Forumo siena

Pradėjo Anomalija, gruodžio 29, 2013, 19:13:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija

Kadangi Anomalija.lt forume šaukykla nesusilaukė didelio susidomėjimo, o resursų reikalavo daug, buvo nuspręsta jos atsisakyti. Žinome, kad kartais joje mėgdavote pasidalinti nuorodomis arba įžvalgomis, todėl nuo šiandien tą patį galite padaryti ir ant forumo sienos - veikimo principas panašus kaip ir socialiniame tinkle Facebook.

Kadangi sienos dėka galite palikti savo komentarą, paveikslėlį arba nuorodą ant kito nario sienos, buvo panaikinta galimybė komentuoti forumo profilius. Liūdna žinia, kad profilių komentarai jau nebebus matomi.

Sienoje matysite beveik viską, kas vyksta forume: naujas sukurtas temas, pakeistus avatarus, pakeistus dalyvių parašus, kitų įrašus ir t.t.

Forumo siena nėra integruota su realaus laiko pranešimais, todėl apie paliktus komentarus arba atsiradusius įrašus ant savo sienos bent jau kol kas informuojami nebūsite. Ateityje siena bus patobulinta bei pranešimai taip pat turėtų atsirasti ;)

Benamis

Na va, tikras minimalistinis socialinis tinklas kur zmones gali anonimiskai pasikalbeti apie temas, kuriomis realybeje nekalbetu :) Cia as apie save.

Is shoutboxo nebuvo jokios naudos, nei istorijos, nei pakomentuoti ka nors gali, siena manau tikrai geresnis sprendimas.

la.benas

Man shoutbox'as visai patiko, tik labai erzino tas, kad nebuvo istorijos ar tai kokių archyvų.
Na bet ir siena visai neblogai atrodo :)

Teroras

Tiesa sakant as net nepastebejau, kad shoutbox'as dingo is forumo :) Siena labiau patinka.

Iron Tara

Na, facebook'o įtaka... Bet visai geras daiktas  ;)

Asasinas

#5
gruodžio 29, 2013, 21:15:06 Redagavimas: gruodžio 30, 2013, 00:52:09 by Asasinas
O jos ir nereikia. Aš apie šaudyklą kalbu.

Benamis

Nemanau, kad siena trukdo naudotis forumu tiems, kam ji nereikalinga/nepatinka :)

Aukštyn