Paul McCartney is dead

Pradėjo Pjautuvas, vasario 28, 2013, 18:00:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Pjautuvas

Tai va, galit mane laikyti trenktu ir pan, bet esu tikras, kad buvęs Bitlas yra miręs ir pakeistas kitu žmogumi. Kol kas nemačiau nei vienos rimtos lietuviškos diskusijos apie tai, todėl sugalvojau sukurti temą.
Taigi, jau nuo 1969 m sklinda kalbos, kad Polas mirė 1966 metais ir buvo pakeistas antrininku. Atrodytų eiliniai plepalai, tačiau Bitlų dainose nuo 1967 metų yra tam tikrų užuominų, pvz paleidus įrašą iš kito galo girdima "Paul is dead man, miss him, miss him, miss him" arba "turn me on, dead man". Taip pat užuominų yra ir albumų viršeliuose. Daugumai tai vis dar atrodo nesąmonė, tačiau... http://digilander.libero.it/jamespaul/fc1.html pažiūrėjus šiuos palyginimus, akivaizdu, jog čia ne tas pats žmogus. http://digilander.libero.it/jamespaul/index.html Štai čia yra daugiau palyginimų. Dar šiek tiek informacijos yra čia http://thecurvature.com/2010/06/26/top-5-moments-in-paul-is-dead-visual-clues/
Jeigu netingit, galit rasti žymiai daugiau. Kaip manote, kodėl reikėjo nuslėpti Paul'o mirtį? O gal jis tiesiog nenorėjo šlovės, ir nuspręndė tyliai pasitraukti?

Benamis

Oho, neblogas senbuvis busi Pjautuve :) Sveikas atvykes po ilgo laiko tarpo ;D

Prisipazinsiu, kad pirma karta tokia teorija girdziu, pasidomesiu daugiau. Dekui uz pasidalinta informacija ;)

vitake

Esu girdėjusi apie tai... Jis mėgdavo publiką ir nesislapstydavo, bet veliau po avarijos jis taip nebelysdavo į viešumą ir visada stovėdavo už sargybinių nugarų.
Radau gerą  video:

Aukštyn