Virtuali romantika, psichozės, manipuliacijos

Pradėjo a.t.sielis, birželio 26, 2014, 19:45:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

Istorija pritrauks panašaus plauko tipų (neatbaidys). Panašiai buvo su telefoniniais sukčiais, dabar kažkoks kitas bumas pas juos. Arba modernizavimo laikotarpis prasideda. nesustabdomai ir ilgai jie numatę virtualizuotis. Kaip ir išlieka viena iš priežačių, nebesinaudoti facebook, instagram, twitter ir pan. paslaugomis, arba tiesiog nebeturėti paskyros net per gmail'ą.

Keista priežastis, jei tikrai čia tebuvo empatijos trūkumas. Man tai panašiau į energijos pasikrovimą, vampyrizmą.

a.t.sielis

Taip, tai gali egzistuoti, pragaro įtaka. Šis pasaulis - toks, kuriame yra gerumo, aistros, ir tamsos. Blogis yra maišyta tamsa ir aistra. Vien tamsūs žmonės nėra blogi, nes jie tiesiog neveiklūs, bet kai susijungia tamsumas ir aktyvumas, aistringumas, tai ir pagimdo demoniškumą.

boba

Labai įdomiai @a.t.sieli parašei. Na galima mane vadinti beprote neturinčia antros pusės. Bet iš tiesų esu Ieva ir mano antra pusė yra Adomas,tik greičiausiai jis šiame gyvenime nėra gimęs, todėl man teks būti vienišai. Supranti a.t.sieli kai yra itin stiprus ryšys su kažkuom visi kiti tiesiog netinka. Man viso pasaulio vyrai tiesiog netinka nes tai ne jis, nes tai ne Adomas...O esu itin seksuali tik to seksualumo niekam negaliu duoti, nes jis skirtas yra tik Adomui.

Aukštyn