Blue Beam Project

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 30, 2011, 16:01:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

rugpjūčio 30, 2011, 16:01:16 Redagavimas: rugpjūčio 30, 2011, 16:04:53 by Benamis
Man labai idomu, gal kas nors turi issamesnes informacijos apie si projekta? Nes anomalijoj nieko apie ji nera, o ir lt google, kad ir nelabai daug informacijos duoda. Labai butu idomu pasiskaitytil.

Cia maza citata:

"Tiems, kas nežino, tai blue beam projektas yra numatytas 2012 metams sukeliant trečią pasaulinį, kai musulmonai danguje pamatys savo "mesijo" atvaizdą, kuris paragins juos pradėt džihadą. Data tokia parinkta nes yra manoma, kad būtent po Saulės spinduliuotės švystelėjimo žmonės atsimins, kad jie yra taip vadinama "beribė/begalinė sąmonė" ir visi kartu sukels tam tikras vibracijas, kurios sunaikins tikruosius okupantus."

kiwi

tavo pateiktos citatos paskutinių eilučių nesupratau netgi išgėręs :-\...

Skeptikas

Gal gali paaiškint paskutinę eilutė?

Benamis

Citata iš: Skeptikas  rugsėjo 16, 2011, 21:07:15
Gal gali paaiškint paskutinę eilutė?


As ten pateikiau citata is vieno forumo. Pats nezinau ka turejo omeny dalyvis.

Stai cia papostinsiu truputeli informacijos kuria radau qmagija.blogas.lt:

"„Vienas pirmųjų, kuris atskleidė siaubingą projektą Blue Beam - buvo Kanados žurnalistas Serge Monast. Vėliau jis netikėtai mirė nuo keistos plaučių ligos". Kitais duomenimis, Serge Monast numirė nuo netikėto širdies smūgio 1996 metų gruodžio 5 d. Bet kokiu atveju - tai tamsi istorija.

Techninės galimybės projektui Blue Beam įgyvendinti šiandien yra puikios. Trimatė, erdvinė, spalvota holografinė projekcija - jau senai atrastas dalykas. Tokias technologijas per pastaruosius 10-15 metų, ypatingai išpuoselėjo japonai. Jau ir šiandien įvairių televizijos šou metu prie vieno stalo gali sėdėti žmonės, arba vienoje scenoje dainuoti artistai, kurie iš tikrųjų filmuojami skirtingose pasaulio vietose. Realiai ant scenos žmogaus nėra, bet tam tikra tvarka sufokusuoti lazerio spinduliai publikos akyse gali atrodyti kaip gyvas, tikras dainuojantis žmogus scenoje. Tačiau realiai to žmogaus ten nėra. Tokiu pačiu principu lazerio spinduliai gali būti suprojektuoti ir iš palydovų į bet kokią planetos vietą. Jeigu staiga milijardai žmonių vieną rytą atsidarę langus, ir pakėlę į dangų akis, pamato Jėzų, Mozę, Budą ar dar kokį nors „kulto objektą", jie, žinoma, negali tuo patikėti. O jeigu ta „galva danguje" dar ir kalba, kiekvienam asmeniškai, netgi suprantama kalba, įspūdis gali būti toks stiprus, jog radikaliai gali pakeisti stebinčiojo psichiką? Įsivaizduokime, jog pamatę tokią „grožybę" žmonės puola į ekstazę, nes pranašystės apie antrąjį atėjimą ir 2012 metus, stebuklingai pildosi. O jeigu ta galva danguje pasako" „ej, žmonės, jūs ne taip viską supratot, jums 2 tūkstančius metų visi melavo. Jėzus tėra tik ateivis iš kosmoso, o jūs visi - antrarūšiai. O tikras jūsų dievas juk yra Liuciferis-rytinė žvaigždė, skaisčioji saulutė. Jis irgi iš kosmoso, bet jis geras, nes jumis rūpinasi, jis panaikins chaosą ir betvarkę, susodins žulikus į kalėjimus ir visiems duos darbo, duonos ir žaidimų, galėsite tenkinti savo norus, kiek pajėgsite, nes nuodėmė jau negalioja".

Visa tai skamba kaip visiškas absurdas ir atrodo, jog toks planas urmu praplauti žmonėms smegenis nerealus ir kvailas.

Bet palaukit, nedarykim išankstinių išvadų, tegul, pradžiai Serge Monast informacija paguli smegenyse. Stebėkime įvykius pasaulyje, gal vėliau ims kažkas aiškėti.

Šio spektaklio, apie kurį kalba Serge Monast, tikslas - mobilizuoti žmonių protus naujo pavojaus, bėdos, ar globalinės agresijos akivaizdoje ir sukurti vieningą pasaulio super valstybę. Nors žurnalistas savo studiją rengė prieš 15 metų, šiandien mes galime pastebėti daug ženklų, jog toks scenarijus pildosi. Europos sąjunga išsiplėtė, rengiamasi Meksikos, JAV ir Kanados sąjungai, Azijos ir Afrikos šalys taip pat vienijasi į bendras ekonomines erdves. Ekonominė krizė, gamtos stichijos, žemės drebėjimai, epidemijos, kryžių nukabinėjimas mokyklose - kiekvieną dieną apie tai galime perskaityti pirmuose laikraščių puslapiuose. O dar tas keistas, paslaptingas žuvų ir paukščių kritimas visame pasaulyje, potvyniai Australijoje ir Brazilijoje. Ir galima pamatyti, jog visos biblijinės pranašystės apie pasaulio pabaigą pamažu pildosi. Ir per artimiausius du-tris metus pamatysime dar daugiau reiškinių. Tik nepatingėkime pakelti akis į dangų.

Tam, kad atsirastų nauja, naujos eros religija - su vienu vieninteliu valdovu ir dievu, būtina kaip reikiant praplauti žmonėms smegenis globaliniu mastu. Tuomet sukurtos naujos taisyklės ir ritualai bus privalomi visiems. Niekas neabejos, kad jie primesti dirbtinai. Ir bus nauji vadovai, nauji dvasiniai lyderiai, kurie visada žinos, kaip turi būti iš tikrųjų, o žmonės galės tik spėlioti kaip reikia teisingai gyventi ir niekad neatspės, nes kokie žmogiški supratimai apie teisingumą, teisę, moralę nebegalios. Žmonės užsinorės naujos pasaulio tvarkos patys, iš baimės ir nevilties, nereikės net agituoti. Tam egzistuoja chaoso valdymo teorija, kai pirma dirbtinai sukuriama betvarkė, o po to neva pasiūloma išeitis - ateina gelbėtojas ir įvedama nauja tvarka, rodant pirštu į tariamus objektyvius socialinių procesų dėsningumus arba mirtiną grėsmę iš kosmoso. Jeigu nori išvengti grėsmės, pritark naujai tvarkai. Jei nenorėsi būti solidarus su pavojuje atsidūrusia pasaulio bendruomene, būsi priverstas, arba sunaikintas.

Jei Blue Beam beprotybė su visa numatoma apimtimi iš tikrųjų bus įgyvendinta, nors tuo aš asmeniškai nelabai tikiu, tai didžiąją dalį žmonijos iš karto galima būtų guldyti į psichoneurologines klinikas. Planeta bus didelė psichiatrijos ligoninė, kurioje daktarų, slaugių ir tramdytojų vaidmenį vaidins kariuomenė ir policija. Medicina vėl turės ką veikti.

Viename iš etapų planuojama sukurti masinę iliuziją, kad Dievas kalba su žmonėmis. Vėliau, siekiant sustiprinti totalinį zombinimo efektą, bus pasitelktas šiuolaikinis elektromagnetinis ginklas. Šiandien niekas negali pasakyti, kiek aplink žemę skraido palydovų ir ką jie ten veikia. Specialistai mano, jog nemažas palydovų tinklas (gal apie 100) per paskutinius 10 metų sudaro galingą ryšio tinką. Sąmokslo teoretikas, buvęs aktorius ir gubernatorius Jesse Venture sako, kad tokių prietaisų kaip Aliaskoje stovinčio HAARP ir palydovų tinklo pagalba jau dabar galima valdyti žmogaus protus, sukelti klimatines katastrofas, purpurines ar rožines revoliucijas valstybėse, kurios nepalankios ar neįtinka globaliniam elitui."

Skeptikas

Vakarų pasaulyje jau senei visi "žulikai" susodinti, žmonėms taip pat daugiau niekas nerūpi kaip tik duona ir žaidimai. Ir dar tas aktorius, kurį minėjai jis mokslininkas tiriantis elektromagnetinių laukų poveikį žmonių smegenims ar šiaip daug pseudo-mokslinių straipsnių prisiskaitęs, paranojos kamuojamas žmogus?

shady45325

tikrieji okupantai tai jav, kurie iszude indenus ir uzgrobe zemes ir ten ykure sawo anti domokratine visuomene, kuri pudrina mum smegenis kelius simtmecius

paragraf 78

Nesutinku. JAV kaip tokia atsirado gerokai po kolonizacijos. Taigi, indėnus žudė anglai, prancūzai, ispanai ir kiti baltaveidžiai.
Šiaip kur tik baltasis žmogus nešė "civilizaciją" ten buvo linkę išnaudoti kolonizuojamas tautas.

Blast3r

Cia gal bus off-topic, bet noreciau pasidalinti gan idomiu web'u ir informacija [/url]http://www.ufocasebook.com/pdf/alientechnologyexplained.pdf [url]
nezinau kiek cia tiesos, bet laikui prastumti visai tinka :)

Benamis

Citata iš: Blast3r  spalio 24, 2011, 22:17:08
Cia gal bus off-topic, bet noreciau pasidalinti gan idomiu web'u ir informacija http://www.ufocasebook.com/pdf/alientechnologyexplained.pdf
nezinau kiek cia tiesos, bet laikui prastumti visai tinka :)


Dekui uz dokumentacija, atrodo idomi, siandien jau nesigilinsiu, bet rytoj tikrai perskaitysiu :)

P.S. Siaip tai jeigu nori pasidalinti kokia nors idomia informacija tai tiesiog geriau nauja tema sukurk :) Ir kitiems bus patogiau ir off-topo nebus :)

Aukštyn