Creative nutikimai

Pradėjo Creative, gruodžio 01, 2016, 23:41:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

gruodžio 01, 2016, 23:41:39 Redagavimas: gruodžio 01, 2016, 23:54:53 by Creative
Nuo 2009 metų užsiimu aktyviai sapnavimu. Būdavo visko ir sąmoningu sapnu ir tiesiog įdomiu sapnu. Pagal "sapnu hakerius" visada buvau 0 saugumo zonoje. Nesu pakalusi sapnavime gal tik šiaip karts nuo karto kažkas pavykdavo. Taip pat užsiėmiau stalkingu(sėlinimu). Pajusdavau nuovargi dažnokai todėl nusprendžiau dėmesį sumažinti realybei na pusiau sąmoningai veikti, o sapne tiesiog sekti siužetą.

2011m. Susidomėjau psichologija ir vieną vakarą prisėdau paskaityt knygą vieną, mane  krėtė šiurpas nuo tos knygos vos įskaičiau, čia man gal ir reikėjo sustot nes matomai buvo blokai savisaugos instinktas veikė, bet aš vis tiek skaičiau. Tai vat, tą vakarą užvertus knygą ir nuėjus miegot, gulėdama lovoje staiga pajuntu kažkokia nenumaldomą tylą, kad net šiurpas ėjo ir staiga "BAH" į langą ir tarsi kažkas kiaurai sieną lenkiasi ir siekia mano pakaušio(gulėjau ant pilvo), aš išsigandau baisiausiai, galvojau kad šaka atsitrenkė nuo vėjo į langą, vėliau prisiminiau kad medis seniai nukirstas ir kad buvo gruodžio pabaiga gal kas sniego gužtę metė. Išeinu į lauką pažiūrėti ir nei medžio nei sniego nieko. Tai kas tada atsitrenkė? Akivaizdus ženklas kad nereikėjo skaityt, nors gal klystu.

2012 m . nuo lapkričio 1 d. prasidėjo keisti įvykiai. Mane buvo labai įskaudinęs vienas žmogus ir aš negalėjau patikėti ką rašė facebook'e - atsiliepdavo mano jausmais, vėliau galvoju kažkas čia ne taip, nusprendžiau patikrinti kitur, atsiverčiu žiniatinklį o ten irgi rašo ir nesuprasi ar mano mintis skaito ar aš žinau ką jie parašys, bet po keliu savaičių supratau, kad iš manęs kažkaip info gauna. Todėl aš pasikesinau į savo smegenys - ieškojau skylių per kur praeina, bet dėja nieko neradau tik užsidirbau šizofreniją(sužinojau tik po metu kai nuėjau pasiklausinėt daktarų ir tai netik savo mintis girdėjau o net žinojau ką rašo žiniatikly arba facebook'e) ir keletą kompleksų, kuriu greitai atsikračiau.

2013 m. vasarį vieną diena taip pykau ant pasaulio kad berūkydama laukia liejau savo pykti mintyse. Ir kai baigiau lieti užgesinau cigaretę, nuėjau namo ir iškart į langą "BAH" bet šį kartą taip stipriai, kad galvoju jog langas galėjo išdūžti. Aš baisiausiai išsigandau(širdžiai čia neįsakysi kai praėjai per emocijas savo visas žiniatinklyje(taip jie rašė ir tai ką  jaučiau)). Galvoju kad norėjo pasakyt, kad neliečiau pykčio dėl nieku o man nebuvo niekai. Štai tos žinutės kurios buvo čia patalpintos anksčiau:

Citata iš: Creative  vasario 11, 2015, 22:48:08Savo laiku prieš kelis metus užsisėdau ant žiniatinklių dviejų, tol kol nepradėjo vykti keisti dalykai.

1. Susipykau su mama nestipriai bet pirma kart. Tuo metu atsiverčiu žiniatinkly, jame atsirado straipsnis kaip mylim savo mamas. Jo iš tikrųjų ja myliu.

2. Sugalvojau išeiti į norfą apsipirkti. Atsiverčiu žiniatinklį ten straipsnis apie tai kad princese buvo pastebėta norfoje.

3. Atsiverčiu žiniatinklį ten rašo kad šiandien keksiuku diena. Mama kaip tik tuo metu gamino keksiukus.

4. Buvau nuvažiavus į Kernavė. Grižus atsiverčiu žiniatinklį rašo apie Kernavę straipsnį.

5. Užsiėmiau sportu namuose ir griuvau ant žemes be jėgų, atsirado straipsnis su nuotrauka gulinčio sportininko.

6. Verčiu žiniatinklius ir sakau sau kad šiukšlynas ten. Atsirado po kiek laiko gal keliasdešimt minučių straipsnis kad iš šiukšliu galima irgi padaryti parduodama.

7. Patalpinu į facebook'a video su šiaurės pašvaistę. Žinitatinklį sekančia diena atsirado straipsnis kad užfiksuota nju jorke šiaurės pašvaistė.

8. Vakare važiuoju namo ir išsitraukiu megztini iš tašės nes jau šalta pasidarė, išsitraukiu ir jis smirdi truputi prakaitu kojinem, matyt mama skalbė ir blogai išskalbė. Skambina kaip tik mama ir jai sakau kad vat blogai išskalbta smirda, aišku nekaltinančiai tik informavau. Sekančia diena atsiranda straipsnis pagrindinis, kad prokuroras nesiruošia kažką daryti dėl nešvarių skalbinių.

9. Suskamba galvoje žodis "pavydi" atsiverčiu žiniatinkli ir ten pagrindinė pavydo tema- kažkas kažko pavydėjo.

10. Sakau garsiai mintimis kad pilna burna galiu šnekėt mintyse ir jie viska girdi. Atsiverčiu žiniatinklį o ten straipsnis kad mergina sugeba dainuoti pilna burna.

11. Žiūriu į žiniatinklį ir sakau mintyse kad reikia čia su dujokauke sėdėt ir žiūrėt į jį. Po keliu minučiu atnaujinu puslapį ir žiūriu straipsnis atsirado nuotraukoje su dujokauke vyras.

12. Vieną dieną paranojiškai skaitydama žiniasklaida galvojau mintyse kad viskas surežisuota. Po keliu valandų atsirado paranojiškas tomoševskio straipsnis.

13. Mirė putino treneris, jau beveik 22 h.  buvo ir sakau kad reikia į parduotuvę išgert nusipirkt, pamiršus kad nuo 22 neparduoda. Priminė tai ką tik atsiradęs straipsnis kad nuo 22 h alkoholio nedarduoda.  :D politika čia ne prie ko.

14. Mintyse prisiminiau posakį : "Liubov zla, poliubish i kozla" . po savaitės praeinu pro brolio kambarį o ten kaip tik sako kažkas per tv : "kaip sakoma "liubov zla poliubish i kozla".

15. Patalpinu į fb video klipą "insanity" ir atsiranda vakare kad mieste kažkoks "insanity" vakarėlis vyksta.

16. Skamba galvoje kad jis yra angelas(neklauskit nesakysiu kas), ir atsiranda po keliu minučių fb entreprenerio-angelo nuotrauka.

17. Įsijungiu senu dainų albumą ir ten biplan klausau. Žiūriu po keliu minučių atsiranda straipsnis apie Biplan.


Na tiek to pasakojimo buvo daugiau tik čia tai ką dabar prisimenu užrašiau, bandžiau suprast kaip pritempinėjimą, arba sutapimą, tačiau jų buvo per daug kad tikrai butu paprasti sutapimai.

Citata iš: Creative  gegužės 09, 2016, 18:00:35Gali papasakot apie sichronizavimą daugiau? Skaičiau trupinėlį C. G. Jungo apie tai tačiau ten mažai buvo.

Galvoju, kad man nutiko pats sinchronizavimas. Pvz. Išeinu į lauką ir pakšt fejerverkas sprogsta ir taip porą mėnesių iš eilės, namie sėdžiu negirdžiu kad sprogsta bet tik išeinu iškart pakšt.

Arba įdedu čia muzikėlę japonų kalba ir galvoju kad "praplėsti kultūrai" visiems įdedu, atsiverčiu žiniatinklį o ten straipsnis kaip tik atsirado kad "praplėsti kultūrai" žodis žodį kaip galvojau.

Arba dabar neseniai įdėjau filmuką apie apsikabinimus ir atsiverčiu youtube ir še ten pirmam puslapyje "The Power of Hug | Jurgita Jurkute | TEDxVilnius TEDx Talks".

Arba per mano gimtadienį atsiverčiu facebook'e Psichologijos tinklapy ir žiūriu ten tortas papostintas o komentaruose "su Gimtadieniu".

Arba važiavau į Kernavę, grįžtu namo, atsiverčiu žiniatinklį o ten apie Kernavę straipsnis.

Arba rašo man pažįstamas "..Jau Atėjau" ir še tau žiniatinkly atsirado straipsnis taip ir vadinosi kad jau atėjo ir nuotraukoje milžiniška akis kas atkreipia iškart dėmesį.

Čia dar nieko, tačiau pradėjo listi į užsienį viskas, net baisu kokie mastai. Įsijungiu paklausyt sena gabalą ir ten patiko žodžiai kad "Fire me, oh fire me.." ir papostinu į facebook'a ten tik keli draugai, ir atsiverčiu facebook'e neatsimenu dabar kažkoks apie versla tinklapis buvo ir ten atsirado postas " How to not fire someone".

Arba įsijungiu kitą muzikėlę ir taip ir noriu kad išgirstu kažkas kas girdi, daina vadinosi skambiu pavadinimu "Apologize" ir dainoje skamba žodžiai "It's too late to apologize..." ir įdedu į facebook'a. Ir atsiverčiu vėl facebook'ą o ten tame pačiame tinklapyje atsiado kažką panašaus kada negalima atleisti darbuotojui.

Ir kitur iškart facebook'e (public relations tinklapy) kad gausiu velniu :D paskui nuėjau parukyt ir staiga galvoje iškilo noras paklausti ar yra ten (anapus ekrano ar realybes) toks "mark" arba "questiomark" ir grįžtu namo atsiverčiu facebook'ą o ten tame tinklapyje kur su PR (Public Relation) susije kad toks jo savininkas Markas daro seminarą. Galvoju kad gausiu lupti tikrai nuo jų :D

Arba facebook'e papostino tas PR tokia nešvankia nuotraukąkad aš išmečiau iš sarašų. Ir po dienos atsiverčiu ji vistiek pažiūrėt kaip jam sekas tai tas parašė tokia nuotrauką kur rudaplaukė mergina (kaip aš) sako "NOOOOOOOO....".

Arba mane pagyrė už nuoroda ir PR atsirado kad rudaplauke kilnoja kaip laimetoja tą pačia diena.

Arba išgirstu galvoje "angel" ir pasižiūriu facebook'e atsiado nuotrauka angelo-verslininko.

Man pradėjo galva plyšti nuo tų įvykiu kad atsiribojau, nustojau lankyt internetą pradėjau knygas skaityt, tai truputi apmažėjo viskas, bet žiniatinklį dar sunku atsiversti dėl tu antraščiu beje kaip tik viena diena pagalvojau kad skaityt žiniatinkli galima ir tik antraštėm  tai ir parašė tą pačią dieną kad naujas būdas skaityti žiniatinkly tik atraštes.

Baisu kas darėsi ir taip beveik kiekvieną dieną. :D Tai čia sinchronizavimas ar kas?
Buvo dar vienas atsitikimas apie 14h sėdžiu sau prie kompo ir tik noriu atsiversti žiniatinklį, kai mane užplūsta kažkokia panika ir persiorientuoja pojūčiai. Iš kairės pusės už nugaros pasijaučia kad kažkas yra ir staiga  išgirstu tarsi žurnalistus klausinėjančius mane, vienas klausia:"Kodėl išėjau iš organizacijos" (savanoriavau vienoj organizacijoj ir išėjau neperseniausiai to laiko). Aš išsigandau (baisi bailė pasidariau nuo tų įvykiu, viskas per emocijas ėjo) ir sakau: "Pasiklauskyt mano atstovo spaudai" ir taip porą sykiu klausia o aš tą pati atsakiau ir po keliu minučių praėjo. Po pusvalandžio atsiverčiu tą prakeiktą žiniatinklį o ten grybauskaitė duoda interviu (kaip dažnai tai būna kad taip parašyta net, kad duoda intervių?).


Nusprendžiau mažinti sedėjimą internete bet karts nuo karto vis tiek prisėdėjau patikrinti ar vis dar rašo. Rašė beveik kiekvieną dieną iki šiol, tiksliau kaip metai kai retai parašydavo o paskutiniu metu beveik nerandu (ačiū Dievui).

Dar 2013 m. miegu paryčiais kažkokia varna suknarkė taip kaip metalinis vaikiškas balsas sakytu:"MAMA MAMA", aš sapnuose galvoju kad tai mano vaikas mane kviečia(nors realiai neturiu vaikų), aš baisiai išsigandau, toks išėjo košmaras mano. Po savaitės vėl miegu ir sukrankė "MAMA MAMA" ir staiga pajuntu kažkas mane už veido paėmė, pakėlė truputuka ir pabučiavo ir man iškart palengvėjo, košmaro kaip nebūta, bet atsirado paslaptingasis. Po keliu mėnesiu vėl kažkas pabučiavo mane sapne tik šį kartą paprastai ir švelniau, tarsi sakytu aš vis dar čia, nors galėjo reikšti išsiskyrimą.


Bet kas atsitiko? Matai
2013 m. vasara mirė mano mylima močiūtė.
2015 m. vasara mirė mano mylima katytė.
2016 m. rudenį mirė mano mylima mama.

Atrodo visus mylinčius žmones,gyvūnus netekau. Įdomu kas bus toliau.

cs

Pradų ieškotojų nutikimai, netik susiję su sapnais, bet ir realūs nutikimai yra įtakojami pradų suvokimų lyginio pažinimo. Dėl neišsimiegojimo kyla dejavu, jamaisvu ir daydreaming, epilepsija. Šizofrenija pereinamas dalykas, bet gydytojai būtinai ištęs simptomus iki kol reikės. Taip įrodys tau, kad tu sergi, tu nepajėgi pati logiškai mąstyti. Gydytojai nori kad savyje matytum baimę, prarastum savo kontrolę ir pasiduotum baimei. Trumpai ir aiškiai.

O kad tavo gyvenimas sudėliotas iš to ką domiesi, matosi. Tau įdomu garsenybės ir žvaigždės, domiesi politiniais veikėjais, kurie pasaulinio lygio žinomi. Domina, internetas, daug praleidi ir skiri laiko informacijos išgavimui. Tada išgavimas išsirodo ir pasireiškia ženklais tavo gyvenime. Aš dar pats neatradau, kodėl ir kokiu būdu, galima to atsisakyti, nes panašu, kad kuom besidomėtum, gyvenime viskas praverčia.

Yra būsenų, kai išgauta informacija perdaroma į ženklų informaciją, jai būdinga svetima kalba. Būtinai pasitaikys momentų, kad gyvenime išsirodys tavo "išgauti" dalykai, kuriais tu domies. Ženklų informacija "natūraliai" siejasi su žmogaus indentitetu ir yra galimi panaudoti suvokti betkurią gyvenimo akimirką. Tik tas suvokimas bus dirbtinis, padovanotas, tačiau vertingas.

Yra užfiksuota momentų, kai toks pasireiškimas, dar sukelia negerų būsenų ar netgi priverčia save slėgti, save nuvaryti giliau, dėl kaltės, nors kaltės čia jokios nėra. Yra išgautos informacijos efektas, kuris būtinai kažkaip tave įtikins, kad visgi tau žinoma informacija yra įtakojanti, tai tarsi tavo gyvenimo dalis. Mano suvokimu, labai logiška, netgi tai įrodo kaip ta informacija panaudojama ir kokių tikslų siekiama. Tikslai paprasti, asmenybė yra formuojama tokiu vieninteliu principu.

Galbūt, kažką negirdėto dar sužinosi,

Galima atrasti ryšį tarp tau skirtos sužinoti informacijos ir tau norimos žinoti informacijos. Aš gyvenime turėjau keistų dalykų irgi, dabar jau darau išvadas.

Creative

#2
gruodžio 02, 2016, 00:59:29 Redagavimas: gruodžio 02, 2016, 01:14:38 by Creative
Citata iš: cs  gruodžio 02, 2016, 00:39:41Šizofrenija pereinamas dalykas, bet gydytojai būtinai ištęs simptomus iki kol reikės. Taip įrodys tau, kad tu sergi, tu nepajėgi pati logiškai mąstyti. Gydytojai nori kad savyje matytum baimę, prarastum savo kontrolę ir pasiduotum baimei. Trumpai ir aiškiai.
Gydytojams nepasakojau kas susije su internetu, pasakojau tik kaip jaučiuosi, kad buvau kaip gyvas numirelis (tokie tie jausmai) ir kad girdžiu karts nuokarto kažką. Prikabino man etikėtę, galima sakyt jau žinojau kokią. Ne nelaiko mane baimėje, aš pati tvarkiausi savo galvą, vaistai patys silpniausi (pagrindas raminamieji). Gal gydytojus blogus sutikai kad taip negerai rašai nors ir pati mačiau tokius tuos gydytojus, nors patekau pas gera specialistą.

P.s:
Citata iš: cs  gruodžio 02, 2016, 00:39:41O kad tavo gyvenimas sudėliotas iš to ką domiesi, matosi. Tau įdomu garsenybės ir žvaigždės, domiesi politiniais veikėjais, kurie pasaulinio lygio žinomi.
Man iki tol neidomus buvo nei politika nei garsenybės. Pripažįstu kad atsiversdavau tinklaraščius su liudna nuotaika kad ir vėl ten nieko nerasiu sau įdomaus.

cs

Su diagnozėmis yra paprastai, ateini nustato pritempdami pačią artimiausią ir negirdėčiausią diagnozę (kurios tu arba norėtum, arba per kaltės jausmą išgyventum). Labai simuliuoja žmogaus norais. Vėliau patys rūpinasi, kad tikrai ta diagnozė būtų reali ir netaptų neprofesionaliu spėjimu. Todėl ištikro yra taip: tau nustato diagnozę, kol dar nieko nėra, o kai pradedi galvoti, tai jie tave ir formuoja, tu jiems pasiduodi. Arba dėl naštos, kaltės jausmo tu bandai prijausti, kad viskas realu ir tikrai gydytojai profesionalai ir nusimano diagnozuodami. Tada jau visai tu jiems palanki avelė, laukia kol palūši ir prašysi jų pagalbos. Neverta pasiduoti jų įtakoms, nes jie spėjimais formuoja žmogaus norus. Norai kartais būna netokie, lengvai suklaidina. Tik norint iš to išeiti, nebus apsieita be šalutiniu efektų, visur bus jaučiamas kontrastas. Tik negalima abėjoti, reikia iš to išeiti ir kuo greičiau. Jie tik dirbtinai sukelia komfortą, vėliau vienaip ar kitaip mėgins atiimti. Taip žaidžia visais, visų jausmais. Kadangi jiems tikrai nieko nereiškia, kaip žaidimas, kurį galima numesti.

Bet nesiūlyčiau mesti, jei tikrai tiki, jog tai ypatingi ženklai tavo gyvenime.

Kitiems "gyvo numirelio" jausmas ženklais perduoda apie buvimą, kažkada seniau rojuje. Tačiau tik iš teorinės pusės "buvimą" ir su sąlyga, kad "kažkada" ir kita sąlyga "tikrai". Tai išgyvenant, tenka suvokti kokia įtampa, skirtumas, tarp idealybės ir išdarkyto pasaulio. Tai yra nuojauta arba fakto pripažinimas, gilus žinojimas, jau patirto "rojaus suvokimas". Prėjusių gyvenimų patyrimas, arba mažesnis apsireiškimas kita forma.

Labai galima įžvelgti tokių grynų ar natūralių būsenų, kurių niekada ir niekur neįmanoma patirti daugiau. Todėl labai verta apsispręsti ir teisingai pasirinkti. Svarbiausia pajausti skirtumą, kur geriau, ten ir likti. Visos būsenos yra tąsomos tik negalima pasilikti iki kol labiausiai nepakenkė. O išbandyti yra nepavojinga, ypač jeigu traukia tas negatyvus pasaulis ar kokie jo motyvai. Sužinosi daugiau apie tai ko dar nežinojai.


Dvidešimt Trys

Creative, sveika ir sveikinu artimiau susipažinus su šiuo pasauliu! Nieko čia keisto neįžvelgiu, čia kuo normaliausi dalykai. Viskas juk vis dėl to tik simuliacija ir tu pradedi tai lengviau įžvelgti. Apskritai, trečioji-ketvirtoji dimensija, kurioje esame tai ir yra tik "šizofrenija", žmonės gyvena gyvenimą ir jie nežino, kad jie gyvena pačią šizofreniją, tik jie gyvena ją labai palaidą, kaip neišbaigtą voratinklio tinklą, kuris padrikas, vėjo išdraskytas. Sinchronizacija suintensyvina viską, supina gražiai tą tinklą, tada viskas labiau į viena susideda, juk viskas tik apie tave ir sukasi, taip ir turi būti, viskas ir yra viena. Tu ir esi viskas, pasaulis aplink tave sukasi, kitaip tai neturėtų prasmės. Deja, pakankamai jau parašiau, beveik kiekvienas mano žodis atitinka tų robotukų, paprastų žmogelių a.k. daktarų įsivaizduojamą šizofreniją, bet jie toli gražu net nenutuokia nieko apie aplinką, apie pasauly. Geriau į juos nesikreipti. Pats geriausias mokytojas šiuo metu, tai esi tu. Turi mokytis iš šių įvykių, svarbiausia išlikti šalto proto ir likti tik, kaip stebėtojai, galų galiausia nusišysoti kiekvienai tokiai sinchronizacijai įvykus. Čia tik pati pačių pradžia, dar daug ko turėtum pereiti, jei tik to pati nori ar tau tai lemta. Vėliau su sinchronizacija gali ateiti ir telepatija ir padažnėjęs dejavu, ar netgi ištisos dienos nesibaigiančio dejavu. Bet tai irgi tik menkniekis. Jeigu nežiūri į tai neigiamai ar neapima paranoja, kai vyksta sinchronizacijos, tada labai šaunu, gali toli nueiti, išlik stebėtoja kuo daugiau. Labai mažai yra suprantančių šiuos dalykus, bet kaip aš džiaugiuos, kad tu esi, kad yra daugiau žmonių su tokiais nuostabiais įvykiais!

SPACE

Matai Creatuk ir tu papuolei į tiesioginį matricos formavimą, čia tik apšilimas, toliau bus įdomiau.

mcgyver

#6
gruodžio 02, 2016, 15:02:02 Redagavimas: gruodžio 02, 2016, 15:03:46 by mcgyver
Man nuo 2012 iki 2014 tas pats buvo, daktarai irgi sake sizofrenija, tai prirasydavo vaistu nuo kuriu man ivare panikos priepuolius.
As pastebejau, kad kuo maziau galvoji to viskas klostosi geriau, o kaip vel uzsicklini apie galvoju viskas materilizuojasi isoreje.
Tu pastebejau daug knygu skaitai tas irgi negerai turetum apstuoti.

Dvidešimt Trys

Pritariu mcgyver, viskas visų pradžiai kyla iš minčių ir viskas tiesiogiai materializuojasi išorėje nuo minčių.
O dėl knygų taip pat, reik super gerai atfiltruoti visą informaciją, pirmiausia pasidaryti du skyrius, kad viską priėmu už tiesą ir antrą skyrių, kad viską question'inu, nieko nepriėmu už tiesą, tada tuos du sujungi į vieną ir labiau atsifiltruoja, balansas gaunasi.

Keleivis

Kuo daugiau atrandi savęs, tuo daugiau atsirandi dėmesio centre. Tie visi atsitiktinumai ištikrūju vyksta, tačiau su logišku mastymu jų neimanoma suprasti, todėl geriau, net nebandyk. Kai paleisi tai, galėsi lengviau atsipūst ir jausiesi tarsi akmuo nuo širdies būtu nusiritęs. Yra pasaulis už logikos supratimo ribų. Tu pradedi tai suprasti. Ko tau reiktų, tai dvasinio mokytojo kuris Tau padėtu išlysti iš tos vietos sveiku kailiu. Jis gali būti paprasčiausias atsitiktinis žmogus, kuris laiku ir vietoj pasakys kanors, kas su Tavim "rezonuosis" arba tiesiog naujas žmonių ratas, ar naujas atsitiktinumas, kurio dėka tiesiog suprasi kas dedasi su Tavim. Nebuvau sutikes daktaro, kuris būtų dvasiškai išsilavinęs. Todėl nemanau, kad ir Tu sutiksi tokį kuris Tau paaiškins, kas vyksta su Tavimi. Geriausiu atveju, jie Tau pasiūlys, įvairių vaistų kuriuos laikui bėgant jie tau atitaikys. Kadangi jie pasamoningai nenori ir nemoka prisiimti atsakomybės už Tave. Todėl APSISPRĘSTI, kas vyksta su Tavimi turi tik Tu.
Patarčiau nežiūrėti žiniasklaidos, juk visi žino, kad iš ten nieko gero nepasiimsi. Nebent varžais su draugais kas pirmas iš Jūsų sužinos kokianors svarbesne naujieną. Tada gali, tik dėl fun.
Bet manau kas vyksta su Tavimi, tai "paradigm shift'as" per kurį Tu sužinosi daugiau apie save ir įsisavinsi naują pausaulėžiūrą. Kitaip tariant, pagimdysi naują realybę.

cs

Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Tau pasiūlys, įvairių vaistų kuriuos laikui bėgant jie tau atitaikys.
Pirma nustato diagnozę, o vėliau gydo pagal planą įvairias vaistais. Jie gudriai gydo ir placebiniais vaistais, tik džiaugiasi, kai pacientas pasako "o šitie tai jau padeda". Gydymas neišeina iš tik jiems nustatytų ribų, yra surašyti variantai, kokių griebėsi prieš tai sergantys panašiomis ligomis pacientai. Jų profesionalumas yra žinojime, ką žmogus gali padaryti prie konkrečių sąlygų. Jų sėkme tampa sutapimas. Jie laukime kantrūs, tačiau jautriai reguoja į kiekvieną smulkmeną ar simptomo pakitimą.

Visi profesonalai žino, jie sudomins iki tokio lygio, kad pacientas pats imsis domėtis ar ieškoti info ir ligos priežasčių knygose ar internete. Darbo produktas - vaidyba, intrigų sukėlimas, sudominimas ir aktyvacija bendrų skausmų ar negalavimų per baimę naudojant visiems tą pačią techniką (tiek žinomą, kiek ir pacientų turėta).

Citata iš: mcgyver  gruodžio 02, 2016, 15:02:02As pastebejau, kad kuo maziau galvoji to viskas klostosi geriau, o kaip vel uzsicklini apie galvoju viskas materilizuojasi isoreje.
Tas tariamas "galvojimas" yra prijautimas keistos sąvybės(panašios į atsidavimą), kurios kiti neturi ir negali pastebėti nepatyrus. Kai dėl didelio atsidavimo "išsireiškimas" pasiekia kritinią būseną, įvyksta sąmonės sujaukimas, arba susimaišymas. T.y. Logiški dalykai atrodo "nebelogiški".
Pavyzdžiui: baiminamasi, nes nebežinoma baigties rezultato; bandoma išvengti tų pačių klaidų, bet vistiek tos klaidos daromos; dėl didelio įsitempimo ar galvojimo, kasnors praleidžiama ar nepastebima, nebetenkama pusiausvyros, kai kažkas vyksta per lėtai ar per greitai; neįdomu pasidaro veikti ar užsiimti tos pačios rūšies veiklos, nes jau kažkas kitas bandė ir dėl neaiškios priežasties nepatiko ar nusibodo.
Todėl, lengvai pačiam sau leidžiama cikliškai ar obesiškai nesuvokti. O iš aplinkos gali neateiti naudinga informacija, tau reikalinga norint tai suvaldyti ar sukontroliuoti.

Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Patarčiau nežiūrėti žiniasklaidos, juk visi žino, kad iš ten nieko gero nepasiimsi.
Kad bent mažesnioji dalis problemų išsispręstų, reikia nustoti galvoti: kaip kitam nutiko (kaip ir man) esant tokiam jausmui, tokiai būklei.

Nors ir kaip netikėtum. Apibudinimą rasi betkur, kaip nutiko kitam. Tik tas apibudinimas dar nėra dalis ir tavo gyvenimo, t.y nereiškia kad jis tau pritinka ar realiai pravers. Nereiškia, kad tu laimingai gyvensi (tokį apibudinimą) žinodamas, nes būsenos dar nėra viso gyvenimo aprašymas.

Pavyzdžiui: yra pasisakiusiųjų už sveiką mitybos discipliną, jie skelbiasi kaip jie visą gyvenimą sveikai maitinosi, bandė numesti svorio, tvirtina, kad padėjo tam tikrų maisto produktų raciono atsisakymas (riebalinių, angliavandeninių kilmės). Ir praktiškai, kiek beįstengum įmanyti, tau asmeniškai nepavyks to atkartoti ar išbandyti kaip veiksmingą metodą (arba jeigu net išmėgintum, ilgai jis neveiks). O tam kitam kam pavyko, ir kuris skelbiasi kad pavyko, jam yra sutvirtintas atsidavimas tik būtent tokiai gyvensenai. Dėl priežasties, kad visų pradai skirtingi ir nėra vieno prado, yra tiek pat tikrovės sutvirtintų atsidavimų ar pasireiškimų, apsistojimų, bandymų įgalinti, pagrįsti naudingumą. Tai tik dėl to viskas atrodo realistiškai, bet nevisiškai betkam įmanoma įsidėti ar išlaikyti dalykus ilgai.





Creative

Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 02:27:54Bet tai irgi tik menkniekis. Jeigu nežiūri į tai neigiamai ar neapima paranoja, kai vyksta sinchronizacijos, tada labai šaunu, gali toli nueiti, išlik stebėtoja kuo daugiau...
Man ir paranoja buvo ir neigiamai į tai žiūrėjau. Dabar paranojos nera bet visvien žiuriu neigiamai, kad bent paimtu iš manęs ką nors vertingo paskelbtu tai ne kažkokį "šlamšta" skelbia.


Citata iš: mcgyver  gruodžio 02, 2016, 15:02:02Tu pastebejau daug knygu skaitai tas irgi negerai turetum apstuoti.
Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 15:47:15O dėl knygų taip pat, reik super gerai atfiltruoti visą informaciją, pirmiausia pasidaryti du skyrius, kad viską priėmu už tiesą ir antrą skyrių, kad viską question'inu, nieko nepriėmu už tiesą, tada tuos du sujungi į vieną ir labiau atsifiltruoja, balansas gaunasi.
Knygas skaitau tik tas prie kuriu širdis traukia. Pvz, negaliu skaityti saviugdos knygu, nes nevienoj knygoj nebus aprašyta aš, o tik koks žmogus turėtų būti. Fantastinės knygos man padeda pasaulėžiūrą praplėsti, nes per tą sedėjimą žiniatinklyje susiauriejo požiūris iki minimumo,net matymas pasidarė tunelinis.

Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 15:47:15Pritariu mcgyver, viskas visų pradžiai kyla iš minčių ir viskas tiesiogiai materializuojasi išorėje nuo minčių.
Taip dažniausiai ką galvoji tas ir atsitinka,nors mano atveju niekur nieko neatsitiko, nebent kart nuo karto atsirasdavo straipsnis vienas kitas, daug kitu, bet tik tiek, nieko materialaus. Jokiu nauju įvykių grandinių, jokiu išvadu iš jų irgi nesulaukiau, nors gal ir pražiopsojau nes retinau sedejima, gal ir pražiopsojau.

 
Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Bet manau kas vyksta su Tavimi, tai "paradigm shift'as" per kurį Tu sužinosi daugiau apie save ir įsisavinsi naują pausaulėžiūrą. Kitaip tariant, pagimdysi naują realybę.
Buvau bandžiūsi pritaikyti praktiškai tą naują realybę, tačiau per daug spragų ir taip ir taip ir niekaip neišėjo. Liko tik grįžti prie seno, bet jau senas niekada nebus kaip seniau, kai daug ką išgyvenau, tai neliks nepastebėta, kai daug draskė žaizdas jos užgis tačiau randai lieka.


Beto nežiūriu žiniatinklio jau keli metai per tą laiką vos 4 kartus atsiverčiau pasižiūrėti. Dabar irgi truputi pradedu prie žiniatinklio vėl pratintis bet jau kitaip žiūriu į ji, vis delto dar nenustojo rašyt, pastebėjau, nuo mano akies nepraslido.

Creative

Per tą laiką išbandžiau visus man įmanomus veiksmų grandiniu rezultatus, bet ne viena nesuveikė, net kreipimasis į dievą nieko neatnešė (turėjau omeny vidinėje dalyje), visos mano per gyvenima surinktos įvykių grandinės nesuveikė, pasirodo jos visiškai netika tikrovėj(arba viduje), todėl man grįžti į tikrovę trūko ilgai ir tai nepilnai grįžau į savo įprastinę būseną. Tai va ką norėjau pasakyti kad ir ką galvotum-svajotum ar bandytum taikyt, tikrovė visiškai kitokia, čia veikia kitokios "žaidimo taisyklės". Patyriau savo kailiu. Dar stebiuosi kaip išgyvenau.

Creative

#12
birželio 07, 2017, 19:56:59 Redagavimas: birželio 07, 2017, 20:32:58 by Creative
Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 02:27:54Čia tik pati pačių pradžia, dar daug ko turėtum pereiti, jei tik to pati nori ar tau tai lemta. Vėliau su sinchronizacija gali ateiti ir telepatija ir padažnėjęs dejavu, ar netgi ištisos dienos nesibaigiančio dejavu.įvykiais!
Kai dar tas vyko viskas aš žiniasklaidoj pastebėjau kelis įrašus kad kažkam prasidėjo dejavu.

O galiausiai supratau kad ten netik apie mane kalbeta, suskaičiavau mažiausiai 4 asmenis. Vienas straipsnis net rašė "parodžiau kaip reikia rašyti" tai čia skaityk dar kažkas prisidėtu prie to balagano kuris ten vyko.

Atsikelus ryte visą rytą galvoje skambejo vieno filmo soundtrackas. Sedu į autobusą ir už 5 min vairuotojas pagarsino savo radija ir ten še ta daina groja kuri man visa ryta sukosi galvoje.

Creative

#13
rugpjūčio 26, 2017, 01:01:56 Redagavimas: rugpjūčio 26, 2017, 01:19:28 by Creative
 :D  Pralinksmino o gal suglumino žiniasklaida: Taip Taip aš skaitau "magišką" literatūrą, todėl matau kad įsijautę kur reikia ar nereikia rašo žodį "Magiška" pvz :



Prieš kelias dienas irgi mačiau "magišką" žodį ten pat... kiek gi galima! Jokios asmeninės erdvės!

.L.U.T.H.O.R.

O kodėl ne magiška? :D



CitataMagiškas žodžio reikšmė
mãgiškas:
1. susijęs su magija, burtais; 2*. nepaprastas, stebuklingas, užburtas, užkerėtas; turintis išskirtinių, įdomių, su kuo nors reikšmingai susijusių savybių.

Aukštyn