Nusiskundimas ir pastaba.

Pradėjo violetpink1, gegužės 23, 2020, 07:25:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

violetpink1

Citata iš: Psichiatras  gegužės 24, 2020, 15:38:24Nusatome kiekvienas sau asmeniskai ;) ;)  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Citata iš: Psichiatras  gegužės 24, 2020, 15:18:09Jau reikia suvokt, kas yra vaikiskumas, ir fantazijos..
Nes is tokio amziaus seniai isaugti turejot...
Nesilaikote to, ką pats sakote: iš pradžių teigiate, jog seniai turėjau išaugti iš kažko, o paskui - jog kiekvienas nustatinėjame sau asmeniškai, vadinasi jūs laikote mane savo dalimi, o tai jau nedovanotina klaida: aš juk atskiras nuo jūsų, nesu jūsų dalis... ...ar jums vistik atrodo, kad kalbatės su kažkuria savo dalimi?..

Psichiatras

#16
gegužės 24, 2020, 16:07:23 Redagavimas: gegužės 24, 2020, 16:12:57 by Psichiatras
Citata iš: violetpink1  gegužės 24, 2020, 15:54:45Nesilaikote to, ką pats sakote: iš pradžių teigiate, jog seniai turėjau išaugti iš kažko, o paskui - jog kiekvienas nustatinėjame sau asmeniškai, vadinasi jūs laikote mane savo dalimi, o tai jau nedovanotina klaida: aš juk atskiras nuo jūsų, nesu jūsų dalis... ...ar jums vistik atrodo, kad kalbatės su kažkuria savo dalimi?..
Nu, o tai kur cia nelogiski isivaizdavimai??.
Tu kazka projektuoji ;) ;) jeigu, tik mano nuomone, tai nebutu kazkas?
kas cia dalis? as ne nieko neisivaizduoju... man ne nieko reikia, o to kas turi pagrysta, be iliuzijos isivazdavima..
Is sono ziurint nesumaiset asmenu?? Kas ta dalis?? As neturiu nuomones??
Tai vaikiskumas dabar bus sekanti apeliacija...]]]

violetpink1

 :) kad ir kaip jūs to norėtumėte ir gal net kažkam reikėtų, tačiau - sekančios apeliacijos nebus...
Pirmiausia dėl to, kad nei susirašinėti nei kalbėti gyvai su tokio pobūdžio išraiškomis kaip jūsų sakiniai man - ne lygis.
Antra. Jūs pats susipriešinate su savimi kai perskaitote ką nors, ką parašė kiti, o tuomet dėl savo paties netobulumų kaltinate kitus. Šitaip - netinkama. Jei turite tokių netobulumų, tai reikėtų juos taisyti, o ne leisti jiems nevaldomai bujoti.
Trečia. Jūs pats pradėjote visus ginčus susijusisu su jūsų paskyra, niekas nerašė jums pirmas. Tai reiškia, jog jūs pats akivaizdžiai ieškote prie ko prikibti, kitaip tariant - esate "internetinis žodinis priekabiautojas" prie kitų pasakytų žodžių.
Ketvirta. Jūsų sakiniai nė vienas net nedvelkia nė vienu įrodymu ar neigimu dėl Dievo buvimo ar ne - tik chaotiškai išreikštas užslėptas pyktis veržiasi per jus, nieko daugiau...
Penkta. Aš jau jums sakiau: nieko jūs man ir neįrodytumėte, nes aš turiu savo nuomonę didžiumą klausimų šiame gyvenime, o net jei neturiu, tai jūs man - ne autoritetas...
Šešta. Galite cituoti ką tik norite: Jungą, Froidą, Nyčę, praeito amžiaus diktatorius, dvasingiausius iš dvasingiausių asmenis ar pačius pačiausius ateistus - man bus vienodai ką jūs rašote vien dėl jūsų pirmųjų rašymų pobūdžio...  :)
Galiausiai septinta: aš turiu savo nuomonę visais ar bent didžiumą klausimų nepriklausomai nuo to, ar kas cituoja man patinkančius autoritetus ar mano nemėgstamuosius neišmanėlius - galite nors ir mano gerbiamus teosofus pradėti cituoti, aš vistiek turėsiu savo asmeninę nuomonę tiek apie jus, tiek apie juos, tiek apie temą.
Daugiau tikrai nesiruošiu švaistyti jums laiko - psichiatrinėse gydymo įstaigose teko sutikti daug tikrai daug normaliau kalbančių asmenų už jus, tai tik parodo, kur jūs dabar pagal psichiatrijos matavimus randatės ir kokią diagnozę jums priskirtų...
Gal tikrai forumui reikalingi psichiatrai?..  :) aš jau beveik už....
Viso gero...
(Administracijai. Jei tai būtų mano fourmas, aš jau seniai būčiau sureagavęs į skundą... Jei taip įdomu stebėti - stebėkit, tik nepamirškite, jog teigiamą turinį forume sukuria normaliai mintis reiškiantys asmenys, o ne tokie kaip šis.
...žinoma: jei jūsų projektas gyvas vien dėl to, jog padeda uždirbti iš reklaminių skydelių, o visa kita tik dėl to pastatyta, tai nenuostabu tada ir apskritai daug ką paaiškina... Viso gero jums taip pat.)

Aukštyn