Robokop112 istorija

Pradėjo robokop112, gegužės 14, 2014, 20:27:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

robokop112

gegužės 14, 2014, 20:27:27 Redagavimas: gegužės 14, 2014, 20:43:20 by paragraf 78
Sveiki, žodžiu esu naujokas šiame forume. Noriu papasakoti savo istoriją. Tai nėra istorija su pagrobimais ar kitu mėšlu. Žodžiu taip. Gyvenu sode, gal 5-6km nuo miesto. Buvau vienas namie, o kai būnų vienas namie dažnai mėgstu pasėdėt prie kompiuterio iki paryčių. Užsimaniau parūkyt, buvo apie 1-2 val nakties. Išlindau pro langą, rūkau rūkau ir pyst kažkoks keistas garsas, tarsi ūžimas kažkoks. Galvojau, jog čia nuo fūrų, pravažiuojančių einantis garsas, nes netoli sodų yra kelias, kuriuo važiuoja daug fūrų. Bet tai nebuvo fūros, toliau rūkiai ir tolumoje, virš miškelio pamačiau objektą(nežinau kokios formos buvo, tiesiog per švieses nebuvo įmanoma įžiurėt). Iš kart peršikes užbykinau cigarėtę ir uždares langą stebėjau kas vyksta. Objektas tiesiog sklandė ore ir nejudėjo, o maždaug po 15 sekundžių tiesiog dingo iš akiračio. Kas svarbiausia, objektas žypsėje įvairiom spalvom ir kabojo maždaug 500m virš miškelio. Po to įvykio, kažkaip nedrasu buvo eiti į tą miškelį su draugais, bet nuėjes ten nieko neradau. Tokia ir istorija. Kas norės - patikės, kas ne, tai ne.

paragraf 78

Jei objektas mirga įvairiomis šviesomis tai greičiausiai tai galėjo būti lėktuvo ar malūnsparnio signalinės šviesos, nes jos mirga dažnai mirga keliom spalvom.

P.S. na ir slengas pas tave, du kartus skaičiau kol supratau viską :)

P.P.S. kai kuri temą, reikia aiškiai suformuluoti pavadinimą, nes dabar pataisiau į normalesnį. Taigi, kaip suprantu neskaitei forumo taisyklių, tai marš jų skaityti, kad nereiktų man ir moderams bėgioti iš paskos viską taisant

Sharikovas

Kopustienes tuo metu neviriai ?

robokop112


do

 :D :D :D
jetau,peršikes užbykinau",
senokai taip besijuokiau
:D :D :D
kurpk naują istoriją,frazeologizmai tai uff,ma yr ko mokytis

nereikalinga

Kaip anekdotą perskaičiau,šią istoriją :)
Na gal ir matei :)

Aukštyn