Egzorcistais panorę tapti sūnus ir dukra nuvarė motiną į kapus

Pradėjo Synkas, spalio 18, 2014, 10:40:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Synkas

Lenkijoje egzorcizmas per pastarąjį dešimtmetį pasiekė neregėtas aukštumas. Jeigu prieš 10 metų šalyje buvo vos 4 kunigai linkę galynėtis su žmogų apsėdusia piktąja dvasia, tai dabar egzorcizmą Lenkijoje praktikuoja jau 130 kunigų.



Jiems retkarčiais talkina psichologai ir psichiatrai. Buvo skelbta, jog būdamas popiežiumi šventasis Jonas Paulius II taipogi yra dalyvavęs egzorcistinėse apeigose.

Tačiau kai šios paslaptingos profesijos imasi nemokšos viskas gali baigtis tragiškai. Egzorcizmo auka tapo 75 metų moteris Irena M., rašo dienraštis „Fakt". Ją į kapus nuvarė du jos vaikai - 37 metų sūnus Piotras ir 38 metų dukra Barbara.

Iš sunkiai sergančios motinos brolis ir sesuo kasdien reikalavo išsižadėti velnio. Kai moteris kalbėdavo labai tyliai į jos galvą skriedavo kumščių kruša. Pertraukose tarp kankinimų sūnus motinai liepdavo bučiuoti kryžių ir gerti bažnyčioje pašventintą vandenį. Sesuo tyliai stebėdavo kaip jos brolis muša motiną ir tylėjo, kol galiausiai ši mirė.

Tačiau, rašo dienraštis, motinžudžiai už artimiausio žmogaus mirtį neatsakys. Kaip sakė Šventojo kryžiaus Ostroviecko rajono vyriausiasis prokuroras Michalas Cebula, po psichiatrų konsiliumo nustatyta, kad abu kaltinamieji serga sunkia psichine liga, kuri neleido jiems įvertinti situacijos ir reguliuoti savo veiksmus. Nuspręsta nutraukti žmogžudystės bylą, o brolį su seserimi uždaryti į psiachiatrijos ligoninę.

Tyrėjai nustatė, kad sūnus aštuonias dienas kankino motiną, nes tvirtino, kad jos kūne įsikūrė nelabasis. Jis negailestingai mušė seną moterį, sulaužė šonkaulius, pažeidė galvos smegenis, o po kankinimų kasdien eidavo melstis į bažnyčią. Keisčiausiai tai, kad tragedija vyko blokinio namo ketvirtame aukšte, o kaimynai tikino, kad nieko blogo niekada negirdėjo.

Šaltinis: DELFI

Steiblys

Demonų apsėdimas yra realybė. Tai egzistavo visais laikais. Daugeliui šiandieninių kultų ir sektų vadovauja žmonės, apsėsti demonų. Manau, kad ir šie "egzorcistai" vietoj to, kad pasikliautų Dievo Žodžiu, tai patys "velnio išvarymą" pavertė okultine apeiga. Visa tai šėtono darbas. Įdomu, kad Sen.Testamente, už šių šėtoniškų okultinių apeigų praktikavimą arba dalyvavimą jose buvo skiriama mirties bausmė.

.L.U.T.H.O.R.

Man rodos, daugumos šiandieninių kultų ir sektų vadovai apsėsi pinigų demono :D

LittleGhostGirl

Kas per vaikai, nu nevaikai, bet suaugę, bet vis tiek jos vaikai. O kodėl ji nepaskambino policijai, kol jie būdavo išėja į bažnyčią? Juk galėjo atvažiuot ir tuos du supakuot.  :o

Sirius

#4
spalio 19, 2014, 14:16:32 Redagavimas: spalio 19, 2014, 14:25:06 by Sirius
Krikščionys-egzorcistai užmušinėja žmones pagal Jėzaus Kristaus nurodymus
Kadangi Krikščionių Bažnyčios vykdomi egzorcizmai labai dažnai baigiasi nesėkme, tai viduramžiais šią techninę problemą Krikščionių Bažnyčia spręsdavo labai paprastu būdu - visus „apsėstuosius žmones", iš kurių nepavykdavo išvaryt „demoniškų dvasių", tiesiog elementariai užmušdavo - dažniausiai gyvus sudegindavo laužuose - ir problema išspręsta.

omcikas

Šitie du nieko bendro su krikščionybe neturėjo. Ir sakyt, kad visi krikščionys yra tokie, tai yra kliedesys. Vytauto ir kitu didžiųjų valdovų laikais mirties bausmė buvo normalus reiškinys, ar dėl to reikėtų visus dabartinius šalies vadovus vadint žmogžudžiais arba jiems prijaučiančiais?
Kiek galima dergiant krikščionybę prisidenginėt kryžiaus žygiais, raganų deginimais ir panšiais tolimos praeities įvykiais.

Aukštyn