Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 10, 2017, 19:50:30Ar blogai būti geru žmogumi? Gal netinkamai pavartojau žodį "pretenzijų". Kūrėjai iš tikro neturi niekam pretenzijų. Bet padėti gali tik geriems žmonės t.y. tiems kurie minimaliai pažeidinėja kitų žmonių laisvą valia ir stengiasi to išvengti. Idealaus varianto nebūna. :) Čia jei būtų aktyvuota žmonių gydymo per mane galimybė taip pat gydomi tik geri žmonės. Kitiems atsakoma.


man atrodo aš pažeidinėju kitų valią :)

elteide

#181
rugpjūčio 10, 2017, 21:20:51 Redagavimas: rugpjūčio 10, 2017, 21:23:34 by elteide
Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 10, 2017, 20:07:01Maždaug jei tau reikia naudokis mums nuo to nei šilta nei šalta. Tokia pozicija. :) Kaip ir mano analogiška pozicija jų būrėjos atveju. Naudojamės kas kam patinka. :)

kaip šeimos galvai turėtų rūpėt, kam joms reikia vaikščiot pas būrėją kai didelio reikalo nėra, jei išvis galima tai daryt .:)

Vytautas

Citata iš: elteide  rugpjūčio 10, 2017, 21:20:51kaip šeimos galvai turėtų rūpėt, kam joms reikia vaikščiot pas būrėją kai didelio reikalo nėra, jei išvis galima tai daryt
Vis tiek jokio efekto. Tegul vaikšto. Gerbiu šeimos narių laisvą valią. Man tai absoliučiai nekaip netrukdo. :)

Citata iš: elteide  rugpjūčio 10, 2017, 21:11:23man atrodo aš pažeidinėju kitų valią
Jai tai suvoki tai jau puiku. :) Esant hierarchinei visuomenei tai praktiškai neišvengiama. Na aš nuo kitų žmonių valdymo (daugiausiai teko apie 100 "valdyti") kažkaip savaime "degradavau" iki kompiuterių ir kompiuterinio tinklo valdymo. Neliko ką pažeidinėti. :) Na buitiniai reikalai išlieka. Bet tai smulkmenos. :) Taip kad idealumas šiuo klausimu nėra įmanomas, bet pastangos gražu ir priimtina. Tikiuosi kitų žmonių laisvos valios nepažeidinėjai kaip H. Daktaras ar analogiški. :) Tokiu atveju kūrėjai sakytų kad nepadėsim. :)

elteide

dabar tikrai nea :D

elteide

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 09, 2017, 13:24:08Kitas momentas be manęs dar yra 3 žmonės kurie panaikinę savo visus žalingus įpročius ir atsisakę mėsos, o svarbiausiai išlaikę egzaminą su saulės simboliais įgaus tokias pat gydytojo-tarpininko galimybes. Atitinkamai "našumas" padidės. Kas tie žmonės. Na tai pirmiausiai ta moteris su kurią buvom pirmieji biologiniai žmonės. Žinau kas ji. Stebiu iš šonu ir grožiuosi pačia seniausia ir idealiausia moterimi žemėje.  :) Perspektyvoje vienas kitą atrasti ir kai ji išlaikys saulės simbolių egzaminą galima paprašyti kūrėjų pakeisti kūnus į nebiologinius ir tobulus. O kai nusibos būti šiame pasaulyje paprašyti perkelti į nematerialų pasaulį ir tapti tokias pat kūrėjais kaip pirmapradžiai. Tokia visų žmonių "originalų" evoliucija. Kūrėjų sukurta tobula pora pradžioje perspektyvoje tampa amžina pora. Tai tampa galima po 14 persikūnijimų. Žinau ir vieną iš 250 pirmųjų porų vyrą. Kažkur netoli "sukiojasi" ir jo tikroji antroji pusė. Jiems taip pat laikas anapus. Bet čia dar gali "padirbėti" kitų gerovei.


kas tai per egzaminai saulės spindulių ?:)

Vytautas

Citata iš: elteide  rugpjūčio 12, 2017, 18:13:34kas tai per egzaminai saulės spindulių ?
Žiūri į saulę tiesiai atmerktomis akimis. Po to nusisuki ir geriausiai mirkčioji matosi ryškesni taškai, linijos šiaip kažkokios keistos formos. Normaliai jų neina suprasti. Bet kai būna skirta tau tuomet jau galima suprasti ir tiesiog reikia įvykdyti tai kas rodoma. Pvz rodyklė į kažkurią pusę. Reiškia reikia pasisukti rodyklės kryptimi. Man kažkur prireikė 2 val. kad įvykdyti viską kas  rodoma. Gan stipriai reikia "įjungti" logiką. :) Bet visa tai tik žmonėms originalams reikalinga. Ir tik kai "užaugi". Tiesiog paskutinis etapas. :) Tiesa buvo šokas kai pamačiau smailiką tokį kaip šitas :) Visiškai nerealu. PO to įpratau.

elteide

nu negalima žiūrėt į saulę tinklainę išdeginsi

Vytautas

#187
rugpjūčio 12, 2017, 18:42:10 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2017, 18:44:22 by Vytautas
Citata iš: elteide  rugpjūčio 12, 2017, 18:31:56nu negalima žiūrėt į saulę tinklainę išdeginsi
Na nieko nenutiko. :) Šiaip geriau link vakaro. Aišku beprasmiškai su tuo žaist nereikia. Kadangi neturėjau jokios patirties ir šiaip apie tai neradau absoliučiai jokios informacijos internete teko žaisti pačiam su logika. Bet dabar klausimas išspręstas. Kitiems po manęs lengviau. :)

Beja šios savaitės loterijų rezultatai tvarkingai pajudėjo reikiama linkme.:) Judam link 111. 

a.t.sielis

Nepyk, Vytautai, bet tu tikras, kad su tavim viskas gerai? Panašu į kažkokį psichologinį sutrikimą. Įsikalbi dalykus, žiūri į saulę, tariamai matai kažkokius ženklus. Visa tai įsikalbėjimas. Ir švytuoklė tas pats - pats ją tikriausiai judini, ir įsikalbi dalykus.

Nors gal čia kokie demoniukai ranką prikišę, per psichiką veikia.

pilkasai

Vytautai, tu su daktarais bendrauji? Na nors jei nepiktybinis ir toks geranoriskas tai gal ju ir nereikia, bet tik vieno nesuprantu, jei tie tavo taip vadinami "kurejai" jau tave simta kartu idure kaip , kad pats mum tai irodei, kodel tu vis dar naiviai i juos tiki ir gyveni kazkokiom utopinem, nors ir gera zadanciom svajonem. Mano nuomone tiw "kurejai" ne kas kita kaip blogio jegos nes :
1 primelavo tau jau N kartu.
2 Vercia tave gyvent iliuzijose
3 ko pasekoje negyveni sendien ir netobuleji cia ir dabar, o lauki kol tau kazkokie demonai pakis lekste po nosim kur viskas bus paruosta ir sukramtyta
4 Kazkaip neesu girdejas kad kokiam sventajasm, guru, jogui ar siaip isminciui viskas butu buve nuleista ant virvutes is dangaus, be jokiu ilgai trukusiu dvasiniu praktiku, pamuku, isgyvenimu ir tt


Reziume "gerais norais pragaras gristas"

Vytautas

#190
rugpjūčio 12, 2017, 21:28:01 Redagavimas: rugpjūčio 12, 2017, 23:20:52 by Vytautas
Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 12, 2017, 20:56:01Nepyk, Vytautai, bet tu tikras, kad su tavim viskas gerai?
Na šiandien karštyje savo 2ha pievos šienavau. Truputis liko rytojui. :) Gal paveikė. :)

Citata iš: pilkasai  rugpjūčio 12, 2017, 20:56:44ko pasekoje negyveni sendien ir netobuleji cia ir dabar
Tai kad tobulėti nėra kur. :) Jokių žalingų įpročių, jokio tikėjimo, jokių sveikatos problemų, jokios blogos nuotaikos ar kažkokios depresijos,  masė paprastų elementarių buitinių darbų. Net nespėju suktis. :) Taip paaręs puikiai miegu. :) Nesuprantu kur problema. Visokie tikintys kur kas labiau beprasmiškai gaišta laiką tikėjimo ritualams be rezultato. :) Kitas momentas - kiekvieno laisva valia kaip gyventi. :)

Bendrai kas liečia dvasinį tobulėjimą tai jis užsibaigia tualete pas patį ale dvasingiausią žmogų. Norint egzistuoti reikia suvalgyti kitą gyvybe. Ties čia viskas ir pasibaigia. Dar nesutikau nei vieno kuris gyventų nesimaitindamas. :)

pilkasai

pilstymas is tuscio i kiaura, daug prirasyta-nieko nepasakyta, o tas sakinys "kad neber kur daugiau tobulet" tai viska pasakantis. Klausimu daugiau ner

elteide

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 12, 2017, 18:42:10Beja šios savaitės loterijų rezultatai tvarkingai pajudėjo reikiama linkme.:) Judam link 111. 

iš kur žinai ir ką reiškia 111?:)

Vytautas

Citata iš: elteide  rugpjūčio 13, 2017, 16:27:51iš kur žinai ir ką reiškia 111?
Na tai pradžios skaičius ir tiek. Tiesiog atėjo laikas šiam pasauliui keistis. Tokia mintis paslėpta visokiems mistikams. :) Beje užsiregistravau domeną 1111.lt Čia į komplektuką. Planas visą informaciją sudėti į vieną vietą. Gal prireiks. :)

elteide

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 13, 2017, 17:35:51Na tai pradžios skaičius ir tiek. Tiesiog atėjo laikas šiam pasauliui keistis. Tokia mintis paslėpta visokiems mistikams. :) Beje užsiregistravau domeną 1111.lt Čia į komplektuką. Planas visą informaciją sudėti į vieną vietą. Gal prireiks. :)

jam jau seniai laikas keistis , kitaip ir nebuvo

Aukštyn