Bokstas menulyje

Pradėjo Benamis, rugsėjo 08, 2013, 11:38:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Naujas atradimas kuri liepos 17 diena padare internautai. Menulyje pastebejo nenaturalaus dydzio ir formos objekta panasu i boksta. Tiesiog seseliu zaismu tai pavadinti butu ganetinai sudetinga.



Atradimas rastas sioje nuotraukoje: http://wms.lroc.asu.edu/lroc_browse/view/M1124173129LR

Deja nuotrauka yra labai didele, todel man nepavyko rasti vietos kurioje turetu buti sis bokstas. Autorius Youtube komentaruose raso:

The anomaly is at the lower left of the photograph.

Jeigu kam nors pavyktu rasti, pasidalinkite, tiesiog butu gerai isitikinti ar tai nera tiesiog eilinis internetinis HOAX'as :)

Chronos

Aš radau. Kaip ir parašyta, apačioje kairiame kampe. Tiksliau: padidini iki maksimumo, pastatai vaizdą pačiame kampe ir pratempi vieną ekrano dydį į viršų (gal biski daugiau). Turėtu būti kairėje ekrano pusėje viršuje. Vaizdas bus atvirksčias nei pavaizduotas video (šešėliai į viršų) ir atrodo kaip paprasto akmens forma ant šlaito.

paragraf 78

Kodėl manai kad čia negali būti šešėlių žaismas? Nes man būtent į tai ir panašu

Benamis

Citata iš: Chronos  rugsėjo 08, 2013, 13:05:41
Aš radau. Kaip ir parašyta, apačioje kairiame kampe. Tiksliau: padidini iki maksimumo, pastatai vaizdą pačiame kampe ir pratempi vieną ekrano dydį į viršų (gal biski daugiau). Turėtu būti kairėje ekrano pusėje viršuje. Vaizdas bus atvirksčias nei pavaizduotas video (šešėliai į viršų) ir atrodo kaip paprasto akmens forma ant šlaito.


Dekui, irgi radau. Tiesa sakant nusivyliau truputeli, nes nezinau kokiu budu video autorius gavo toki vaizda... Suprantu, kad pakeite pozicija (t.y. apsuko), bet vaizdo irase matosi tarsi tai kazkoks nenaturalus objektas butu (asocijacijos su Velyku Salos skulpturomis), o orig. fotografijoje objektas panasus labiau i kazkoki paprasta menulio akmeni :)

Chronos

Pažiūrėjus į tą nuotrauką mane labiau sudomino tai, kas ten žvilga lyg pabarstyta cukrumi? Visame paviršiuje galima to rasti...

nereikalinga

Citata iš: Benamis  rugsėjo 08, 2013, 11:38:30




Jeigu kam nors pavyktu rasti, pasidalinkite, tiesiog butu gerai isitikinti ar tai nera tiesiog eilinis internetinis HOAX'as :)




Tai šitas ?   http://clip2net.com/s/5IdAk5 ir čia :D Čia vien žiūrint daug galima ko pamatyt jiems geriau išmanyti :D http://clip2net.com/s/5IdDGE


paragraf 78

Man tai įdomu kodėl žmonės imasi mistifikuoti tokius dalykus? Juk jei jie nori kad kažkas patikėtų, tai reikia parodyti kažką tikro, nes bet kokia apgaulė anksčiau ar vėliau paaiškės, ypač jei ja pasidalinsi internete

Teroras

O kur cia paragrafai matai kazkokias mistifikacijas sioje temoje ar filmuke? Ar cia kas nors tvirtina, kad tai ateiviu darbas? Ar filmuko autorius tvirtina, kad tai 100% bokstas menulyje? Net filmuko pavadinimas su klaustuku...

Ar cia tu bendrai apie mistifikacijas klausi? Jeigu taip, tai jau kelinta karta ta klausi? Tada ir as galiu paklausti: kodel zmones tiki Dievu? Kodel zmones tiki ateiviais? Kodel zmones tiki dvasiomis? Atsakymas: nes tai ju laisva valia. Tu teigi, kad sazine tai Dievo balsas - o cia mistifikacijos neizvelgi? Kazkaip toks klausimas absurdiskai skamba is taves...

paragraf 78

Aš apskritai klausiu, nes tokių dalykų pilnas internetas. Praktiškai kas savaitę atsiranda kas nors panašaus. Net nesvarbu, kad klaustukas čia padėtas Akivaizdu jog žmogus pasistengė jog taip atrodytų, pvz apversdamas nuotrauką, paimdamas tam tikrą rakursą. Dabar pagalvokime apie žmones kurie neturi kritinio mąstymo, ar jie atkreips dėmesį į klaustuką? Greičiausiai ne, ji puls tikėti, kad va tai dar vienas įrodymas jog ateiviai mėnulyje iš ties gyvena. Juk tokių tikėtojų pilnas internetas, o jei žmogus kažkuo aklai tiki jis visada ieško patvirtinimo savo teorijoms, nesąmoningai nepastebėdamas to kas jas paneigia. Tuo ir skiriasi tikinčio dievu ir tokiom teorijom mąstymas. Tikintysis kasdien kvestionuoja savotikėjimą (jei jis yra ne fanatikas), su mistifikacijos istorijomis gi visai priešingai.



Kas dėl teologinių koncepcijų, tai prašau kreiptis į filosofus, nes tai jie išmąstė kad sąžinė yra dievo balsas, dar gerokai iki krikščionybės atsiradimo.
Šiaip žinoma, tu gi neskiri kas yra filosofija, o kas šiaip nusišnekėjimas, tuo offtopiką apie sąžinę ir asmeniškumus baigiame :)

Domas

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 08, 2013, 13:48:14
Man tai įdomu kodėl žmonės imasi mistifikuoti tokius dalykus? Juk jei jie nori kad kažkas patikėtų, tai reikia parodyti kažką tikro, nes bet kokia apgaulė anksčiau ar vėliau paaiškės, ypač jei ja pasidalinsi internete

Paragrafai, tu niekaip nesuvoki vieno paprasto dalyko, jog kiekvienas žmogus yra skirtingas, turi skirtingą pasaulėžiurą, mąstymą, o iš tavo pasisakymų atrodo, jog tu nori, kad visi žmonės būtų vienodi, ir viską matytų taip pat kaip ir tu...

Teroras

#10
rugsėjo 08, 2013, 14:21:10 Redagavimas: rugsėjo 08, 2013, 14:24:24 by Teroras
Sutinku, geriau baigiam musu diskusija. Taip pat noreciau tiketi, kad tu neuzsiemi forume zmoniu trollinimu, nes kartais man labai panasu i tai... Tikiuosi, kad klystu.

I tema: manau, kad filmuko autorius neblogai parinko objekto rakursa. Taip pat neatmesciau galimybes, kad buvo pasinaudota spec. programom, tam kad siek tiek pakoreguoti objekto struktura, nes kaip Benamis minejo, objektas skiriasi nuo orig. nuotraukos ir Youtube vaizdo iraso :)

Domai, neverta... As ne karta sakiau, kad paragrafo neisgeres nesuprasi... ;)

paragraf 78

Man visiškai nesinori kad žmonės mąstytų taip kaip aš, man smagiausios diskusijos yra su tais kurie visiškai nepritaria mano nuomonei, tokius oponentus labiausiai ir gerbiu. Žinoma, jei nuomonė pasverta, o ne šiaip be argumentų prieštaraujama.
Trolinimas? Hmm, na taip, aš kartais paprovokuoju diskusijas, kad jos būtų aktyvesnės, bet tai normalus administrtoriaus ir moderatoriaus darbas, to taip sakykime reikalauja administratoriaus kodeksas.


Kas dėl to mistifikavimo, tai man jokio skirtumo jei kažkas tiki tomis mistifikacijomis, man tik įdomu kodėl taip vyksta, pats procesas.
Šitas filmuskas tai akivaizdi mistifikacija

Chronos

CitataKas dėl to mistifikavimo, tai man jokio skirtumo jei kažkas tiki tomis mistifikacijomis, man tik įdomu kodėl taip vyksta, pats procesas. Šitas filmuskas tai akivaizdi mistifikacija


Mano atžvilgiu "pastatas mėnulio paviršiuje" nėra mistifikacija, tiesiog arba faktas arba perdėtas kažkokio daikto sureikšminimas. Per daug esu įsigilinęs į tematika susijusią su mėnuliu, kad galėčiau teigti, jog visos neoficialios teorios mėnulio atžvilgiu yra pramanai. Aš ameniškai žinau, kad mūsų 'naturaliojo" palydovo paviršiuje vyksta kažkas neįprasto, nes labai daug faktų tą įrodo (kad ir tas, jog kelionės į mėnulį baigėsi greičiau, nei prasidėjo). Tačiau, šiuo atveju, tai tiesiog matymas kažko, ko nėra.
Kodėl taip vyksta, yra keli paaiškinimai. Įrodyti, kad mėnulyje kažkas yra paprasčiau, nei įrodyti, kad yra dievas. Kai kurie tiesiog aklai stengiasi tai padaryti išieškodami visokias anomalijas mėnulio paviršiaus fotografijose (kurios kartais būna tiesiog absurdiškos kaip šios temos video), kad tik galėtu parodyti visiems skeptikams, kad VA, mes ne vieni  visatoje. Kitas motyvatorius yra YouTube apmokėjimo sitema - surinkus kažkokį konkretų skaičiu apžiūrų gauni atlyginimą.
Šiaip aš galvoju, kad daugumoje atvejų tai grynai socialiai/psichologinis motyvas sureikšminti kažkokius nebūtus dalykus. Dėmėsio trūkumas, asmeninio pasiekimo parodymas, aktyviai/pasyvus savo tikėjimo ateiviais propagavimas. Gaila, jog taip yra, nes norėtusi, kad kuo daugiau informacijos apie mėnulį būtų stebinančios, o ne nuviliančios.

snofru

žiūrėdamas per discovery science filmuką apie pirmajį nusileidimą mėnulyje, kai filmuojamas palydovo paviršius iš nusileidimo modulio, pastebėjau kažką keisto, galvojau gal pasirodė. susiradau to pačio filmo kopiją youtubėje, atsisukau - akurat. kas per lygiagrečios juostos kaip manot?

nuo 35m4s http://youtu.be/-ZkEoEu0bJ4?t=35m4s

Calibrae277

O ka pats snofru manai? :) gal ateiviai dragavo :D o siaip negalejo ten buti kokio tai zondo palikti pedsakai? nepanasu kad naturalios kilmes butu

Aukštyn