Kaip apvalyti namus nuo negatyvios energijos

Pradėjo Benamis, balandžio 14, 2014, 20:46:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Deja, Jūs negalite matyti šio pranešimo lankydamiesi forume kaip svečias.

Kodėl verta užsiregistruoti?

- Matysite visą nuo svečių paslėptą turinį.
- Galėsite bendrauti su kitais nariais privačiomis žinutėmis.
- Matysite visus forumo prisegtukus.
- Galėsite kurti naujas temas ir dalyvauti jau esančiuose.

Nelaukite, prisijunkite prie didžiausios bendruomenės, nagrinėjančios paslaptingus reiškinius jau šiandien!


Prašome prisijungti arba užsiregistruoti.

do

labas,benami,
atsiradau trumpam į tavo temelę\
noriu tik parašyti,kad nebūtina taip sudėtingai viską atlikinėti,galima paprasčiau ir,svarbiausia-greitai
taigi, šventinta žvakelė ir pirmyn nuo miegamojo, kiekvienoje patalpoje uždegame bent po pabletę-žvakę ir paliekame
būtina paženklinti patalpų kampus kryžiaus ženklu, ženkliname šventinta žvake ir malda vis kitokia,susiijusi su patalpų paskirtimi ir ta malda-ne malda,o pokalbis su dievu,prašymas laiminti,saugoti
išskirtinis dėmesys namų slenksčiui laukujų durų
taip galima aplėkt visą namą per dešimt minučių
prieš tai turi būti nuvalytos dulkės ir tvarka namuose, po to nereikia nei plauti,nei valyti, geriau pasmilkyti šalavijo,finansinei sėkmei,ar gintaro dulkių ar kadugio šakelę
baigus,užspaudžiame žvakės liepsną ir vėl iki kito karto
moterys galėtų tai atlikti hekatės dieną,vyrai.....jiems nerekomenduojama
ačiū,kad skaitėte

paragraf 78

Nesuprantu, kaip žmonės gali būti tokie prietaringi...
Po prietaringumu turiu omenyje iškreiptą religingumą, kuris abiejose šiuos pranešimuose tiesiog bujoja :)

Asasinas

CitataKaip apvalyti namus nuo negatyvios energijos?


Pašalinti iš namų žmones, kurie tą nervulį kelia. :)

do

Citata iš: paragraf 78  balandžio 21, 2014, 18:12:45
Nesuprantu, kaip žmonės gali būti tokie prietaringi...
Po prietaringumu turiu omenyje iškreiptą religingumą, kuris abiejose šiuos pranešimuose tiesiog bujoja :)

mmmmjo,paragrafai, daug kas nematoma mus supa, bet dažnai jaučiama
elektros energiją matai?
ne,tik stulpus,laidus,,,,,,,,,,,,,,verta pamąstyti ko nematai
gerbiu jūsų nuomonę,bet pasilieku prie savos

paragraf 78

Aš nieko nekalbėjau apie tai kad anapusybė neegzistuoja, priešingai tikiu kad ji yra. Tačiau religijos profanaijos ir iškreipimo nesuprantu, nors bandau suprasi kokie principai čia veikia.
Kolkas atrodo, jog tie kas teigia jog tiki, bet nepraktikuoja kokios nors religijos, pradeda tikėti prietarais, užsiiminėti niekur nevedančiais pseudoritualais, taip jie jaučiasi kažką darantys, nors realiai spardo padvėsusį arklį.
Kita vertus, prastas religinis išprusimas taip pat veda prie tikėjimo prietarais.


Giedrius85

Pasmilkinkite kadagio šakele  :)

idenmeyou

Labai suabejočiau namų energijos išvalymu. Jeigu namuose žmogus jaučiasi blogai, jį slegia rutina ar kitos psichologinės problemos, tai vienintelis būdas pakeisti pačius namus arba susitvarkyti su pačiu savimi. Būna žmonių, kuriems namai pasidaro it svetimi, todėl, kad jų gyvenimas jiems nepriimtinas, o namuose lieka nemažai vietos neigiamoms mintims kaupti, žmogus susieja savo jausmus, išgyvenimus su aplinka. Kai kuriems padeda tiesiog perstatyti baldus visai kitaip, žmogus jaučiasi lyg naujame name ir diskomfortas, kuriam laikui dingsta.

mangirdas.bu

Tikriausiai atsiras manančiu prieštaringai. Bet patarimas būtu toks.

Pirma sianso diena būtina kentėti tuštintis, tai yra ženklas, kad tu nori išmesti tą negatyvia energiją iš savęs, kuri ir įtakoja tavo namų energiją, jeigu esi moteris tada kentėti reikia 2 dienas arba dvigubai.
Jeigu manote, kad namuose tikrai yra negatyvios energijos dėl kurios visiškai neabejojate, patarimas vyrams, kad kentėti reikia net 2 dienas! O moterims nežinau, tikriausiai tik stipriausios atlaikytu net 4 dienas, bet tada garantuota šlovė, bei šviesos pojūtis. Dėl to būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku... Nene pajuokavau jie nieko neišmano. Moterys kentėkite tik 3 dienas. Tikriausiai pajutote palengvėjimą. Laisvės pojūčio pradžią.

Ir nuo pat sianso pradžios būtina prisivalgyti kaip per kūčias, taip parodai, kad tu trokšti tik teigiamos energijos. Bei doro šventumo norą. Ir privaloma nuo sianso pradžios 24 valandas valgyti tiek, kad visada būtu pilvas išpūstas, jei jauti palengvėjimą pilve, marš virtų kiaušinių.

Praėjus 24 valandoms, jei iškarto įsinorite tuštintis, būtina dar pakentėti bent 8 valandas. Po paros maistas nebėra faktorius, galite atsipūsti ir mėgautis neišpūstu pilvu. Praėjus po paros 8-ioms valandoms jums jau yra leistina tuštintis.

Siansas minusu neturi, nes per tokį laiko tarpą tikrai netapsite apkūnus, žinoma jeigu pasirinkote vyrams parą, o merginoms dvi. O pliusu kaip žinia begale, pradedant šventine nuotaika, bei puiku jausmą po sianso, užbaigiant pagarba kūnui, bei sotumo jausmas.


Kaip žinia žmogus yra šventas, kaip žinia visi žmonės yra šventi, tik vieni mažiau, turint galvoje blogiečius, o geriečiai malačiai. O tuštinimasis taip pat galimas būtu priskirtas prie švento veiksmo. Kuris netgi mus sujungia arčiau su gamta.


Jeigu dar rimčiau tai energija yra tavyje, bei tavo namiškiuose. Jeigu tavo energija yra visiškai tyrai pozytivi, ji gali užgošti tą negatyvia energiją kitų namiškių, todėl nereikia bijoti nebūtų dalykų. Energijos nėra bute, tu esi energijos šaltinis, tavo mintys. Todėl nereikėtu prisigalvoti nebūtų dalykų.
Jei energijos laukas yra visiškai tyras, jis gali būti labai didelis ir galingas, todėl ir būna imunitetas, atsparumas ir jis užgožia kitus. O bendraudamas, bei pokštaudamas su namiškiais tu jiems suteiki teigiamos energijos.
Patarimas būtu toks, daugiau džiaugsmo gyvenime, bei su namiškiais.

Maryte

Citata iš: Giedrius85  kovo 05, 2015, 19:32:44Pasmilkinkite kadagio šakele  :)
Sventinta per Verba

Creative

#10
rugsėjo 03, 2019, 16:37:56 Redagavimas: rugsėjo 03, 2019, 20:24:15 by Creative
Citata iš: Benamis  balandžio 14, 2014, 20:46:33Apeikite ją prieš laikrodžio rodyklę, sustodami tose vietose, kur žvakės liepsna pradės blaškytis arba spragsėti. Šiais savo veiksmais Jūs išvalysite ir sudeginsite visą blogį, visą tamsumą, kas buvo susikaupę jūsų būsto kampuose, ir kas galėjo pakenkti Jums ir Jūsų šeimai.
Tikrinau. Bažnytinės žvakės (net tris išbandžiau skirtingu laiku pirktos tik toje pačioje bažnyčioje, laiko tarpas tarp pirkinių apie du metus) namie spragsi visą laiką (buvo deginama po žvakę į dieną), o parduotuvinės nevelnio. Taip kad klausimas kyla, ar tik ne bus bažnytinėse žvakėse priemaišų pašalinių, kurie ir sukelia specialų spragsėjimą. (Paaiškinimas: žvakės buvo deginamos vienoje vietoje, t. y. ne nešiojamos po namus.)

Mano išvados: žvakės spragsėjimas nėra "neigiamos energijos" rodiklis.

P.s.: dar paeksperimentuosiu su kitom žvakėm.

elteide

bažnytinės žvakės greičiausiai vaško o ne parafino  arba mišinio..o šiaip spragsi man sakė , kad vandeny mirkytos, taip bobutės ir raganos  gąsdina kientus :)

Aukštyn