praradau brangu zmogu

Pradėjo kiziminas, gruodžio 14, 2013, 19:07:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiziminas

sveiki,

na as cia tokia "liudna" siela.. pries nedaugiau kaip savaite issiskyriau su mylimu zmogum per kita asmeni..labai skaudu man, (tikriausiai visi zino ta jausma).. ir pastoviai sau uzduodamus klausimus.. kas butu jei.. o ,kad galeciau atsukt laika atgal ir panasiai. Kadangi buvau labai prisirises prie to zmogaus (jos) , noreciau jusu kaip protingu zmoniu, galbut kazkoki patarima gaut, ar kazka.. kaip pamirst ja. Isvis nesinori veikt jokios veiklos.. ka tik bedarau vis prisimenu ja.. taip per sirdi duria, na noreciau jusu mintis isgirsti, galbut jus pasidalintuet savo patirtimi, ka jus daret tokiais atvejais, ar panasiai, labai aciu uz atsakymus :)

eternal.bliss

#1
gruodžio 14, 2013, 19:19:38 Redagavimas: gruodžio 14, 2013, 19:21:31 by eternal.bliss
Kaip gali prarasti tai kas tau nepriklauso?
Skausmas yra grynai dėl to, kad tu savo asmenybę surišai su tuo žmogumi, tarytum užpildydamas vidinį trūkumą. todėl prarasdamas kažką su kuo savo asmenybę esi surišęs kesi skausmą tarytum tave kapotų į gabalus, na iš esmės tavo asmenybę kapoja bet psichologinis skausmas dažnai dar stipresni būna :) Kadangi surišai savo asmenybę, tai ir mintis surišai.  ;D
Iš esmės atmintis taip ir veikia, atmintis tėra asmenybės bruožas.
Tiesiog turi pakeisti savo požiūrį tiek į pačią situaciją tiek į save ir kitus.

varpainis

Susirask veiklos kokios, su draugais iseik pasibut kur nors. Suprask, kad panos ateina ir iseina. Su sita nieko nesigavo, atsiras kita. Taip, kad maziau verkslenk

Master

Blissas labai paprastai paaiškino tai apie ką daug šneka psichologai :). Yra daug gyvenimo pakopų. Jeigu žmogui trūksta meilės, jis susikoncentruoja į maistą ir taip skanaudamas saldumynus kompencuoja tą meilės, vienišumo trūkumą. Patiria laimę.
Antra pakopa būtų nepasitenkinimas savimi. Žmogus, kuris nemyli, negerbia savęs ima ieškoti to, kuris jį pripažintų, per kurį būtų galima gyventi gyvenimą. Žodžiu bet kaip galima mylėti tą, kuris net pats savęs nemyli.
Ir šiaip kaip pastebėjau santykiai per daug sureikšminami. Jeigu meilė būtų buvusi tikra, jūs būtumėte buvę tokie pririšti vienas prie kito ir sudarę pilną asmenį, kad jokio išsiskyrimo nebūtų buvę. Taigi iš gerosios pusės tu nieko nepraradai, tu apsisaugojai.
Chm... Mano patarimas būtų toks. Pirmiausia įvertink situaciją. Jei jau toks jos laisvas pasirinkimas ir šansų jos susigražinti nebėra, tada tegul taip ir lieka. Kuo greičiau tai suprasi, tuo greičiau ištrūksi iš iliuzijos ir bus lengviau judėti į priekį. Toliau reikia suvokti, kad tau blogai. Dažnai nuolaidžiauk sau, nekaltink savęs (nei dėl dabartinės savijautos, nei dėl įvykusio įvykio) ir šiukštu nebegalvok apie praeitį (net jei viskas susitvarkytų, viskas jau būtų kitaip..) ir neatmesk jokių galimybių. (kartais būna sunku save motyvuoti atlikti net paprasta veiksmą, bet sunku, tik apie jį galvojant. Pasirinkus veiklą, tarkime, kad ir darbą ar susitikimą su draugais tu ne tik užsimiršti, bet dar ir neblogai praleidi laiką ;) )
Ir viskas praeis, tereikia laiko. Tam gali net kokį kalendoriuką užsivesti. Kiek pamenu išsiskyrimo skausmas trunka kokius 6 mėnesius. Tai va, atsižymėk tas dienas ir žinok, kad lėtai judant link jų viskas praeis. :3

ponaitis

Susirask(susigalvok) veiklos,nepasilik nenaudojamo laiko,tegul veikla reikalauja kruopštumo arba(ir) susikaupimo,labai padeda.Tai pat veikla turi tau patikti,taip sakant turi susirati hoby,kuris užimtu daug laisvo laiko.Būk su draugais,turėk įpročiū(geriau NEžalingų)kol ką nors veiksi,neturėsi laiko galvoti apie tai,o su laiku susitaikysi su viskuo šituo.

kiziminas

aciu uz atsakymus :) bandysim keist kazka (:

ajolu

Manau, neveltui tokią temą sukūrei vakar, kai Mėnulis buvo jaučio ženkle.  Tokiu metu kaip tik pasireiškia prisirišimų karma. Šiomis dienomis įvykiai ir būsenos nurodo į tavo gilius prisirišimus tiek prie daiktų ir vertybių, tiek prie artimų žmonių, kurių taip nenori paleisti, nes jie, paprasčiausiai, suteikia saugumą ir kitas garantijas. Pamąstyk, kodėl, tai kelia nerimą? Baimė? Nesaugumas? Labai dažnai prisirišimai, kurių nesinori paleisti, trukdo mūsų sielos evoliucijos keliui. Mėnuliui būnant Jaučio ženkle, užsibaigęs ryšys nurodo į to reikalo karmos išsprendimą.

kiziminas

Citata iš: ajolu  gruodžio 15, 2013, 08:32:03
Mėnuliui būnant Jaučio ženkle, užsibaigęs ryšys nurodo į to reikalo karmos išsprendimą.


gali gal placiau apie tai :) ?

nereikalinga

Bus dar  tų brangių žmonių. Kitam atsiradus,šis pasirodys,nebe toks brangus,kaip manei.

varpainis

Vos ne koks emo.lt ar nusivylepaaugliai.lt forumas cia jau gaunas  ;D

2Pacas

Tai joo varpaini.. :D nuo nusivylusiu paaugliu iki prasigerusiu materialistu cia galima sutikti.

ajolu

Citata iš: kiziminas  gruodžio 15, 2013, 10:48:35
Citata iš: ajolu  gruodžio 15, 2013, 08:32:03
Mėnuliui būnant Jaučio ženkle, užsibaigęs ryšys nurodo į to reikalo karmos išsprendimą.


gali gal placiau apie tai :) ?

Kai Mėnulis yra Jaučio ženkle, pasibaigę santykiai gali rodyti, kad su tuo žmogumi karma jau užbaigta. Prisirišimo pabaiga galima taip pat laikyti ir atleidimą ar paleidimą. Todėl tokiu metu yra gerai peržiūrėti stabdančius prisirišimus ir juos paleisti.

Aukštyn