III Pasaulinis jau ne uz kalnu?

Pradėjo Teroras, vasario 02, 2012, 00:32:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

snofru

The Huffington Post: Sirijos organizacijos teigimu uraganas "Sandy" išprovokuotas Irano technologijomis
http://www.huffingtonpost.com/2012/10/31/syrian-supporters-claim-iran-technology-behind-hurricane-sandy_n_2049879.html
:)

Benamis

Manau mazai tiketina, kad Iranas turetu tokius "tech. ginklus"...

Che-kuolis

meh, nebent labai stipriai meldėsi ir buvo išklausyti. Tiek tos technologijos. Atsižvelgiant į tai, kad JAV ir šiaip neretas atvejis, kai kyla audros ir tornadai, čia blefas. Tas pats būtų sakyti, kad rusai su savo slaptomis technologijomis siunčia mums šaltas žiemas (šaltesnė žiema - daugiau reikia dujų).
Kalbant apie patį konflikta, tai tikrai įdomu, kaip viskas baigsis. Būtų labai smagu, kad baigtųsi geruoju, nors jaučiu, kad ginkluotų konfliktų galim ir neišvengti.

la.benas

Ponai, turint omenyje, kad kompiuteriai ir internetas aprėpia vis daugiau, derėtu pagalvoti ir apie kibernetinį karą, kuris vyksta jau gana senai. Nežinau, kaip smarkiai tai susiję su trečiu pasauliniu karu, bet tai tikrai gali būti jo dalis.

Iron Tara

Esmė ta, kad pasaulį valdo pinigai ir moralinių vertybių svarba slobsta žaibiškai. Visiška taika nėra įmanoma dėl skirtingų interesų(o gaila), todėl tarpukarių laikotarpiai vis trumpės..

snofru

Maištas laive
Belgijoje bręsta naujas skandalas. Šį kartą eurodeputatas pareiškė, kad Europos šalys spaudžiamos JAV, neteisėtai nuvertinėja vyriausybes ir siūlo išstojimą iš Europos sąjungos ir NATO.
žodžiu kalba stipri.

galvodamas į kurį forumo skyrelį įkelt šį video, prisiminiau neseniai skaityta pranašystę apie ww3, nepamenu nei kieno tai pranašystė, nei smulkių detalių, niekad rimtai nežiūriu į tokius dalykus. tada tik užkliuvo tai - kad naujajame kare viena prieš kita kovojančios pusės buvo įvardintos JAV ir Europos šalys. dar pagalvojau, "o blyn, čia tai tikrai nesamonių nesamonė, Europa taip sulindus į subinę JAV, kad net pėdų nesimato" . o vakar užtikau straipsnį ir šitą video. kas tai? pirmosios žibutės? jeigu papūs nauji vėjai Europoje hmm tada rimtai JAV teks permest savo lėktuvnešius iš Persijos įlankos kur nors arčiau Europos krantų. (kaip galimas variantas nelabai tolimoje perspektyvoje.)

Belgų politiko kalba: (subtitrai EN)
yra užrašyta visa kalba, bet kolkas mačiau vertimą tik rusų kalboje http://telegrafist.org/2013/02/23/41908/, manau tikėtis, kad mūsų liberastiškoji žiniasklaida išvers ir perspausdins - tikimybė beveik nulinė.

domisrim

Na nemanau, kad kas nors išdrįs kelti realų pavojų, kuris galimai galėtų išsirutulioti į 3 pasaulinį. Tačiau, man labai patinka viena Einšteino frazė: "Ketvirtąjį pasaulinį karą žmonės galės kariauti su pagaliais" ar kažkas tokio, na bet mintis išlieka ta patis, žodis į žodį šios minties nepamenu, bet esmė tokia, kad per 3 pasaulinį greičiausiai būtų sunaikinta didelė dalis žmonių panaudojant branduolinį ginklą. Gerai, kad nekilo karas, kiek žinau, maždaug 1961-1962, kai SSRS dislokavo raketas Kuboje. Tada kažin ar mes būtume gimę, nes būtų prasidėjęs rimtas karas, o ne ginklavimosi varžybos.

Master

Pastarosiomis dienomis vis sapnuoju trečiąjį pasaulinį karą... Matoma žiniasklaidos įtaka.
Chm.... Tiesa pasakius manau, kad pasaulyje ganėtinai didelis jovalas. Aišku, kad savaime ateis laikas, kai bus metas išsivalyti... Viskas paprasčiausiai nebeatlaikys spaudimo. Ne tik žmonės, valdantieji, bet ir pati gamta. Ir tikiu, kad greitai :?

domisrim

Labai protingas žmogus Stephen'as Hawking'as neseniai pasakė, kad jei iki šio amžiaus vidurio nepradėsime kolonizuoti planetų, žmonėms Žemėje pradės trūkti vietos. Tai jei nepavyks tas kolonizavimas, galimai žmonės, kurie sėdi aukštai, gali sugalvoti trečią pasaulinį, kad pravalyti pasaulį. Bet čia tik mano mintys.

Aukštyn