Reikalingas meilės užkeikimas

Pradėjo Pagrindinis, sausio 27, 2012, 11:00:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Aš tai nesuprantu, kaip reikia nekęsti žmogaus, kad visom išgalėm norėtum jį pavergti...

Pagrindinis

#16
sausio 27, 2012, 18:38:43 Redagavimas: sausio 27, 2012, 18:41:53 by Pagrindinis
Citata iš: Benamis  sausio 27, 2012, 18:16:00
Tai, kad sunku pasakyti kuris burtas tikras, kuris isgalvotas ir t.t. Internete ivairiu galima rasti, stai pvz. merginoms (manau tinka ir vaikinams jeigu keleta zodziu pakeist):

Šeštadienio rytui auštant, aštuonis kartus vyniok savo smilių penkiolikos centimetrų ilgio raudona vilna, šnabždėdama: „Gražusis berneli, mylėki mane, šiems burtams suveikus, turėsiu tave." Kiekvieną kartą sakyk šią frazę vis garsiau ir garsiau, kol rėksi garsiausiai, kiek gali. Tada leisk vilnai atsiraizgyti staigiu judesiu. Dabar pasiimk jo ir savo nuotraukas ir suvyniok jas drauge kaip ritinį. Surišk ritinėlį ta pačia raudona vilna ir užkask sode, kartu pasodink tulpės svogūnėlį. Kai tulpė sužydės, burtas bus įvykęs, nebent žiedas bus geltonas, tada neišdegė.

Is sio forumo dalyviu daugiausiai reikalu su magija turejo insomnia :)

Bandyk, gal kuris nors suveiks ;)

žiema juk nepasodinsiu tulpės.
Citata iš: insomnia  sausio 27, 2012, 18:18:23
Aš tai nesuprantu, kaip reikia nekęsti žmogaus, kad visom išgalėm norėtum jį pavergti...

manasis burtas su atšaukimu, kol kas dar nesiruošiu jo naudoti, bandau paprastomis priemonėmis susigrąžinti, bet nepavykus tikrai nusivilsiu ir griebsiuosi visko, kad ir koks tai savanaudiškas elgesys bebūtu. visi mes esame kažkiek savanaudžiai.

paragraf 78

Meilė negali būti savanaudiška, jei ji tokia yra, tada tai ne meilė, o tiesiog noras kad žmogus tau priklausytų. Siūlyčiau gerai pasvarstyti prieš imantis bet kokių veiksmų.

Pagrindinis

Citata iš: insomnia  sausio 27, 2012, 18:41:45
Meilė negali būti savanaudiška, jei ji tokia yra, tada tai ne meilė, o tiesiog noras kad žmogus tau priklausytų. Siūlyčiau gerai pasvarstyti prieš imantis bet kokių veiksmų.

tas žmogus irgi myli, bet jis yra nusivylęs manimi ir nenori pamėginti, noriu gauti šansą ištaisyti viską ir tada panaikinti visus tuos meilės pririšimus ir jei žmogus mylės jis pasiliks ir po burto panaikinimo, o aš jau busiu ištaisęs klaidas. Nenoriu per daug čia pasakoti, bet labai sudėtingas reikalas, dabar rašau laišką ranka tam žmogui.

Benamis

Citata iš: Pagrindinis  sausio 27, 2012, 18:38:43
žiema juk nepasodinsiu tulpės.


Bet gi rasai, kad kol kas nesinaudosi burtais :) Tai cia ateiciai tada tau variantas ;) Galu gale, galima ir palaukti kol oras susils :)

paragraf 78

Tai kam tau burtai? Jei tikrai myli, tai keiskis. Keisk savo įpročius, charakterio bruožus ir t.t..

TinSoldier

Pagrindinis, noriu paklausti:
Jei susirgsi, bandysi iškentėti ligą, gydytis, ar ieškosies burtų? 
Jei neišlaikysi kokio nors labai svarbaus egzamino, kaip perlaikymui bandysi pasiruošti? Mokysies, ar burtų ieškosi?
Jei mirs artimas tavo žmogus, ką darysi? Bandysi jį iš mirusiųjų prikelti, ar bandysi susitaikyti su netektimi?

Ne su viena nelaime, nesąmone ir netektimi gyvenime susidursi. Ar ne vaikiška ieškoti kažkokio stebuklingo burto, kuris viską sustatytų į vietas? Anksčiau ar vėliau turėsi išmokti susitaikyti net ir su skaudžiausiais dalykais. Be jokios magijos.

Asasinas

Pasimelsk, sukalbėk maldelę. Daug kas sako, kad malda padeda. Jei nori keistis, gali pabandyti saviįtaiga arba savihipnoze, kartais irgi kažkiek padeda. :)

Aš ir pats labai nusivylęs gyvenimu, bet va burtų naudoti nekyla ranka.  :)

unco

Sėkmės bandant gadint kitų gyvenimus  :o

RoxiO

Sutinku su unco ir daugeliu kitų, juk tu padarysi paslaugą tik sau, tu per prievartą pavergsi tą žmogų. Juk yra posakis - "Jei myli - paleisk". Manau turėtum prisišaukti tą žmogų kitais būdais. Parodyk jai, kad ji gali tave mylėti iš naujo. Jei pats kažką blogo padarei ar įskaudinai - padovanok gėlių ar panašiai.

Pagrindinis

tas žmogus nenusiteikes jau susitaikyti, stengiuosi dar visokiais paprastai būdais, pervėlu jau keistis, liko tik vienas būdas. Bet va bus daug įdomiau jei tarkim,.. Tūrėjau tikra burta kuris tikrai veikia ir nepasinaudojau, noriu išmėginti savo stiprybę, juolab jei ir pasinaudočiau tuo neketinu visa gyvenimą tuo ir naudotis, man tereikia bent mėnesio kartu, o jo aš niekaip negaunu.

unco

Citata iš: Pagrindinis  sausio 27, 2012, 21:21:26Tūrėjau tikra burta kuris tikrai veikia ir nepasinaudojau, noriu išmėginti savo stiprybę, juolab jei ir pasinaudočiau tuo neketinu visa gyvenimą tuo ir naudotis, man tereikia bent mėnesio kartu, o jo aš niekaip negaunu.


O taip, burtai tikrai įrodys koks stiprus macho esi.
"Man tereikia bent mėnesio kartu" pala, pala, maniau čia apie meilę, na, tariamą jausmą, kalba ėjo  :D :D

paragraf 78

#27
sausio 27, 2012, 22:45:14 Redagavimas: sausio 27, 2012, 22:51:10 by insomnia
Taip ir sakyk, kad jos nemyli, tiesiog panašu jog tokiu būdu nori atkeršyti už kažkokią skriaudą.

Pagrindinis

Citata iš: insomnia  sausio 27, 2012, 22:45:14
Taip ir sakyk, kad jos nemyli, tiesiog panašu jog tokiu būdu nori atkeršyti už kažkokią skriaudą.

jūsų prašau ne nuomonių, o tam tikro burto :)

Teroras

Ne bet rimtai, neesu as uz ar pries tuos burtus, taciau nesuprantu, kodel cia visi ji taip uzsipuole? Cia gi ne psichologu forumas ar pns. :-\ Kartais nebesuprantu Jusu. Zmogus atego i specialiai tam skirta foruma ir paprase padeti. Jeigu kas nori padeti tegul padeda, jeigu ne - nereikia moralizuoti :-\

Aukštyn