Netradicinių specialistų rekomendacijos

Pradėjo Master, sausio 05, 2014, 16:51:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Ech... Niekad nesitikėjau, kad kada nors rašysiu prašydama pagalbos :D... (čia)
Trumpai:
Jau kuris laikas turiu sveikatos problemų. Velniškai daug ir kiekviena diena vis blogėja. Lankiausi pas gydytojus, ligas bandžiau įveikti ir savo nuožiūra. Iš esmės niekas nesupranta kas man yra. Buvo lipdyta daug variantų, dabar net neaišku kaip yra iš tiesų ir kas iš ko kilo.
Mama nujaučia, kad esu užkeikta, užkalbėta ar kitaip paveikta... Tiesa pasakius man pačiai nebuvo kilęs toks variantas. Daugių daugiausia maniau, kad galbūt pasigavau kokią lervą, bet vėliau tai atmečiau manydama, kad taip tik bandau neprisiimti už save atsakomybės.
Esmė tokia, kad išbandžiusi tiek įvairiausių metodų imu prarasti viltį ir griebtis šiaudo. Viliuosi, kad šis variantas, kurį išbandyčiau galbūt bent jau nuramintų mane ir artimuosius.
Tai va, norėčiau paprašyti rekomendacijų netradicinių specialistų, kurie užsiimtų nuėmimais, valymais, gydymai ar kažkuo panašiu . Kokių būrėjų, kurie galėtų nustatyti ligą (iš esmės abejoju, kad tai įmanoma, nes net vardinant simptomus, gydytojai sutrinka, o čia iš oro, kažin ką galėtų pasakyti... Che, che... Bet tiesiog būtų įdomu išgirsti...  )
Iškart pasakau, kad jokių valymosi, nuėmimo ritualų man nereikia. Tiesiog nebūtų jėgų, energijos jiems atlikti ir taip pat, nuoširdžiai suvokiu, kad su neigiamu požiūriu į juos nesugebėčiau jų sąžiningai įvykdyti :) Beto, nesitikiu iš to greito rezultato, o ilgiau taip jaustis neturiu teisės.
Taip pat visi kiti metodai: amuletai, druskos, žvakės.... Jau seniai maniau, kad tai tik užspaudžia pūliuojančią žaizdą, apdumia protą ir taip tik pablogina situaciją.
Dėkui iš anksto (:

a.t.sielis

Bandyk pas reiki gydytoją kreiptis, tokį, kuris su gerom rekomendacijom. Gal ką padės, bent pasakys, į kurią pusę problema.

ajolu

keblu su tais gydymais... visų pirma priežastį reikia išsiaiškinti, net jei ir 'nuims' ar pagydys ligą, anksčiau ar vėliau gali sugrįšti ji jeigu priežastis nebuvo suprasta ir panaikinta.
Nors reiki gali ir padėti.

a.t.sielis

#3
sausio 05, 2014, 17:03:28 Redagavimas: sausio 05, 2014, 17:10:07 by a.t.sielis
Na, reikia gero ekstrasenso arba geros maldos. Bent jau pačiam situacijos kritiškumui sumažinti. Pats nepažįstu ekstrasensų, bet pažįstami pažįsta. Nežinau, kokios jų kvalifikacijos, bet kažką sugeba. Pasakojo, mato užkeikimus simbolių pavidalu. Kažkokius blokus gali nuimti. Nu vienu žodžiu, ekstrasensorinis šurum burum.

---

Master, gali pabandyti nueiti į supermamos forumą, ten ezoterikos skiltyje visokių moteriškių yra, kurios lankosi ten ir šen, tai gal ką gero rekomenduos. Tarp mergaičių taip sakant, geranoriškai, jei kas blogai (ta prasme, jeigu blogi įspūdžiai iš vieno ar kito ekstrasenso, ir nepadėjo), tai pasako.

2Pacas

Citata iš: Master  sausio 05, 2014, 16:51:08

Jau kuris laikas turiu sveikatos problemų. Velniškai daug ir kiekviena diena vis blogėja.
Jei nepaslaptis kokiu?

Master

2Pacai, tiesa pasakius neminėjau todėl, kad nenorėjau minėti. Manau, kad tai mano reikalas ir to žinoti kitiems nėra būtina. Tačiau jau padariau klaidą čia parašiusi :)
Pirmiausia psichologinė savijauta: sutrikęs mąstymas, silpna atmintis, sunku sutelkti dėmesį ir susikoncentruoti, mąstyti. Depresija (regis dėl to, kad negaliu priimti tokios silpnos savęs aaarba, bėdos kylančios iš jos. Aš perdėtai jautri ir į viską taip reaguoju. Dabar geriu vaistus, bet regis jie nieko neišsprendžia). Apatija, stiprūs panikos, baimės priepuoliai arba kaip tik, perdėtai gera savijauta (bet iš esmės tai lyg ir kita depresijos atmaina).
Pakitę įpročiai (dėl ko labai skaudu ir to plačiai aprašinėti nenorėčiau. Veikia gynybos mechanizmas)
Tooliau.... Visiškai pasikeitė organizmo fiziologija.
Išsiderinęs miego rėžimas (ilgai miegu 8-10h, nemiga naktimis, o dieną sunku atsikelti. Nubudusi jaučiuosi lyg sutinusi, galva švininė, ją velniškai skauda. Plius niekada daug nesapnuodavau (miegodavau negiliai apie 4-7h) dabar sapnai tamsūs ir gilūs, bjaurūs).
Padidėjęs apetitas. Nepasisisotinimas, tuo pačiu nuo maisto pykina, negaliu jo net normaliai sukramtyti, dėl to valgau kaloringesnį maistą. Sutrikęs ir pats virškinimas. Maistas nesuvirškinamas, dažnai durią, spaudžią pilvo sritį. Beto greitai priaugau nemažai svorio. Bijau, kad gali būti koks metabolizmas ir mano organai tiesiogiai spaudžiami.
Energijos, valios stygius, sunku atlikti net paprastą, elementarų veiksmą. Padidėjęs prakaitavimas, nuolatinis karščio jausmas. Che, che aš taip sublogau, kad net vengiu žmonių... (bijau, jiems tokia rodytis)
Kiekvieną rytą stipriai pykina. Tenka bent pusvalandį pagulėti lovoje, kad galėčiau atsiketi. Dusulys,sunkus kvėpavimas, susilpnėjusi rega, kuokštais slenkantys plaukai, sutinęs kūnas (iš niekur atsirandančios mėlynės, nejautrios kūno vietos (jausmas lyg tą vietą būtų užpilta kokiais super klijais), sutinęs ir išbertas veidas. Tirpstančios galūnės (nutirpsta jų neužspaudžiant. Pavyždžiui koją nuo pat klubo iki pirštų galiukų), stiprūs širdies dūriai, svaigimas, silpnumo jausmas. Taip pat jau 2 mėnesius nepasirodančios mėnesinės (nežinau kaip tai gražiai pavadinti).
Dabar dar ir užpuolė paprasčiausios ligos, tokios kaip sloga, kosulys.. (ko man jau senai nėra buvę).
Šią naktį išvis buvo blogai. Jaučiau tokius skausmus, kad nė nežinojau kur man skauda ir ką turėčiau daryti. Taip pat stipriai pykino,buvo blogą, galėjau vien nuo galvojimo atkristi.

Galbūt dar visko nepaminėjau, bet bent jau visos šios problemos man velniškai apsunkina gyvenimą. Dabar kai paskutiniai mokymosi metai negaliu sau leisti prarasti laiko. Taip pat nenoriu apsunkinti artimųjų...

A.T.Sieli, super mamyčių klubas? Tu rimtai? :D

a.t.sielis

supermama.lt forumas - didžiausias forumas Lietuvoje, mano žiniomis. Visiems reikalams apie viską. Moterys ir šeimos paliečia visus praktinio gyvenimo klausimus plačiausia apimtimi. Na, ir ezoterikos skiltis ten yra, aptarinėja dalykus. Šiaip pagrindinės veikėjos toje skiltyje ten daug ginčijosi, bet kadangi ten labai daug lankytojų tam forume, tai ten daugiausiai visokių žinių galima prisirinkti, ta prasme, gandų, atsiliepimų ir pan.


Master

Vat būtent, kad Gandų. Jokios patikimos, realios informacijos.
Esu ir aš ten keletą kartų apsilankiusi. Man užteko, kad suvokčiau, jog ten nieko nėra apart pablevyzgojimų... Ir kad tie žmonės žino ne daugiau nei aš :)

a.t.sielis

Kartais, kai kažko labai reikia, ir šiukšlyne ieškoma.

puodukas

Pati nuspręsi ar į temą šventųjų mintys:

Ilgas miegas kartais apninka dėl persisotinimo maistu, kartais dėl pasninko, kai pasninkaujantysis tuo puikuojasi, o kartais dėl nusiminimo arba tiesiog iš prigimties
***
Nereikėtų užsidėt "žygdarbių" sau didesnių, nei gali pakelt....
***
Reikia būt atlaidesniam pačiam sau savo silpnybėse ir netobulumuose ir pakęst(kentėt) savo trūkumus, taip kai savo artimųjų, bet per daug neaptingti ir pastoviai save ragint geresniam.
***
Jei per daug suvalgei ar šiaip ką padarei, dėl žmogiško sipnumo, nesipiktink, nepridėk blogybės prie blogybės....
ne viską išverčiau, bet apie užkeikimus ar kažką panašaus nė iš tolo nerašo..
CitataНе должно предпринимать подвигов сверх меры, а стараться, чтобы друг -- плоть наша -- был верен и способен к творению добродетелей.

Надобно идти средним путем, не уклоняясь ни на десно, ни на шуе (Притч. 4, 27):духу давать духовное, а телу телесное, потребное для содержания временной жизни. Не должно также и общественной жизни отказывать в том, чего она законно требует от нас, по словам Писания: воздадите кесарево кесареви и Божия Богови (Мф. 22,21).

Должно снисходить и душе своей в ее немощах и несовершенствах и терпеть свои недостатки, как терпим недостатки ближних, но не облениться и непрестанно побуждать себя к лучшему.

Употребил ли ты много пищи или сделал другое что, сродное слабости человеческой, не возмущайся, не прибавляй вреда ко вреду; но мужественно подвигнув себя к исправлению, старайся сохранить мир душевный, по слову Апостола: блажен не осуждаяй себе, о нем же искушается (Рим. 14, 22). Тот же смысл заключают в себе и слова Спасителя: аще не обратитеся и будете яко дети, не внидете в Царство Небесное (Мф. 18, 3).

Тело, изможденное трудом или болезнями, должно подкреплять умеренным сном, пищею и питием, не наблюдая даже и времени. Иисус Христос, тотчас по воскресении дщери Иаировой от смерти, повелел дати ей ясти (Лк. 8,55)

Master

#10
sausio 05, 2014, 20:31:42 Redagavimas: sausio 05, 2014, 20:33:30 by Master
:D   Prasideda... Ilgas miegas sakyčiau dėl energijos trūkumo (gaila, kad niekas neatkreipė į tai dėmesio).
CitataNedėstykite savo požiūrio ir nedavinėkite patarimų, jei tik jūsų to neprašoma.
(Pamaniau, bus linksma atsakyti į šventųjų mintis, satanistine taisykle (: )
Iš ties, patarimų aš neprašiau. Tokia neapgalvota pagalba jau man ir taip daug ką sudirbo. 
Kaip ten evangelijoje rašoma? Pirma išsitrauk rastą sau iš akies ir tik po to, bandyk ištraukti krislą iš brolio :) Žmonės patys neišmano, bet vistiek kvailai patarinėja, nesuvokdami, kad taip žaloja tą, kuriam bandoma padėti.

Citata iš: puodukas  sausio 05, 2014, 19:58:25
Nereikėtų užsidėt "žygdarbių" sau didesnių, nei gali pakelt....

Chm... O aš galėčiau rasti citatų, kur raginama nuolat kažką daryti, na bet nesvarbu.
Esmė, kad nuolaidžiavimą matau kaip savęs žalojimo įrankį. Taip pat iškreiptą melo formą, kuomet pats save apgaudinėji.
Na tai yra mano gyvenimas ir mano kūnas (po velniais juk kai jis sudirbamas, atsakomybė krenta ant vieno tavęs...). Taigi aš jį išnaudosiu tiek, kiek man tai atrodys teisinga. O kažko siekti yra malonumas ne tik kūnui, bet ir sielai. Ir beto, kitu atveju nieko nepasieksi...

Citata iš: puodukas  sausio 05, 2014, 19:58:25
Reikia būt atlaidesniam pačiam sau savo silpnybėse ir netobulumuose ir pakęst(kentėt) savo trūkumus, taip kaip savo artimųjų, bet per daug neaptingti ir pastoviai save ragint geresniam.

mmm... Ir kas iš to bus? Leisi savo silpnybėmis tave valdyti, susitapatinsi su jomis, tapsi kankiniu ir tikėsi niekada neateinančiu rytojumi.... Chmm... žinau tokias ir panašias situacijas labai puikiai :)

Citata iš: puodukas  sausio 05, 2014, 19:58:25
Jei per daug suvalgei ar šiaip ką padarei, dėl žmogiško sipnumo, nesipiktink, nepridėk blogybės prie blogybės....

Nežinau ką pasakyti.. :D Tiesiog....

O už visą kitą dėkui ;) Beje, rusų absoliučiai nesuprantu...

varpainis

Spjauk i tuos mazu miesteliu daktarus ir vaziuokit su tevais i koki Vilniu pas normalu gydytoja. Is patirties sakau, kad sveikatos saskaita geriau nebandyt sutaupyt jei yra kazkokiu bedu. Paciam teko susidurti su ju protu nesuvokiamu nemoksiskumu ir aplaidumu. Kazko rimciau nei gripas jie net nezino.
Tavo isvardinti simptomai man paciam gerai pazistami. Pernai visos nemigos, nuovargis, valios stoka ir panasiai uzpuole, dar plius kalnas visokiausiu problemu buvo susikrove.. Viska pataise pora savaiciu geru atostogu.
Kas del tu visu netradiciniu daktariuksciu sarlatanu, tai dazniausiai jie ne tik kad nepadeda, bet ir pablogina situacija, o kainuoja ne ka pigiau nei normalus gydymas. Pas visus pazistamus, kurie pas tuos idiotus vezi gydesi, teko laidotuvese sudalyvauti..

ajolu

man tai panasu, kad galejo kazkas prisikabinti ir taip itakoti sveikata.

puodukas

Atsiprašau, jei visai ne į temą mintys, gal tik viena- mano paties išvada, kad nereikia "lygioje vietoje" ieškoti visokių mistinių paaiškinimų.

la.benas

Tai kad visi tavo išvardyti negalavimai visiškai atitinka depresijos simptomus :)
Va prašau apskaityk čia, labai aiškiai surašyta http://www.psichiatras.lt/depresija-apibrezimas-tipai-priezastys-ir-kt

Aukštyn