Buriamės?

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 11, 2012, 21:06:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Aš už ir mielai prisidėčiau.

paragraf 78

Na žinoma, pradžioj kol išmoksime ką nors moksliškai tirti praeis daug laiko, bet jei bandyti jungtis prie kokio kosmopoisk ar panašios organizacijos tada galima prašyti jų patarimų ir t.t.
Kas dėl visokių reiškinių, jų Lietuvoje taip pat vyksta, žinoma ne tiek daug kaip kokioje Rusijoje. Bet ką gali žinoti, gal ateitį ir į kokią Rusiją palėktume susitikti su kolegomis ir aplankyti vieną kitą paranormalią vietą.
Kas dėl darbų publikavimo, juk turime nuostabų puslapį Anomalija.lt kuriame manau galima būtų ir papublikuoti ką veikiame, kuo užsiimame, ką atradome.
Vėliau galima būtų užsiimti ir švietėjiška veikla, skaityti paskaitas, rengti konferencijas apie paranormalius reiškinius.
Žodžiu veiklos daug, tereikia užsiimti ir turėti entuziazmo bei noro.

Beelzebub

Jei visa tai ir pavyktų, pačioj pradžioj vistiek dar nereikia daug norėti.

ponaitis

milai prisideciau

Benamis

#19
rugsėjo 12, 2012, 23:10:08 Redagavimas: rugsėjo 12, 2012, 23:26:25 by Benamis
Na jeigu dar anomalija pagrindiniame puslapyje info patalpintu tai manau tikrai atsirastu nemazai norinciu prisideti :) Klausimas tik kokia butu is ju nauda :)

Bet dabar kai pagalvojau, gal geriau nereikia :D Prisiminus inkognito istorija, tai net siurpas nukrecia... ;D Prisirinks vel cia forume blevyzgotoju is kuriu jokios naudos ir tiek. Jeigu jau kurti, tai manau geriausia butu kurti su tais, kurie cia dabar yra :)

Beelzebub

Bet čia reikia ir rasti ką tirti, kažką bent šiek tiek rimtesnio. Nes nenueisi ten į kokią bomžo trobelę ir nelauksi vaiduoklių visą parą. Nors... Visai neblogai būtų naktinė "ekskursija" po kokį vaiduoklių namą.

paragraf 78

Tai aš maždaug ir įsivaizduoju kad pirminė grupė turėtų susidaryti iš forumo dalyvių. Vėliau jei įsivažiuotume galima būtų priimti ir pašaliečius. Žinoma ne bet ką, nes visokių lunatikų pilna.

RoxiO

Reikia pagaliau padaryti susitikimą, tada aptartume plačiau šitą temą.

paragraf 78

Aš už susitikimą.

A.C.A.B

Norėčiau prisijungti prie šio projekto. Taip pat turiu gana apgailėtiną teleskopą, kurį galėčiau paaukoti bendram labui.

Realiai veiklos kryptys gali būti 3:
1) "Pabaisų" paieška.
2) NSO
3) Dvasios, bildukai ir t.t.

Dėl pirmojo atvejo tai labai abejočiau ar Lietuvoje yra bent gandų/šnekų jog kažkas kažkur kažką panašaus yra matę. Tad, sakyčiau, ši kryptis atkrenta.
O kiti du reiškiniai gali būti pakankamai realūs net ir Lietuvoje. Nors ir esu gana skeptiškas, bet manau jog būtų labai smagu ir naudinga suburti tokią grupę, kuri rinktų FAKTUS ar DUOMENIS, kurių ryškiai trūksta šiame forume.

paragraf 78

Siūlau rinktis rugsėjo 29 d. 13 valandą, Kaune prie Soboro.
Nueisim į kokį kabokėlį ir rimtai pašnekėsim. Tinka?

A.C.A.B

Man, deja, nelabai tinkanti diena. Bet vieta susitikimui pati tinkamiausia tai būtų "4 metų laikai". Puiki vieta, pigus alus bei maistas.

Šiaip pagalvojus, jei būtų entuziastų, tai galima aplankyti net ir artimą užsienį. Nuvažiuot į Lenkiją, Vokietiją ar Latviją nekainuoja milijonų.

paragraf 78

Na svarbiausia kad bent jau pusė aktyvistų susibėgtų apsitarti ir tai jau būtų gerai.
Žinoma, į užsienį irgi galima palėkti būtų, bet tai geriau palikti ateities planams.
Aš tai degu šia idėja jau N metų. Bet, kolkas bendraminčių neradau.
Bandė čia vienas vaikinukas suburti exopolitikos grupę, bet susitikom su juo ir dingo jis kažkur. Į laiškus neatsako į sms irgi.

A.C.A.B

Mintį apie tokius 'tyrimus' turėjau gal porą metų atgal, deja, vargiai tikėjau jog yra įmanoma atrasti žmonių, kurie 'pasirašytų' šiam reikalui...

Šiaip kas mane labiausiai intriguoja, tai galimybė viską pamatyti savomis akimis. kad ir kiek girdėtum visokių pasakojimų apie vaiduoklius, NSO ar pan, bet viskas tik ir lieka pasakojimais ar nekokybiška video medžiaga iš kurios beveik neįmanoma kažką konkretaus nuspręsti. Bet šiuo atveju, galbūt būtų galimybė pačiam įsitikinti (arba paneigti) paranormalių reiškinių egzistavimu.

RoxiO

Man, kaip viskuo abejojančiam, tai būtų irgi nebloga patirtis. Paragraf, man asmeniškai data tinka.

Aukštyn