Teleportacija

Pradėjo Creative, rugpjūčio 29, 2014, 21:32:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Ką manot apie šį video, jei netyčia dar nematėt? Įdomu ar tikras?


Synkas

jau buvo panasi tema su siuo video :) bet video netikras.


idenmeyou

Ateis laikas kai tai bus įmanoma, atrodo mokslininkai prietaisų pagalba jau dabar signalą sugebėjo perduoti iš vieno žmogaus kitam, ateis laikas kai galės teleportuot ir žmogų.

Supera

Per vieną epizodą "Through the Wormhole with Morgan Freeman" kalbėjo apie teleportaciją taipogi, mokslininkai bando perkelt berods fotonus, ir mano kad ateityje, tikrai bus galima teleportuot objektus.

justbreathe

Netikiu tokiu dalyku kaip teleportacija. Nesąmonė. :)

Supera

Teoriškai tai įmanoma, bet problema su kuria susiduria mokslininkai yra ta, kad teleportacijos metu daiktas, kad ir pyragas, suskaidomas į molekulias, ir tam taške, kuriam, tas pyragas turi atsidurt negali padaryt taip, kad tas pyragas turėtų savo kaip pyrago, o ne trupinių formą. O molekulių prasme pyragas, ar trupiniai - molekulės tai tos pačios.
Bent jau taip aiškino per laidą, berods "Didžiosios visatos paslaptys su Morganu Frymanu"

paragraf 78

Apie mokslines teleportacijos galimybes rašo ir lietuviškai išleistoje knygoje garsus fizikas Michio Kaku. Knyga vadinasi "Neįmanomybių fizika". Nepamenu kokias ten tiksliai daleles, mokslininkai jau geba teleportuoti. Taigi tik laiko klausimas kada bus įmanoma teleportuoti didesnius objektus.

Supera

Jei neklystu tai fotonus, rodė ir per mano minėtą laidą :D

lexx

kiek aš girdėjau, kad teleportacija tai ne daikto perkėlimas į kitą vietą išskaidant o paskui sulipdant. Paprastai pasakius teleportacijos metu perkeliamos ne dalelės o daikto informacija, iš kurios "padaromas" (antrininkas-klonas)
     Tai yra vadinama kvantine teleportacija, ji yra išbandyta ir įrodyta eksperimento būdu.

Creative

Filmų įkvėpsiu:


Aukštyn