Apie reinkarnacija

Pradėjo Ieva, sausio 01, 2012, 12:40:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: 2012  sausio 22, 2012, 13:36:49
Gal nenukliskim i besprasmiska gyvybes ieskojima nepalankiomis saligomis, gal kokiam marse ir gyvena kokie gejai kurie maitinasi sieros rugstimi bet mes ieskokim mums suprantamos gyvybes formos. Tai butent mums suprantama gyvybes forma, yra tik zemeje. Atsitiktinumas? Zeme nuo saules yra idealiu atstumu atsirasti mums suprantamai gyvybes formai, atsitiktinumas? zemeje gausu mineralu ir naudingu iskasenu, atsitiktinumas? Palyginus su zeme, likusi saules sistema atrodo kaip negyvena dikviete irgi atsitiktinumas?

Istikro, zinau daug garsiu zmoniu kurie netiki atsitiktinumais. Siuo atveju, pasiziurejus kaip viskas idealiai sutvarkoma visatoje, kaip viskas harmoninga ir visi turi savo vieta, zemes planeta su savo gyvybe yra kaip balta varna. Tai arba tai didziausias failas didziojo sprogimo istorijoje, nes zeme neisipaiso i bendra konteksta, arba zemes planeta tokia yra neatsitiktinai.


O kodėl Saulė ateityje neišvengiamai sprogs ir sunaikins tą mūsų nearealią ir vienintelę gyvybei tinkamą planetą? Čia irgi tobulo dievo plano dalis?

Tu neapsiribok Saulės sistema. Musų Saulės sistema nesudaro nei 0,000000000001 procento visos Visatos. Mūsų planeta Saulės sistemoje balta varna - bet, kad būtų balta varna visoje visatoje - neįmanoma. Yra milijardai kitų identiškų tokių sistemų, kuriose skrieja tokios pat planetos kaip mūsų, kaip Marsas, Venera ir t.t.

Kiek pamenu, jau dabar atrasta ne viena planeta, esanti toje tavo minėtoje gyvybės zonoje". Taigi, žemė nėra vienintelė vieta, kurioje galėjo atsirasti gyvybė.

2012

TinSoldier, tai tik spejimai. O faktai, yra tokie kad zeme siuo metu vienintele planeta visatoje kur tikrai egzistuoja gyvybe  :)

TinSoldier

#47
sausio 22, 2012, 14:45:24 Redagavimas: sausio 22, 2012, 16:50:43 by TinSoldier
Iš dalies tu teisus, bet yra šiokių tokių įrodymų, kad Marse primityvi gyvybė seniau galėjo egzistuoti.

http://www2.jpl.nasa.gov/snc/nasa1.html

Aišku, čia ne nepaneigiami įrodymai ar faktai. Tik šiaip dėl įdomumo įmečiau linką :)

EDIT: smagus video http://www.youtube.com/watch?v=P591Yt6dIHY

Tiesa, turėkit omeny, kad čia satyrinis, ironiškas video, siekiantis pašiepti tikinčiųjų Kurėju naivumą(no offense).


coliuke

radau viena idomu reinkarnacijos atveji : http://www.fiestafm.lt/naujienos.html?readmore=126 ; :) yra apie sia moteri ir wikipedijoje net parasyta....

Benamis

Galvoju ar tik cia ne anomalijoje kazka panasaus buvau perskaites. Ijunges Serloka Holmsa ir pasitelkes i pagalba drauga Google, suzinojau, kad sia istorija jau skaiciau cia: http://anomalija.lt/2011/07/prisimenant-praeita-gyvenima/ ;D Beje, tikrai idomi istorija :)

coliuke

va tai tau skaitau kazi kur o ta pati istorija cia pat  :D prisipazystu ne visus puslapio straipsnius esu perskaicius ir skaitau... ::)

Creative

Yra dar tokia prielaida:

Yra galimybė, kad reinkarnacija neegzistuoja, o žmonių prisiminimai gali būti supainioti, t.y. informacinis laukas (turint omeny jei jis yra) duoda tam tikra info, iš kurios gali ir susidaryti įspūdis, kad tai tavo asmeniniai prisiminimai, tiesiog, prisijungiama prie vienos srities ir pasipila prisiminimai info tų žmonių, kurie kadaise buvo, priklausomai nuo jų ir jūsų asmeninio "dažnio".

Vytautas

Na dar reiktų pridėti kad ir jokio pomirtinio gyvenimo taip pat nėra. Na čia taip gaunasi pagal paskutinius mano "pasikapstymus". Ilgai nerašiau ir ieškojau galutinio varianto.  ;) Esmė maždaug tokia. Ne materijoje esantys kūrėjai (moteris ir vyras) sukūrė 1000 Vedose aprašomų ne biologinių žmonių. Jiems duotas nemirtingumas. Nereikalingas joks maistas. Bet jei jiems kartais nepatiktų egzistuoti gali susinaikinti. Atitinkamai neišvengiamai gali sunaikinti ir vienas kitą. Be to duotos labai gilios materijos pažinimo žinios. Taip pat žinios apie jų kilmę ir griežta taisyklė kad jie negali bandyti kenkti ar sunaikinti kūrėjų vaikų jei jie kartais ateitų į materialų pasaulį. Na o tų vaikų yra tik du. Taip pat moteris ir vyras. Tie Vedų žmonės - dievai disponavo visiška laisva valia ir jokio kišimosi į jų veiklą iš kūrėjų pusės. Visas biologinis pasaulis ir žmonės tame skaičiuje sukurti  būtent tų ne biologinių, labai intelektualių dievų - žmonių iš Vedų. Ir tokiu atveju nėra vietos pomirtiniam pasauliui. Ir žmonių kūrėjai, ir žmonės randasi materialiam pasaulyje. Kažkokie nematomi likučiai po mirties kažkur užstrigdavo, bet tai neturi nieko bendro su žmogaus asmenybe. Kūnas ir žmogaus aš neatsiejami. Į žmogaus kūną "kietai" užkrauta operacinė sistema skirta išgyvenimui šiame pasaulyje. Miršta žmogus sugenda nepataisomai ir operacinė sistema valdanti kūną. Tokia nemaloni informacija.  :) Bet jei kūrėjai sukūrė nemirtingus Vedų žmonės tai atitinkamai gali "pataisyti" ta linkme ir biologinius žmonės. Galimas tik toks variantas materijoje.  Arba čia ir dabar gyveni amžinai arba tavęs tiesiog nėra.  :) Šiaip nėra skirtumo kur gyventi amžinai čia ar ne materialiam pasaulyje. Gal čia net geriau.  :) Išlieka galimybė susinaikinti jei nusibosta egzistuoti. Tokios galimybės kūrėjų pasaulyje tiesiog nėra.   :)     

solitudity

Yra dar ir tokia prielaida, jog kiekvienam asmeniui realybė yra tokia, kokią ir kaip jis priima, gali priimti ir toliau pagal tai, kaip nori priimti.
Išeina pagal šitą teoriją, jog jei kas nors mano esant vienaip ar kitaip kažką, tai galioja labiausiai jam, o visiems kitiems - nebūtinai.
Dėl pomirtinio gyvenimo - turėjau patirčių, kurios liudija apie tokio gyvenimo buvimą, tik ne man, nes aš gyvas dar, o jog kiti, pažįstami mirę asmenys, gyvena toliau. Neišsiplėsiu, nes tai asmeniška, nenoriu drumsti jų ramybės ten, iš kur jie ateina ir kur juos matau. Kokioje būsenoje taip pat nesakysiu, nes žinau išankstinę kai kurių lankytojų nuomonę apie tai.  :) Tačiau vieną galiu pasakyti, jog tai tikrai ne spec. grybų poveikis - nevartoju nieko panašaus...  ;)
Ryšium su tuo ką parašiau, esu kritiškos nuomonės apie tą Vytauto 1000 asmenų, kurie tikri, o kiti ne.

Vytautas

Citata iš: solitudity  gruodžio 31, 2018, 14:38:44Ryšium su tuo ką parašiau, esu kritiškos nuomonės apie tą Vytauto 1000 asmenų, kurie tikri, o kiti ne.
Tikri visi ir tas 1000 ir 7 milijardai. Žmonių sukurti robotai taip pat tikri. Tik grynai techninis klausimas kas ir ką sukūrė. :) Visus su naujais 2019 metais. :)

Aukštyn