Ar iššoktum pro langą iš 9 aukšto?

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., liepos 27, 2012, 22:31:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

DomMarch


advena

Ir as perziurejau ta video, nieko cia baisaus nors ir aukscio bijau.


.L.U.T.H.O.R.

Visokie vaizdeliai yra visiškai dzin, bent jau man. Va jei realiai ten atsidurt.

Beelzebub

Jo, kartais ir tokios mintys apima, kaip tam video. Norisi kurnors pasikarstyt, ar balkonais namo palaipiot, nors žinai, kad yra šansas, jog nukrisi ir susižeisi ar užsimuši.

martyr

#35
rugpjūčio 16, 2012, 10:15:13 Redagavimas: rugpjūčio 16, 2012, 10:22:00 by martyr
čia filmas šia smagia tematika. lang japan, titrai angliški :] ,smagaus žiūrėjimo http://www.youtube.com/watch?v=SLHyMDlcdBM

la.benas

Ne kartą buvau pagalvojęs, kaip lengvai aš galėčiau išguldyt 100 pradinukų, jei kas nors man duotų kataną bei lanką su strelėmis, ir suleistu į aptvertą miško ar dar kokią teritoriją... Bet paskui pats išsigąsdavau savo minčių... Bijau saves :(

omcikas

ir visgi gerai, kad Lietuva ne JAV ir ginklai pas mus nesivolioja kiekviename name.. :)

Marius

Ne ginklai žudo žmones..žmonės žudo žmones..gal nusausinkim visas upes ežerus juras..tada juk nieks nepaskes..pasaulis bus geresnis.

.L.U.T.H.O.R.

Bet ginklai padeda žudyti. Galima įsivaizduoti, kas būtų jei Lietuvoj bet kam būtų leidžiama ginklą turėti  :-[

Marius

Žudyti galima ir plikomis rankomis,ar todėl jas reiktų nukirst?dantų krapštuku galima nužudyti,pagalve,kėde,vaistais ir t.t. ir tai plačiau prieinami daiktai nei ginklai..ar dėl bendro saugumo reik viso to atsisakyti?gaidukas pats nenusispaudžia,tai padaro mastanti butybė,kuriai komandą duoda smegenys.Tai gal smegenys yra žudimo instrumentas?gal panaikinkim jas..? Noriu pasakyt tai,kad ne ginkluose,o žmonėse bėda.beto jei daugiau žmonių turėtų ginklus jie galėtų apsisaugot nuo agresijos ir pačiam smurtutojui gal nekiltų tokių minčių nes žinotų pasekmes..Taip skamba kaip laukiniai vakarai,bet tokia realybė..

.L.U.T.H.O.R.

Plačiau prieinami, jei gyveni už Amerikos ribų  :D Tai jei žmonėse bėda, tai naikinkim žmones? :D

Marius

Tai mes vieni kitus ir naikinam..kas dėl religijos,kas dėl turto,kas šiaip dėl smagumo..Tai vyko,vyksta ir vyks..Kažkada akmuo buvo žudimo yrankis,bet nieks nesusimąstė surinkt visų akmenų ir paslėpt..matė ir teigiamą jų panaudojimo galimybę,taspats su ginklais,jie atlieka ir teigiamas funkcijas,kiek žmonių givybių buvo išgebėta ginklo pagalba...

.L.U.T.H.O.R.

Tikrai, ne daugiau, nei sunaikinta ginklo pagalba :)

TinSoldier

#44
gruodžio 31, 2012, 10:35:48 Redagavimas: gruodžio 31, 2012, 10:52:08 by TinSoldier
Citata iš: Marius  gruodžio 31, 2012, 01:29:20
Tai mes vieni kitus ir naikinam..kas dėl religijos,kas dėl turto,kas šiaip dėl smagumo..Tai vyko,vyksta ir vyks..Kažkada akmuo buvo žudimo yrankis,bet nieks nesusimąstė surinkt visų akmenų ir paslėpt..matė ir teigiamą jų panaudojimo galimybę,taspats su ginklais,jie atlieka ir teigiamas funkcijas,kiek žmonių givybių buvo išgebėta ginklo pagalba...


Skirtumai tarp visokių akmenų, vandenų ir dantų krapštukų, - pagrindiniai jų tikslai yra visai kitokie. Vanduo žemėje atsirado tikrai ne tam, kad visokie dalykai jame skęstų, tik netyčia taip gavosi, kad jis dar ir būtinas gyvybei tapo (edit: suprantu, kad gyvybė prie vandens prisitaikė, ne atvirkščiai. bišk sirguliuoju, nesigalvoja. bet esmė, tikiuosi, vis tiek supratot :D ). Ginklai, kita vertus, skirti žudyti. Tai yra pagrindinis jų tikslas. Gali ir riešutus gliaudyti su ginklo buože ir sakyti: "va, koks naudingas ir visai nepavojingas daiktas". Bet tai būtų tik savęs apgaudinėjimas. Tai, kad žudymo įrankiui suradai kitą panaudojimo būdą, esmės nepakeičia. Kaip nepakeičia ir tai, jog nekaltam daiktui surandi žalingą panaudojimą.

Ypač, jei ginklai pardavinėjami laisvai ir kiekvienam. Galiu suprasti, kodėl koks nors policininkas galėtų turėti ginklą, ar tiltų griovėjas dinamitą. Tačiau pardavinėti juos kiekvienam yra mažų mažiausiai neatsakinga. Kalio cianidas irgi gali būti panaudojamas aukso kasime, bet pradėti jį pardavinėti ant kiekvieno kampo, prisidengiant prielaida, jog kiekvienas iš pirkėjų yra aukso kasėjas - kvaila.

Ir nežinau ar ginklai padeda apsaugoti žmonių gyvybes. Kažkur girdėjau apie eksperimentą ar kažką panašaus, kai kažkurioje Britanijos dalyje iš policininkų buvo atimti ginklai (nepamenu kodėl. gal dėl finansavimo stokos ar kokių naujų įstatymų). Rezultatas buvo toks, kad blogai pasibaigusių nusikaltimų nepadaugėjo, tik sumažėjo policininkų aukų, sužalojimų ir pan. Tiesiog neturėdami ginklo policininkai elgėsi daug atsargiau ir sumaniau.

Ginklas suteikia kvailą jėgos ir galios jausmą. Situacijoje, kurioje paprastai nesiveltum į konfliktą, turėdamas ginklą gali pats pradėti jį provokuoti. Nieko gero iš tų ginklų. Nieko. :)

Aukštyn