Kuri NSO nuotrauka patikimiausia?

Pradėjo paragraf 78, gegužės 25, 2016, 11:48:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2017, 18:46:35Būni normalus žmogus su kuriuo visi bendrauti nori? Atseit rimtiakas?

Ir kad iš čia neišmestų už off-topicinimą, manau kad ateivis tikras, o filmuotoją paneigti privertė mafija, o lochotronai tuom ir patikėjo.

Kaip lengva klaidingai pateigti, taip pat lengva ir klaidingai paneigti. Bet jeigu fokusas tik adatos smaigalio dydžio, gali būti sunku pramatyti.

Bet Linas pasakė, vadinasi stopudova tiesa...
Toks vaizdas susidaro jog čia prisijungiate ne diskutuoti , o išsilieti ant viso pasaulio . Donatai , 95 % žmonių nėra kalti jog jūsų nesupranta , bet ir tie likę 5 % kaip matome nelabai ką turi pridurti prie jūsų sapalionių . Niekada nepagalvojote jog nemokate bendrauti ir gyvenate skirtingame pasaulyje ?

P.S čia visos jūsų paskutinės žinutės šioje temoje offtopinės , kaip ir mano , todėl nereikia apsimesti jog rašėte į temą , parašėte nes pamatėte mano komentarą , tai akivaizdu .

klajunas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 15, 2017, 19:41:43Toks vaizdas susidaro jog čia prisijungiate ne diskutuoti , o išsilieti ant viso pasaulio . Donatai , 95 % žmonių nėra kalti jog jūsų nesupranta , bet ir tie likę 5 % kaip matome nelabai ką turi pridurti prie jūsų sapalionių . Niekada nepagalvojote jog nemokate bendrauti ir gyvenate skirtingame pasaulyje ?
Jeigu čia psichologo aukštasis pilotažas, tai tau, Mikai, negali padėti niekas. Su savo išsilavinimu tik tiek tesugebi išveblenti.

Linas Esu

Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2017, 19:55:18Jeigu čia psichologo aukštasis pilotažas, tai tau, Mikai, negali padėti niekas. Su savo išsilavinimu tik tiek tesugebi išveblenti.
Ar jau baigėte ? galėsite ramiai miegoti šiandien ?

klajunas

Citata iš: Linas Esu  gegužės 15, 2017, 19:57:32Ar jau baigėte ? galėsite ramiai miegoti šiandien ?
Vargu, sapnuosis idiotiškos šypsenos lipančios iš apskritimo.

Linas Esu

Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2017, 20:06:11Vargu, sapnuosis idiotiškos šypsenos lipančios iš apskritimo.
:D ir vėl užkoduota matricos kalba . Sakiau jog gyvenate savo pasaulyje...
Gerai , manau man užteks šiai dienai juoko . Lauksiu kitose diskusijose kada jūsų apsireiškiant , anglų filologe , vėžliuk nindze Donatelai :D

elteide

kur trečias, kuris laimi?

Linas Esu

Citata iš: elteide  gegužės 15, 2017, 20:47:59kur trečias, kuris laimi?
Laimi tik tie , kurie nekreipia dėmesio į kai kurių forumiečių blevyzgas . Aš vis dar neįstengiu neatrašyti atgal :D jums geriau sekasi

elteide

aga cielas talentas  8)

Aukštyn