Apie anomalija.lt kituose tinklalapiuose

Pradėjo paragraf 78, gruodžio 26, 2012, 08:37:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

gruodžio 26, 2012, 08:37:08 Redagavimas: gruodžio 26, 2012, 08:42:40 by paragraf 78
Siūlau čia talpinti visokias žinutes, geras ar blogas, apie anomalija.lt paminėjimus kituose tinklalapiuose. Tada žinosime ką apie mus mano visuomenė.
Tai gi pradėsiu. Radau viename bloge ką apie mus rašo:

CitataAnomalija.lt - www.anomalija.lt - įdomus saitas, kurį įdomu aplankyti

Sveiki visi,

Jau kuris laikas seku vieną įdomų saitą - www.anomalija.lt - pastarasis kasdien pateikia bent po 3 - 5 naujienas ir nėra nuobodus, blankus, man patinka jo dizainas. Šis saitas, kaip ir skelbia jo pavadinimas - anomalija.lt - skelbia įvairius išbarstytus straipsnius po internetinę erdvę, susijusiais su įvairiomis anomalijomis (reiškiniais, kurie nėra įprasti mūsų protui ir realybei). Patinka šis saitukas dėl to, kad jis kritiškai verčia žiūrėti ne vien į anomalijos puslapyje skelbiamas naujienas, istorijas, tačiau ir į mums įprastinę informaciją žiniasklaidoje.

Šauni anomalija.lt struktūra Jums leidžia surasti informacijos apie tai ko ieškote - mistika, NSO, raganos, religija, mokslas - technologijos, vaiduokliai - dvasios, būtybės, burtai - magija, astrologija, astronomija ir kas tik susiję su anomalijomis, nepaaiškinamais dalykais.

Smagu ir tai, kad puslapyje yra ir forumas, kuriame aktyviai diskutuoja apie įvairius reiškinius saito prisiregistravę lankytojai. Pačių saito kūrėjų devizas: „Tik čia greičiausiai galėsite sužinoti, kas anomališko vyksta visame pasaulyje. Mūsų tikslas - sukurti didžiausią paranormalių reiškinių, naujienų ir straipsnių portala Lietuvoje."

Manau, kad saitas turėtų būti įdomus ne tik mistinių ir paslaptingų dalykų tyrinėtojams ir fanams, bet ir užkietėjusiems skeptikams. Na, o man asmeniškai įdomu ten apsilankyti, ieškoti anomalijų, kurie vienaip ar kitaip patvirtintų mano įsitikinimus.

Jūsų Maištinga Siela


Šaltinis: http://sielamaistinga.blogspot.com/2012/07/anomalijalt-wwwanomalijalt-idomus.html

arba va toks aprašymas:

Citata
Nauja informacinė svetainė

[Šis įrašas nėra reklama, tiesiog savanoriškai dalinuosi informacija.]

Aptikau gana naują puslapį anomalija.lt apie įvairius reiškinius, be to talpinama ir panašios tematikos straipsniai kaip ir pas mus bloguose. Taip pat imama info iš versijos.com bei technologijos.lt (nelabai patikimas šaltinis, nebent pradinei informacijai gauti ir vėliau ją tikrinti), įvairių rusiškų, angliškų, lietuviškų šaltinių. Verta panagrinėti tą portalą, o info vertinti kritiniu požiūriu, kaip ir visur, nieko neišskiriant. Gero skaitymo :)

P.S. Kaip jau minėjau, trydų (dezinformacijos) neišvengia jie; atsidariau sritį "Apie", vaizdelis toks:



Šaltinis: http://blogorama.lt/2011/07/05/nauja-informacine-svetaine/

Ezekiel

Tikra mistika yra su puslapių Ufolog.lt, kuris anksčiau buvo aktyviai lankomas, o dabar jau niekas nediskutuoja - turbūt visi perėjo į anomalija.lt
Viena žinutė pateikia siūlimą, persikelti į šį puslapį:

autorius patarimas, Ketvirtadienis, sausio 03, 2013, 16:33 (prieš 103 d) @ indigolt1
"papostink geriau i anomalija.lt foruma, nes sis jau mires"

Benamis

#2
kovo 28, 2014, 20:31:00 Redagavimas: kovo 28, 2014, 20:38:55 by Benamis
Siandien (2014.03.28 20:20 val.) per InfoTV laida "Info diena" rode apie realieciu judejima ir ten net du kartus parode anomalija.lt savo reportaze. Tiksliau rode sias dvi naujienas: http://anomalija.lt/2013/02/google-maps-street-view-lietuvoje-uzfiksavo-nso/ ir http://anomalija.lt/2014/02/jurbarke-liudininkas-uzfiksavo-du-svieciancius-nso/ :) Idomu ar imanoma bus rasti sios ziniu laidos archyva internete? Nes ziurejau per TV :)

Taip pat anomalija buvo parodyta ir NKTV laidoje: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=200 :)

Nuo 10:30 min.:


Vitaminas

Vakar laukiau laidos pakartojimo. Atsiprasau uz kokybe.

Buvo daugiau kadru, bet ne visus spejau uzfiksuoti.

Benamis

Uz netingejima nuo manes pliusas ;D

paragraf 78

Va facebook mane bandė apgauti atseit šitie puslapiai panašūs į anomalija.lt :)

TinSoldier

O gal čia vienas iš pirmųjų įrodymų, kad "Žalgiris" yra susijęs su ateiviais?  :-[
Facebook'as netyčia nutekino turimą slaptą informaciją...

Konspiracijų teoretikai, galit pratęst.

Benamis

Cia pagal FB algoritma jie kazkaip apskaiciuoja kas gali buti panasu, o kas ne. Tarkime jeigu daug zmoniu aktyviai dalyvauja ir Z fanu puslapyje ir Anomalijos fanu puslapyje tai FB gali pamanyti, kad sie puslapiai kazkaip susije (panasus) vienas i kita. Cia aisku as tik supaprastintai paaiskinau, nes tiksliai pasakyti pagal kokius kriterijus jie pasirenka panasius puslapius - neimanoma :)

paragraf 78

Man mielesnė TinSoldierio teorija :)

Aukštyn