22:22, 17:17.. vienodi skaičiai pažiurejus į laikrodį

Pradėjo ojura, sausio 22, 2014, 10:45:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ojura

Kiekvieną kartą (beveik), pažiūrėjus į laikrodį, matau vienodus skaitmenis. Ar jums taip būna? Ką tai reiškia? Beje, taip pat turiu "mėgstamiausią" mašinos numerį (817) - taip pat dažnai matau jį gatvėse.
Žinau, kad yra siunčiami kažkokie ženklai, bet kokie? Pasidalinkite patirtimi.
Atsiprašau moderatorių, jei tokia tema ar panaši užvesta - neradau. Esu naujokas :)

Benamis

Citata iš: ojura  sausio 22, 2014, 10:45:46
Atsiprašau moderatorių, jei tokia tema ar panaši užvesta - neradau. Esu naujokas :)


Stai cia buvo panasi diskusija: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2638.0 ;)

ojura

Dėkoju. Kaip apskritai praleidau tokį forumą.. įdomu pas jus.

Benamis

Citata iš: ojura  sausio 22, 2014, 10:58:46
Dėkoju. Kaip apskritai praleidau tokį forumą.. įdomu pas jus.


Na tai sveikas atvykes/sveika atvykusi :)

Beje, ta nuoroda kuria pateikiau auksciau yra klaidinga, dabar neberandu jau tos temos kur apie tai buvo kalbeta :-\

idenmeyou

Nėra čia nieko paranormalaus mano požiūriu, pamenu kaip kadaise galvojau, kad vienas skaičius yra visame mano gyvenime, lyg persekiotų, bet kaip tik pakeičiau mąstyseną, daugiau sužinojau, tai ir visiškai užmiršau tą skaičių. O šiaip yra kažkokie procesai smegenyse tavo, kad tuo būtent kažkuriuo laiku gali vis tą patį laiką pamatyti vėl ir vėl, gaunasi kaip įprotis nevalingas.

ojura

Benami, as atvyk(-usi) ;) Seniai domiuosi visokiom sunkiai paaiskinamomis keistenybemis, tad dziaugiuosi radusi jus. Tik beda, kad nieko neisimenu, nors ir skaitau, ir ziuriu.. ir jokie Pitagoro kvadratai nepadeda, gali sakyti - netiesa raso. Tureciau buti su nerealia atmintimi. Gal persidazyt plaukus? :D

beje, man atidare ta tema, kur nuoroda idejote..

gal po tu procesu atmintis pageres :P

Iron Tara

Aš pradėjau net užsirašinėti kiekvieną kartą kai sąmoningai pažiūrėjus kiek valandų, pamatau vienodus skaitmenis. Tada užsirašau ką mąsčiau arba ką veikiau. Kaip skaičiau praeitoj temoj, kažkas buvo rašęs, kad, tarkim, besukant galvą pasamonė tiesiog 'ieško' vienodų skaičių, ir tada akys užkliūva už kurių nors pastebėtų ir mes tai priimame kaip ženklą. Tokių į savo sąrašą neįtraukiu, stengiuosiu atsipratinti nuo šio reikalo. Bet kai tikrai susidomiu pasižiūrėti į laikrodį, o jis rodo tą vadinamąjį 'epic time', priimu tai kaip gerą ženklą, kad esu reikiamoj vagoj.

Chronos

000 - pradedamas naujas gyvenimo ciklas. Nauji projektai, pažintys, naujos galimybės.
111 - tai ženklas veiksmui, ženklas, kad angelai globoja Tave ir ragina tave veikti.
222 - signalizuoja pasikeitimą Tavo gyvenime. Nauja pradžia, naujas šviežio oro įkvepimas. Daryk taip, kaip tavo mintys tau sako. Kuo dažniau matai šį ženklą dienos metu, tuo labiau Tave ragina priimti atitinkama sprendimą.
333 - simbolizuoja trejybę - protas, kūnas ir siela. Jei matai šį ženklą, reiškia kažkuriam iš šių trijų trejeto kampų skiri per daug dėmesio, o kitiems per mažai.
444 - angelai tau nori perduoti žinią - muzikos žodzių, filmo, laikrasčio pavadinimo ir pan. pavidalu. Ši žinia gali būti atsaku į Jūsų mintis.
555 - šis ženklas pabrėžia, kad rekia labiau atkreipti dėmesį į šiuo metu atsiradusią problemą.
666 - Jūsų materialūs poreikiai užtamsina Jūsų asmeninį gyvenimo kelią. Galimai, Jums reikia mažiau nei galvojate, kad pasiektumėte laimę.
777 - Nusiramink, nebijok, angelai yra čia ir pasirengę Tau padėti. Jie Tave lydės į priekį.
888 - Pinigai, pusiausvyra ir gausa. Kitaip sakant, reikia tikėtis, kad maždaug 24 valandų bėgyje gausite tai, ko labiausiai reikia. Jūsų mintys ir veiksmai yra harmoningi, todėl tai sukuria pusiausvyrą fiziniame pasaulyje.
999 - užbaigimas. Reiškia kažkokio projekto, problemos ar kitko užbaigimą. Ženklas judėti prie kitos gyvenimo pamokos.
Svarbu žinoti, kad kuo daugiau tokių pačių skaičių, tuo stipresnis ženklas. (Pvz 11 yra silpnas o 1111 labai stiprus)

Atsiprašau, kad trumpai ir galimai neryšliai, bet verčiau iš anglų kalbos. Taip pat tingėjau daug rašyti, bet stengiausi perteikti pagrindinę esmę.

Aukštyn