Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#210
rugsėjo 19, 2017, 13:56:41 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 13:58:25 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 18, 2017, 21:02:08Kitoje temoje nors ir ne į temą  parašiau kad sėdžiu krūmuose užsikasęs lapais. :) Dar ir kepurę paruošęs prikakoti. :) Gal kažkaip moderatoriai tą pokalbio gabaliką galėtų perkelti į čia. Būčiau dėkingas.:) Taip jau išėjo kad klausimai buvo tenai.

Tai dar bus kokių nors " pranašysčių " ? ar čia buvo paskutinioji iš daugelio neišsipildžiusių ?

@Vytautas , ar yra riba , kada švytuoklė laikoma nepatikima ?

P.S
kada jūsų visi spėjimai apie ateitį nepasiteisina , tikrai nesuprantu kaip tada visas kitas likusias istorijas priimate už gryną pinigą . Visi tie švytuoklės (visatos kūrėjų ) balsai galvoje netgi tapo jūsų pasaulėžiūros dalimi bei realybės vertinimo prizme .

Pvz jūsų " tiesa " apie žmones originalus , tikrai skamba absurdiškai . O ir pats faktas , kad tik jūs vienas apie tai žinote , kai kurių žmonių akyse tampate 21 amžiaus pranašu , Jėzu Kristumi , kuris visuomenei skleidžia sunkiai protu suvokiamas paradigmas

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 13:56:41Tai dar bus kokių nors " pranašysčių " ?
Jokios informacijos iš manęs daugiau nebus. :) Ne švytuoklėje esmė. Kodėl paaiškinau http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=209.msg87928#msg87928 . Prie to paaiškinimo dar galiu pridėti ir keistą komos būseną parai laiko. Kažkas kūno valdymą išjungia ir atėjus reikiama laikui įjungia. Įdomi situacija. Kas tai padarė? Turi paaiškinimą? Gal turi paaiškinimą kodėl per ilgą gyvenimą praktiškai mirtinose situacijose išlikau gyvas, kada kiti kur kas kuklesnėse situacijose žūsta? Ai čia dar mano kovos su reketu rezultatas http://www.tv3.lt/gaires/%C4%85%C5%BEuolas%20maliauskas . Ten buvo labai aštrių pojūčių su tą kompanija. Atsakyti nebūtina nes aš ir pats neturiu ką daugiau pasakyti. Be to ir tingiu. :) Maža to sėdžiu krūmuose po lapais tai nepatogu kalbėti. :)

Linas Esu

#212
rugsėjo 19, 2017, 14:50:16 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 18:47:46 by Linas Esu
Citata iš: Vytautas  rugsėjo 19, 2017, 14:25:44Prie to paaiškinimo dar galiu pridėti ir keistą komos būseną parai laiko. Kažkas kūno valdymą išjungia ir atėjus reikiama laikui įjungia. Įdomi situacija. Kas tai padarė? Turi paaiškinimą?
Tikrai nesuprantu apie ką čia pezate :D visų pirma , pats pažįstu žmones , kurie stipriai sirgo ir vos nemirė . Tada nieko negirdėjau apie jokias švytuokles . Jiems padėjo medicina , artimieji , geras gydytojų darbas . Skaitant jūsų nuolatines blevyzgas apie žmonių originalus , pasaulio pasikeitimus ir t.t. matau tik vieną tendenciją . Viskas ką rašote visada tik paantrina jūsų paties išgalvotą " kūrėjų " istoriją . Kas beje jau šiai dienai aišku - visos jūsų pranašystės tik bulvarinis skaitalas . Juokingiausia , jog tiek prisifantazavote , kad net jau kūrėte planus ką darytumėte su laimėtais pinigais ....

CitataGal turi paaiškinimą kodėl per ilgą gyvenimą praktiškai mirtinose situacijose išlikau gyvas, kada kiti kur kas kuklesnėse situacijose žūsta? Ai čia dar mano kovos su reketu rezultatas 
@Vytautas , kad žmonės eidami kartais žūsta autoavarijoje , o kiti nutrenkiami žaibo trečią kartą iš eilės išgyvena , tai vadinama " gyvenimu " :D Niekas nežino , kodėl vienam pasiseka o kitam ne . Ir taip pat nėra jokios logikos , kada nieko dėti žmonės kenčia , o nusikaltę gyvena gerai .

Suprantu jog tikite savo švytuokle ir t.t. bet aš tik pabrėžiu tai kas akivaizdu . Jūs tikrai ne pranašas :D

Citatahttp://www.tv3.lt/gaires/%C4%85%C5%BEuolas%20maliauskas . Ten buvo labai aštrių pojūčių su tą kompanija. Atsakyti nebūtina nes aš ir pats neturiu ką daugiau pasakyti. Be to ir tingiu.
Na , o aš tingiu gilintis , nes apskritai nesuprantu prie ko čia šis pranešimas :D

CitataMaža to sėdžiu krūmuose po lapais tai nepatogu kalbėti. :)
Kartais taip nutinka , kai realybė spiria į subinę , tad norisi nuo viso pasaulio pasislėpti . Bet žinant jūsų nesėkmes , turbūt tik laiko klausimas , kada vėl kokią nors nesąmonę " išpranašausite " . Jūsų kūrėjai turbūt po lapais nesislepia kaip jūs , jie jau kuria naujus planus ir pranašystes ? :D .

elteide

turit kažką reiškia padaryt...tik gal nerandat nesuprantat ką kaip... gal reikia plačiau žiūrėt?
gal užsiciklinęs savo įsivaizdavime..pvz.  ne pinigai loterijoj buvo pažadėti, o kažkas kito...nepagalvojot?

elteide

Citata iš: Vytautas  rugsėjo 19, 2017, 14:25:44Ai čia dar mano kovos su reketu rezultatas http://www.tv3.lt/gaires/%C4%85%C5%BEuolas%20maliauskas . Ten buvo labai aštrių pojūčių su tą kompanija. Atsakyti nebūtina nes aš ir pats neturiu ką daugiau pasakyti. Be to ir tingiu. :) Maža to sėdžiu krūmuose po lapais tai nepatogu kalbėti. :)

nepatogu ant lubų miegot :)
o ką jus su tais banditais kovojot , jie lindo prie jūsų?

Vytautas

#215
rugsėjo 19, 2017, 15:32:00 Redagavimas: rugsėjo 19, 2017, 15:53:51 by Vytautas
Citata iš: elteide  rugsėjo 19, 2017, 14:54:54o ką jus su tais banditais kovojot , jie lindo prie jūsų?
Na reketas yra reketas. Kaip ir aiški situacija. :) Jei žmonės sėdo matyt buvo už ką. :) Dabar ima juokas iš žmonių bailumo nors ir pats bijojau. Bet už baimės pasirodo nieko daugiau nėra.  Tu eik kovok mes padėsim. Bet kai viskas tampa realu ir rimta visi greituoju būdu dingsta į krūmus. Mes nieko nematėm ir nieko nežinom. Ką padarysi žmonės bailiai ir nelinkę rizikuoti savo gyvybe vardan savo orumo. :)

Po tokios praktikos suprantu teroristus. Pavieniai "vilkai" yra neįveikiami. Jiems tiesiog neegzistuoja baimė. Pats suvokiau ką tai reiškia kai baimė neegzistuoja. Tai nesuvokiama jėga. :) Mano "draugai" tik pas tardytoją akistatoje  suvokė kas nutiko ir kas juos pridavė.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 19, 2017, 14:50:16jūsų nesėkmes , turbūt tik laiko klausimas , kada vėl kokią nors nesąmonę " išpranašausite "
Galiu nuraminti to daugiau tikrai nebus. :)

Citata iš: elteide  rugsėjo 19, 2017, 14:52:02ne pinigai loterijoj buvo pažadėti, o kažkas kito...nepagalvojot?
Toje vietoje nereikia nieko nei galvot, nei daryt. :)




elteide

Vytautai, kai reikalai.. kokios naujienos ?:)2018 metams ?

Registras

nu na, kam tiek daug prirasiai, nusiramink :D ko cia pergyveni, valgai ka valgai, kam badaut vandeniu??? Mesa gerai, valgyk! I sveiktata :)

Aukštyn