Žmogus su šuns galva

Pradėjo ajolu, sausio 19, 2014, 12:54:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ajolu

 Istorija ne mano :) Ji buvo sukurta viename forume, kuriame tokios istorijos pasmerktos būti nušvilptos, o autoriai išvadinami psichiniais ligoniais ir panašiai. Pamaniau perkelsiu pasakojimą čia...autorės nepažįstu ir negaliu garantuoti, kad istorija neišgalvota. Bet gal kam bus įdomu ir turės kokių pastabų, panašių susidurimų arba gal žino koks tai padaras galėjo būti? Taigi:

"Tai atsitiko pries kelias savaites. Istorija neisgalvota ir tikra. Mane net dabar siurpas nukrato. Viena diena apie 17h mano senelis (gyvenantis kaime) grizinejo is lauku, kur ganosi jo ozkytes. Ta vieta mazai gyvenama zmoniu, nes kaimynai ismire, stovi apleisti namai, laukai, zemes nedirbamos, apzelusios, niuru ir gudu. Per 15metu labai viskas pasikeite. Kiek pamenu is vaikystes ten visada skambedavo vaiku , zmoniu balsai... o dabar viskas kaip ismire... taigi jis grizineja su dviraciu zvyro keliuku is lauku ir mato priesais ateinanti zmogu. Zmogus buvo uz keliu simtu metru, ejo ta pacia kelio puse kaip ir senelis, is tolo matesi kad tai stambus aukstas vyras. Senelis pasisuko akimirkai o atsisukes pamate kad jis jau kitoje kelio puseje... po to vel kazkur savo zvilgsni nukreipe o tas zmogysta buves uz keliu simtu metru atsirado salia jo vos uz keliu metru, nors tai buvo fiziskai neimanoma.taigi kai senelis atsisukes pamate ta zmogysta visai salia. Jis jau buvo atsitupes nusisukes nuo jo. Kazkodel seneliui uzstrigo jo labai stora kojos slaunis ir stambios rankos. Jis tas rankas truputi pakreipes gniauze maige i kumscius. Sunku nupasakoti. Bet isivaizduokit pirstus lenkiamus i delno vidu ir vel istiesiamus...Kai senelis atsidure visai salia jo, dar norejo jo paklausti gal jis tai kazko iesko ten atsitupes. Bet ka jus sau galvojat... jis buvo be galvos. Na tiesiog nebuvo jos. Vietoj jos buvo lyg maza chihuahos suniuko galvyte. Mate is nugaros tik jo pskausi su kazkokiais sereiukais. Pacios galvos forma lyg suns lyg tokia kaip antino su ilgu snapu. Arba suns su ilga nosim. .. ju akiu kontakto nebuvo tik senelis sake kad buvo tik toks atstumimas mintis kad tik jo neliesti nes ta zmogysta siaubingai slepe galva.ir piltai gniauze rankas nusisisukes ir atsitupes.

Cia dar ne istorijo pabaiga. Leiskit pabaigt. As irgi galvojau gal ten suni tas zmogu laike ar ka. Ir tiesiog toks sutapimas gavos. Bet leiskit pabaigt. Ir juolab kaip ir minejau tam kaime visi visus pazista. Aplink kaimynai ismire. Tik vienam netoli namely pijokeliai tokie gyvena. Bet jie tikrai neaugina cihuahos kaimo gludumoj ir nevedzioja ju kaip mieste. Tiesiog tie sunys prie budos buna priristi. Ten siaip kazkokie zmones nevaiksto. Nes ten nelabai yra kur eiti. Aplink vien laukai apzele. Jokiu parduotuviu ar gamyklu ar dar ko...

Kai senelis buvo ties zmogysta. Jis jau nebenorejo jos kalbinti nes ji toks siaubas apeme. Ir net nepastebejo kaip prie namu atsidure. Lyg kokia jega ji butu nustumusi. Jis mete dvirati ir galvoja is uz kampo paziures ka ta zmogysta darys toliau. Ir pamate kaip jis dideliais ilgais suoliais sklesdamas oru nusuoliavo laukais ir isnyko... paprastaz zmogus tikrai negaletu tokio dydzio ir ilgio suoliais suoliuoti... jus man paaiskinkit tai...
Jis nesake chichuaha zmones. Tiesiog mes patys primetem kad mazyte galva suns gal kaip chihuahos. Kas netikit ir neskaitykit. Juk antraste ir skelbia kad tai mistiskas NEPAAISKINAMAS IVYKIS. o kas tokiais dalykais netiki tai ir isvis tokiu temu neskaitykit.

Senelis tik isgirdo kaip garsiai ppradejo baubti jo ozkos. Paprastai taip jos nebaubia. Matyt kazkas turejo jas labai isgasdint. O zinot tuos senus mastymo zmones. Jau ozkytes tai jam visas turtas. Griebe dvirati ir vaziuot ziuret ko jos ten staugia. Aisku atvaziaves nieko nerado. Tik jos tokios baikscios buvo zvalgesi kraipe galvas i visas puses. Na paprastai jos taip nesielgia.

Senelis pasakojo ne man kaip mazai mergaitei o mano mamai. Nes kaip tik mama porai savaiciu buvo pas juos atvaziavus. Ir ties ta vieta kur senelis mate ji nusuoliuojant mama ir mamos brolis kartkaetemis mato ten sviesos blyksnius lyg saules. Bet kelias sekundes ir vel viskas isnyksta. Bet ties ta vieta yra dar elwktros laidai tai gal ten nuo tu laidu kazkas zaizaruoja... vat nesuprasi..."

Tekstas netaisytas ir sujungtas iš keleto komentarų.

snofru

vienam amerikiečių bigfoot'o ieškotojų forume buvo papostinę panašią istoriją. tiesa, ten visos kūno dalių proporcijos berods normalios buvo. komentuose pamenu rašė, kad šiaurės amerikoje pasitaiko tokių susitikimų, nors jie itin reti. aišku nei foto nei video nėra.
dar čia kažkada forume apie šuniagalvius kalbėjome (nerandu temos) bet tie irgi su išlaikytom galvos dydžio proporcijom daugiau mažiau :)
gal senelis ne tų grybų prisirinko? :)

ajolu

Na žiūriu ir čia be užuominų apie psichotropinius narkotikus neapseisim :)

varpainis

Arba gero samagono kaiman uzveze  ;D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: ajolu  sausio 19, 2014, 14:49:17
Na žiūriu ir čia be užuominų apie psichotropinius narkotikus neapseisim :)



Niekur, be to neapsieisi. Nebent rasi fanatikų forumą :D


Man asmeniškai įdomiai skambantis atvejis. Ir aišku pats perpasakojimas, kelis kartus, gali iškreipti detales. Tuo labiau, kad pačias patirtis yra sudėtinga apipasakoti.
Tai galėjo būt užsisportavęs Cynocephalus

snofru

jo kinokefalai, tie patys, va kaip tik ir temą atradau http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=834.msg45059#msg45059
o dėl istorijos:
dar kaip variantas - gal kažkoks apsigimimas primenantis šuns galvą.

ajolu

bet minėjo kad jis labai dideliais šuoliais skriejo... tai apsigimimo versija gal nelabai? nebent tai irgi priskirti prie apsigimimo :)

snofru

gal ir nelabai   ???, dar matau mini ir kažkius įtartinus šviesos blyksnius, tai galima gal pasvarstyt ir apie ufologinę versiją..?  ::)

.L.U.T.H.O.R.

na žinot pasakymas dideliais šuoliais skriejo, labai jau subjektyvus yra. Taip ir gimsta legendos :D

ajolu

tarp kitko legendos ne išgalvotos istorijos :)

.L.U.T.H.O.R.

Tai niekas ir nesako, kad išgalvotos, o va patirčių apipasakojimo ir perpasakojimo pasekoje gautas rezultatas, didžioji dauguma :)

Aukštyn