Ukrainoje numuštas lėktuvas

Pradėjo prancuzas, rugpjūčio 14, 2014, 17:29:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

prancuzas

https://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc&list=UU2na0DRywwQrXeodGmCt63Q

Kerry Lynn Cassidy kalbasi su Simon Parkes. Kerry gyvenime užsiima žmonių "budinimu" keliauja po visą pasaulį ieško liūdytojų su netradiciniais gyvenimais, potyriais, žiniomis ir skleidžia kitokią tiesą, nei dauguma žurnalistų. Simon Parkes kontaktuotojas su kitų civilizacijų atsovais. Kilęs iš masonų, bet kaip pats sako pasirinko plaukti prieš srovę. Turi telepatinių, nuotolinio matymo sugebėjimus.
Ties 54:00 kalba apie Ukrainoje numuštą lėktuvą, kuris turėjo nukristi ant vieno iš Rusijos miestų, todėl rusai tai sužinoję numušė virš Ukrainos. Pats numušimo procesas įdomus, neva raketa žemė oras buvo panaudota nuvaikyti du naikintuvus lydinčius lėktuvą, o atskridęs rusijos naikintuvas iššovė spec. raketą į lakūnų kabiną, kuri detonavosi kaip granata, lėktuvas tapo nepilotuojamas ir nukrito. Kalba ir apie kūnus kad kai kurie mirę anksčiau, su kankinimo žymėmis.
1:28:00 kalba, kad amerikos ir rusijos politikai nelaiko padėties ukrainoje karu, tiesiog sukilėliai aiškinasi santykius.
Ką manot?

omcikas

Citata iš: prancuzas  rugpjūčio 14, 2014, 17:29:33
https://www.youtube.com/watch?v=b4WQty5e7Cc&list=UU2na0DRywwQrXeodGmCt63Q


Ties 54:00 kalba apie Ukrainoje numuštą lėktuvą, kuris turėjo nukristi ant vieno iš Rusijos miestų, todėl rusai tai sužinoję numušė virš Ukrainos.


na jau tai ižeidimas Putino intelektui. . jokios šalies prezidentas neduos įsakymo numušt lėktuvą vien dėl to, kad kažkokiam pranašautojui susivaideno, kad tas lėktuvas turi nukristi tos šalies teritorijoj.
Video nežiurėjau, nes jau vien pati mintis man totaliai absurdiška.

prancuzas

Jei nežiurejai video tai negali ir nieko komentuot. Niekas ir nepranašavo, jis sako kad buvo suplanuota, kad nukris. Spėju putino žvalgyba sužinojo apie tokius planus ir nutarė pakoreguoti nukreipiant veiksmą į ukrainą.

Aukštyn