Metų forumietis 2013: Finalinis etapas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 25, 2013, 18:18:01

« ankstesnis - sekantis »

Išsirinkite vieną iš pateiktų dalyvių

Master
6 (10.7%)
Teroras
11 (19.6%)
Ezekiel
8 (14.3%)
a.t.sielis
17 (30.4%)
TinSoldier
14 (25%)

Viso balsavusių narių: 56

Balsavimas baigtas: sausio 02, 2014, 18:18:01

Žemyn

a.t.sielis

Citata iš: Teroras  sausio 02, 2014, 22:12:56
Lauksiu dar pasisakymu tu, kurie nenorejo, bet balsavo uz a.t.sieli :D


lūžtu :D :D :D, ne nu rimtai, kodėl žmonės elgėsi prieš savo norą?

A.C.A.B

Na jei iš mano post'o pagalvojot, jog balsavau už atsieli nors jis, mano nuomone, nėra to vertas, tai labai klystate, ponai ir ponios.

Tiesiog nesutinku su 99proc ką jis teigia.

a.t.sielis

Citata iš: A.C.A.B  sausio 02, 2014, 22:52:12
Na jei iš mano post'o pagalvojot, jog balsavau už atsieli nors jis, mano nuomone, nėra to vertas, tai labai klystate, ponai ir ponios.

Tiesiog nesutinku su 99proc ką jis teigia.


O.K., fair enough. Na tikiuosi, bent kažkas patiko mano postuose, jeigu jau balsavai už mane.

czech-kuolis

Citata iš: Teroras  sausio 02, 2014, 22:12:56
Nenorejau, bet balsavau uz a.t.sieli, kad nebutu paradokso ;D Lauksiu dar pasisakymu tu, kurie nenorejo, bet balsavo uz a.t.sieli :D

CitataTuoj parasys dar kas, kad juos verte uz a.t.sieli balsuoti ;D Juokas pro asaras :D

2014 metams nuoširdžiai, kaip lietuvis lietuviui, linkiu išmokti skaityti. XXI a. šis įgūdis bus reikalingas kaip niekad. Bene du dešimtmečius, kiek matau, pavyko prastumti, bet akla sėkme taip nepasitikėčiau, nes ji linkus atgręžti nugarą netikėčiausiu momentu. O tada juokas, deja, būna jau nebe pro ašaras.

Citatataip pat Chelsea (ar Petr Cech) gerbėjas kandžiai parašo
tarp kitko, esu FC Liverpool gerbėjas (ne, ne nuo šių metų, jei kiltų toks - ir tikrai pagrįstas - klausimas), Čechas avatare - tik žodžių žaismui palaikyti. Kebli istorija. 

Teroras

Nei as, nei a.t.sielis, nei crystal nesuprato ka tu parasei, bet man linki ismokti skaityti? ;D Tavo logika ne karta mane stebino ir manau dar ne karta stebins :D

Benamis

Tiesa sakant as irgi supratau, kad czech-kuolis nusprende prabalsuoti uz a.t.sieli, kad nebutu paradokso. Matyt visi skaityt nemokam arba zmogus blogai issireiske, kad jo nesupratom.

a.t.sielis

Žodžiu visi forumiečio rinkimai-atrakcija gavosi su puikiu humoru. Kad balsavo nenorėdami paradokso, tas suprantama. Bet linksma. Ir viskas kaip priklauso anomališkam forumui, what you see is not what you get :) Intriga ir iliuzija, neįtikėtini sutapimai ir atvirkštumai, viskas susipynė į neišpainiojamą kamuolį :)

czech-kuolis

#67
sausio 02, 2014, 23:19:36 Redagavimas: sausio 02, 2014, 23:23:56 by czech-kuolis
na jei galėtum parodyti kur aš ar kas nors kitas sako, kad elgėsi prieš savo norą, t.y. norėjo balsuoti vienaip, bet nubalsavo kitaip arba kur kažkas kažką vertė balsuoti taip, kaip nubalsuota, sutikčiau. Aš aišku nesistebiu, kai matomi dalykai, kurių šiaip jau nėra - gal kur tai ir būtų keista, bet tik ne šitam forume. Patikėk ir pamatysi, ar kaip ten.

Nebuvau apsėstas, kai balsavau už a.t.sielį - balsavau taip, kaip buvau numatęs jau pirmame etape (parašiau ir žinutę ta tema). Tiesiog gražus gestas ir mažas reveransas "pažinimo siekiančių bendruomenei", be kurios nebūtų čia ir manęs, nes antropologinio žingeidumo vedamas aš grįžtu čia vėl ir vėl. Bet tikrai NIEKO nebūčiau sakęs šita tema, jei ne nugalėtojo mistinis (kaip ir priklauso) taškų sumavimas, netgi po to, kai po balsavimo veriasi neįtikėtinos išpažintys (tokios kaip Marius, galimai balsavęs už Terorą), kurios lyg ir galėtų parodyti, kad bent jau dalis žmonių, kaip kad aš pats, balsavo grynai už asmenybes, o ne koncepcijas, galbūt įvertindami narių aktyvumą, temų kūrimą, žinučių ilgumą ar pagaliau mokėjimą rašyti be klaidų ir kitus kriterijus.

CitataTiesa sakant as irgi supratau, kad czech-kuolis nusprende prabalsuoti uz a.t.sieli, kad nebutu paradokso.
taip, Benami, bet priežastis nepilna - balsavau dar ir todėl, kad kaip ir rašiau, nesusidarytų juodoji skylė. Nes iš to, ką rašiau, akivaizdu, kad tokiu atveju tai ir būtų įvykę (veidasdelnas). 

Teroras

Patinka man anomalijos forumas :) Cia net paprastas balsavimas be juoduju skyliu, mistikos, paradoksu ir tikiu dar Voodoo magijos apseiti negali ;D

crystal

#69
sausio 02, 2014, 23:51:41 Redagavimas: sausio 02, 2014, 23:57:23 by crystal
Jei ne tas a.t.sielio išsireiškimas su sumuotais taškais, aš irgi tylėčiau dėl to „nenuoširdaus" balsavimo. Kaip ir Marius, drėbiau šitoje temoje kodėl už a.t.sielį nebalsuočiau, nes kažkaip visai ir tikėjaus, kad bus šioks toks pasikėlimas. Bet, žinoma, kur čia buvo galima žinoti. Kiekvienas turėjo savų kriterijų už ką balsuoti.

Benamis

Nepasakyciau, kad tie susumuoti taskai pasikelimo zenklas :) Gal zmogus parase nepagalvojo, ar dar kas nors itakojo ta zinute... Dabar atrodo taip, kad klysti nera zmogiska ;D

a.t.sielis

O aš visgi pasilieku prie savo sumavimo. Jeigu tai pasikėlimas, tebūnie.

O pamintijimas toks: zigzagais ar tiesiai tie balsai pateko į minėtas stovyklas, bet jie pateko ir ten priklauso iš tikrųjų. Patinka jums tai, ar nepatinka, bet teizmas jums patinka :) norit tai sau pripažinti, ar ne. Širdies neapgausi.

Teroras

Gal reikejo geriau is karto po metu forumiecio paskelbimo administracijai uzdaryti sia tema, nes realiai tai cia nieko informatyvaus ar idomaus dabar mano manymu :)

a.t.sielis

Gerai, norėčiau pasakyti keletą dalykų:

Pagal pozicijos palaikymą, daugiausiai balsų turėjo surinkti TinSoldieris. Visgi, priešinga pozicija greičiausiai turi didesnį palaikymą, nes 4 kitų dalyvių gauti balsai sumuojasi, iš kur gali būti minusuojami balsai tų, kurie vengė "paradokso".

Bet renkamas buvo metų forumietis, o ne labiausiai palaikoma pozicija (skepticizmas, tikėjimas ir pan). Skeptikai, kurie balsavo ne už TinSoldierį, sąmoningai rinkosi metų forumietį pagal savo subjektyvius ir objektyvius kriterijus.

Iš moralinės pusės, tuos balsus, kurie man skirti nenorom ar su ironija bei pašaipa, ar su kokiais kitais negatyviais motyvais, aš atmetu. Kiek tokių balsų buvo tame 17, nežinau. Todėl siūlau ir prašau "Anomalijos" nuimti nuo mano profilio tą pavadinimą "Metų forumietis 2013", ir taip bus padėtas tinkamas taškas šiai istorijai. Laikykime, kad tas titulas padalintas solidariai visiems 5 finalinio etapo dalyviams.

Nenorėčiau matyti šio titulo virš savo profilio nuotraukos po visų kalbų apie "utopistus" ir pan., man pakanka pačių post'ų, kuriuos esu parašęs, to, kaip jie pavyko ir nepavyko, bei atitinkamai užsimezgusių diskusijų bei pokalbių, kur kiekvienas galėjo pritarti ar prieštarauti, taip išreikšdamas realų savo vertinimą, "balsą". Jeigu kam nepatinka, tai ką rašau, jie neskaito, o jeigu domisi, tai turi galimybę išreikšti savo nuomonę, prieštaravimus ar pritarimus realiose diskusijose realiais argumentais, ir pagrįsti, kas yra utopijos, demagogijos, iliuzijos, kas nėra, bei kokios sampratos geriausiai apibūdina visatą ir būtį.

Benamis

#74
sausio 03, 2014, 17:16:22 Redagavimas: sausio 03, 2014, 17:18:48 by Benamis
Gerai, kad as ne adminas :) Isrinktas ir isrinktas a.t.sieli, apie ka tu cia dabar kalbi as nesuprantu? ;D Kai Grybauskaite isrinko irgi buvo nepatenktintu, tai ka jai dabar daryti? Nesivadinti prezidente? Absurdas kazkoks...

Jeigu nenorejai dalyvauti rinkimuose tai jau per 1-aji etapa reikejo parasyti: nebalsuokite uz mane. Nes dabar keistai atrodo toks prasymas.

Aukštyn