Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: Visažinis  sausio 05, 2016, 00:09:32Galiu paklausti apie ką būtent yra kalbama?
Turinys bus atskleistas savo laiku ir savo vietoje, dabar ir čia man tai nenaudinga. Susilpninčiau savo padėti, bet to čia aš esu ne dėl to, kad kažką atskleidinėčiau. Mano buvimo forume tikslas yra visai ne šis.

DSV

Nieko klajunas neatskleis, nes tai yra ne tiesa. Esame bendradarbiavę su juo, net aš asmeniškai, tačiau nieko panašaus į psichotroninius ginklus niekada nebuvo naudojama. Jų tiesiog neturime ir jie neegzistuoja.

Visiems geros dienos, ir turėkite omenyje, kad klajunas Jus klaidina.

klajunas

#17
sausio 05, 2016, 15:18:36 Redagavimas: sausio 05, 2016, 16:05:56 by klajunas
Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Visiems geros dienos, ir turėkite omenyje, kad klajunas Jus klaidina.
Matau, kad diskusijoje sulaukėme ir provokatoriaus. Stebėsime atidžiai, kaip dirbi.


pilkasai

DSV, gal tu is VSD busi ir noretum prisistatyti?

Vienuoliktasis

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Nieko klajunas neatskleis, nes tai yra ne tiesa.
Tiesa, ar ne - įrodys teismas.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Esame bendradarbiavę su juo, net aš asmeniškai, tačiau nieko panašaus į psichotroninius ginklus niekada nebuvo naudojama.
Iš kur sužinosit, kai trolinat komentaruose.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10Jų tiesiog neturime ir jie neegzistuoja.
Negalite to žinoti, nebent esat ištyrinėję visus tamsiausius užkaborius plačiame pasaulyje.

Citata iš: DSV  sausio 05, 2016, 13:52:10klajunas Jus klaidina.
**Pasakė neseniai užsiregistravęs vartotojas, vardu „DSV"**

xsistemax

Psichotroniniai ginklai uždrausti,bet jie naudojami,tobulėja ir ateityje bus dar pavojingesni.Galiu per pusvalandį sumontuoti miniįrenginį(tilps į muilinę),kuris 200m. spinduliu sukels panišką nepaaiškinamą baimę,ilgiau pabuvus veikimo zonoje išves iš proto.Negrįžtamai.Padidinus spinduliuotės galią veikimo ribas galima labai išplėsti. :)

tadasas99

@xistemax gal brezinuka?

xsistemax

Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)

Vytautas

Tuo pačiu principu veikia visi pelių ir vabzdžių baidytuvai. Tokius dalykus be problemų pažįstami radijo mėgėjai dar sovietmečiu kokiais 1970m gamindavosi. Kaimynų sūnus mėgsta pažaisti su šunimis. Turi tokį "prietaisą" ir pikčiausi šunys suglaudžia ausis ir bėga kuo toliau. Galima tik spėliot kokiu lygiu šitie dalykai išvystyti ir čia jokios fantastikos. Kai kurių dažnių žmonės tiesiog neperneša. Aišku veikimo atstumas buitiniam lygyje nedidelis. :)

Vitus

Citata iš: xsistemax  sausio 06, 2016, 21:38:13Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)
Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?

Vienuoliktasis

Citata iš: Vitus  sausio 06, 2016, 23:44:23
Citata iš: xsistemax  sausio 06, 2016, 21:38:13Brėžinio neduosiu. :)
Bet principas toks:300 megahercų dažnio siųstuvas,kurio nešantysis dažnis moduliuotas amplitudine moduliacija 7-ių hercų infragarsu.
Jei supranti elektronikoje-susirinksi. :)
Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?

Paprastas klausimas: kaip maistą veikia mikrobangų krosnelė? Ir kas būtų, jeigu šiuo principu galėtume pagaminti prietaisą, kuris mikrobangas spinduliuotų į pasirinktą objektą?

klajunas

Citata iš: tadasas99  sausio 06, 2016, 21:24:33@xistemax gal brezinuka?
Kam reikia schemos, yra patentas - kreipkis į patentų agentūrą ir gausi visus dokumentus.

<…>
Modulation

For the modulation of the electromagnetic beam there are various ways which can be applied individually or in combination, for example (a) sounds of a language or other signals are converted into a pulse train, which is modulated your electromagnetic beam, or (b) sounds of a language or other signals are modulated directly on the electromagnetic beam.  The shipment is perceptible or imperceptible - depending on eg intensity, type of modulation, place of exposure to the organism and frequency.

Radiation sources

For the generation of the electromagnetic beam (thoughts beam) are particularly suitable MASER (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation) and LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), the wavelength is not necessarily in the classical microwave range (300 MHz - 300 GHz) must be ( 2 ).  According to the invention also are radiation sources involving the induced emission of electromagnetic radiation that is outside the classical microwave range, included.  In particular maser stand at all points of the "Detailed Description of the Invention", the examples and illustrations including legends synonymous with radiation induced emission sources, such as maser and laser (eg, free-electron LASER).  Other sources of radiation sources, magnetron, gyrotron, klystrons, semiconductor diodes and phased arrays into consideration.
<...>

--------
Lt. vertimas

Moduliavimas

Yra įvairūs elektromagnetinio spindulio moduliavimo būdai, kurie gali būti naudojami individualiai arba kartu, pavyzdžiui, (a) kalbos garsai, ar kiti signalai, paverčiami impulsų seka, kuria moduliuojamas elektromagnetinis spindulys, arba (b) kalbos garsai, ar kiti signalai, moduliuojami tiesiogiai ant elektromagnetinio spindulio. Šis metodas demoduliuojamas arba nedemoduliuojamas priklausomai nuo, pvz., intensyvumo, moduliavimo tipo, poveikio lokalizacijos ir dažnio.

Spinduliavimo šaltiniai

Elektromagnetinio spindulio (minčių spindulio) generavimui ypač tinka MASER (Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation - šviesos stiprinimas priverstiniu spinduliavimu) ir LASER, kurių bangų ilgis nebūtinai turi būti klasikinių mikrobangų ruože (300 MHz - 300 GHz). (2) Išradimo principas leidžia naudoti spinduliuotės šaltinius, kurie pritaiko priverstines elektromagnetines emisijas, kurios išeina už klasikinio mikrobangų ruožo ribų. „Detaliame išradimo aprašyme" daugiausiai naudojamas MASER'io principas, pavyzdžiuose ir iliustracijose, įtraukiamos charakteristikos, kurios panašios į šviesos stiprinimo priverstiniu spinduliavimu šaltinius, tokiuss kaip MASER ir LASER (pvz., laisvųjų elektronų LASER). Svarstomi kiti spinduliuotės šaltiniai: magnetronas, girotronas, klistronas, puslaidininkių diodai, faziniai masyvai.
---------

Visas patentas adresu:

https://www.google.com/patents/DE10253433A1?cl=en&dq=inassignee%3A

Dėl to ar psichotronika įmanoma, ar ne klausimų nėra - principo veikimas seniai įrodytas. Dabar belieka tik rinkti įrodymus apie konkrečius panaudojimo atvejus. O ar VSD naudoja, manau, aišku. Juk nekyla klausimų ar sukartinta struktūra, pavyzdžiui, naudoja šaunamuosius ginklus. Psichotronika taip pat ginklas, tai čia turint omenyje, kad vyksta masinė gamyba  - tik įpirkimo klausimas. Yra daug liudytojų, kurie paliudija, kad turi ir naudoja. Bet reikia neužmiršti, kad didelių atstumų ir teritorijų psichotronika iškelta į orbitą kaip GPS palydovai. Jie gali būti naudojami kitų, didelių valstybių spec. tarnybų, kurie taip pat gali daryti psichotroninius nusikaltimus. Tai yra JAV, ES ir Rusija. Pagrindinis metodas yra interferometrija, kai sukryžiuojami kokiame nors taške du spinduliai arba daugiau, trys, keturi, penki... Tada labai lengva moduliuoti aplink kūną esančią terpę bet kokiu norimu signalu. Naudojami ir implantai, kurie veikia tokios pačios moduliuotos indukcijos būdu. Tad klausimas yra ne dėl bendro principo, o tik dėl konkrečių atvejų - tai „sutrikimas" ar psichotronikos panaudojimas.

xsistemax

300 megahercų sukelia nerimą,baimės pojūtį,tą patį poveikį daro ir infragarsas.Dažnių sintezė efektą sustiprina eksponentiškai.Neveikia iškart,reikia laiko.Pradžioje atsiranda nerimas,po to baimė,perauganti į paniką.Pabunda baisiausi žmogaus košmarai.
Po trijų parų tokio poveikio-sudie,razumėli. :)

Vytautas

#28
sausio 07, 2016, 08:43:44 Redagavimas: sausio 07, 2016, 09:06:33 by Vytautas
Citata iš: Vitus  sausio 06, 2016, 23:44:23Mistika kažkokia...
Jei ne paslaptis, kaip toks radijo signalas veikia žmogų?
Šiaip labai paprasta. Nusiperki prietaisą skirtą baidyti pelėms. Kokio radisto paprašai kad padarytų galimybę plačiau keisti dažnį. Sėdi keiti ir žiūri kaip tau važiuoja stogas. :) Greituoju būdu turi psichotroninį ginklą. :) Suprantama valstybės turi kur kas geresnes galimybes ir tikrai net sunku suvokti ką jie turi šituo klausimu. :) Patrankos su vandeniu malšinti demonstracijas stipriai atgyvenęs reikalas. Čia tik dėl vaizdo akmens amžiaus priemonė. :)

Reiktų pridėti kad panašiu rėžimu priversti dirbti kiekvieno telefoną turėtų būti taip pat labai paprasta. Gal kas jau ir oficialiai parašęs programėlę telefoną paversti pvz uodų baidytuvu. :-) Atitinkamai ir be problemų žmogaus. :)


klajunas

Pateiktame patente telepatijos prietaisas aprašomas technine kalba, kuri nespecialistams gali būti nesuprantama. Tai galiu paaiškinti kaip veikia ši mistika paprasčiau, nors tarptautinius žodžius ar bent tarptautinių žodžių žodyną po ranka turėti vis tiek reikia. Gali atrodyti keista, bet psichotroninio ginklo paaiškinimui užtenka vieno žodžio, kuris yra NEURORECEPCIJA. Kai kur dar naudoju terminą holistinė neurorecepcija. Šio termino reikšmė labai paprasta - atskiras neuronas ir jų tinklai gali veikti kaip jutimų receptoriai. Ypač panašus veikimas yra akies tinklainės receptoriai, kurie yra pagrindinis filmavimo ekranas žmoguje. Akies receptoriai stimuliuojami optinių bangų gali iš informacijos rekonstruoti erdvinius objektus, kurie sudaro pasaulio reprezentacijos bazę. Bet tokie patys receptoriai yra neuronai, kurie tiesiogiai reguoja į tam tikro ilgio elektromagnetines bangas, kaip akys. Eletromagnetinės bangos receptoriuose sukelia mikro-sroves, kurios tiesiogiai susietos su sąmonės lauku. Šitaip, per šią sietį įvyksta indukcija į kokį nors rodomosios sąmonės ekrana. Savo subjektyviame pasaulyje žmogus suvokia įvairius potyrius. Kurie gali būti ardomieji arba konstruktyvūs.

Prieš tai pateiktas aprašymas yra pirmos kartos psichotronika, o iliuminatai naudoja antros kartos psichotroniką, kuri jiems leidžia nepageidaujamo žmogaus sąmonę užgniaužti tiesiogiai iš „paralelinio pasaulio". Šio pasaulio technologijų simbolis yra telepatinė akis, kuri mato visų planetoje gyvenančių žmonių sąmonės vidų. Tokios psichotronikos VSD patys neturi, bet jais gali naudotis planetos slapta valdžia, kuri tokias galimybes savo tikslais paskolina. T. p., paslaugas galima pirkti, bet jos labai brangiai kainuoja (palydovų laiko nuoma ir t.t.), todėl naudojamos tik rimtais tikslais. Sąmonė yra užgrobta ne tik per kūną, bet visų pirma iš vidaus, todėl kūną galima valdyti santykinai laisvomis sąlygomis, nes riba nubrėžta viduje ir kūnas vis tiek jos negalės peržengti. Tokia yra vidinių saugiklių sistema: kuri apima gabumų lygį, pažiūras, įsitikinimus, tikslų siekimą ir valią, darbingumą, savijautą ir pan. Bet kaip jau sakiau kūnai paleisti ganytis laisvai, nes apribojimas yra bendras klasinis. Nevykstant tarp skirtingų socialinių klasių apykaitai, įvedama klasinė vergovė, kai pavergiamas ne tik atskiras žmogus, bet pirmiausiai visas socialinis sluoksnis kaip visuma. Šiai valstybės sistemai įtvirtinti naudojama psichotroninė technika. Galima net pasakyti, kad šią techniką naudoja visos šiuolaikinės valstybės.

Aukštyn