Vienuolystė

Pradėjo Smygolas, balandžio 10, 2012, 04:09:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 23:21:04
... bet į moterų vienuolyną Tavęs nepriimsim... Cha cha che...

Bet aš ir noriu į moterų :D

Smygolas

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 23:05:21
Vienuolė su kerziukais tai sava atrodo... Gal ir man į vienuolyną?

Nu ir aš kerziukus užsimaunu, tai kas? Varyk, bet teks juos nusimauti ;)

Smygolas

Citata iš: RoxiO  gegužės 12, 2012, 23:23:39
Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 23:21:04
... bet į moterų vienuolyną Tavęs nepriimsim... Cha cha che...

Bet aš ir noriu į moterų :D

RoxiO, in your dreams :D

OKULTISTE

Netektų... Tik gal dėl juodų lūpų sulaukčiau priekaištų - kaltintų papiktinimu...

Smygolas

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 13, 2012, 15:45:13
Netektų... Tik gal dėl juodų lūpų sulaukčiau priekaištų - kaltintų papiktinimu...

Pakeisk raudonas, irgi truputį gotiška. Labiau priimtina bus ;)

OKULTISTE

Na labiau mėgstu dėl to, kad mano skoniui įtinka, o ne dėl to, kad atitiktų stilių ką nors...
O šiaip tai man patinka vienuolių abitai - geras stiliukas... O jei visame pasaulyje staiga visiems žmonėms tektų pradėti nešioti vienodus rūbus, tai siūlyčiau sutanas (fantazuotoja che che)...

OKULTISTE

Kai tapsiu Pinkiu ir užvaldysiu pasaulį, taip ir įsakysiu... Cha cha che...

Smygolas

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 13, 2012, 22:57:04
Kai tapsiu Pinkiu ir užvaldysiu pasaulį, taip ir įsakysiu... Cha cha che...

Kas bus Makaulė? :) Vienuolių abitai.. Nežinau ar galėčiau tai pavadinti stiliumi, nes jie visi daugmaž vienodi.. Man pranciškonai patinka ir jų apranga.. Ypač vienas vienuolis. Rimtas ir toks gąsdinantis veidas. Atrodo super :)

Beelzebub

Nežinau kaip jūs, bet aš tai nemėgstu gasdinančių ir per daug rimtų vienuolių ar kunigų. Ypač tokių kunigų kur ateini išpažinties ir ant tavęs rėkt pradeda.

Smygolas

Citata iš: Beelzebub  gegužės 14, 2012, 15:50:30
Nežinau kaip jūs, bet aš tai nemėgstu gasdinančių ir per daug rimtų vienuolių ar kunigų. Ypač tokių kunigų kur ateini išpažinties ir ant tavęs rėkt pradeda.

Teko su tokiu kunigu susidurti, kai ėjau atlikti išpažinties. Priklaupus iškart atsiprašiau ir pasakiau, kad negaliu jam atlikti savo išpažinties, tas paklausė kodėl, aš atsakiau, kad jo balso tonas piktas ir jis pats atrodo labai piktas, tad negaliu "bendrauti" su tokiu kunigu. Atsiprašiau ir nuėjau.

OKULTISTE

Makaulė jam tik trukdydavo tapti pasaulio valdovu... Juk, kaip aš sakau: "Žiopliams pasiseka tiek, kiek protingi siekia savo jėgomis - che"...
Pranciškonų apranga - man tai ne pati gražiausia... Iš viso - kunigų sutanos gražiausios... Tačiau man, kaip tam tikros spalvos gerbėjai, labai patinka Viešpaties ir Marijos iš Mataros tarnaitčių apranga...

Smygolas

Iš tiesų jų apranga labai graži. Nėra tradicinių juodos ir baltos.. Kažkas kitokio.

saone

Citata iš: Jonas  gegužės 12, 2012, 15:12:01
Citatabet cia jau mintys apie idealu pasauli kokio niekados nebus.

Atsargiau su žodžiais. Stebėk kokias mintis, žodžius siunti į savo (ir kolektyvinę) realybę, į pasaulį. Jeigu pasakei, kad tobulo pasaulio niekada nebus - tai taip tau ir galimai nutiks, bet jeigu pasakysi, kad jis ateityje galbūt bus tobulas, arba suvoksi, kad jis dabar jau yra tobulas - tai bus visai kas kita.

Nu as bendrai sakiau. Mano pasaulis, gal man ir bus tobulas, bet visiem zmonems - tikrai niekados ne.

Smygolas

Citata iš: saone  gegužės 14, 2012, 22:49:42
Citata iš: Jonas  gegužės 12, 2012, 15:12:01
Citatabet cia jau mintys apie idealu pasauli kokio niekados nebus.

Atsargiau su žodžiais. Stebėk kokias mintis, žodžius siunti į savo (ir kolektyvinę) realybę, į pasaulį. Jeigu pasakei, kad tobulo pasaulio niekada nebus - tai taip tau ir galimai nutiks, bet jeigu pasakysi, kad jis ateityje galbūt bus tobulas, arba suvoksi, kad jis dabar jau yra tobulas - tai bus visai kas kita.

Nu as bendrai sakiau. Mano pasaulis, gal man ir bus tobulas, bet visiem zmonems - tikrai niekados ne.

Tu ką čia šneki, galima paklausti? Rašai, tarsi prakeikdamas linkėtum žmonėms nelaimingo gyvenimo. Niekada nesakyk niekada. Ir tikrai, atsargiau su žodžiais, jie ne žvirbliai.

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 14, 2012, 21:50:21
Makaulė jam tik trukdydavo tapti pasaulio valdovu... Juk, kaip aš sakau: "Žiopliams pasiseka tiek, kiek protingi siekia savo jėgomis - che"...
Pranciškonų apranga - man tai ne pati gražiausia... Iš viso - kunigų sutanos gražiausios... Tačiau man, kaip tam tikros spalvos gerbėjai, labai patinka Viešpaties ir Marijos iš Mataros tarnaitčių apranga...

Atvirkščiai. Makaulė bandydavo užvaldyti pasaulį, o Pinkis trukdydavo. :)

Aukštyn