43 by time
Citata iš: klajunas  sausio 30, 2016, 15:11:28Jo, čia tikriausiai aš pats, nes fotografavau prieš langą su skaitmeniniu fotoaparatu ir langas galėjo suveikti kaip veidrodis, nes lauke gana apsiniaukę.   

Čia ryškumą padidinau maksimaliai, nes norėjau išbandyti visus variantus ir gavau savęs atvaizdą.
Nu žinai, fizika jau čia su tom nuotraukom...

Gal galėtum pamėginti be blykstės ir prie lango pridėjus nufotografuoti... Geriausia kokybė gaunasi. Ir nedirbta įketi... Ištikro kaip tu ryškini - netaip reikia ryškinti... Negerai, kad yra atspindys. Tu tik išryškini baltą spalvą, padarai ją dominuojančią ir gaunasi glow efektas, vėliau atversti ir pamatyti visus galvos įtrūkius būna sunku... Ištikro čia reikia ir sharpinti, vėliau uždėti noise efektą, dissolvinti egdes ir t.t. bet tik ne ryškinti...

Pradėjau tikėti dėl įspaudu, ir kad nutrina daug nuotraukos texturos su photosopu arba pakeičia kita textura... Gal kartu su x-ray aparatu turi ir tam skirta software, kuria legviau daromos nuotraukos, ta prasme normalizuoja nuotraukas...

Edit. Ne prie lango. Prie balto ekrano. Pamėgink įsijungti paint ir pridėk nuotrauka prei baltos vietos. Jei nuotrauka didelė, pamėgink fotografuoti atskiromis dalimis o poto sujunk visas į vieną.



klajunas

#59
sausio 30, 2016, 15:51:54 Redagavimas: sausio 30, 2016, 16:09:24 by klajunas
Citata iš: time  sausio 30, 2016, 15:27:01Pradėjau tikėti dėl įspaudu, ir kad nutrina daug nuotraukos texturos su photosopu arba pakeičia kita textura... Gal kartu su x-ray aparatu turi ir tam skirta software, kuria legviau daromos nuotraukos, ta prasme normalizuoja nuotraukas...
Tai galiu garantuoti, tikrų nuotraukų, jeigu nenori - nerodo. Aš nuotraukas ne šiaip sau darau, nes jaučiu, kad valdomos mano smegenys, gali ant šnekėjimo uždėti pauzę - o tam reikia slopinti Broca centrą. Vadinasi kažkas turi būti. Be to, girdžiu balsus - gali būti kochlėjos implantas arba mikroausinės ant ausies kaulo, bet labai tikėtina, kad veikiamas tiesiai klausos centras. Aš ir nori išsiaiškinti, kaip tai padaroma. Tai jau sakiau, bet tose vietose, kur pažymėta kvadratėliai ne tik patamsėjimai, aš pirštais tuose vietose jaučiu didelius kaulo pažeidimus, kurie iš niekur atsirasti negalėjo. O ką ten įdėjo - didelis klaustukas. Gal lobotomiją padarė?

Galiu įdėti ir nedorotas nuotraukas. Kas gavosi nufotografavus ir nieko neredagavus. Beveik tas pats.

Pirma.



Antra.



Edit.

Trečia, prieš baltą ekraną, neredaguota. Šiek tiek per tamsi.



Aukštyn