Netradicinių specialistų rekomendacijos

Pradėjo Master, sausio 05, 2014, 16:51:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

Visa tai gali būti susija ir su vegetarizmu. Siūlau apsilankyti pas dietologę. :)

Master

Puoduk, minėjau, kad man pačiai šis variantas panašus į griebimąsi šiaudo :). Bet, kadangi rašau tai anomalijoje, keista girdėti smerkimą. Beto, kaip ir sakiau, toks variantas padėtų nusiraminti mano mamai, nes ji tuo tiki... Chm... Filosofija ir motyvacija vargu ar turėtų kokios įtakos dabar. O Varpainio mintis patinka ir man :)

Aloji, man irgi vienu metu atrodė, kad tai gali būti lervos darbas, nes buvo momentas, kai išliejau daug neigiamos energijos. Kaltinau save ir kitus, juos laikiau absurdiško gyvenimo pavyzdžiu..

Benai, keblu čia. Iškart kai pajutau, kad man kažkas negerai, ėmiau spręsti šią problemą. Nežinau per kiek laiko, bet ilgai netruko, kol pradėjau gerti vaistus nuo depresijos (kadangi jau buvau vieną išgyvenusi, žinojau, kad kita gali atsinaujinti). Jau kokias 3 savaites juos geriu, lepinu save, aplinkiniai taip pat man nuolatos nuolaidžiauja ir pan. Tačiau savijauta tik blogėja ir būtent nuo blogėjančios savijautos man kyla visas nepasitenkinimas, stresas, baimės ir pan. (na žodžiu.. ). Beto aš vis svajoju susitvarkyti viską ir vėl pradėti toliau normaliai gyventi, nepaisant visko planuoju ateitį ir tikrai nenoriu būti ligonis (manau tai nėra per daug būdinga ).
Anyway
Citata iš: Master  sausio 05, 2014, 18:47:11
Depresija (regis dėl to, kad negaliu priimti tokios silpnos savęs aaarba, bėdos kylančios iš jos.).


Advena, visa tai gali būti susiję su žmonėmis (sąmoningai žlugdančiais) kurie tik ir prikaišo tavo mitybos įpročius. Tokiu atveju grįžtam prie Beno varianto ^^ .
Nors ne, gal pabandyk pagrįsti kodėl. Norėčiau pasiklausyti pritempinėjimų, ypač kai nė velnio nežinai kaip aš maitinuosi :3 ... (beveik būrimas iš rankų linijų :o)

varpainis

Matai Master, depresijos vien vaistais neisgydysi. tereikia rasti problemas sukelusias ta depresija ir jas isspresti. Cia jau reikia paciai nusiteikti ir susitvarkyti viska, nes tabletes, alkoholis ar dar koks velnias padeda tik tam momentui, bet pacios bedos neisprendzia.

czech-kuolis

Citata iš: advena  sausio 05, 2014, 21:37:18
Visa tai gali būti susija ir su vegetarizmu. Siūlau apsilankyti pas dietologę. :)

Haha, Pričiupai vargšę Master  :D Plojimai. Net gaila, kad aš šito nesugalvojau parašyt...

CitataNors ne, gal pabandyk pagrįsti kodėl. Norėčiau pasiklausyti pritempinėjimų, ypač kai nė velnio nežinai kaip aš maitinuosi :3 ... (beveik būrimas iš rankų linijų :o)
O galiu paklausti, kodėl būrimas iš rankų linijų yra neva nesąmonė. Ta prasme, turint omenyje, kad, tarkim, "prikibusi lerva" yra svarstoma kaip reali galimybė?

O šiaip tikrai gal esmė čia
CitataDabar kai paskutiniai mokymosi metai
? Kiek suprantu, abitūros metai, o jie praktiškai patys iš savęs yra diagnozė. Stresas ir pan.

a.t.sielis

Skaitau, virtualiai spėlioti ir kalbėti visas šitas nesąmones - beprasmiška. Čia reikia, kad geras specialistas - ar tradicinės medicinos, ar netradicinės, o dar geriau, ir tas ir tas, įsigilintų ir suprastų kame gi priežastys. Ir prisiimtų atsakomybę už tai ką šneka. O tai čia belenkas belenką kalba. Bet bėda, kad ir tos, ir tos medicinos gerų specialistų Lietuvoje - reti vienetai, ir net neaišku, kur tokių ieškoti. Kaip ir bet kokios kitos srities - gerą paslaugą praktiškai neįmanoma gauti kad ir toje pačioje statyboje, ar automobilių taisyme. Arba tai nenormaliai daug kainuoja.

Va pvz. čia anomalijos forumas. Sakytum, čia jau kuris iš forumo dalyvių kaip ir galėtų būti pagal statistinę tikimybę koks ekstrasensas, kuris iš karto jai pasakytų, kur link ieškoti problemos. Pvz. aš būdavau tokiuose forumuose, kur žmonės tokių gebėjimų turėdavo. Bet praėjo tie laikai, nebežinau ar yra kur dar tokių forumų. Gal koks reikistų forumas, pagūglinti galima, man jie šiokį tokį pasitikėjimą kelia, bet ten ne visi su vienodais sugebėjimais. Seniai jau besilankiau kur, nežinau, ar gyvi dar tie jų virtualūs susibūrimai.

Pagal mane, čia tikrai gali būti rimtas fizinis susirgimas, plius dar bėdos su psichologija ir subtiliais lygmenimis. Tiesiog pats problemos sunkumas į tai nurodo.

Liksiubevardo

CitataMano supratimu, aiškius medžiagų apykaitos sutrikimų požymius centrinėje nervų sistemoje rodo mediciniškai objektyvūs, t.y. fiziškai „apčiuopiami" simptomai: mąstymo ir judesių sulėtėjimas, apetito netekimas ir svorio kritimas, ryški nemiga, dėmesio koncentracijos sutrikimai, nuolatinis nuovargis, kraujospūdžio svyravimai, įvairiausi nemalonūs pojūčiai kūne (galvos skausmai, širdies plakimasis, oro trūkumo pojūtis ir kt.). Tuo tarpu „neapčiuopiami", t.y. subjektyviai jaučiami simptomai (pvz., nepasitikėjimas savimi, gyvenimo beprasmybės išgyvenimas, pesimistinis ateities įsivaizdavimas, kaltės jausmai) „prašosi" psichoterapijos.


Paimta is http://www.antidepresantai.lt/

Taip galbut tu gydai ne ta depresijos rusy?

Domas

O aš manau, kad tau čia grynai psichologinė problema, tai yra, kad tu pati tai išauki sau savo mintimis, pačiam prieš savaitė, buvo irgi užplaukė "depresijos" debesys, dingo apetitas visiškai nesinorėdavo valgyt, ir visalaika jautėsi skausmas pilve, energijos irgi visiškai nebuvo, sunku net iš lovos buvo keltis bet paprasčiausiai suvokiau, kad pats sau keliu tai, savo minčiu "pagalba", ir kai tik suvokiau, pakeičiau mąstysena nebesikoncentravausi ties tom mintym ir viskas per savaite susitvarkė, aišku visko gali būt, jog sergi kuom nors ištikrūjų, tačiau, kad ir kokia liga sirgtum viskas kyla iš tavo vidaus, iš tavo nepasitikėjimo, savęs silpna laikymo...

Aukštyn