Vaistas nuo vėžio - kanapių aliejus

Pradėjo Benamis, liepos 23, 2013, 10:48:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

#45
vasario 21, 2014, 16:52:26 Redagavimas: vasario 21, 2014, 19:54:37 by omcikas
tai, kad kanapių aliejaus Lietuvoj niekaip negausit,nes pas mus niekas neaugina tokios rūšies kanapių, o tos kur jaunimas rūko tam visiškai netinka. Kažkur youtube buvau matęs įrašą kaip darosi tas marmalas nuo A iki Z.
Šeip siūlyčiau daugiau pasiskaityti apie badavimą, nemažai žmonių teigia, jog jiems tai padėjo įveikti vėžį (tiesa nežinau kaip su plaučių vėžiu) žinoma betkaip badauti irgi negalima tam reikia pasiruošti , susiplanuoti, žinoti kiek laiko badaut ir kaip iš badavimo išeit, knygynuose yra knyga apie priešvėžine mitybą tas irgi gal padėtų.
Šiek tiek apie badavimą http://www.geragyventi.lt/2010/09/kaip-sugrizti-i-gyvenima-stolesnikov/ jei administracija nepalaikys to reklama.

Jupiteris

Fermacininku bairiai, nejaugi dabar visur legalizuos sita grazu dalyka, o kaip gi tie vaistai, kurie dabar rinkoje? Na jau ne.  ;D

Ezekiel

Būtų gerai, kad tam kam aktualus marihuanos (įskaitant medicinines kanapes) legalizavimas ir dekriminalizavimas balsuotų Europos Sąjungos ir tiek Lietuvos lygio balsavime.
Šiuo metu, siekiant pasinaudoti Europos Sąjungos piliečio teise teikti peticiją Europos Sąjungos Komisijai, yra rengiamas parašų rinkimas 28 ES valstybėse. Kiekvienai valstybei yra nustatytas minimalus reikalaujamas parašų kiekis, atsižvelgiant į tos valstybės gyventojų skaičių. Iš viso siekiama surinkti per 1 milijoną parašų. Tuo tarpu Lietuvai reikia surinkti 9 tūkstančius parašų ( pasirašyti gali tik asmenys nuo 18m. ) Parašai renkami siekiant:
•  Europos Sąjungos mastu dekriminalizuoti ir legalizuoti marihuaną.
•  Įtvirtinti bendrą šio preaparato gamybos kontrolės ir realizavimo mechanizmą, taip pat apimant patį vartojimą ir prekybą.
•  Įtvirtinus bendrą mechanizmą, taip pat būtų pasiekti ir atitinkami svarbūs tikslai turintys socialinę reikšmę: a) būtų užtikrinama ES piliečių lygybė prieš įstatymą, išvengiama diskriminacijos; b) būtų užtikrinama tinkama vartotojų apsauga bei atsivertų naujos galimybės vystant sveikatos apsaugos sistemą; c) liautųsi baudžiamasis persekiojimas dėl marihuanos, jos produktų disponavimo, šitaip sutaupant daugybę žmogiškųjų išteklių bei pinigų, atsirastų galimybė nukreipti tuos pačius išteklius nukreipiant baudžiamąjį persekiojimą dėl sunkiųjų narkotikų disponavimo.
Kviečiame Lietuvos piliečius, kurie yra neabejingi, prisijungti prie šio bendro, šalis vienijančio tikslo.

Pasirašyti galite čia:

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/

Čia rasite šalių žemėlapį ir galėsite stebėti situaciją:

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/map.do

Parašų rinkimas prasidėjęs 2013 metų lapkričio 20d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentu ( 2011m. ) yra numatytas 12 mėnesių terminas, per kurį turima surinkti reikiamą parašų kiekį.

Teroras

Sia peticijau pasirasiau jau anksciau, taciau tiesa sakant siek tiek liudina toks vangumas. Vieninteliai lenkai stebina aktyvumu, o praejo jau daugiau negu puse metu :-\

Daktariukas

Citata iš: paragraf 78  liepos 23, 2013, 11:26:30Na madicina irgi ne visagalė. Bet ji bent jau veikia. O va kai žmonės pasitiki tokiais va spejimais, tai ir išmiršta paskiau.
Va pavyzdys. Daug kas bandė gydytis kviečių daigais. Deja pasirodė jog jie skatina vėžio lastelių gamybą, kaip beje ir visų kitų lastelių gamybą.
Mano mama dirba onkologijos dispanseryje, tai d nuo tokių ir panašių gydymo metodų, nes ligoniai ateina jau pavėluotai
"Daktarai keikiasi pastoviai" dėl savo atlyginimų :)

Kakadu

Aliejinės kanapės jau Lietuvoje auginamos, kai kurie ūkininkai jas spaudžia šaltuoju būdu,
Sąžiningai tai atlieka Pakruojo ūkininkas A.Laurikietis, Jis žaidža spaudimu ir dovanoja alieju pažįstamiems.Šiaip kartais pardavinėja - ir pakankamai pigiai.Aliejų spaudžia iš ekologinių kanapių

vika

tai nepanaceja as pati asmeniskai vartoju nuo reumato,skydliaukes,tai nuostabus vaistas bet labai brangus dalykas as po savaites gydimo nevartoju tiroksino,jokiu raminanciu,skausmas praejo,kodel lietuvoj vaistinesi nera parduodamas sitas aliejus nesuprantu

vika

tai netoks aliejus,as gyvenu olandijoj ir zinau kad gydomasis aliejus yra isgaunamas is medecinines kanapes,augalo daliu,jis visiskai skiriasi nuo lietuviskos kanapes,jis naudojamas tik po lasa,labai nuostabus vaistas,CBD,Olandai turi specialia technologija kaip isgauti is augalo kanadibioli

Emad

Tai yra labai geras vaistas, nuo daug ligu jis padeda, as pats esu mates kaip zmogui epilepsijos, išsėtines sklerozes padejo, ji reikia gerti po grudo dydzio lasiuka, pats ji naudoju ir galiu pasakyti jog ilga laika situo domejausi ir tai yra tikrai geras vaistas, taciau nera taip lengva ji pasigaminti ir jo gauti. Daug pavydziu turiu ir pats ji gerdamas galiu pasakyti jog miegas, savijauta viskas yra nuostabi, net sitie lasiukai nuima didelius skausmus, as pats savo draugu, seimos ratui visada padedu ir dabar Lietuvoj daugeja zmoniu kurie tai naudoja ir labai giria sita alieju. O kas liecia medicina tai sito niekada nepripazins kaip vaisto, nes su kanapiu alieju (tikru) gali padeti daug zmoniu serganciu nervu ligomis.

elteide

O  kur gauti tikro kanaPiu aliejaus? Gyvenant pietuose galima butu patiems uzsiauginti...

Emad

Dabar tokie laikai, kad viskas imanoma

San IL

Aš nesidomėjau apie kanapių gydomasias savybes, bet tikrai girdėjau teigiamus atsiliepimus iš žmonių ir esu iš principo už medicininių kanapių legalizavimą.

Bet nemanau, kad kanapės gydo. Jos šiek tiek svaigina, atpalaiduoja ir tokiu būdu mažina stresą. O jo mes patiriam labai daug šiame 21 amžiuje. Būtent streso mažinimas gydo minėtas ligas, net gi minėtą hipertenziją, cukraus kiekį ar skydliaukės darbą - tai ne naujiena medikams, tik kad niekas neklauso patarimų apie tai, todėl žmones ir farširuoja vaistais. Ne visose šalyse taip yra, bet Lietuvoj jeigu neduosi tabletės - tai tu prastas gydytojas ir dažnai patys pacientai suformuoja tokį spaudimą gydytojui. Streso metu yra pas žmogų padidėjęs kortizolio, adrenalino kiekis, o šie hormonai savo ruožtu trikdo ir cukraus įsisavinimą, įtempia kraujagysles, slopiną virškinimą, to pasekoje mes iš suvalgomo maisto gauname mažiau nutritirentų ir t.t. Mažink stresą ir tie dalykai susitvarko. Bėda ta, kad šiais laikais jo beveik nėra kaip mažinti, kai ariam po 8val į dieną (kai kurie net per du darbus), rūpinames šeima ir mus pastoviai smaugia prasta finansinė padėtis...

Nemanau, kad toks gydymas padėtų sergantiems 1 tipo diabetu, bet sergantiems 2 tipo tikrai turėtų suveikti ir gal net ilgainiui pakeisti vaistus (tą galima pasiekti ir mityba, bei vėlgi - gyvenimo būdo pokyčiais).

Taigi mano nuomonė tokia - streso mažinimas gydo, o ne kanapės. O metodų jam mažinti yra ir kitokių, skirtingiems žmonėms skirtingi veikia. Ne stebuklas tos kanapės ir tikrai ne farmacijos konspiracija.

Emad

#57
lapkričio 22, 2017, 22:08:32 Redagavimas: lapkričio 22, 2017, 22:22:54 by Emad
Tiesos yra, bet as daug metu domiuosi situo, patikek tai ne tik tas jog atpalaiduoja. As pats netikejau bet su daug daktaru olandijoje, australijoje buvau susitikes vien tam jog labaratorijoje butu padaryti tyrimai pats stebejau tai,  ir jie patys seniai bande daug su situo padaryti bet farmacija yra tokia galinga, kad sunku net patiket, jie niekada nieko naturalaus neleis pasiekt dienos sviesa, nes ten milijardai vaikscioja. O aliejus cia kiekvieno nuomone apie ji kaip ir kas.  Tik nepaslaptis jog kanape isvis kaip augalas yra vienas geriausiu, vien tik del to jog is jo net stiebo yra padarytos tvirciausios virves! ;) is vieno augalo gali padaryti daug skirtingu dalyku, tik Lietuvoj cia niekas i tokius dalykus neziuri

Aukštyn