Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Prie žodžių kabinėtis paslepiant esmę lengva, nes žmonėms jie reiškia skirtingus dalykus. Kad būtų paprasčiau, ir neliktų problemų dėl žodžių, paaiškinsiu paveikslėliu. Jis atsakys ir į klausimą kas yra ir kaip veikia "skaliariniai ginklai". Ir įkelsiu failą su Whittaker 1904 m. tekstu apie skaliarinius potencialus, nuo šio straipsnio, rašoma, viskas ir prasidėjo...



Vitus


Autorius (Tom Bearden) siūlo naudoti dvikrypčius radijo signalus ir Ziolkowski radijo antenų sistemas. Schemoje pavaizduoti du siųstuvai-imtuvai, kurie spinduliuoja radijo bangas į vieną pusę ir priima atsispindėjusius radijo signalus nuo objektų. Išspinduliuojamas didelis galingumas, priimami signalai yra visiškai silpnučiai. Tokiu principu veikia visi radarai. Be jokios abejonės, zonoje, pažymėtoje raudonai, bus radijo bangų interferencija. Bet kaip du mikrobangų siųstuvai tampa skaliariniu ginklu, lieka paslaptis...

Pats autorius tokį ginklą nėra išbandęs. Jis tik spėja, kad jį sukūrė SSSR ir naudojo Afganistane, kad "sutrikdyti įprastą laiko tėkmę" :)

CitataHe believes that Russia developed a weapon in the 1960s which uses "time-polarized EM waves" to disrupt the normal flow of time, and used this in Afghanistan in the 1980s.
Besidomintys sąmokslo teorijomis autoriaus puslapyje suras ypač daug informacijos apie EM ginklų panaudojimą, Free Energy, Aum Shinrikyo, KGB ir net Yakuza :)

http://www.cheniere.org/images/weapons/index.html

klajunas

"Skaliarinis ginklas" todėl, kad susijęs su skaliarinių potencialų, kurie veikia smegenis ir organizmą, sukūrimu ir panaudojimu.  :)

Į raudonai pažymėtą interferencijos vietą patalpini smegenis ir gauni jų aktyvumo žemėlapį biolokacinio radaro principu. Jeigu kas neatkreipė dėmesio tai akcentas buvo ne skaliariniai ginklai bet kaip tik toks biolokacinis radaras, kurį 1976 m. užpatentavo R. Malech. nuorodą įdedu dar kartą

https://www.google.com/patents/US3951134

Jau girdžiu murmant "čia gi ne ginklas, čia gi radaras...". "Kadangi skaliarinis dydis tik skaičius be krypties, tai skaliaras gali būti tik skaitmuo... Koks čia ginklas...?"  :D

(Visi atsakymai yra dviejuose mano aukščiau pateiktuose postuose).

Vitus

Citata iš: klajunas  rugsėjo 22, 2016, 09:06:39Į raudonai pažymėtą interferencijos vietą patalpini smegenis ir gauni jų aktyvumo žemėlapį biolokacinio radaro principu. Jeigu kas neatkreipė dėmesio tai akcentas buvo ne skaliariniai ginklai bet kaip tik toks biolokacinis radaras, kurį 1976 m. užpatentavo R. Malech. nuorodą įdedu dar kartą

https://www.google.com/patents/US3951134

Jau girdžiu murmant "čia gi ne ginklas, čia gi radaras...". "Kadangi skaliarinis dydis tik skaičius be krypties, tai skaliaras gali būti tik skaitmuo... Koks čia ginklas...?"  :D
Tai tikrai ne ginklas. Ir netgi ne radaras, o "patobulintas" elektroencefalografas :)
Kuriame vietoje prie galvos odos tvirtinamų elektrodų, siūloma naudoti nuotolinius daviklius (antenas).
Skaičiau patento aprašymą iki šios vietos:

"The signals of different frequencies penetrate the skull of the subject and impinge upon the brain where they mix to yield an interference wave modulated by radiations from the brain's natural electrical activity. The modulated interference wave is re-transmitted by the brain and received by an antenna at a remote station where it is demodulated, and processed to provide a profile of the suject's brain waves."


Nežinojau, kad smegenyse jau sumontuotas moduliatorius ir siųstuvas :)
Jei dar FM detektorius būtų, tai galima būtų klausytis muzikos be jokio imtuvo. Nes ZIP FM dažnis Vilniuje yra 100,1 Mhz, o išradėjas naudoja 100,0 MHz :)

klajunas

Citata iš: Vitus  rugsėjo 22, 2016, 23:24:39Skaičiau patento aprašymą iki šios vietos:

"The signals of different frequencies penetrate the skull of the subject and impinge upon the brain where they mix to yield an interference wave modulated by radiations from the brain's natural electrical activity. The modulated interference wave is re-transmitted by the brain and received by an antenna at a remote station where it is demodulated, and processed to provide a profile of the suject's brain waves."

Nežinojau, kad smegenyse jau sumontuotas moduliatorius ir siųstuvas
Be reikalo išsigandai, jeigu būtum paskaitęs toliau, tai būtum pamatęs dvi principines schemas, kurios daug ką paaiškina.  ;D

Vitus

Pagal abi schemas pagaminti įrenginiai veiks, tačiau jie niekaip nebendraus su žmogaus smegenimis. Jau rašiau kodėl. Pati didžiausia priežastis yra ta, kad galvos smegenys nesiunčia ir nepriiminėja aukšto dažnio radijo signalų. Kitos priežastys: smegenų generuojamos elektromagnetinės bangos yra labai žemo dažnio (0... 200Hz), jos yra labai silpnos, kaukuolė šias bangas išsklaido, paveikti atskirus smegenų neuronus ir jų grupes galima tik intervenciniu būdu ir t.t.

Net jei ir būtų naudojamas toks įrenginys, tai apsauga nuo jo būtų labai paprasta. Reikėtų nusipirkti kepurę ir iškloti ją aliumine folija. Tiktų ir ta, kurią naudoja namų šeimininkės. Toks ekranas visiškai užblokuotų elektromagnetines bangas. Ypač susirūpinusiems dėl EM ginklų panaudojimo ir tiems, kuriems vaidenasi, kad kažkas kapstosi po jų smegenis, rekomenduoju nešioti lapinę kepurę :)



klajunas

#96
rugsėjo 28, 2016, 07:33:53 Redagavimas: rugsėjo 28, 2016, 07:41:14 by klajunas
Gerai jau gerai, paaiškinsiu taip, kad ir arkliui būtų aišku. Nes bijau, kad gali tekti kepurę panaudoti pačiam, tik išklotą ne folija, bet tavo diplomu.

Kodėl dieną matai medį? Gal jis turi siųstuvą ir demoduliatorių. Ne, neturi, bet dieną šviečia saulė ir medis atspindi EM optinį ir kitą spektrą, kurį sugaudo akies imtuvas. Aišku, signalas tik paviršinis, bet tik dėl imtuvo konfigūracijos, nes jis jautrus siauram spektrui.

Kodėl naktį medžio nematai? Todėl, kad nėra saulės ir medis neapšviečiamas nieko neatspindi. Bet ir tai ne bėda - iš kišenės išsitrauki žibintuvėlį ir medį apšvieti. Iš žibintuvėlio išėję fotonai sugrįžta į tinklainę ir smegenys rekonstruoja spalvotą medžio vaizdą. Kodėl nematome medžio vidaus? Tik dėl žibintuvėlio ir akies tinklainės receptoriaus konfigūracijos.

Įsivaizduokime žibintuvėlį (EEG) kuris sukonfigūruotas taip, kad pereitų kaukolės barjerą ir įsiskverbtų į smegenis, o tada nuo jų po interferencijos su smegenų elektriniu aktyvumu, atsispindėtų. Tada imtuvas atsispindėjusią šviesą surenka ir MRT (magnetinio rezonanso tomografas) softu demoduliuoja ir rekonstruoja pagal duomenų bazės informaciją, turinį.

Belieka tik pastebėti, kad elektronika už smegenis daug kartų jautresnė ir rekonstruoti net silpną signalą labai nesunku. Kaip pavyzdį galima panaudoti kokį astronomijos tyrimuose naudojamą foto elementą ar CCD, kuris jautrus žvaigždžių šviesai už tūkstančių šviesmečių, kurių nemato jokio žmogaus akis. Bet šis signalas fiksuojamas ir su elektronika analizuojamas.

Dar siūlau susipažinti su sąvoka Radio tomographic imaging (RTI) irgi įdomu.
http://span.ece.utah.edu/radio-tomographic-imaging

Gali naudoti lapinę kepurę arba dar geriau buratino, ir neužmiršk apsisaugoti nuo pasaulio ją išklojęs savo diplomu.

Vitus

Citata iš: klajunas  rugsėjo 28, 2016, 07:33:53Įsivaizduokime žibintuvėlį (EEG) kuris sukonfigūruotas taip, kad pereitų kaukolės barjerą ir įsiskverbtų į smegenis, o tada nuo jų po interferencijos su smegenų elektriniu aktyvumu, atsispindėtų.
Nedrįstu ginčytis, nes fizikos dėsniai ir techninės prietaisų galimybės įsivaizdavimui ir visokiausioms fantazijoms tik trukdytų...




klajunas

Citata iš: Vitus  rugsėjo 28, 2016, 19:41:37Nedrįstu ginčytis, nes fizikos dėsniai ir techninės prietaisų galimybės įsivaizdavimui ir visokiausioms fantazijoms tik trukdytų...
Fizikos dėsniai čia problemų nemato, čia tavo kepurėje su pamušalu problema...  ;D

kofemanas

Nežinau ar į temą pataikysiu, bet klajuno norėčiau paklausti. Ar siekiant paveikti žmogų aukščiau minėtomis technologijomis nėra būtina sukelti žmogui pakitusios sąmonės būsenos. Jei tai būtina gal turi žinių ar minčių kokiomis priemonėmis (techninės, fizikinės, cheminės) tai daroma ir kokie naudojami metodai. Nes tokių praktinių dalykų manau kai kuriems žmonėms trūksta. Apie tai informacijos lietuvių kalba neradau. Iš praktinių dalykų buvo gera informacija apie "tardymo lervas". Tik savo žodyne aš vietoje lervos vartoju žodį žiurkės.

klajunas

@kofemanas kadangi užsiminei apie tardymo lervas, tai dar kartą įdedu nuorodas į šiuos įrašus, nes senos nuorodos neveikia, o čia nukopijuoti nepilni tekstai.

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-1/

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-2/

http://www.psytechnologijos.lt/psichotronika/gynyba-nuo-tardymo-3/

http://www.psytechnologijos.lt/terorizavimas/gynyba-nuo-tardymo-4/

Kad psichotroninės technologijos "veiktų", jokių būsenų sukelti nereikia. Jeigu būna kokios nors būsenos, tai jos psichotroninio poveikio pasekmė. Dažnai informaciją renka miegant, per sapnus, bet tam iš principo jokių pakitusių būsenų nereikia. Dieną paprasčiausiai daroma atminties skenograma ir ištraukiama visa dominanti informacija.

Kas su psichotronine technika daroma, priklauso nuo kontroliuojančios grupės tikslų. Tai gali būti tardymas teisėsaugoje, valdymas norint pasinaudoti kaip biorobotu, arba duomenų bazės rinkimas klonuojant kognityvines būsenas.

Jeigu esi agentas, naudojama kaip ryšio priemonė ir operacijų koordinacijai.

kofemanas

Dėkingas klajunui už greitą ir išsamų atsakymą. Sėkmės sunkioj kovoj su balsais galvoje ir sistema

SPACE

EM bangos turi poveikį. Pvz. stovim gatvėj 1780m. Aura būtų kitokia, net nejautrus žmogus pastebėtų, kol dar nebuvo laidai išvedžioti. Slaptųjų tarnybų žargone žmogienojo galva dažnai yra referred as antenna.

pilkasai

nesupratau, jau yra technologijos istraukt is galvos visa informacija ty atminti? suprantu apie hipnoze ar regresine hipnoze. bet ar tiesiais is galvos paciam nezinant?

klajunas

Citata iš: pilkasai  rugsėjo 30, 2016, 18:49:17nesupratau, jau yra technologijos istraukt is galvos visa informacija ty atminti? suprantu apie hipnoze ar regresine hipnoze. bet ar tiesiais is galvos paciam nezinant?
Iš tikro, su tuo nesusidūrus, sunku suprasti kaip tai vyksta. Bet galiu paaiškinti, kad būtų šiek tiek aiškiau. Atminčiai nuskenuoti, reikia šiek tiek laiko, ypač viso gyvenimo biografinei atminčiai. Nes atmintis yra dvejų būsenų: aktyvi atmintis ir pasyvi atmintis. Aktyvi atmintis yra tik nedidelis visos atminties fragmentas, koks nors atskiras epizodas. Tą atskirą epizodą ir galima nuskaityti taip, kaip skaitomos mintys. Todėl yra du variantai: arba pats aktualizuoji atsiminimus ir juos rodai; jeigu rodyti atsisakai, tada nuosekliai stimuliuoja atminties centrus ir tie epizodai patys, prieš tavo valią aktualizuojasi ir tada nuskaitomi. Jeigu žmogus nežino, kad jis pajungtas, tai po truputį metų ar kelių metų laikotarpiu rodo savo atsiminimus spontaniškai. jeigu pajungimas yra išduotas, tada skenavimas vyksta prievartiniu būdu arba apgaule. Svarbiausia sąlyga, kad atsiminimas iš pasyvios būsenos būtų pervestas į aktyvią. tada galima skenuoti turinį sąmonėje. gal galima skenuoti ir pasąmonę, bet tokių galimybių aš nemačiau.

Aukštyn