Kaip pradėti sąmoningai sapnuoti per 3 savaites

Pradėjo Benamis, vasario 19, 2014, 17:59:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

Master

Reikės ir man pamėginti pasidaryti panašią programą, vėliau pranešiu kaip seksis (: (anksčiau sapnuodavau sąmoningai,tik pats principas buvo kitoks)
O šiaip dar geras metodas- neleisti sau užmigti. Žadinti save kas valandą, kol sąmonė nebegebės nurimti. Tuo atveju miego metu išliksite sąmoningi. Žinoma tai pareikalaus kelių bemiegių naktų.

Mandarinas

Miegojau ir pradejau sapnuoti, kad salione meldziuosi, kad viskas butu gerai. Tada apeme geri jausmai, pradejau per sapna mastyti kur as esu ir aciduriau kitam kambari prie lango kur miegu, galejau matyti save. Pradejau skristi link saves, aplinkui, lb keistas jausmas buvo ir nuspredziau iskristi i savo kuna. Kaip iskridau supratau, kad valdziau savo sapna arba tai buvo astraline kelione ?

lukas11xxf

Citata iš: Mandarinas  vasario 26, 2014, 02:16:29
Miegojau ir pradejau sapnuoti, kad salione meldziuosi, kad viskas butu gerai. Tada apeme geri jausmai, pradejau per sapna mastyti kur as esu ir aciduriau kitam kambari prie lango kur miegu, galejau matyti save. Pradejau skristi link saves, aplinkui, lb keistas jausmas buvo ir nuspredziau iskristi i savo kuna. Kaip iskridau supratau, kad valdziau savo sapna arba tai buvo astraline kelione ?

jei butum valdies, tu butum samoningas

Rumina

Sakot tikrai pasiseks, vien taip darant? Buvau užsidegusi kelias dienas tikrintis, bet paskui kažkaip po truputį nustojau. Labai norėtųsi susapnuoti kažką sąmoningo.. Apskritai, keista, kai pagalvoji, realybė gali būti visai ne realybė, o gal mes iš tikrųjų laisvai galim šokinėti, bet sau neleidžiam to daryti nerealiam pasauly..ir panašūs dalykėliai :) Man toks jausmas, nepatyrusiai dar to, kad kai žmogus patiria sąmoningus sapnus, tai jam gyvenimas susipainioja, kažkoks netikrumas apninka.. Na, iš dalies atrodo paprasti dalykai, bet išties, kažkokia mistika! :)

Benamis

@Rumina, patikek - pabandyti verta. Siandien pirma karta gyvenime samoninga sapna susapnavau (atsitiktinai), tai dabar bus stimulas technikas naudoti :)

P.S. Sveika atvykusi ;)

Myuki.

Užsiiminėdavau sąmoningu sapnavimų gal prieš porą metų. Dabar, lyg ir norėtųs pradėti, bet nėra valios kiekvieną rytą sapnus užsirašinėt ir prieš užmiegant įtikinėt save, kad susapnuosiu sąmoningą ar bent liucidinį sapną.  ::)

RoxiO

Prieš porą mėnesių patyriau savo pirmą sąmoningą sapną. Tai buvo man kaip koks nušvitimas, įrodymas, kad tai egzistuoja. Labai džiaugiausi. Dabar stengiuosi "atšlifuoti" vieną techniką, bet antrojo lucid dar tebelaukiu. :)

la.benas

Man tai tas suvokimas "iš oro" ateina :D Ir net pakankamai dažnai, maždaug kas trečią naktį. Tik tiek, kad dažniausiai po to susivokimo nedaug laiko praeina kaip aš pabundu. Jokių technikų nepraktikuoju. Gal vertėtų?

sleephaker

Aš naudoju C.Castanedos metodą sapne surasti savo rankas.

prancuzas

#10
gruodžio 11, 2014, 22:36:52 Redagavimas: gruodžio 11, 2014, 22:42:32 by prancuzas
Sveiki, as ir pameginau nosies uzkimsimo technika. po poros dienu kazka keisto patyriau, man atrodo kad tai nebuvo sapnas, ta prasme miegojau bet nesapnavau jokiu ivykiu, zmoniu gamtos ar pan, nezinau kaip pasakyt bet pajauciau kad esu erdvej kur viskas pilka, jokiu konturu nieko tiesiog erdve ir pagalvojau reikia pabandyt uzkimsus nosi ikvept, jauciu kaip pakeliu ranka uzspaudziu nosi ir ikvepiau, bet taip nepilnai kazkaip "truksint" galiu ikvept negaliu galiu negaliu :) po to kai pajauciau kad galiu ikvept toks jausmas kad galva pradejo suktis ir tarsi iskilau i vandens pavirsiu ir pabudau. kazkur skaiciau kad kai iseini is kuno apima toks jausmas kad isneri is vandens, o cia kaip ir neprieko butu toks jausmas.
Po to dar pora keistu nutikimu buvo, jauciu(zinau) kad miegu bet prasimerkiu ir matau kad esu visikai kitam kambary man nezinomam, kita aplinka, matau kad irgi guliu lovoj miegu. Kabejo laikrodis ant sienos rode ar tai 1 ar 2 val nakties, susiliejas vaizdas kaip trasikanotom akim. Neatsimenu po poros dienu ar sekancia vel ta pati busena, pramerkiu akis matau ta kambari laikrodi. mintyse klausiu kaip cia taip, kaip suprast. i galva ateina mintis (dabar galvoju juokinga) kad ziuriu kitos butybes akimis ir kad turiu paprasyt pilno isejimo ar tik isejimo(tiksliai nebepamenu) tada tas vaizdas kad guliu lovoj dingsta, visur juoda erdve ir vel tas jausmas kad nyru i vandens pavirsiu, apima sensacija kad va patiriu isejima is kuno, siek tiek issigastu o kas jei negrysiu atgal ir jauciu kaip kad traukia atgal ir pabundu. Po to galvoju ot bailys laukiau galvojau kaip butu idomu patirt ir issigandau. Tokie mano potyriai.

Idomus video is TED event kalba apie LUCID dreaming kaip apie platforma mokymuisi:
https://www.youtube.com/watch?v=OK3SfNxbK3Y

Empty.Soul

Galvojau, kad neveiks, bet po 3 dienų jau susapnavau pirmą sąmoningą sapną. Reiks ir toliau bandyt.  :)

Benamis

Citata iš: Žaltys  gruodžio 16, 2014, 13:27:53
Galvojau, kad neveiks, bet po 3 dienų jau susapnavau pirmą sąmoningą sapną. Reiks ir toliau bandyt.  :)


Kokia technika naudoji?

Empty.Soul

Jūsų aprašytą, su nosies užkimšimu ir bandymu įkvėpti, tokiu būdu patikrinant ar sapnuoji, ar ne. Galvojau, kad tai tikrai tikrovė buvo, nes atrodė kaip tipinis vakaras. Pagalvojau, kad jau laikas pabandyti užkišti nosį ir įkvėpti, darydavau tai reguliariai. Nesitikėjau, bet galėjau įkvėpti, pasirodo tai buvo sapnas. Tada jau pradėjau valdyti savo sapną. :)

Benamis

Tai sveikinu :)

Taip, sapne viskas atrodo kaip tikroveje. As irgi pirma karta susapnaves samoninga sapna kelis kartus saves klausiau: nejaugi cia tikrai sapnas? :D

Aukštyn