Paskutiniai įrašai

Puslapiai1 2 3 ... 10
1
Kitos teorijos / Targeted justice
Last post by klajunas - Šiandien 09:20:18
Citata iš: Skanutee  Vakar 16:55:05Jūsų nuomone ar verta kreiptis į saugumo departamentą?
Negaliu duoti konkretaus patarimo, nes kiekvieno žmogaus situacija - skirtinga. Galiu tik pasidalinti savo patirtimi. Kai dar buvo rašinėjimo į instutucijas etapas, rašiau į policiją, prokuratūrą, teismą, tikėdamasis išsiaiškinti ar operaciją vykdo jie ir kokiu pagrindu. Šiame sąraše buvo ir VSD, kur nusiunčiau paklausimą ar jie vykdo prieš mane kokius nors operatyvinius veiksmus ar pradėtas ikiteisminis tyrimas. Gavau paprastą atsakymą, kad jie nieko nedaro ir nieko nežino. Kadangi įrodymų neturėjau, jie informacija nesusidomėjo ir likau nieko nepešęs. Iš to darau išvadą, kad toks kreipimasis į kokią nors instituciją turi turėti daiktinių arba faktinių įrodymų, kurie turi būti įtikinimai pateikti, kad susidmėtų prokuratūrą pradedant ikiteisminį tyrimą. Priešingu atveju - nėra jokios naudos. Tokia mano patirtis. Policija yra tyrėjai, prokuratūra organizuoja ikiteisminius tyrimus, teismai išdavinėja leidimus, o VSD užsiima žvalgyba ir kontržvalgyba. Aš nesulaukiau pagalbos iš nė vienos institucijos.

Citata iš: a.t.sielis  Vakar 21:19:21Didžiausia tikimybė, kad jus tiesiog apsėdę vaiduokliai.
Galima vertinti įvairiai, tačiau neturint tokios vidinės patirties - sunku tiksliai identifikuoti kaltininką, nes neturi galimybių suprasti targeted indivdual patirties objekto, objektinės dalies. Tada ateina į protą bet koks paaiškinimas, kuris gali atrodyti pagrįstas, bet tiems, kas žino - neatitinka patirties savybių. O patirtis tokia, kad jai labiau tinka charakteristika technologinė žmonių telepatija: pagal tai, koks įspūdys, kokia naudojama informacija, kokios temos, koks žinių lygis. Poltergeistas - kitas pasaulis, tad kontakto metu, būtų įspūdžiai, kurie susiję su anpusiniu pasualiu, kaip žinios, patirtys, komunikavimo formos. O telepatinio korio grupės operatorių šnekėjimas labiau panašus į chatbotų beprasmį tuščiažodžiavimą, naudojant surintą informaciją ir asmeninės biografijos faktus. Todėl kol tikras atsakymas nežinomas, kiekvienas daro savo vertinimus, pagal patirties objekto charakterį, stilių ir įspūdžius. Vertinant tikimybiškai, vaiduoklio tikimybė, manau, labai maža.

Nežinant tikro attsakymo, o tik keliant vertsiją, ginčytis nėra prasmės. Versijų gali būti daug, svarbiausias klausimas - kaip jas pagrįsti, kad būtų įmanoma patikrinti.
2
Apie viską / Jeigu tavęs nėra čia - tavęs n...
Last post by violetpink1 - Šiandien 07:12:38
Jeigu tavęs nėra čia - tavęs nėra - visai.

Tokiu sprendimu nuo šiol vadovausiuosi.
Nerašykite man.
Ir neskambinkite.

Jei jūsų nėra su manimi, realybėje - jūsų man nėra - visai.
3
Kitos teorijos / Targeted justice
Last post by a.t.sielis - Šiandien 06:19:59
CitataO'Keeffe et al. (2019; cf. Sheridan, 2019; Ventola et al., 2019, p. 164) speculated that contemporary accounts of putative "group-stalking" could be a new or novel embodiment of encounter experiences. "Group (or gang)-stalking" refers to victims who state that they are being mysteriously targeted by coordinated groups of people (Paullet et al., 2009). Interestingly, O'Keeffe et al. (2019) found that the phenomenology of an illustrative and popular case of group-stalking markedly paralleled the contents and defining patterns of ghostly episodes. These common features of ghost experiences and group stalking include the type, frequency, and progression of anomalous experiences, inherent themes of persecution, and occasional incidences of gaslighting of witnesses and so-called "street theater" (i.e., allegations of scripted events that aim to harass and stress targeted individuals). The religio-cultural themes of "spirits, spooks, and the supernatural" traditionally attributed to certain types of anomalous experiences might therefore be evolving in some select instances to "satellites, surveillance, and stalking" in the present tech-era. Our conjecture is consistent with the contextual mediation of contents observed for various encounter experiences (Captuo, 2014; Evans, 2001; Houran, 2000).
https://e-space.mmu.ac.uk/625975/8/02_09_2020_Haunted%20people%20e.pdf

CitataTo be honest it all started when I started to seek the truth and ask questions about my very existence and why am I here. I have always felt like there was more to life that meets the eye and I wanted answers. As I started to ask theses questions and do my research I had what most people would call a spiritual awakening. Now I have been dealing with these entities that seem to follow no matter where I go and they are constantly attaching to me.

The creepy part about it is I can actually feel the entities enter through my ears, and they also latch onto my legs and lower back. They make noises wherever I am at and harass me 24/7 and ruin any type of relationship I try to have. They also make knocking noises around my residence, thumping noises, banging noises and loud noises in my freezer in my kitchen.

I get helicopters and airplanes constantly flying over wherever I am at and I swear you can't make this stuff up. Deep down I knew I wasn't the only one experiencing this so I decided to do some more research and I came across people that were calling themselves "Targeted Individuals" and they said they were getting "Gang-Stalked" and you can even google it.

While my experiences where similar to theirs in every way, my perception of what was going on was different. I confirmed that when I came across another article which I will share here: http://in2worlds.net/gangstalking-and-targeted-individuals
https://www.yourghoststories.com/real-ghost-story.php?story=26149
4
Kitos teorijos / Targeted justice
Last post by Skanutee - Šiandien 00:44:18
pagal jūsų nicką matosi kad tamsta tiki dvasiom, sielom, gal dar ir dievu ? Nes aš tai racionalistė, nėra anapusinio pasaulio ir aplamai viską įmanoma paaiškint remiantis mokslu. Nelabai į temą man šitas puslapis, tiesiog niekur kitur Lt neradau kad būtų apie tai rašoma. Tai neturint teorinių žinių gal reiktų susilaikyt nuo tokių kvailų komentarų.
5
Kitos teorijos / Targeted justice
Last post by a.t.sielis - Vakar 21:19:21
Didžiausia tikimybė, kad jus tiesiog apsėdę vaiduokliai. Iš ten visi balsai ir jų kalbamos nesąmonės. Reikia ieškoti būdų, kaip išprašyti vaiduoklius: egzorcizmo arba pan.

Arba kitaip sakant, poltergeistas. Gana galingi vaiduokliai matyt, jeigu tokie poveikiai.

Tai paaiškina ir žinojimą, ką jūs veikiat ir pan., jie tiesiog prikibę prie jūsų, ir visada su jumis būna, tai todėl viską ir žino. O tada meluoja, pudrina smegenis apie savo galimybes ir įtaką.

Meluoja, manipuliuoja, bando privesti prie blogo galo, nes patys blogai kažkada baigė, ir tapo vaiduokliais. Kitaip jie nemoka.
6
Kitos teorijos / Targeted justice
Last post by Skanutee - Vakar 16:55:05
@klajunas Jūsų nuomone ar verta kreiptis į saugumo departamentą ? Nes mano atveju žinau kad aukštesnės valdžios pareigūnai nėra įsitraukę, tik apylinkės teismo teisininko padėjėja, tai baimės visiškai nejaučiu. Beto JAV jau pažengę šiuo klausymu, daug naujų mokslinių tyrimų, pastaruoju metu net netenka skaityt kad kažkas vis dar reaguotų į tai kaip žmogaus psichinę problemą ir nepripažintų psichotroninių ginklų egzistavimo.
7
Apie viską / Tuštuma.
Last post by violetpink1 - Vakar 13:09:23
Jei tai tiesa, tuomet aš - nenoriu gimti jau vien dėlto, kad man gimus man į rankas įkiš telefoną ir paliks su juo žaisti.
Ir dar be jokių kontaktų, tik su dirbtinio intelekto robotu.
Nenoriu aš tokios vaikystės ir tokio gyvenimo.
Pasiimk, tai, Dieve, atgal, pas save.
8
Apie viską / Tuštuma.
Last post by violetpink1 - Vakar 13:08:10
Žinau, kad dabar auga ir išaugs nauja karta, kuri visiškai gali būti nutolusi nuo gyvo bendravimo.
Ypač jei jį, likusį ir dar virtualų, perims dirbtinis intelektas.
9
Apie viską / Tuštuma.
Last post by violetpink1 - Vakar 13:07:27
O ir tų pačių ištikrųjų nėra.
Jei būtų, gal atrodytų kitaip.
Na bet susitikti vistiek norėtusi.
Taip tad ir užsidaro šitas ratas.
Matricos, ar kaip jį pavadinti.
Į tokią nemielą ir nepatrauklią visiems arba bent daugumai temą:
tai su kuo gi mes visdlėto bendraujame ir su kuo turėtume bendrauti:
su mašina, ar su gyvu žmogumi?
10
Apie viską / Tuštuma.
Last post by violetpink1 - Vakar 13:03:31
Aš grįžtu prie to vėl.
Nematau prasmės turėti virtualius draugus, jei nesusitinku su jais realybėje.
Puslapiai1 2 3 ... 10