Nuomonės apie naują laidą

Pradėjo VitalijusMDG, spalio 12, 2015, 10:37:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

VitalijusMDG

Sveiki,

Norėčiau išgirsti Jūsų, kaip nepriklausomų profesionalų/anomalų nuomonę :) Sukūrėme naują laidą, pavadinimu ĮDOMI LAIDA. Laida bus apie visokius įdomius dalykus, reiškinius, nutikimus ir t.t. Pirmoji laida yra apie prakeiktus paveikslus.

Peržiūrėkite, prašau, ir pasakykite savo nuomonę apie viską: apie pačią laidą, konceptą, trukmę, įdomumą, apie vedėjo pliusus ar minusus, ką reikėtų daryti kitaip, ką darome gerai ir t.t. Bet kokias Jūsų pastabas priimsime ir suprasime, todėl būkite kritiški, nes tik taip, mes galėsime tobulėti ir kurti gerą, ir vis geresnį turinį!

Kolkas laidą kuriame TV3 Play portale, todėl nuorodą rasite čia:
http://play.tv3.lt/programos/idomi-laida/662606?autostart=true

Iš anksto dėkojų,
AČIŪ!!!

Benamis

Visai neblogai sakyciau. Siek tiek keistas pats laidos pavadinimas, bet kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.

Zinoma sulauktumet didesnio pasisekimo jeigu laidos butu apie Lietuvos anomaliskas/keistas vietas, galima butu vaziuoti i koki nors apleista dvara ir ten rengti reportazus, pasakoti apie legendas, pakalbinti zmones gyvenancius netoliese ir pan. Tik cia jau daugiau lesu reikalaujantis dalykas :)

Sekmes ;)

.L.U.T.H.O.R.

Na visai įdomi laida (  :D ) .  Galėtų gal būti net truputį ilgesnė, iki 10min. Sakau truputį nors čia vos ne dvigubai gaunasi. Kažkaip nelipo žiūrint vis vedėjo kalbos maniera ir pati kūno kalba. Gal biškį susikaustęs ar kas, na bet čia tik man gal taip  :)  Bet balso klausytis galima, neerzinantis kaip pasitaiko kitur. Galbūt galėtų būti kitoks užrašo kai išlenda vedėjo vardas ir pavardė efektas, ar kaip čia pavadinti. Kažkas panašaus kaip tarpai tarp pasakojimu kai rodo logotipą "įdomi laida" Gal net ir logotipas būtų įkomponuotas, žinoma nesakau kad ir dabartinis labai jau netinkamas. Kaip pirmas blynas, laida visai neprisvilusi, bet įdomu kur toliau pasuksite, kaip ir kokias temas nagrinėsite. 

lexx

Nenorių nieko įžeisti, bet laida gryniausia kopija iš REN TV tik 10 kart prastesnė...  Bet visgi linkiu sėkmės.

Visažinis

Citata iš: lexx  spalio 12, 2015, 14:49:33Nenorių nieko įžeisti, bet laida gryniausia kopija iš REN TV tik 10 kart prastesnė...  Bet visgi linkiu sėkmės.
Visas laidas apie paranormalius reiškiniu galime susieti su REN TV laidomis. Bet aš konkrečių sąsajų nematau, išskyrus tematiką.

Patarimas autoriui: naudokite daugiau vaizdo medžiagos. Tarkime jeigu kalbate apie gaisrą, tai nebūtina visą laiką rodyti plaukiojantį paveikslo vaizdą, galite fone uždėti gaisro vaizdą, arba kai kalbi apie kylusį gaisrą name, galite parodyti kokio nors degančio namo asociatyvų epizodą ir pan. Daug įdomiau žiūrėtusi.

Galite pabandyti parašyti anomalijos administracijai, kad patalpintu jūsų laidą puslapyje, o už tai jus gaite jiems padėkoti savo laidoje, būtų tokia win-win situacija.

Sekmės.

SPACE

Ten galit skirti laidoje 2/3 laiko mistiniams įvykiams ir 1/3 skeptiko-racionalisto požiūriuj. Pvz. laidos pabaigoje pateikti keletą faktų apie optiką. Pvz. atsistokit ant bėgių (geležinkelio) ir jums tolumoje atrodys, kad bėgiai susikerta, nors jie nesusikerta, yra vantage point iki kur žmogus mato, o toliau gaunasi horizonto efektas, jei lygi vieta, tai apie 6 km.
Arba yra nematomas paveikslas ir apšvietus jį ultravioletu ir infrared, pasimato labai gražus paveikslas.
 

Ezekiel

Laida meno mėgėjams ir man kiek įdomesnė  :) Bet manau reikėtų daugiau įvairovės - keisti reiškiniai, įvykiai ir vietos pasaulyje, parapsichologija, NSO, sąmokslo teorijos, alternatyvioji medicina, kiek apie mokslą, meną, politiką ir naujoves - medžiagos pilna. Bent jau man norise iš iš laidų sužinoti patikrinamus faktus, nes pvz. Ren TV buvo prigalvotų dalykų.

Laidų trūkmė gali būti trumpa -, bet jei būtų įdomu tai kokios 45min būtų gerai.

Man pvz. visai patiko UFOTV laidos

VitalijusMDG

Labai visiems ačiū už pastabas ir komentarus! Stengsimės tobulėti tiek, kiek leis galimybės ir formatas. Kolkas, labai keisti laidos formato (trukmės, temų skaičiaus ir t.t. - neplanuojame, bet ateityje, visko gali būti).

O Anomalija.lt kolektyvas turbūt ir taip įsidės šią laidą pas save į portalą, o ateityje, galėsim pagalvoti ir apie bendradarbiavimą!


Citata iš: Ezekiel  spalio 13, 2015, 00:58:20......Bet manau reikėtų daugiau įvairovės - keisti reiškiniai, įvykiai ir vietos pasaulyje, parapsichologija, NSO, sąmokslo teorijos, alternatyvioji medicina, kiek apie mokslą, meną, politiką ir naujoves - medžiagos pilna.
Tikrai taip. Įvairovės bus, bet kolkas vienoje laidoje planuojame apžvelgti tik vieną temą. Ateityje, jeigu laida netyčia išsiplėstų į platesnius vandenis, darytume pačią laidą gerokai dinamiškesnę.


Citata iš: lexx  spalio 12, 2015, 14:49:33Nenorių nieko įžeisti, bet laida gryniausia kopija iš REN TV tik 10 kart prastesnė...  Bet visgi linkiu sėkmės.
Nesutikčiau, kad tai yra REN TV kopija. Nebent dėl pačios minties, kad tai mistika, paranormalu etc. Prisipažinsiu, faktai yra iš interneto/video/portalų nes jų tiesiog nesugalvosi, bet tai tikrai nėra REN TV kopija.

Dar kartą ačiū už Jūsų mintis!

Aukštyn