1977 metais ateiviai kreipesi i zmonija

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 08, 2013, 16:37:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

1977 m. lapkričio 27 d. pietinėje Anglijoje, 120 km spinduliu netikėtai dingo visų TV kanalų vaizdas ir garsas ir mirksint ekranams „elektroninis" balsas pareiškė, kad kreipiasi į Žemės gyventojus galaktikos vadovybės Aštrono vardu. Jis sakė, kad stebi žemiečius daug metų ir mato, kad jie eina klaidingu keliu, bei įspėjo, kad būtų nedelsiant nutraukti branduolinės energetikos naudojimas ir tyrinėjimai, nes radioaktyvios atliekos apnuodys planetą tūkstančiams metų. Nepaklausius, mūsų pasaulis būsiąs sunaikintas. Galaktikos „programa" tęsėsi 3 min., o tada televizoriai atnaujino normalią transliaciją. BBC, tyrusi šį atvejį, išsakė prielaidą, kad „perėmimas" galėjo būti atliktas Haningtone, tačiau tai techniškai sunkiai atliekamas, nes reikalauja didelių retransliacinių pajėgimų. Įtikinamo paaiškinimo tam ir nebuvo surasta.

Vaizdo irasas:



Wikipedioje rasoma, kad tai kazkieno geras pokstas, bet iki siol niekas negali pasakyti kokiu budu ir kas tai padare:

"is generally considered to be a hoax, but the identity of the intruder is unknown."

Kad ir kaip ten butu, zinutes esme tikrai labai aktuali ir siandienai:

This is the voice of Vrillon, a representative of the Ashtar Galactic Command, speaking to you. For many years you have seen us as lights in the skies. We speak to you now in peace and wisdom as we have done to your brothers and sisters all over this, your planet Earth.
We come to warn you of the destiny of your race and your world so that you may communicate to your fellow beings the course you must take to avoid the disaster which threatens your world, and the beings on our worlds around you. This is in order that you may share in the great awakening, as the planet passes into a New Age of Aquarius. The New Age can be a time of great peace and evolution for your race, but only if your rulers are made aware of the evil forces that can overshadow their judgments.
Be still now and listen, for your chance may not come again.
All your weapons of evil must be removed. The time for conflict is now past and the race of which you are a part may proceed to the higher stages of its evolution if you show yourselves worthy to do this. You have but a short time to learn to live together in peace and goodwill.
Small groups all over the planet are learning this, and exist to pass on the light of the dawning New Age to you all. You are free to accept or reject their teachings, but only those who learn to live in peace will pass to the higher realms of spiritual evolution.
Hear now the voice of Vrillon, a representative of the Ashtar Galactic Command, speaking to you. Be aware also that there are many false prophets and guides operating in your world. They will suck your energy from you - the energy you call money and will put it to evil ends and give you worthless dross in return.
Your inner divine self will protect you from this. You must learn to be sensitive to the voice within that can tell you what is truth, and what is confusion, chaos and untruth. Learn to listen to the voice of truth which is within you and you will lead yourselves onto the path of evolution.
This is our message to our dear friends. We have watched you growing for many years as you too have watched our lights in your skies. You know now that we are here, and that there are more beings on and around your Earth than your scientists admit.
We are deeply concerned about you and your path towards the light and will do all we can to help you. Have no fear, seek only to know yourselves, and live in harmony with the ways of your planet Earth. We of the Ashtar Galactic Command thank you for your attention. We are now leaving the plane of your existence. May you be blessed by the supreme love and truth of the cosmos.


Idomu ir tai, kad tais paciais 1977 metais, buvo uzfiksuotas vienintelis nepaaiskinamas kaip manoma is kitos civilizacijos gautas signalas (dar zinomas "Wow!" pavadinimu):

Signalas privertė astronomą Jerry Ehmaną iš Ohajo universiteto lape, kuriame buvo išspausdinti 1977 m. rugpjūčio 15 dienos Ear" (Didžiosios ausies) radijo teleskopo duomenys, užrašyti "Wow!". Ir po 28 m. niekas negali paaiškinti to nepaprastai stipraus signalo, trukusio 72 sekundes, kilmės.

Jis (22:16 EST) atsklido iš Šaulio žvaigždyno siaurame, apie 1420 Mhz (prie 21 cm vandenilio spektro), diapazone, t.y. tame, kuriame tarptautiniais susitarimais draudžiama bet kokia komunikacija. Gamtiniai šaltiniai, pvz., terminė planetų emisija, skleidžia daug platesnį diapazoną.

Artimiausia žvaigždė Šaulio žvaigždyno kryptimi yra už 220 šviesmečių. Jei signalas sklido iš jos, tai ten turėjo arba įvykti stiprus astronominis įvykis, arba… egzistuoti pažangi civilizacija, turinti nepaprastai galingą siųstuvą.

Vėliau, šimtus kartų tiriant tą dangaus regioną, nieko panašaus nesurasta. Bet atsižvelgiant, kad "Big Ear" gali vienu metu stebėti tik milijoninę dangaus dalį, o siųstuvas irgi turėtų tuo metu spinduliuoti į maždaug tokią dangaus sritį, tai tikimybė aptikti tą patį spinduliavimo šaltinį yra labai maža.



Parengta remiantis: Wikipedia, nso.lt, Youtube, mintis.info saltiniais.

TinSoldier

Aš taip manau, jei tai būtų tikras ateivių pranešimas, sunkiausia patikėti būtų ne ateivių egzistavimu. Net ne tuo, jog jie stebi ir lankosi žemėje. Ir ne tuo, kad pasivargino pranešti tokią svarbią žinią žmonijai. Ir ne tuo, kad labai labai svarbią žinią pranešė labai labai lokaliai.

Sunkiausia būtų patikėti, kad aukštesnį išsivystimo lygį pasiekusi būtybė galėtų naudoti tokias atsilikeliškas idėjas, kaip astrologija.

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 08, 2013, 16:37:00This is in order that you may share in the great awakening, as the planet passes into a New Age of Aquarius.

Benamis

Na samprotavimu ivairiu gali buti sia tema: pvz. kad naudojasi musu sukurtais standartais apibreziant tam tikra laiko tarpa ir pns. :)

Teroras

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 08, 2013, 16:56:28
Sunkiausia būtų patikėti, kad aukštesnį išsivystimo lygį pasiekusi būtybė galėtų naudoti tokias atsilikeliškas idėjas, kaip astrologija.

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 08, 2013, 16:37:00This is in order that you may share in the great awakening, as the planet passes into a New Age of Aquarius.



Tai palauk, ne horoskopus gi zmonijai sudarinejo per transliacija ;D Tiesiog nurode tam tikra laika naudojantis zmoniu sukurta sistema. Cia lygiai tas pats jeigu pasakytu po 23451 dienu - dienos, t.y. 24 valandos paroje irgi zmoniu sukurta sistema :) Ar as kazko nesupratau, kas tave taip cia sokiravo?

TinSoldier

Jo, gerai pastebėjot :) Šiaip norėjau prisikabinti prie ko nors gal :D


Teroras

Uztat uzdetos teigiamos reputacijos deka galima lengvai pastebeti, kad zmones nenori kartais logiskai pagalvoti ka kitas narys parase :)

TinSoldier

Didžiausia problema, kad žmonės nenori kartais logiškai pagalvoti prieš rašydami :D (shame on me, šiuo atveju)

Toks astrologinis paskirstymas yra labai labai subjektyvus, nepaplitęs ir normaliai nenaudojamas. Galiausiai, net patys astrologai nesutaria, kuomet turėtų ateiti ta vandenio era. Kiti, kaip supratau, teigia, jog jau prieš 5 amžius atėjo.

Todėl bet kuriuo atveju būtų keista, jei ateiviai naudotų būtent tą subjektyvų laiko matavimą, kurio net patys žmonės normaliai nesupranta. Logiškiau būtų buvę naudoti įprastus laiko matus, o ne išsidirbinėti, siekiant dar kažkokio mistiškumo ar gražaus skambesio pridėti.

Na, bet aš čia jau tik bandau teisinti save, ir man pritarusius :)

Teroras

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 08, 2013, 17:51:39
Na, bet aš čia jau tik bandau teisinti save, ir man pritarusius :)


Sutinku, nes tikrai ne mums kalbeti, kokius matavimo matus jie turejo naudoti (kad ir kas ta pranesima dare). Cia lygiai tas pats jeigu kam nors eilerastyje nepatiktu pavartotas zodis ir klaustu: kodel autorius nepanaudojo iprasta visiems suprantama zodi? :)

paragraf 78

Juk neaišku ar čia tikrai buvo ateivių signalas, o jūs tai priimate kaip duotybę

Teroras

#9
rugpjūčio 08, 2013, 18:02:30 Redagavimas: rugpjūčio 08, 2013, 18:04:04 by Teroras
Jokiu budu :)

Citata iš: Teroras  rugpjūčio 08, 2013, 17:56:42
(kad ir kas ta pranesima dare)


Bet, kad ir kas si pranesime padare, tikrai turejo pasistengti.

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 08, 2013, 17:59:06
Juk neaišku ar čia tikrai buvo ateivių signalas, o jūs tai priimate kaip duotybę


Tai čia tik primetinėjam, kad būtų, jei būtų :)

Jei kiek žemiškiau, tai tas ateivis Ashtar'as dažnai naudojamas kaip priedanga New Age judėjimui. Jo pasekėjai jį kartais kiša ir jo vardu dalykus kuria. Tokiu atveju, visai nekeista būtų, jei kaip laiko matavimą pasirinko ir astrologinius ženklus. Nes jie juk linkę į tai.

paragraf 78

Mano nuomome tai apskritai neįmanoma rimtai vertinti bet kokio teiginio kuris grindžiamas New Age teorijomis

Teroras

Klausimas tik ar tas Ashtaras pries New Age populiarizacijos pradzia perdave zinia, ar po :) Tada galima pagalvoti ar sis pranesimas buvo sukurtas specialiai propaguoti New Age judejima, ar jau veliau New Age judejimo atstovai pasinaudojo siuo nutikimu :)

Jeigu tai ir New Age pranesimas, blogio jis tikrai nenesa :) Todel vertinti ji neigiamai negaliu.

paragraf 78

Kai patyrinėji New Age idėjas tai pamatai kaip viskas eina į žmonių mulkinimą ir visos tos New Order ir panašios sąmokslo teorijos iš jo kyla ir visokios Valdorfo mokyklos kuriose auginami nemąstantys egoistiški vaikai ir visokių kitokių dalykų pilna. Kuo labiau giliniesi į New Age doktrinas tuo daugiau melo ten randi. Toks jausmas kad viskas ten pagrįsta melu.

Teroras

As kalbejau apie pati pranesima, o ne apie visa New Age judejima :) Ten galbut ir daug nesamoniu, bet per daug nesigilinau i ji.

Beje, jau ne pirma karta pastebiu, kad kazkokia iskreipta informacija tu turi apie samokslo teorijas. Kad NWO kilo butent is New Age apskritai nera patvirtinta ir irodyta, tai kaip galima sakyti, kad uz sios samokslo teorijos slypi New Age? :)

Aukštyn