Išsigelbėjimo nuo gyvenimo koncepcija (Rojaus koncepcija)

Pradėjo time, vasario 20, 2016, 00:04:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

vasario 20, 2016, 00:04:24 Redagavimas: vasario 20, 2016, 00:07:42 by time
Žmogaus suvokimas, kiekvieno skirtingas ir individualus, apie tai kalbėjo senesnės laidos filosofai ir žmogaus galimybių išlikti fizikiniame pasaulyje - klaidingą suvokimą. Kažkada buvo manyta, kad žmogus yra siela, kuri turi jausmus, kuri viską jaučia, išgyvena potyrius, kurie atrodo labai svarbūs kiekvienam individualiai, kurie priklauso nuo judėjimo. Viskas tarytum ribota, bet tas nepasirodo žmoguje, bent suvokime... Žmogus yra begalinis išteklis minčių ir realybės variantų išgeneravimų ir suvokimų. Didelis skaičius realybių sudėtas į vieną žmogų, dėka " gyvenimo mokyklos" pasireiškia tik vienu variantu. Visada tik vyksta vienas momentas, nebeįmanoma grįžti į praeitį, nebegalima pakeisti praeities įvykių sekos. O ateitis priešingai - kaiptik galima planuoti įvykius... Tačiau, kas suplanuoja įvykius?

Pasitelkus neribotą suvokimą ir pakeitus tikėjimą - neapsistoti ties statiniais suvokimais apie judėjimą ir erdvės nuovoką (kaip laiką), galime suprasti daugiau. Galime suprasti, kaip priklausome nuo daviklių, kuriuos siunčia į mūsų jutiklius pati sistema, klaidina, ir visada esame šalia kelio, bet niekada nesame kelyje link tikro suvokimo.

Erdvė kurioje žmogus visada egzistuoja yra 0D, tai reiškia, kad jo suvokimas yra nulinės dimensijos, tačiau jo suvokimo ribos begalinės, tai ką laikome sapnu, fantazija, prilygsta ir suvokimui. Viskas, kas bandoma įrodinėti bandymais ir mokslu yra grynai apčiuopti realybės keitimo, išderinimo taškai. Todėl žmogus gali būti niekas - viskas, kas keičia ateitį niekam nežinant.

Visada atsiranda kliūčių, kurios bando vienaip ir kitaip nukreipti dėmesį, neleidžia suvokti tikrosios žmogaus prigimties. Tai gali būti ir kiti žmonės ir mokslas ir religija ir liga - betkas, netgi įsitikinimas, kad tikrai realybė suvokta galutinai. Ištikrųju viskas veda link suklaidinimo - viskas veda link žmogaus indentiteto pasireikšti "kalėjimo", kuriame žmogus jaučiasi nelaimingas, vedimas tęsiasi net iki ir mirties. Vedimas yra nemalonus - žmogus statomas į rėmus ir jam liepiama daryti, mokytis melo, kad išgyventų ir siektų klaidingo "gero" gyvenimo. Pradžia prasideda, kada pasiūloma priklausyti realybės suvokimo (realistams) - kurie pasiūlo rinktis tarp religijos ir mokslo. Tačiau niekada nesiūlo rinktis filosofijos. Filosofija yra uždrausta, todėl, kad per ją viskas išaiškėtų tiesa - ateitų suvokimas.

Žmogaus indentitetas nėra surištas su fizikiniu pasauliu, tačiau viską lemia realybės suvokimas. Eilinis manantis, jog kenčia dėl ligų, dėl jausmų, dėl gėrio ar blogio - klysta. Tai daviklių - mokyklos, kuri neaišku iš kur atsirado siunčiami signalai, priešingos jėgos Dievui ir yra neaiškios kilmės. Tokios jėgos užvaldo žmogų kurti artimus realybei objektus ir gaminius. Taip - jie fiziniame pasaulyje yra (nors fizinis pasaulis gali būti išsivaizuojamas betkaip), bet čia priklausys nuo suvokimo. Vienam gali atrodyti, kad pasaulis apvalus, kitam, kad plokščias... O realus variantas yra uždraustas žinoti.

Žmogus sąmonėje turi begalo momentų ir taškų, kurias vadovaujantis, galima sukurti antrą realybę. Tačiau suvokiama realybė yra laipsniškai ištrinama, dėl pašalinių jėgų poveikio ir žmogaus galutinio suvokimo. Tačiau eiinant teisingu keliu sąmonė neišsitrina - nes ji neribota. Neribojama žmogaus sąmonė neišsitrina - gali būti panaudojama kaip begalinis išteklis.

Pabandžiau sukurti shemą, kurios nėra šansų įrodyti tiems, kurie turi savo įsitikinimų.

Tai ne mano išsitikinimas, bet "pavogtas įsitikinimas", tegul nesupranta, kam nereikia, o supranta tie kuriems reikia.



Viskas yra paaiškinama, bet tik laikantis teisingu keliu. Supras tik mažuma dalis žmonių, kurie žino.

Laikantis dvipramiško suvokimo ir gėrio ir blogio > esu > pusiausvyra.

klajunas

#1
vasario 20, 2016, 06:48:44 Redagavimas: vasario 20, 2016, 06:50:41 by klajunas
Citata iš: time  vasario 20, 2016, 00:04:24Visada atsiranda kliūčių, kurios bando vienaip ir kitaip nukreipti dėmesį, neleidžia suvokti tikrosios žmogaus prigimties. Tai gali būti ir kiti žmonės ir mokslas ir religija ir liga - betkas, netgi įsitikinimas, kad tikrai realybė suvokta galutinai. Ištikrųju viskas veda link suklaidinimo - viskas veda link žmogaus indentiteto pasireikšti "kalėjimo", kuriame žmogus jaučiasi nelaimingas, vedimas tęsiasi net iki ir mirties.
Kaip tau atrodo, kodėl blogis ir klaidinimas yra tokia ryški sistemos dalis? Tai kyla iš aukščiausios realybės, kuri dėl kažkokių priežasčių apriboja žmogų su iliuzija, ar tai mokyklos sudėtinė dalis? Kodėl "mokykla" žmonėms sukurta tokia žiauri, atimant iš žmogaus matyti gebančias akis ir duodant užduotį tas akis vėl susigrąžinti?

Sistema yra blogis, bet jis kyla iš Rojaus, kuris aukštesnė realybė už šį kontroliuojamą pasaulį, kuris kontroliuojamas tiek, kad žmogus atrodo kaip valdomas zombis. Ar tokioje situacijoje įmanoma ko nors išmokti, ar įmanoma tobulėti, jei vien praregėjimas dažnai reiškia žmogui mirtį? Kur tokia mirtimi miręs, sistemos sunaikintas žmogus keliauja? Į Rojų, ten, iš kur ši sistema išėjo? Kokia viso to prasmė?

Kartais neatrodo, kad sistema paprasčiausiai avarinė situacija. Kažkas su šiuo pasauliu ne taip, jeigu šis klaidinimas nėra tik vietinis virusas. Teisingas suvokimas yra pusiausvyra, bet pusiausvyroje per mažai dinamizmo. Reikia ieškoti įrankių valdyti pirminę šviesą, nes to nori pati ši realybės tvarka. Vien judėti neužtenka.

Skilimas yra geras egzistencialas, bet kur jis iš tikro veda?

Vytautas

Citata iš: klajunas  vasario 20, 2016, 06:48:44Kartais neatrodo, kad sistema paprasčiausiai avarinė situacija.
Ši sistema ne tai kad avarinėje situacijoje o visiškas nesusipratimas. Pažiūrėk į kosmosą ir visatą. Visiškas chaosas. Sproginėjimai, susidūrimai ir visiška viso kas ten egzistuoja beprasmybė. Čia žemėje taip pat visiškas chaosas nors kažkas bando tame įžiūrėti harmoniją. Bet jau pats faktas kad norint gyventi reikia sunaikinti, suvalgyti kitą gyvybę jau absurdiška. Taip iš tikro čia kažkokia klaida. Bet tikiuosi kaip man sakoma iš anapus 2022m viskas bus sutvarkyta ir atstatytą į pirminę harmoningą padėtį. Viskam reikalingas laikas. Tiesa ir mano gyvenimas kaip žmogaus 2022 birželio 30d 6 valandą ryto baigsis. :) Palyginti visai ne daug laukti. :)


klajunas

#3
vasario 20, 2016, 10:27:52 Redagavimas: vasario 20, 2016, 10:31:24 by klajunas
Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 09:43:07Ši sistema ne tai kad avarinėje situacijoje o visiškas nesusipratimas. Pažiūrėk į kosmosą ir visatą. Visiškas chaosas. Sproginėjimai, susidūrimai ir visiška viso kas ten egzistuoja beprasmybė. Čia žemėje taip pat visiškas chaosas nors kažkas bando tame įžiūrėti harmoniją.
Harmonijos žemėje iš tikro nėra, bet nepasakyčiau, kad chaosas. Reikia pažiūrėti į stambų planą, tada matosi, kad planetoje vyrauja keli pagrindiniai jėgos vektoriai ir tarp jų gresia susidūrimas. Smulkesniu planu - tai aišku bus visiškas chaosas ir gyvenime, ir mąstymuose. Pirmiausiai idėjų ir įsitikinimų chaosas.

Stambus kosminis planas "šioje realybėje" irgi aiškus. Vietinėje zonoje gyvybė jau perėjo kelis barjerus ir artinasi dar vienas barjeras, po kurio teks visai galaktikai nusikratyti biologinių apvalkalų. Ir visa gyvybė išnyks ne tik mūsų planetoje, bet ir visoje galaktikoje. Tai kelis kartus jau buvo nutikę ir kosmose yra likusios nojaus arkos, kurias žemiškos ir nežemiškos civilizacijos turi rasti, kad galėtų padaryti šuolį iki bus pasiektas sunaikinimo barjeras.

Galima manyti, kad žemiška civilizacija, kadangi ji kažkokia anomalinė ir avarinė, yra susijusi su kosmine nojaus arka ir ruošiama misijai ir nuo kažko stabdoma.

Atskiras kūnas - tik viena iš nereikšmingų figūrų, milžiniškame kosminiame žaidime. Bet žmogus kaip siela žaidžia šiek tiek kitaip.

Nemanau, kad kažkas reikšmingai pasikeis artimiausiais dešimtmečiais. Ta Vytauto numatoma apokalipsė gali būti kažkokio ribojančio viruso sunaikinimas, po ko programa pradės normaliai veikti ir mes vėl atsistosime į normalų kelią. Tačiau kaip jau sakiau, biologinė gyvybė bus šluojama visoje galaktikoje per Paukščių tako susidūrimą su Andromeda.

Atsiras nauja galaktika, nauja gyvybė, susirinks visas nojaus arkas ir tik tada prasidės tikras klestėjimas. Tokia istorija stambiu planu, šioje dimensijoje.

Vytautas

#4
vasario 20, 2016, 10:57:20 Redagavimas: vasario 20, 2016, 11:00:54 by Vytautas
Citata iš: klajunas  vasario 20, 2016, 10:27:52Ir visa gyvybė išnyks ne tik mūsų planetoje, bet ir visoje galaktikoje.
Na apie gyvybę daugiau nei mūsų planetoje kalbėti sudėtinga nes kol kas niekas nieko nerado ir nematė. Vienintelė prielaida jei esam mes tai yra ir kiti. Bet tai tik prielaida. :) Ir jos apčiuopiamam patvirtinimui nėra jokių techninių galimybių.

Kas liečia mano versiją tai mes patys aišku nieko negalim pakeiti. Į kokias vėžes kažkas įstatė tokiomis ir važiuojam. Ir kalbu apie įstatymą į naujas vėžes iš išorės. Esmė maždaug tokia kad keičiama pati žemė iš esmės, panaikinama nereikalinga visata, keičiami žmonų kūnai t.y. jokių ligų, visi gyvūnai perkeliami kitur iš šitos žemės. Lieka tik augalai ir žmonės. Čia kad nebūtų pagundos valgyti tai ko nereikia. :) Absoliučiai jokių technologijų. Kas būtina duota iš išorės. Tiesiog atstatomas rojus žemėje. Suprantama mirtis niekur nedingsta. Duotas gyvybės limitas ir jam pasibaigus tiesiog išnyksti be pėdsakų. Kada tai nutiks žinoti neįmanoma nes neįmanoma laiko apskaita. Nėra metų laikų kaitos ir nesimato jokių žvaigždžių. Suprantama nėra jokių valstybių, valdžios ar dar kažko. Atitinkamai nėra jokio darbo nes žmogaus veiklos galimybės apribotos iki minimumo. Pavalgei vaisių, uogų, daržovių ir nieko neveiki nebent žaidi slėpynių ar šiaip pradinukų žaidimus. :) Toks gyvenimas rojuje laukia po 2022m. Kaip sakau pažiūrėsim. Tam tikrų įrodymų kad šis pasaulis valdomas iš išorės turėčiau turėti jau kovo balandžio mėn.. Visai neilgai laukti. Arba pasirodys kad tai tik fantazijos. :)
Visam žaidime svarbūs tik mes, žemė ir saulė. Visa kita balastas. :)


klajunas

#5
vasario 20, 2016, 11:10:30 Redagavimas: vasario 20, 2016, 13:55:40 by klajunas
Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 10:57:20Absoliučiai jokių technologijų. Kas būtina duota iš išorės. Tiesiog atstatomas rojus žemėje. Suprantama mirtis niekur nedingsta. Duotas gyvybės limitas ir jam pasibaigus tiesiog išnyksti be pėdsakų. Kada tai nutiks žinoti neįmanoma nes neįmanoma laiko apskaita. Nėra metų laikų kaitos ir nesimato jokių žvaigždžių. Suprantama nėra jokių valstybių, valdžios ar dar kažko. Atitinkamai nėra jokio darbo nes žmogaus veiklos galimybės apribotos iki minimumo. Pavalgei vaisių, uogų, daržovių ir nieko neveiki nebent žaidi slėpynių ar šiaip pradinukų žaidimus.  Toks gyvenimas rojuje laukia po 2022m. Kaip sakau pažiūrėsim.
Šita diskusija jau buvo kitur. Iš tikro beliko tik laukti, bet pagal mano versija tai įmanoma kaip dabartinio realybės kokono (vadinau vakuole) dalinimasis, kurio metu vieni keliaus vienur kiti kitur. Laukiame. Liko visai nedaug laiko.

Bet manau net tokiame kokone, kokį aprašai, bus persikūnijimo ratas ir kažkokia dinamika, nes priešingu atveju tai būtų visiškai sintetinė realybė, nepanaši į tikrą Rojų, kokiu visą laiką buvo tikima.

Vytautas

Citata iš: klajunas  vasario 20, 2016, 11:10:30nepanaši į tikrą Rojų, kokiu visą laiką buvo tikima.
Rojaus supratimas buvo pateiktas ir įkaltas į žmonių galvas iš pseudo dievo pusės. O pseudo dievo pasaulis koks matom gyvai nes vis dar jame gyvename. Tas rojaus supratimas  nereiškia kad toks dalykas iš viso egzistuoja ar egzistavo. Aš kalbu apie labai realų pirmapradžių kūrėjų keitimo planą. Kiek suprantu tai ir bus mano likusio gyvenimo misija pirmiausiai perspėti amerikiečius kad jiems gresia apokalipsė. O jei tai nutiks kaip saku bus labai paprasta paaiškinti apie 2022 pokyčius. Bet visam tam reikalingi labai akivaizdūs ir apčiuopiami išorinio valdymo, poveikio pvz.. Kitaip tai visiškai tuščias reikalas. :) Taip kad laukiu. :) Jei viskas susivartys kaip esu informuotas tai teks kurti normalią naują temą. Dabar čia tarp kitko apie rojų paplepu. :) Šiaip rojus turėtų būti žemėje o ne kažkur. :) Nors jis lyg ir buvo bet žmonės iš jo išmetė. Esmė kažkas perkūrė šią žemę pagal savo poreikius. O apkaltint nekaltus žmonės kad juos už kažką išmetė iš rojaus labai lengva kada esi situacijos valdytojas. :)


klajunas

#7
vasario 20, 2016, 11:52:41 Redagavimas: vasario 20, 2016, 13:56:52 by klajunas
Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 11:24:47Bet visam tam reikalingi labai akivaizdūs ir apčiuopiami išorinio valdymo, poveikio pvz.. Kitaip tai visiškai tuščias reikalas.  Taip kad laukiu.
Kiekvienas gauname vis kitokią informaciją. Pavyzdžiui, @time taip pat turi savo Rojaus koncepciją, tik čia jau reikia klausti jo. Jei norės - papasakos. Aš taip pat turiu savo koncepciją, bet gaunu šiek tiek kitokią informaciją. Mane veda link sunaikinimo, bet pagal tai, ką aš žinau žmogaus sunaikinti neįmanoma, nes pirminė siela šioje realybėje - nesunaikinama. Bet čia apie tai nesiplėsiu.

Tik norėčiau paklausti - tas informacijos šaltinis, kuris tau teikia informaciją, ką nors apie tikrovės sandarą aiškina. Nes @time turi labai griežtą šiuo atžvilgiu sistemą, o jis informaciją sako irgi "gauna" apeidamas ribojančią sistemą, kuri kontroliuoja šią realybę.

Kaip suderinti tokius skirtingus požiūris, kai visi kažką gauna, bet ne viskas būtinai sutampa.

Nes pagal tai, ką aš žinau iš savo pavyzdžio, tai kas ruošiama šiam pasauliui, nebus labai panašu į rojų. Nebent ta struktūra, kurioje aš dabar esu ir kuri mane valdo - bus sunaikinta. Nes mano padėtis vergo, ir jeigu tai nebus sunaikinta, tokiais vergais taps visi. Panašiai kaip naujoje knygoje aiškina D. Icke, kur jis aprašo kad bus sukurtos išmaniosios dulkės, kurios pateks į kiekvieno žmogaus organizmą, tos dulkės kaip nano-dalelės bus sujungtos su internetu, o internetą valdys dirbtinis intelektas ir grupelė išrinktų transhumanistų.

Bus irgi apokalipsė, tik pagal D. Icke šiek tiek kitokia, technologinė. Tai kuria amerikiečiai ir jeigu jie bus sunaikinti kitos sistemos, tai turėtume tik džiaugtis...

Vytautas


Citata iš: klajunas  vasario 20, 2016, 11:52:41Bus irgi apokalipsė, tik pagal D. Icke šiek tiek kitokia, technologinė. Tai kuria amerikiečiai ir jeigu jie bus sunaikinti kitos sistemos, tai turėtume tik džiaugtis...
Na amerikiečiai apie savo apokalipsę žino. :) Todėl šiam momentui nestato nei vienos atominės elektrinės. Be to masiškai uždarinėja prie vandenyno ir super vulkano žiede visas atomines nepriklausomai jos jau paseno ar dar gali tarnauti. Be to bankrutuoja miestai super vulkano žiede. Čia kad savaime būtų mažiau problemų perspektyvoje. Žmonės savaime išsikelia. O kai kur su skalūnų gavyba praktiškai sąmoningai naikinama gamta. Vis tiek nereikės. Žodžiu jie tik nežino kada tai įvyks. Aš sakau 2019-06-13 :) Pažiūrėsim. :)
Kas liečia vergovę. Ji yra dabar tik žmogiškų galimybių ribose bet ne daugiau. Anksčiau buvo tikrai nesuvokiamas vergovės lygis. Net D. Icke mintis iki to nenešė, nors jis teisingai nujautė kad čia kažkas ne taip. Taip kad tavo problemos turėtų pasibaigti su šiaurės Amerikos nuskendimu. Tiesiog neliks kam valdyti žmogiškų valdymo sistemų. Ir tai 2019m. Bent aš savo atžvilgiu kažkokių valdymų nejaučiu. Na galų gale iš trečio karto medikai surado mano pilvo skausmų problemas. Akmenys tulžyje ir kasos uždegimas. Gydymo metodas badas ką ir pats su švytuokle ankstesniais kartais sužinojau bei naudojausi nors medikai tuo metu nieko nepatarė. Be to iš švytuoklės pusės buvau "spaudžiamas" kreiptis į pažįstamą gydytoją ir normaliai atlikti visus tyrimus bei ruoštis operacijai. Net susitvarkiau visus siuntimus bet tempiau gumą. Gavosi kad dabar jau griežtai 23d iš ryto tulžies ir išvaržos operacija. Bet čia viskas labai žemiška ir paprasta. Bei nurodymai iš anapus buvo teisingi tik jų nevykdžiau. :) Anapusinis pasaulis šio kūno remontu neužsiima. Tam yra žemiškos priemonės. Nebent gali "parinkti" labiausiai priimtiną gydytoją. Bent kol kas savo gydytoju esu labai patenkintas. Ir bendrai pastebėjau medikus užmetančius akį į anomalijos tinklalapį. Tą proga ačiū jiems visiems besisukantiems kaip bitutėms. Jie šiame pasaulyje tikrai yra svarbiausi. Visos garsenybės prieš juos niekas. Anapusinis pasaulis taip pat patenkintas jų veikla nes šiam momentui tik tokie būdai gelbėti gyvybę. Ne viską gali medikai bet šaunuoliai kad stengiasi ir daro. Labai gaila kad jų darbas nėra tinkamai įvertintas. :)


time

Visi kurie mano, kad išsigelbėjimas yra lengvas, turiu nuvilti - kad taip lengva nebus. Nepadės realybės suvokimas, nei tikėjimas (geruoju) Dievu, nei mokslu, nei betkuom ką matote ir jaučiate.

Visi tikintys realybe pateks į pragarą. Netgi tie kurie tiki krikščionybe ir eina į bažnyčia, netgi tie, kurie prašo Dievo pagalbos ir mano, kad pagalba suteikta. Esmė nėra materialusis pasaulis, esmė yra žmogaus ID. Reikia būti nieku ir viskuom.

Viskas priklausys, nuo to kokią realybę susikursite, jūsų sąmonė gali sukurti realybę, kokios kiti žmonės nemato, tik jūs galite kurti savo realybės variantus (nuo fantazijos, sapnų iki realybės). Tai labai prilygsta žmogui, kuris apiimtas blogio ima matyti haliucinacijas, realybė yra tokia pat. Reikia atsispirti įsitikinimams ir nepasitikėti. Bet negalima priimti, kad tai bloga ar gera. Reikia žinoti. Netik manyti.

Tik per mokslą ir religijas norima pritempinėti, suskaldydami jūsų prigimtį - realistų tikslas nukreipti, kad jūs nesuprastumėte kas yra pusiausvyra, jūs (orientuotis), kas yra kas bloga ir gera.

Žaisdami "true" arba "false" žaidimą trumpinate suvokimo laiką, pasibaigus laikui, nebebus laiko suvokti ir visi vėl paklius į sistemos pradžią (jūsų lauks naujas suvokimas, į kurį pakliūsite nesuvokę) - viskas yra taip pseudo, kad nėra išrastos kalbos viską išaiškinti. Žmonių sukurtos kalbos nėra tokios, kukiomis galima būtų išaiškinti. Esmė tame, kad kiekvieno gyvenimas yra užstatytas laiku, pasibaigus laikui viskas prasidės iš naujo. Viskas bus ištrinama, vėl gyvenimas bus "naujas".

Po apokalipsės, nesuvokę žmonės mirs, jų Id vėl suteiks naują gyvenimą pilną kančių ir melo, jūs visi esate tokie pretendentai į pragarą.

Ši realybė nėra pragaras - tai patikrinimas, bet čia jūsų misija apeiti sistemą ir suvokti kas jūs esate iš tikrųju, jeigu to nepadarysite - klaidingai suvoksite ir gyvensite kančiose (gėryje arba blogyje).

Vienintelis dalykas - nedaryti nei gėrio nei blogio - vadovaustis ties pusiausvyra, bet ją pasiekti reikės nemažai darbo ir noro. Tai truks visą likusį gyvenimą ir greičiau.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 14:28:46Visi kurie mano, kad išsigelbėjimas yra lengvas, turiu nuvilti - kad taip lengva nebus. Nepadės realybės suvokimas, nei tikėjimas (geruoju) Dievu, nei mokslu, nei betkuom ką matote ir jaučiate.
Maniškėje versijoje atvirkščiai nuo žmonių niekas nepriklauso. Sėdi koks Daktaras kalėjime ar kažkur laksto ISIL žudikas bet abu tvarkingai keliauja kaip ir visi į naujai perkurtą žeme-rojų. Tam nereikia jokių pastangų. Žmonės gyveno esamo pasaulio sąlygomis atitinkamai ir elgėsi bet nieko nepadarė blogo naujojo pasaulio atžvilgiu ir atitinkamai visi lygūs. Jei prisidirbs naujajame pasaulyje tai pagal naujas taisykles ir bus nubausti.  O naujosios tvarkos esmė už bandymą pakenkti kitam žmogui automatiškai atskiriamas nuo kitų ir patalpinamas į blogesnes arba sunkias išgyvenimo sąlygas. Tiesiog gamtinė vienutė. Kažkiek pasėdi, pavargsti ir susipratęs grįžti atgal. Esmė nuobaudos neišvengiamumas ir jokios galimybės kenkti kitiems. Pakanka tik ketinimų kas susilaukti problemų. :)

Na yra dar vienas apribojimas tai amžius. Tiesiog fiksuotas gyvenimo limitas. Jei jį peržengi tiesiog išnyksti. Atitinkamai tokio amžiaus žmonės ir nepateks į rojų. Bet jis tikrai didesnis nei Lietuvos vidurkis. :) Na bet mirtis egzistavo visuomet ir niekur ji nedingsta. Čia viskas laikina ir kitaip nebus. :)

Pagalvojau papasakočiau kalėjime sėdintiems iki gyvos galvos tokią naujieną žmonėms stogai nuvažiuotų iš vilties būti laisvais. :) Bet dėja kol kas neturiu įrodymų. Anksti džiaugtis. :)


time

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 15:21:28Maniškėje versijoje atvirkščiai nuo žmonių niekas nepriklauso. Sėdi koks Daktaras kalėjime ar kažkur laksto ISIL žudikas bet abu tvarkingai keliauja kaip ir visi į naujai perkurtą žeme-rojų. Tam nereikia jokių pastangų. Žmonės gyveno esamo pasaulio sąlygomis atitinkamai ir elgėsi bet nieko nepadarė blogo naujojo pasaulio atžvilgiu ir atitinkamai visi lygūs. Jei prisidirbs naujajame pasaulyje tai pagal naujas taisykles ir bus nubausti.  O naujosios tvarkos esmė už bandymą pakenkti kitam žmogui automatiškai atskiriamas nuo kitų ir patalpinamas į blogesnes arba sunkias išgyvenimo sąlygas. Tiesiog gamtinė vienutė. Kažkiek pasėdi, pavargsti ir susipratęs grįžti atgal. Esmė nuobaudos neišvengiamumas ir jokios galimybės kenkti kitiems. Pakanka tik ketinimų kas susilaukti problemų. 
Aš kalbėjau kaip žmogus lengvai gali būti suklaidintas, jei jam ateina negeras suvokimas. Tai prilygsta haliunacijoms ir yra lygiai tas pats. Bet tai nėra nejokia liga, tai tik sistemos klaidinimas per daviklius, kuriuos žmogus mato, pasitiki.

Žinoma, nuo to priklausys visų žmonių suvokimas, nes pasibaigus laikui ir nesuvokus - visi keliaus į pragarą.

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 15:21:28Na yra dar vienas apribojimas tai amžius. Tiesiog fiksuotas gyvenimo limitas. Jei jį peržengi tiesiog išnyksti. Atitinkamai tokio amžiaus žmonės ir nepateks į rojų. Bet jis tikrai didesnis nei Lietuvos vidurkis.  Na bet mirtis egzistavo visuomet ir niekur ji nedingsta. Čia viskas laikina ir kitaip nebus.
Žmogus neturi emocijų - emocijas pridėjo sistema, kad žmogus jaustų vienos krypties jausmus arba baimę - arba laisvę.

Citata iš: Vytautas  vasario 20, 2016, 15:21:28Pagalvojau papasakočiau kalėjime sėdintiems iki gyvos galvos tokią naujieną žmonėms stogai nuvažiuotų iš vilties būti laisvais.  Bet dėja kol kas neturiu įrodymų. Anksti džiaugtis.
Žmogus susiplanuoja savo gyvenimą į priekį per sapnus - kuriuos davė Dievas, o naudojantis teisingai ID galima išderinti sistemos planus kaip norisi, bet sunkiai.


Vytautas

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 15:34:52visi keliaus į pragarą.
Jokio pragaro nėra. :)

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 15:34:52Žmogus neturi emocijų - emocijas pridėjo sistema, kad žmogus jaustų vienos krypties jausmus arba baimę - arba laisvę.
Tai buvo skirta energijos pupavimui į aukštesnių vibracijų pasaulį. Visas šis pasaulis pastatytas ant emocijų kūrimo. Energija ir nieko daugiau. Maistas kažkam.

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 15:34:52Žmogus susiplanuoja savo gyvenimą į priekį per sapnus
Visi be išimties gyveno pagal programą-likimą. Absoliutus valdymas ir vergovė. Bet ferma turi būti tinkamai kontroliuojama. Dabar visi laisvi tik iš inercijos gyvena kaip gyveno. Viskas čia normalu. :)






time


Vytautas

Citata iš: time  vasario 20, 2016, 15:46:19Yra.
Na patikslinant reiktų sakyti maniškėje versijoje pragaro nėra. :) Ir natūroje kažkaip nemačiau. Na nebent čia žemėje kai kuriose vietose tikrai pragaras ir būti blogiau negali. :) Bet mirtis savotiškas tų žemiškų problemų sprendimo būdas. :)

Aukštyn