Ateiviai jau Žemėje

Pradėjo inkognito, lapkričio 07, 2012, 20:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

advena

Pacuk, papildau; piramidės išsidėsčiusios pagal "Oriono" žvaigždyną ;)

Pacuk

Ačiū už pataisymą :)

bs2000

visi mes ateiviai,musu sielos pasirinko gimt cia neaisku is kokios galaktikos kad igaut zemiskos patirties:) piramides buvo pradetos statyt is virsaus i apacia,musu brangiu giminaiciu(aisku tai buvo dvasios neaisku plejadieciu ar venerieciu) pagalba kad atstatyt zemej pusiausvyra,balansa po visu karu kurie cia yra ivyke tarp nezemisku butybiu,kalbant apie jezu kristu :Taip jis buvo,bet jo vardas kitas buvo,nepamenu koks,jis buvo tarpgalaktines brolijos narys,sviesos butybe,atejusi i zeme apsviest zmonem protus,primint jiem kad mes galim viska daryt taip kaip jis,bet kadangi musu elitui (reptilians) si informacija buvo nenaudinga,ir kenksminga nes zmones daug suzinos tai pona dieva pasalino,bet jis vistiek paliko pedsaka musu istorijoi,todel nereikia taip jo sureiksmint,jums turetu but geda jam melstis,nes elitas nori kad konsentruotumetes i kazka kita,i isore o ne i save,meditacijos pagalba mes galim tapt dievais,matyt viska kaip mato ekstrasencai,pas musu siela yra visa informacija apie viska,apie buvusius gyvenimus ir t.t.neklauskit manes ar as ta galiu padaryt,ne as to negaliu nes mano visos ciakros per daug uzterstos hemikalais kuriuos deda elitas i maista kad neitume dvasiniu keliu...kalbant dar apie dieva tai buvo pries daug metu dabar belieka laukt naujojo mesijaus,jeigu skaitet knyga inuaki reptilija manyje tai berniukas gime cia turedamas prieiga prie savo sielos,jis zino kas buvo preitame gyvenime,kur ta palneta ir t.t. bet to sake kad tokiu kaip jis yra daugiau ir dar bus,nes uzteks viska slept tiek ilgai,manau prades viskas lyst i pavisiu ir teks elitui uz tai brangiai sumoket,tai va ryt baigiasi maju kalendorius,todel visi visa diena galvokit tik geras mintis,galvokit apie pasikeitimus,apie nauja gera gyvenima be smurto skurdo,nes kolektyvines zmoniu mintys gali daug ka padaryti :) skubejau rasyt gal pridariau klaidu,isanksto atsiprasau :)

Teroras

Ir is kur pas tamsta tokios zinios?

bs2000

pora metu patirtis,teisingi saltiniai,bei visagalis google. cia buvo mano asmenine info,sakiau ta kuo pats sventai tikiu,todel galit kritikuot :)

Benamis

Tai gal galetum saltiniais pasidalinti? Kur apie tai rasoma? Kas raso? Ir pns. :)

bs2000

jau esu rases iskur info :) bus reiklama,manau gerb moderatorius nesupyks :) http://atsibudimas.ucoz.com/ ;   http://www.kvantinemagija.lt/ ;    ir jei mokat anglu paziurekit youtubei david icke seminarus :)

Teroras

Pffff... ;D :D Su tokiais saltiniais... Gintaro blogas, tai ten nezinau, nesamoniu tiek prirasyta, kad net nebesinori komentuoti... Sauliaus Krulicko paistalai zodziu: http://www.banga.lt/lt/2user.show/209095-=(1020114767 - lygiai tas pats.

Che-kuolis

Citata iš: bs2000  gruodžio 20, 2012, 19:24:46
kalbant apie jezu kristu :Taip jis buvo,bet jo vardas kitas buvo,nepamenu koks,jis buvo tarpgalaktines brolijos narys,sviesos butybe...

Aš pamenu - Obis van Kenobis! ::)

bs2000

teroras: gal tau ir niekad neteks suzinot kad tie paistalai tiesa :) astropasaulis tiki manim o as juo :) tu turi savo nuomone o as savo,todel ir tikek tuo kuo tiki :)

Marius

#100
gruodžio 21, 2012, 00:46:05 Redagavimas: gruodžio 21, 2012, 00:50:52 by Marius
Gerai.Štai gruodžio dvidešimt pirma diena.Astropasauli ir bs2000 žadėjot:nušvitimus,atsivertimus,praregejimus,pakilimus,nusileidimus,vibracijas,ateiviu paemima mus (tai yra jus nušvitelius) y platūjį kosmosa ir dar daug kitokio marmalo..ŠTAI TA DIENA. Tai kaip čia gaunasi,nieko neivyko,nieko nieks nepaėmė ir nušvitusių nesimato,o ir patiem kaip manau sparnai ir aurerolės neatsirado..pasaulis visdar sukasi..Ar negėda už visas tas fantazijas ir beprasmius pliurpalus?ar tiesiog kosmosas nusprendė pasidaryt žiemos atostogas ir apokalipse atsiust per kita apvalia data?
Ar pala,žinau.ateivių erdvėlaivis tiesiog praleido stotelę pavadinimu ''žemė'' matyt vairuotojas kosminių vibracijų bus padauginęs...Astropasaulis aplomai buvo mesiju pasiskelbes,kiek jis apie šią datą porino,kaip aiškino apie artėjančias vibracijas ir pokyčius,o pasirodo,kad ''mažylio'' pasaulis subliuško...manau jo šiame forume nebepamatysim,matyt apsimes,kad nušvito ar spėjo yšokt y praskrendančią lėkstę ir daugiau nerašys,bent jau aš taip apsigėdinęs neberašyčiau,arba visų tiesiog atsiprašyčiau už visas sapaliones..aišku kaikurie toliau savo demagogijas dėstys apie nušvitimus ar kosmoso visagalio rūstybę,juk sunku pripažint ,kad susimovei,prasovei,gyvenai iliuzijoj..

Che-kuolis

neužbėk įvykiams už akių, kalendorius tai majų, tai ir laukt reikia kol pas juos išmuš 12:00  :D Dar truputį.

.L.U.T.H.O.R.

Nemeluok Mariau, mes tai su ateiviais smagiai pasijuokėm iš pasaulio pabaigos sapalionių ir po to jie su savo lėkšte parskraidino mane namo ;D

inkognito

Žinokite jeigu realiai būtų numatyta pasaulio pabaiga (katastrofa kosminės kilmės ar kitkas) Bent jau prieš porą dienų ir naktų iki to pamatytumėte šimtus erdvėlaivių paliekanačių mūsų žemę,jais evakuotūsi GT kariai iš ateivių bazių esančių po didžiaisiais  miestais,kalnuose ir okeanuose,be to ir aš prieš palikdamas žemę dar paprašyčiau jų leisti interneto žinute įspėti jus apie tai. Naudos aišku iš to daug nebūtų, bet nors spėtumėte atsisveikinti su draugais ,giminėmis ir artimaisiais. Kol aš ramus sėdžiu prie kompo  galite nieko nebijoti.

lekshtenas

Citata iš: inkognito  gruodžio 21, 2012, 14:54:57
Žinokite jeigu realiai būtų numatyta pasaulio pabaiga (katastrofa kosminės kilmės ar kitkas) Bent jau prieš porą dienų ir naktų iki to pamatytumėte šimtus erdvėlaivių paliekanačių mūsų žemę,jais evakuotūsi GT kariai iš ateivių bazių esančių po didžiaisiais  miestais,kalnuose ir okeanuose,be to ir aš prieš palikdamas žemę dar paprašyčiau jų leisti interneto žinute įspėti jus apie tai. Naudos aišku iš to daug nebūtų, bet nors spėtumėte atsisveikinti su draugais ,giminėmis ir artimaisiais. Kol aš ramus sėdžiu prie kompo  galite nieko nebijoti.
galingai tu cia :o

Aukštyn