Išsigelbėjimo nuo gyvenimo koncepcija (Rojaus koncepcija)

Pradėjo time, vasario 20, 2016, 00:04:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#15
vasario 20, 2016, 17:19:29 Redagavimas: vasario 20, 2016, 17:32:31 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 16:07:01Na patikslinant reiktų sakyti maniškėje versijoje pragaro nėra.
Nebeturiu teisės derinti praeities.

Paskutinis išderinimas būtų, tai, kad yra telepatija. Dėka jos pasitelkus betkurį žmogų, gali dirbtinai įpiršti emocijas, kurios yra netikros. Tai yra sistemos ginklas sukontroliuoti žmogų, sukurti iliuzija, kad tai tikra.


Jeigu pasiseks privest praeities žmones prie teisingo suvokimo, kad tai sistemos pojūčių tikrovė, nežinau.

Atsitiktinai sugalvojau pasiklausyti https://www.youtube.com/watch?v=TGtWWb9emYI dainos ir pastebėjau daug realybės, kaip mokslas pasakoja nukripimų.

Vienas iš jų - telepatija. Kažkas gali telepatiškai keisti žmogaus mintis ir tai užfiksuojama netgi fotoaparatu. Tačiau visų momentų neįmanoma užfiksuoti, nes galima ir sustabdyti juostą, užvaldyti, kad nebeeitų, nebefiksuotų momentų.

Vienas momentas iš 15 kadrų yra šis (ištikro yra 16 kadrų, bet neišėjo teisingai apkarpyti, o karpydamas teisingai, gaištu laiką.):



Muzikiniame video šioje vietoje sakoma "Claudia Leitte, obrigado", išvertus iš portugalų kalbos reiškia: Claudia Lette, ačiu.

Claudia Leitte - keistai laiko rankas, dūmai kažkur dingsta su laiku, kai Claudia Leitte "atbunda", jos veido išraiška atrodo keista, robotiška. Ji atrodo tarsi suparlyžuota magijos. Negali būti, kad dūmautojai yra kažkur viršuje įtaisyti, nes paržiūrėjau visą viseo neradau, kad kažkur jie viršuje būtų.

Negi neatrodo įtartinai, kad nėra už ką dėkoti, ar tai tik dėkojama Claudia Leitt'ei už tai, kad sukūrė emocinį ginklą, per kurį sistema ir veikia. Čia džiaugsmas atrodo toks netikras, kad niekas negali ne išsivaizduoti.

Pats video pateikia, net tokių detalių, kad dūmai "dūmauja" iš viršaus į apačia, skaičius "33" , pridenginėjama kažkas po "plunksninio skeptro" ; "T" raidės; susidaro kryžiaus ženklas ir rankų pirštai (skaičiai).

Atkreipti dėmesį į:
2:25-2:27 (dūmai nyra į apačia)
ir kitus

Aš faktiškai radau stabdinėdamas video, kas sekunde. Nemanau, kad sistema irgi neišsiduoda.




Kiek supratau, čia yra kova tarp gėrio ir blogio:

C. Leitte - gėris. Ja buvo pasinaudota, matomai buvo, ištrauktas ID ir pritaikytas sistemos rėmams.
Pitbull'as - blogis.



Vytautas

Na kas liečia video tai ištisas montažas. :) Pridėti galima ko tik nori. Tikslų tuo siekti galima vėl kokių tik nori. Jei per tai žmonės kažkaip duodasi programuojami tai tuo kažkas tikrai pasinaudos. Bent aš tokių "klipukų" iš esmės nežiūriu ir jais nesidomiu. Ir bendrai jau neprisimenu kada žiūrėjau kokį nors filmą. Pagalvojau gal "Matrica" paskutinis žiūrėtas. Bet tuo viskas ir pasibaigė. :) Sportinių renginių, koncertų niekuomet nemėgau. Žodžiu pabuvimas gamtoje, pasėdėjimas įmerkus kojas į upę pati didžiausia palaima. :) Aišku visa tai vienatvėje be jokio žmonių šurmulio. Pusiausvyra, ramybė ir jokių emocijų. Tiesiog iš šono stebėti kaip vyksta realus gyvenimas, o ne įvairios montažinės iliuzijos. :)

time

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 17:41:26Na kas liečia video tai ištisas montažas.  Pridėti galima ko tik nori. Tikslų tuo siekti galima vėl kokių tik nori. Jei per tai žmonės kažkaip duodasi programuojami tai tuo kažkas tikrai pasinaudos. Bent aš tokių "klipukų" iš esmės nežiūriu ir jais nesidomiu. Ir bendrai jau neprisimenu kada žiūrėjau kokį nors filmą. Pagalvojau gal "Matrica" paskutinis žiūrėtas. Bet tuo viskas ir pasibaigė.  Sportinių renginių, koncertų niekuomet nemėgau. Žodžiu pabuvimas gamtoje, pasėdėjimas įmerkus kojas į upę pati didžiausia palaima.  Aišku visa tai vienatvėje be jokio žmonių šurmulio. Pusiausvyra, ramybė ir jokių emocijų. Tiesiog iš šono stebėti kaip vyksta realus gyvenimas, o ne įvairios montažinės iliuzijos.
Nepabėgsi nuo tikrovės, būsi užtrumpintas paklusti sistemai (jie darys ką nori, net įmerkus į vandeni kojas), jei nesuvoksi, kad aš bandau išvaduoti, tu būsi pavergtas.

Tai netik montažas bet ir įrodymas, kad egzistuoja telepatija - ir per ją veikia sistema.

Yra ir realybėje, tik tikrovėje taip, bet čia jau pastabumo ir nepaklusimo sistemai reikalas.

Tai nėra fantazija.

Tai ką užfiksuoja kamera matoma visiems vienodai, nebent nematoma, jei išsivaiduojama kitaip ir paklūstama sistemai.

Aš neturiu teisės keisti sąmonės, bet tik bandau, nes čia praeitis.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 18:03:28Nepabėgsi nuo tikrovės, būsi užtrumpintas paklusti sistemai (jie darys ką nori, net įmerkus į vandeni kojas), jei nesuvoksi, kad aš bandau išvaduoti, tu būsi pavergtas.
Na iš sistemos savo laiku vadavausi pats grynai pastūmėtas intuicijos. Ir puikiai mačiau kaip sistema mane bando sunaikinti. O vadavimasis gana paprastas. Pirmiausiai jokių religijų tikėjimų. Toliau tinkama mityba t.y. be mėsos. Toliau tarsi savaime dingsta baimė ir neigiamos mintys. Buvo įdomus trapas kai pradėjau kas kartą užsimerkdamas matyti horizontalias šviesias linijas. Tai buvo normaliai nematoma kalėjimo siena arba grotos. Toliau vyko mane saugančios nežinomos jėgos kova su senąja pseudo dievo sistema. Taip jau nutiko kad teko atsidurti tarp jų. Ir galiausiai apie ką kalbi to fiziškai neliko. Tiesiog šiam momentui nevyksta jokios nesąmonės kurios vyko tuo laiku. Ir tai jau vos ne 4 metai ramu. Kaip minėjau tolimesnė mano misija tik informuot žmonės. Aišku kai turėsiu apčiuopiamus argumentus. Dabar galima sakyti "treniruojuosi" ir žiūriu žmonių reakciją. Viskas vyksta laike. Aš turiu konkrečius laiko orientyrus. Pas tave jų nematau. Labai viskas abstraktu. Abstrakčiai kalbančių masė. Ir pačių idėjų masė. :) Taip kad patikslink laiką ir pažiūrėsim kiekvieno realizaciją. :)


time

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 18:23:52Pirmiausiai jokių religijų tikėjimų. Toliau tinkama mityba t.y. be mėsos.
Niekas prieš tai neskelbė, kad taip vadovaujasi sistemos.

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 18:23:52Buvo įdomus trapas kai pradėjau kas kartą užsimerkdamas matyti horizontalias šviesias linijas.
Tikiu.



Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 18:23:52Kaip minėjau tolimesnė mano misija tik informuot žmonės.
Jeigu suklysi paaiškinti kas yra 23 nebetikėsiu.

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 18:23:52Viskas vyksta laike.
Tu negali to sakyti.

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 18:23:52Pas tave jų nematau.
Matai.

Antraip nebūtum įsitraukęs į pokalbi.

Didžiausias priešas emocijos, praradus jas matoma viskas.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 18:44:33Jeigu suklysi paaiškinti kas yra 23 nebetikėsiu
Kaip minėjau mano misija bus informuoti. :) Ar kas tuo tikės ar ne tai jau ne mūsų reikalas. Esmė perspėti. O žmonių reikalas į tai reaguoti ar ne. Tikrai neturiu jokio paaiškinimo apart kad tai mano operacijos diena kurią parinko chirurgas paklausęs ar neturiu kokių nusistatymų skaičiuose. Atsakiau kad ne ir datą jis nustatė savo nuožiūra. Šiaip techniškai ši diena man patogi ir nematau tame jokios mistikos nes ji neveikia. :) Absoliučiai jokios problemos jei ir nepabusčiau po narkozės. Nematau tame problemos. Iš kitos pusės žinau kad manimi mano anapusinė esybė pasirūpins maksimaliai. Esu absoliučiai ramus.

 
Citata iš: time  vasario 20, 2016, 18:44:33Antraip nebūtum įsitraukęs į pokalbi.
Na į pokalbį įsitrauktą nes turiu savą versiją ir tinginiauju nuobodžiauju prieš operaciją. Tiesiog laiko praleidimas ir nieko ypatingo. :)



time

#21
vasario 20, 2016, 19:26:45 Redagavimas: vasario 20, 2016, 21:52:15 by time


Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 19:09:43Tikrai neturiu jokio paaiškinimo apart kad tai mano operacijos diena kurią parinko chirurgas paklausęs ar neturiu kokių nusistatymų skaičiuose. Atsakiau kad ne ir datą jis nustatė savo nuožiūra. Šiaip techniškai ši diena man patogi ir nematau tame jokios mistikos nes ji neveikia. 
Nematau aš irgi mistikos. Tai kodėl bandai užsiminti apie mistiką?

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 19:09:43Absoliučiai jokios problemos jei ir nepabusčiau po narkozės.
Meluoji. Mirtum taip ir nesužinojęs tiesos. Ar netoks tavo ir tikslas?

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 19:09:43Iš kitos pusės žinau kad manimi mano anapusinė esybė pasirūpins maksimaliai.
-


Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 19:09:43Tiesiog laiko praleidimas ir nieko ypatingo.
Jei nori kažką sužinoti, taip ir sakyk. Arba sakyk, kitaip.

Tai neliepimas, bet tavo garbės reikalas ar tu žinai kažką ar ne. Nebijok sakyti tiesos, nes tik vienas žmogus skaitantis tavo rašliavas tiki, o jei meluoji kažką apie misijas - nesakyk.

Misijos nėra aiškios, reikia kaskart jas aiškintis neapsiribojant kalbomis. Tavo vienas žodis gali būti lietuviškas, kitas angliškas, kitas rusiškas.

Kalbėjimas viena kalba yra žmogaus ID skaldymas. Kalbėdami nesuprantame, kad žodžiai yra riboti ir suskaičiuoti, net jei ir norėtųmėme kažką ypatingo pasakyti, nerasime žodžių.

Mano manymu, norint atitrūkti nuo sistemos reikia keisti ir nuomonę ir kurti naujas kalbas. Antraip viskas toliau bus valdoma sistemos.

Vytautas

#22
vasario 20, 2016, 19:52:12 Redagavimas: vasario 20, 2016, 19:58:06 by Vytautas
Citata iš: time  vasario 20, 2016, 19:26:45Nematau aš irgi mistikos. Tai kodėl bandai užsiminti apie mistiką?
Tai kad čia mistikos tinklalapis kaip neužsiminsi apie mistiką. Ir chirurgo paklausimas buvo netikėtas ir įdomus. Pasirodo jie net atsižvelgia net į tokius klientų pageidavimus. :)

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 19:26:45Meluoji. Mirtum taip ir nesužinojęs tiesos. Ar netoks tavo ir tikslas?
Atvirkščiai miręs pamatyčiau anapusiniuose informaciniuose laukuose absoliučiai viską ir tiksliai. Būtų be galo įdomu net pažiūrėti į savo klajones.

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 19:26:45Sudegins pragaro liepsnose.
Kaip ten bus nežino niekas. :) Bet kiek suvokiama patirtis sako kad laukia normali amžinybė. :) Aišku nebuvus garantuoti negalima. :) Bet jei man padėjo čia kodėl mane turėtų dusinti tenai? :)

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 19:26:45Jei nori kažką sužinoti, taip ir sakyk.
Turiu savo informacijos šaltinį kuris visai neblogai veikia kai čia informacijos niekas neteikia. Taip kad tiesiog kai kurią informacija pertikrinu. Beja mano gaunama informacija labai "pjaunasi" su bet kokia čia esančia. Lieka tik stebėti laike kaip galiausiai yra iš tikro.

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 19:26:45Mano manymu, norint atitrūkti nuo sistemos reikia keisti ir nuomonę ir kurti naujas kalbas.
Pasaulio kalba po jo pakeitimo bus tik lietuvių nes tai pati pradinė kalba. Kaip žinai po visokių problemų žmonės kažkaip ima kalbėti kitomis kalbomis. Kalba savotiškai "įkeliamą" į žmogų. Teko susidurti su situacija kada kalba man buvo "išjungta". Supranti ką tau sako bet atsakyti nėra žodžių nėra juos ką tik girdėjai. Gan "graudi" situacija ir blogiausiai kai ją suvoki su visiškai nepakitusia sąmone. Kažkoks absurdas. Bet tai vyko visai realiai. Kaip minėjau malonu kad tokių keistenybių dabar nevyksta. :)








time

#23
vasario 20, 2016, 20:14:12 Redagavimas: vasario 21, 2016, 00:14:35 by time

Ar supranti, kad nežinoti negalima.

Vytautas

Na į klipų analizę nesiveliu nes tai jų kūrėjų "žaidimai". Ir nesuprasi koks ten kūrėjo sumanymas. :) O manipuliacijų, redagavimo tuose dalykuose galimybės beribės. Aš linkęs stebėti labai konkretų kasdienį gyvenimą. Toks nesenas pvz. Atvažiuoja komisija tikrinti iš projekto gautų prekių. Nerandam gan brangios dokumentų kameros. Dvi yra vienos nėra. Bet tiksliai atsimenu kad atidaviau ūkvedžiui jo pačio nurodymu nes ne vietoje pas mane gulėjo. Aiškinuosi su anapusiniu pasauliu ką daryti. Sako nesikišk ne tavo reikalas, viskas bus gerai. Na bet valdžia spaudžia. Kaip durnelis klausinėju visus pažįstamus  gal kam paskolinom. Be rezultatų. Jau surezgėm planą chuliganą kaip apgaudinėsim tikrintojus. Ir paskutinę dieną ūkvedys atneša apdulkėjusį įrenginį. Aišku pasakoja pasakas kad pas kažką rado bet pats buvo kažkur užkišęs. Va taip įdomiai ir linksmai sprendžiasi problemos aplink mane. Tiesiog tik stebi ir matai kaip kitas žmogus yra tiesiog "suvaldomas" ir padaro tai ką reikia. Aišku šitas momentas netaikomas žmonėms originalams. Bet kopijos, reikalui esant, pastatomos į vietą. :)

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 20:14:12Ar supranti, kad nežinoti negalima.
Suprantu kad šioje vietoje nežinoti yra tiesiog natūralu. :)


Kakadu

Na ,Vytautai, tikrai pradedu tiketi tavo svytuokle.Stiprybes ir atsipalaidavimo TAU

Vytautas

Tikėti nereikia niekuo.  :) Reikia stebėti realų gyvenimą ir kaip tai dera su "ne realia" informacija. O šiaip iš viso nėra ko sukti galvos dėl tų dalykų. Bet pasikalbėjimai apie ateities pasaulį rojų mane tikrai sužavėjo. Ir labai žmogiškai norisi atitinkamų pokyčių nes esama padėtis nusibodo. Ir nematau prasmės kodėl turi kentėti masė žmonių kad galėtų ramiai gyventi be rūpesčių.  :) Juk kūrėjams tai jokia problema padaryti. O kad tai egzistuoja man po mano nuotykių nekyla nei menkiausių abejonių. Kad viskam reikalingas laikas aš suprantu. Viskas turi vykti pakankamai švelniai.  :)

Kakadu

Kad ta ,,nereali informacija,, sako, kad mes įstrigome, ir kol kas anapusybė neturi realaus sprendimo ir galimybių.

time

#28
vasario 20, 2016, 21:14:54 Redagavimas: vasario 20, 2016, 21:53:39 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 20:36:20O manipuliacijų, redagavimo tuose dalykuose galimybės beribės.
Aš manau, kad meninkai ir klipų kūrėjai bando atkartoti kiek tik įmanoma realiau situacijas, kurios vyksta. Todėl negalima atmesti.

Vytautas

#29
vasario 20, 2016, 21:26:29 Redagavimas: vasario 20, 2016, 21:40:55 by Vytautas
Citata iš: Kakadu  vasario 20, 2016, 21:07:06Kad ta ,,nereali informacija,, sako, kad mes įstrigome, ir kol kas anapusybė neturi realaus sprendimo ir galimybių.
Kad kažkaip užstrigę tai rodo net kasdienis gyvenimas. Nors 2012m iš tikro turėjo būti visiems galas. Derliaus nuėmimas t.y. susodinimas į ateivių laivus ir ten energijos nusiurbimas nuo visų nes transportuojant mes paprasčiausiai mirtume nutolę nuo žemės.  Todėl skerdimo procesas šalia žemės. Aišku viskas "apiforminta" pakilimu į 4 ar 5 išmatavimą. Bet esmė viskas labai žemiška ir paprasta. Taip nutiko ir prieš tai buvusioms dviem civilizacijom. :)

Anapusybę riboja laikas. Sprendimas yra. Ir jis toks kokį aprašiau. Tai nėra jokia paslaptis. Atvirkščiai reikia kad tai žmonės žinotų, nusiramintų ir stengtųsi išsaugoti savo ir kitų gyvybę o ne elgtis kaip dabar. Kūrėjų esminis principas negalima nieko žudyti. Viskas maksimaliai įmanomai turi būti išsaugota ir nenuskriausta. Jei yra koks konfliktas tarp skirtingų gyvių tai jie tiesiog turi būti atskirti kad negalėtų kenkti vieni kitiems. Bet kad galėčiau normaliai kalbėti turiu turėti pvz kaip  ši realybė valdoma iš išorės. Praktiškai žinau ką turėsiu. Bet lieka tik laukti. :)
Citata iš: time  vasario 20, 2016, 21:14:54Aš manau, kad meninkai ir klipų kūrėjai bando atkartoti kiek tik įmanoma realiau situacijas, kurios vyksta.
Sakyčiau atvirkščiai maksimalus realybės kaitimas pagal savo suvokimą. :)


Aukštyn