Apleisti pastatai

Pradėjo Slender, gegužės 25, 2013, 14:00:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Synkas

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 17, 2014, 20:49:42
O kas dėl kapų fotografavimo, tai siūlyčiau pasidomėti ar kapus fotografuoti draudžia įstatymas ar ne. Mano žiniomis nedraudžia, nors gal ir klystu, tad reiktų pasižiūrėti įstatymą.

tikrai nedraudzia.. juk kaip laidoja zmones, juk tikrai esi nuotrauka mates kaip laidoja zmogu kapinese..
Citata iš: 001  rugpjūčio 17, 2014, 20:33:04
Tiesiog nėra etiška giminaičių atžvilgiu fotografuoti jų artimo palaikus/antkapį ir kažkur skelbti tai internete, nes kapas nėra tiesiog kažkokia akmeninė lentutė įsmeigta į žemę ir lavonas po ja. Jeigu kažkas po žeme yra palaidotas, nematau nieko nemandagaus ar panašiai vaikščioti ta vieta, ją fotografuoti - jeigu nežinai kas po tavo kojomis (čia būtų paaiškinimas į tavo argumentą, kad tada nieko negalima fotografuoti). Tiesiog, jeigu sąmoningai žinai tą faktą, kad fotografuoji kažkokio žmogaus "mirties pažymėjimo" (nežinojau kaip kitaip pasakyt :-\) vietą ir skelbi tai internete - nesielgi, kaip čia išsireiškus, gražiai.
Tuo labiau jeigu kažkas daro ten fotosesiją kokią ar pasakoja "šiurpią" (išgalvotą) istoriją.

o kaip tada kai filmuoja kitus kapus ir rodo per tv? esu ne karta mates per tv, ar tai interviu koks kapinese ar pan., bet nieks nieko nesneka.. galbut pasakysi kad nerodo vardu ir pan., bet cia tose fotkese as tik viena varda pavarde ir pan. maciau geriausiai. kitur matosi raides bet sunkiai pamatysi (nebent redagavus foto pamatytum)

leide

#31
rugpjūčio 17, 2014, 22:35:44 Redagavimas: rugpjūčio 17, 2014, 22:54:59 by leide
Leide, tu ikelk nepavykusia medziaga, o ne gerai isejusias nuotraukas.
[/quote]

Iš pradžių tik šie į objektyvą "tilpo", o visų bendrai nepavyko, tik iš kokio trečio karto. Bet ir čia nelabai tas kreivumas matosi. Išsigandusi ištryniau, kur matėsi labiau.

O fotoaparatas atsigavo tada, kai iš ten išėjau.

Benamis

Nerasyk keliu pranesimu is eiles. Noredama ka nors pridurti, naudokis mygtuku "Keisti" - ateityje tiesiog tokius pranesimus trinsiu.

Kur tas "paranormalumas" paskutineje nuotraukoje? :-\

Mere

Sveiki. Gal kas turite pasiulyti kokiu apleistu pastatu aplink Siaulius ar paciame mieste?

Faustioti

Sveiki. Kadangi kalbate apie apleistas vietas norėjau pasidomėti ar kas nors galbut kvietetės tokioje vietoje dvasias?:) Lauksiu atsakymo:)

Aukštyn