Jauciu, kad mane seka

Pradėjo Arunas4, balandžio 05, 2014, 15:50:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Anomalijos forumas geriau ,nei betkokia tv trijų pagalba...greit nuo vėžio gydisim ir diagnozes per atstumą nustatinėsim..tik reik paprašyt adminų,kad forumą tam patobulintų..

Master

O kodėl gi ne :)
Yra tokių psichologinių, sveikatos pagalbų internete... Kodėl nebūtų galima savanoriauti ir anomalijoje?
Kas velinius padėtų varyti, kas dvasias naikinti, kas ritualus ant žmogaus atlikti, kas su stresu kovoti, kas ligas gydyti. (gi visi kažkurios srities praktikantai)
Manau rimtai reiktų tokią skiltį padaryti :D

Vytautas

Jei kartais kiltų mintis pasinaudoti Teroro metodu su kamera tai kaip taisyklė susidursi su skraidančiais šviesesniais rutuliukais. Jokie ten orbai kaip kiti sako o paprasčiausios arti objektyvo esančios dulkės. Kitas momentas tikrai jokių ezoterinių dalykų dabar nėra. Niekas negali nei vaidentis nei persekioti nes nieko tokio egzotiško nėra. Tam kad nusiraminti prieš miegą man vaikystėje močiutė duodavo mėtų arbatos. Galima pasidomėti kokių žolelių arbata gali padėti. Čia geriausia patarėja būtų Do. Nes tos srities specialistas. Žodžiu normalizuokis gyvenimą ir viskas bus gerai.

do

labz, turėčiau pasiteisinti kažkaip,kad retai užbėgu ir tai trumpam....
niu,pavasaris, pvz,šiandieną pušų pumpurus rinkau ir šalpusnių geltonas galveles, b
tiek to, rašau vaikui Arūnui
taigi,jei manai ,kad kažkas greta taves ar šiaip vienoje patalpoje,tai liaukis drebėjes ir vertes akeles
pasiklausk,kas tai,kokio velnio nori,jei nesako-tuomet išvaryk
kartais būna visai nepervargimas,o iš tiesų koks dvasiukas,naminukas,mires giminė ar tuose namuose kažkoks kitas numirėlis
pirmiausia paklausinėk,jie kalba

ExeBack

Atsiprašau, bet manau, kad jus seka Rusų šnipas.

nereikalinga

Negazdingit tuom ko nėra :-)  ( mistikom ) Pirma reikia realias priežastis šalinti :)

Corbero

Man irgi taip buvo, tik dar baisiau.. Tau su psihika blogai.. Isvalyk visas nereikalingas mintis ir viskas bus gerai, aisq pasakyti lengva.. Bet kai tai padarysi viskas bus gerai.. Pasiskaityk paprasciausiai zmogaus psihologija ir viskas. Ir jokie vaistai nepades, nebent tam kartui, bet tik tam kartui..

Aukštyn