Vilko valanda

Pradėjo BlackCherry, sausio 06, 2014, 16:35:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

lexx

O tie "vilkai" irgi kaitalioja žiemos ir vasaros laiką? Arba pavyzdžiui gyvenant prie Lenkijos sienos, "vilko valanda" ateina vietos laiku, ar Lenkijos? :)



paragraf 78

Geras klausimas :)
šiaip manyčiau čia labiau biologinio laikrodžio ypatybė ir kiekvienos tautos žmogus ją išgyvena pagal nusistovėjusį biologinį laikrodį

BlackCherry

Bloody Mary kokie tie keisti dalykai nutikę apart jausmo ,jog kažkas stebi? Būtų įdomu sužinot :)
Master sudomai, būtų įdomu sužinot kokie tie sveikatos sutrikimai ir apskritai plačiau sužinot. Reiks pačiai pasikapstyt ,jeigu ką rasiu būtinai pasidalinsiu :)
Tokių laiku ir pats šėtonas pasirodyti per spiritizmo seansa :D O tikrai gal bandžiūsių yra ar norinčių pamėgint? (jokių būdų neskatinu ,tik domiuosi)

.L.U.T.H.O.R.

Aš išbandyčiau :D Pats niekada neprabundu miegodamas, tuo labiau ne 3h. Na bet aš ir naktim nemiegu dažniausiai ^^

minde1990

tai galim Kaune susirinkti kada ir isbandyti kartu, 5 ar kiek zmoniu :) nebus baisu ir bus idomu, bus mazas meetas ekstremalus :)

Edvis1337

Na man kartais irgi buna ka d nakti prabuni saltu prakaitu bet jau reciau o del vilko.valandos tai sutinku.
Citata iš: Beta  sausio 06, 2014, 22:16:01
Jau greit bus metai laiko kaip miegu dienomis, ir dirbu naktimis, ir nieko išskirtino nepastebėjau ties tomis valandomis.
Tačiau po 12 - 16 valandų darbo, apie 12 - 4h. dienos ( prieš einant miegoti ) prasideda visokios nepagrįstos baimės, kad koks vaiduoklis pagriebs už kojos ar pan. ( nors ir šviesu ).
Ką noriu pasakyti tai, jog po visos dienos darbo, kai smegenys yra išvargintos, jos po truputį atsijunginėja, ir tada gali apimti nezmoniska baime, panika, net elementariausių dalykų, ir paros metas ( ir būtent valandos ) tam neturi reikšmės.



minde1990

va prisiskaiciau cia pasakojimu, tai ir pats siandien keistai miegojau. Sapnavau jog atsikeliu 3 val lygiai, o poto atsikeliau 2.59 :D einu atsigerti vandens ir atrodo lyg viskas girdzda ir nejauku. Tikiuosi ne kiekviena nakti taip prabusiu :) Bet kaip pas mane namuose zinau nieko nera, tai nebaisu taip.

Vytautas

Na va šiandien  2.30 bandė mane apvogti. Signalizacija išgelbėjo. Vagys tik spyną pavogė  :)

Ezekiel

#23
sausio 09, 2014, 11:43:17 Redagavimas: sausio 09, 2014, 12:19:15 by Ezekiel
Paprastai 3:00 būna gilaus miego (REM) fazė, smegenys veikia theta dažniu ir jei staigiai pabundama dar neiškarto būna beta dažnis (budrumo būsena), todėl matomos haliucinacijos. Tokiais atvejais ir matydavau fraktalus, vaiduoklius, ateivius ir kitokias keistenybes.

Edvis1337

Citata iš: Ezekiel  sausio 09, 2014, 11:43:17
Paprastai 3:00 būna gilaus miego (REM) fazė, smegenys veikia theta dažniu ir jei staigiai pabundama dar neiškarto būna beta dažnis (budrumo būsena), todėl matomos haliucinacijos. Tokiais atvejais ir matydavau fraktalus, vaiduoklius, ateivius ir kitokias keistenybes.

Skamba tikrai idomiaiz bet nelabai man norisi tiket nzn kodel.

nereikalinga

Vistik labiau viskas vyksta nuo žmogaus,daug apie tai domiesi,skaitai,galvoji ,tuo margesni sapnai. Tokiais tikėti dar nenorėčiau.
Nes pavyzdys ne i temą,bet vakar tiek prisiskaičiau apie saulės audrą,kad jiivyks 4val. Tai ir pabudau tokiu metu. Už valandos prisnūdusi,nežinau dabar kaip tai apibudinti,reikiant atsikelti niekaip to padaryti negali,nei pirštlio pajudinti,lyg prispausta prie lovos. Žinau kad man būtina jau keltis,ir mintyse pagalvojau ,kad tainuo saulės audros :-D  nes tuo momentu ausyse ūžė,zvimbė aip radijo bangos :D :D  kol galų gale išsijudinau :D manau mažiau reikia į tai gilintis :)

exdead

na zmones negali uzmigti, bet yra perdaug pavarge ka nors veikti 3 - 4 val nakties. ir randa laiko pamastyti apie savo problemas, masto ir randa vis daugiau problemu. tada ir uzeina noras nusokti nuo tilto ar dar kaip nusidaigoti. vien tik del to, kad jo smegenys yra pavargusios ir jis negali blaiviai mastyti.

varpainis

logika tai auksine pas tave 

Marius

Man atrodo exdead su Calibrae277 yra broliai,nes minčių sklaida ir jų tūrinys vos ne identiški..

exdead

mariau, tu cia konkreciai apie ka kalbi?

Aukštyn