MARIJUANA ka apie ja manot?

Pradėjo indigo, birželio 03, 2012, 00:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

Pastebejau dalyka kuris is tiesu manes visai nenustebino, galbut yra parukanciu ir pastebejusiu kad lengvas sio augalo poveikis priverce musu mintis mastyti platesneme horizonte kureme mastai pora minciu i prieki. pradedi suvokti kas bus dar po poros ejimu lyg zaidimas butu perkeltas i sahmatus tai sunku paaiskinti taciau parukantys i tai manau nesyk buvo atkreipe demesi.. beto as priejau prie tokiu pat minciu kaip anksciau parukes sugebu numatyti laimes ir nelaimes. Ar istiesu gali buti kad toks dalykas kaip zole gali veikti kaip gydomaji priemone nuo musu blogu minciu isvalymo ar panasiai?

TinSoldier

Citata iš: indigo  birželio 03, 2012, 00:02:59
Ar istiesu gali buti kad toks dalykas kaip zole gali veikti kaip gydomaji priemone nuo musu blogu minciu isvalymo ar panasiai?


Taip, gali ir veikia.

Citata iš: indigo  birželio 03, 2012, 00:02:59
beto as priejau prie tokiu pat minciu kaip anksciau parukes sugebu numatyti laimes ir nelaimes.


Nifiga tu nenumatai. Neieškok mistikos ten, kur jos nėra.

Šiaip žolė tikrai iškreipia ir praplečia sąmoningumą. Padeda atsiskleisti kūrybinėms mintims. Bet abejočiau dėl to gebėjimo geriau numatyti ėjimus ir pan. Nežinau, parūkęs šachmatais nežaidžiau, sudėtingų problemų nesprendžiau, bet šiaip marihuana pablogina racionalią smegenų veiklą. Dalykai, kuriems reikia stiprios logikos ar tiksliojo mąstymo - pradeda prasčiau sektis. Gali būti, kad kyla gerų idėjų, problemų sprendimų dėl kūrybingumo padidėjimo. Bet turėk omeny, kad parūkius sąmonė iškreipiama. Kad ir maloniai, tačiau smegenys nelabai racionaliai gali veikti. Todėl ir tavo sprendimai, ar atradimai protingi ir geri gali atrodyti tik tol, kol apsipūtęs sėdi.

.L.U.T.H.O.R.

Visom keturiom pritariu, TinSoldier.

Šiaip įdomus klausimas iškilo. Kiek, Indigo, tau metų?  :o

indigo

Na pirmas dalykas galbut ji iskreipe samone taciau as klausau pasamones balso skirtingai negu likusieji kurie vis dar yra vedami gyvenime instinktu. man 19 metu o tuo domiuosi dar tik pusmeti

indigo

nesakau kad apsiputes viska aiskiai numatau bet tas poveikis leidzia lengviau pajusti harmonija

.L.U.T.H.O.R.

#5
birželio 03, 2012, 01:14:36 Redagavimas: birželio 03, 2012, 01:16:12 by Šešėlis
Žinau žmonių, kurie pradėjo vartoti tokius dalykus, dar plius grybukus visokius ir jiems protas visai susisuko. Ir jie taip pat tokiais dalykais domisi. Nepriprask. Geriau savo jėgom pajusk tą harmoniją.

Citata iš: indigo  birželio 03, 2012, 01:03:25
as klausau pasamones balso skirtingai negu likusieji kurie vis dar yra vedami gyvenime instinktu.


Šaunu. Tik žiūrėk, kad neapsišautum.

indigo

as dar galima sakyt beveik nieko nemoku bet infirmacijos turiu sukaupes daug laiko i ateiti kadangi maciau vizija kad neturiu skubeti pirmiau turiu suprasti dauguma dalyku kad nepadaryciau klaidos siuos dalykus pritaikydamas musu gyvenime

.L.U.T.H.O.R.

Arba apsirūkei žolės  ;D Bet tikėkimės tai ne tas atvejis.

indigo

seselis ar tau taip nebuna kai zinai atcakyma o sprendimo negali zinot? nes pastaruoju metu mano gyvenime susiveda daugelis dalyku is kuriu kyla vis nauji suvokimai. ir manau man jau laikas butu susirast mokytoja kuris galetu mane paruosti ateities vizijai

.L.U.T.H.O.R.

Taip, šiaip metais suvokimai daug greičiau ateina. Kai būsi pasiruošęs mokytojas pats atsiras.

advena

 :otai ka dabar visi pradesit vartot zole?

vitake

Priklauso kaip į tai žiūri. Gali galvot ,kad rūkydamas žolę užsiimi šamanizmu, kitu atveju dėl nervų nuraminimo. Taipogi yra ekstrasensų kurie be to negali nieko pasakyt.

advena

as pas tokius ekstrasensus neiciau.

vitake

Kad ir kaip bebūtu, jie vartodami žolę, pasako daug daugiau nei įprastas ekstrasensas, nes tai padeda jiems susikaupti ir kaip minėjo pajusti harmoniją.

advena

harmonija? zole? nejuokink.

Aukštyn