Kas nutiko prieš 200m

Pradėjo Vytautas, rugpjūčio 13, 2014, 12:35:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Internete užkliuvau už rusiškos informacijos http://www.youtube.com/watch?v=br_PWBadUyM
Ten keliama idėja kad prieš 200m kaip prancūzai buvo paėmę Maskvą virš Maskvos įvyko  branduolinis sprogimas. Remiasi Prancūzijoje rastais kažkokio karininko užrašais. Be to įdomi pasakojimų serija http://www.youtube.com/watch?v=94UU5CvK63M Ten autorius pasakoja apie San Peterburgo statinius ir keistai aukštą technologijų lygį. Net dabar tai padaryti problemos. O čia vyžoti rusai tai darė. Visumoje suranda masę istorinių klastočių. Keistai niekaip nesugadinti ir praktiškai iš legiruoto plieno riterių šarvai. Apsilenkia su technologijom ir paskirtimi. Žodžiu su istorija visiškas chaosas.  :) Galiausiai niekas neaišku.

ryouku

Įspūdinga.. gali tik tiek pridurti...

Įžvalgos atrodo tikrai pagrįstos ir viskas akivaizdu remiantis paaiškinimasi. Tik klausimas kodėl taip atsitiko? Kodėl slepia?

37milijardai žmonių palaidoti po atominiais sprogimais? Kokio lygio technologijos turėjo būti kad neliko radiacinio fono?

Žodžiu klausimų dar daugiau..

SPACE

alternatyviuose rusų forumuose sako, kad Sibire (ir daugumoj Rusijos) nėra senesnių, kaip 200m. medžių. Ir pats mačiau per TV, iš vertolioto filmuota panašiai tarp Uralo ir Baikalo, nu medžiai tikrai maži, labai keistai atrodo.
Lietuvoje lyg ir yra senų medžių?

Aukštyn