Po mirties - tamsa?

Pradėjo a.t.sielis, vasario 22, 2016, 17:34:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#15
vasario 22, 2016, 20:22:14 Redagavimas: vasario 22, 2016, 20:39:55 by time
Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 20:12:39Šį kartą tikiuosi geriau "pastudijuosiu" narkozės būklę. Mielai aprašysiu ką patyriau. Bet čia savaitgaliui.
Nieko nesuprasi, sunku atsiminti.


Vytautas

Na mano atveju panirimas į tamsą. Bet mano stovis buvo artimas sąmonės praradimui. Taip kad gal tai turėjo įtakos. Be to operacija kiek suprantu vyko naktį. Ir atsigavus buvo fiziškai patalpoje beveik tamsu. Na šį karta viskas vyks diena. Pažiūrėsim. :)

a.t.sielis

Citata iš: Besidomintis  vasario 22, 2016, 20:21:14jausmas toks,tarsi užmigus ir pabudus.
Na, vadinasi, sąmonė backgrounde yra, kaip ir miegant.

Vitus

Citata iš: a.t.sielis  vasario 22, 2016, 17:34:59Įdomu.

Jeigu yra tamsos suvokimas, turi būti ir suvokiantysis.
Pilnos narkozės metu nėra nei tamsos, nei šviesos.
Nieko nėra. Nėra net to, kas ką nors gali suvokti.
Nepastebimai pradingsti ir nepastebimai atsirandi.
Tokia mano patirtis. Gal todėl skeptiškai vertinu visokiausius "pomirtinius potyrius". Manyčiau, kad visko priežastis yra narkozei skirtų medikamentų taupymas :)

Citata iš: time  vasario 22, 2016, 18:33:30Narkozės atvėju (operacijos) ir komos atvėju - matoma balta "tamsa". Tai ne tamsa, bet taspats, kaip sumainius tamsoje juodą spalvą su balta.
Tamsoje spalvų nėra ir būti negali. Jeigu yra kokia nors spalva, tai dar ne tamsa, o tik prietema :)

a.t.sielis

Citata iš: Vitus  vasario 22, 2016, 20:54:49Tokia mano patirtis. Gal todėl skeptiškai vertinu visokiausius "pomirtinius potyrius".
čia panašiai kaip, jeigu kartais miegu be sapnų, skeptiškai žiūriu į sapnus.


Besidomintis

Citata iš: Vytautas  vasario 22, 2016, 20:28:19Na šį karta viskas vyks diena. Pažiūrėsim.
Sėkmės operacijoje,nors tavo žinojimas,kad viskas bus kaip turi būti tvirtas,bet vistiek linkiu geriausio.Lauksim ispudžių,prabudus po.

Vytautas

Citata iš: Besidomintis  vasario 22, 2016, 21:10:31Sėkmės operacijoje,nors tavo žinojimas,kad viskas bus kaip turi būti tvirtas,bet vistiek linkiu geriausio.Lauksim ispudžių,prabudus po.
Ačiū už gerus palinkėjimus. :) Aš jau po operacijos ir net namuose. Viskas pavyko puikiai kaip ir žinojau. Sužavėtas kaip preciziškai manimi rūpinasi mano siela parinkdama maksimaliai palankią įvykių seką. Pirmiausia tai taip viskas susiklostė kad paguldė į dvivietę praktiškai mokamą bet nereikėjo mokėti palatą. Palatoje kaimynas po analogiškos operacijos. Po operacijos jis labai manimi pasirūpino pagelbėdamas paprastuose dalykuose. Na personalas ir gydytojas tiesiog puikūs. Aišku pats invazijos faktas nėra malonus bet dėja tenka gydytis labai žemiškai.

Dėl narkozės. Taip kaip rašei ji šį karta buvo visiškai kitokia. Panirimas į kažką pilko arba iš viso paprasčiausias suvokimo praradimas po lengvo apsvaigimo. Ir suprantam operacijos metu nieko. Vėliau viskas jau kitaip nei pirmą kartą kai pabudau iš karto. Sakyčiau gan ilgas ir laipsniškas pabudimas. Protarpiais matymas medikų veidų. Bet čia kai jau transportavo į palatą. Pačios palatos tai suvokimas tai ne. kažkiek spalvotų vaizdų be jokio ryšio. Žodžiu iš narkozės kapanojausi kokią valandą. Kaimynas kažką sako aš nelabai suprantu ką sako. Nors kad buvo atvažiavusi dukra supratau labai aiškiai. Bandžiau kažką sakyti bet pats jau supratau kad vargiu ar aš ką ten pasakiau. Jau normaliau suvokus aplinką gan ilgokai buvo galvos svaigimas. Atsigavus supykino ir taip kelis kartus. Pasišalino kažkas kartaus ir kai atsirado kažkas rūgštaus pykinimas baigėsi. Sakyčiau gerai nes pasišalino kažkokios šiukšlės. Bendras vaizdas narkozės medžiagos daro savo įtaką. Matyt kokios jos naudojamos tokie ir rezultatai. Numatyti kaip bus greičiausiai neįmanoma. Žodžiu narkotikų poveikis ir tiek. Tikrai nežavintis. :) Na bet tokių operacijų bes skausmo nebūtų galimybės padaryti. Tenka pakęsti šiokį tokį blogį. :)

Taip kad viskas rezultate puiku kaip ir turėjo būti. Aišku dabar griežtas tinginiavimo rėžimas ir dietinė mityba. Aišku didelis ačiū 3 ligoninės Kaune medikas. Visumoje medikai svarbiausi šiame pasaulyje ir anapusinis pasaulis už tai juos tiesiog gerbia. Visokios šou ar sporto garsenybės prieš juos niekas. :) Kažkaip labai neadekvačiai įvertintas medikų darbas.


Aisku

Nedavei pinigų matyt, prastesniais preparatais narkozę sukėlė, dėl to ir pykino. Nuo gerų nepykina niekada.

Vytautas

Su pinigais viskas tvarkoje.  :)  Bet čia tikrai kažkur kitur problema. Kai praeitą kartą gulėjau gulėjo ir vienas girtuoklis. Jam gan ilgai darė operaciją ir jokių pinigų aišku nedavė. Bet jo nepykino.  :) Praeitą kartą manęs taip pat nepykino. Tiesiog jaučiau kaip organizmas atsikrato kažko nereikalingo. Po kiekvieno pykinimo labai jaučiamas palengvėjimas. Nematau tame problemos.  :)

tadasas99

 Bet kodel taip mistika traukia? Kodel nekyla minciu apie pasamone, apie samones netekima kaip soka samonei ir pasamonei, bei ju zaisma, sukeltas iliuzijas ir pan, jusu pasakojimai kazkaip primena sapnu aptarinejima kaip faktu.

Vytautas

Tai kad tame reikale jokios mistikos.  :) Tiesiog kaip ir bet kokių psichotropinių medžiagų poveikis. Aišku poveikis organizmui nėra geras bet kitu atveju paprasčiausia kūno žūtis ir dar kančiose. Taip kad tiesiog mažesnės blogybės pasirinkimas. Pats faktas kaip "techniškai" atjungiamas "Aš" nuo kūno gan įdomus. Tarsi kurį laiką neegzistuoji o vėliau vėl "įsikerti" į šį pasaulį. Iš tikro paprasčiausias miegas tikrai labai panašu. Bet miegančiam operacijos nepadarys. Pabusi. Čia kažkoks žymiai gilesnis "išjungimas". Gal ten medikai ir supranta kaip tai veikia. Man pakanka pačio fakto kad tai padeda išspręsti labai rimtas sveikatos problemas. Stebuklingo būdo pasigydyti tokius rimtus dalykus tiesiog nėra nepriklausomai nuo visokių "šamanų" teigimo kad yra kitaip. Aš suprantu kad įvairias smulkmenas tikrai galima pasigydyti paprasčiausių žolelių pagrindu. Vaistai tuo pagrindu taip pat kuriami. Bet jei ką reikia šalinti ar keisti niekur nesidėsi.  :) Aišku savitaigos būdu galima susimažinti skausmą ir skaityti kad problemos nėra. Bet tai tik žaidimas. Dar jaunystėje kai teko žaisti su vadinama autogenine treniruote be problemų galėjau "varinėti šilumą" po visą kūną ir rankas priversti net degti iš karščio. Gal kažką ir rimčiau tokiu būdu pasigydyti galima. Bet sugedusio organo tikrai nepavyks regeneruoti.  :)

.L.U.T.H.O.R.

Nereiks sugedusio regeneruot, jei jis apskritai nesuges :)

Vytautas

Citata iš: Legionas  vasario 27, 2016, 12:16:51Nereiks sugedusio regeneruot, jei jis apskritai nesuges :)
Jei nesugedęs apskritai gyveni ir nekreipi dėmesio. Bent iki 50m taip ir gyvenau. Viskas veikė idealiai.  :) Bet kai "sprogsta" apendicitas arba kaip dabar daug smulkių akmenukų tulžyje išeities be invazijos tiesiog nėra. Nors savo kūno tikrai "nedrožiau". Taip kad yra kaip yra. Gyvenam kol kas tokiame pasaulyje kur viskas veikia būtent taip. Gal bus šis pasaulis perkurtas ir viskas veiks kiek kitaip.  :) 

time

Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 14:07:07Gyvenam kol kas tokiame pasaulyje kur viskas veikia būtent taip.
Niekas nepažįsta tikrojo gyvenimo. Priskirinėja prasmes kurios pagal nuožiūra tinka, nuomonė yra vienos krypties ir ji veda vienkryptis suvokimas.

Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 14:07:07Bet kai "sprogsta" apendicitas arba kaip dabar daug smulkių akmenukų tulžyje išeities be invazijos tiesiog nėra
Viskas vyksta dėl prasto gyvenimo, susiklostė, nes buvo suvoktas pasaulis - kaip tu norėjai ir tikėjai. Kažko neigei gyvenimo pagrindus, kad gyvenimas netoks - kokį jį matai, viskas priklauso nuo kūrimo proceso - sapnuose - atsakingi taškai: endokrinininė sistema, akys ir klausa - niekur nerasi informacijos - viskas slepiama - kol viskas gydoma vaistais. Šie - taškai yra nevisi išvardinti, bet jų kaskart vis daugės, bent kol prasiplės suvokimas. Gydymas remiantis tais taškais absoliutinis. Kol bus skeptiškai į tai žiūrima - niekas nevyks taškai bus užslopinti vaistais.

Citata iš: Vytautas  vasario 27, 2016, 14:07:07Gal bus šis pasaulis perkurtas ir viskas veiks kiek kitaip.
Neįmanoma perkurti, galima tik sukurti netikrą pasaulį (superkompiuterį) su dirbtinais davikliais, kurie siunčia į žmogaus neuronus jutiklius ir dirgiklius - kurie išgeneruoja netikrą tikrovę, kuri bus jaučiama absoliutine forma.

Apie tai galima mąstyti - bet tai labai kardinalus tikrovės požiūrio keitimas - nenaturalus pasaulis - keičiamas į pasaulį - amžinybę.

Vytautas

Citata iš: time  vasario 27, 2016, 15:53:03Niekas nepažįsta tikrojo gyvenimo.
Kiek kas pažįsta tį gyvenimą juslių pagalba  tiek pakanka. Jei juslės pradeda šlubuoti tai arba kiti padeda arba toks individas paprasčiausiai standartiškai miršta. Nieko čia gudraus nėra. :)

Citata iš: time  vasario 27, 2016, 15:53:03Gydymas remiantis tais taškais absoliutinis.
Jei turi mintyje rytietišką mediciną tai taip ji kažką koreguoti gali nes jos patirtis kur kas didesnė nei mūsiškės klasikinės. Bet kiek kas bandė galų gale vis tiek teko pasinaudoti klasikine. O šiaip kūnas neišvengiamai sensta ir genda. Šiame pasaulyje viskas sensta ir žūsta. Tokia tvarka iš esmės. Ir nėra ko ieškoti sliekų kur jų nėra. :)

Citata iš: time  vasario 27, 2016, 15:53:03Neįmanoma perkurti, galima tik sukurti netikrą pasaulį
Na čia jau fundamentalaus požiūrio niuansai. Ar šis pasaulis buvo sukurtas kažkieno ne materialaus. Ar jis radosi kaip sako Darvinas. Tiesiog savaime atsirado iš pirminės sriubos. Na kadangi mano požiūris kad šį pasaulį kažkas sukūrė tai nematau problemų kad tie kas sukūrė negali jo pakeisti, perkurti iš esmės. Tuo labiau kada tie kas sukūrė sako kad vieni iš jų kūrinių stipriai "modernizavo" šį pasaulį į neigiamą pusę pritaikydami savo reikmėms. Taip kad perkūrimas tiesiog būtinas kad viską sudėlioti į savo vietas. Aišku žmonės šitam procese jokios įtakos nedaro. Tik pasyvūs stebėtojai. :) Bus sukurtos kitos sąlygos gyvens kitose sąlygose. Tik tiek. :)






Aukštyn