Švytuoklė, mano siela, keisti nutikimai

Pradėjo Vytautas, sausio 20, 2014, 14:23:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Šio pasaulio transformacija turėtų vykti 2023 birželio mėn. Yra laiko pasiruošti ir likti čia. Aišku beviltiški yra beviltiški pvz H.Daktaras ir analogiški . Kuo daugiau liks čia gerų žmonių tuo maloniau.  :)

elteide

labai toli  :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  rugpjūčio 09, 2017, 17:52:28labai toli  :)
Pamenu kažkada 2015 toli atrodė, o žiūrėk atėjo ir praėjo :D
Citata iš: elteide  rugpjūčio 09, 2017, 15:11:56nesikuklink, duoda -imk ...:D
Žinoma jei duoda tai kam atsisakyt :D 

kiskis

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 09, 2017, 22:57:24Žinoma jei duoda tai kam atsisakyt :D
Ziurau geras tu zmogus, as ir tau duosiu jei laimesiu :D

.L.U.T.H.O.R.

Visi apsidalinsim :D

Linas Esu

@Vytautas  , kas per transformacija vyks ? koks nors karas ? ar yra kitų kokių svarbių datų iki 2023 ?

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 09, 2017, 23:47:45@Vytautas  , kas per transformacija vyks ? koks nors karas ? ar yra kitų kokių svarbių datų iki 2023 ?
Transformacijos esmė "gerų" " blogų" žmonių išrūšiavimas ir blogų perkėlimas į kitą idealią šios žemės kopiją. Tam ir išankstinis informavimas kad žmonės turėtų galimybę "pasitaisyti". Kaip minėjau tai labai paprasta - nedaryti to kas tau blogai. Ir pageidautina atleisti tam kas tau darė blogai bei atsiprašyti to kam darei blogai. Viskas. Vienintelis kriterijus. Visokie tušti apsižodžiavimai be konkrečių pasekmių nieko nereiškia. Tikėjimai, netikėjimai kažkuo taip pat nieko nereiškia. Esmė labai konkretus poveikis kitam žmogui. Teigiamas bet ir tai su jo sutikimu gerai, neigiamas blogai. Viskas paprasta.

Dėl kažkokių konfliktų. Kaip ir neturėtų būt kažko globalaus. Bent jau branduolinio karo tikrai. Bet viena problema yra. Amerikiečiai spaudžia Rusiją   kurioje gyvena 100000 "saugomų" žmonių. Net šalies prezidentas Putinas yra žmogus originalas. Tiesiog amerikiečiai nesuvokia su kuo susidūrė. Pas juos tai nėra nei vieno "saugomo" žmogaus. Viskas jiems gali grįžti bumerangu ir padidintai.  Tiesiog kūrėjai saugo savo vaikus ir reikalui esant imasi priemonių. Čia taip pat vienas iš perspėjimų. Aišku jokių šansų kad amerikiečiai sureaguos. Na bet perspėti. Neklausymas neatleidžia nuo atsakomybės. "Sankcijos" iš kūrėjų pusės amerikiečių atžvilgiu turėtų pradėti veikti nuo lapkričio mėnesio. Kas tai bus sunku pasakyti. Bet kūrėjų asortimentas neribotas. Jie nieko nežudys bet ar žmonės to patys nedarys tai klausimas. Bent gyvenimą pasunkins iki rusų gyvenimo lygio tai tikrai jei ne daugiau.

elteide

kodėl , Vytautai, turėtumėt laimėt tuos milijonus ...gal ir aš galėčiau ?:)

Vytautas

Kaip minėjau esmė ne piniguose o kažkaip atkreipti žmonių dėmesį ir perduoti informaciją kokia kryptimi jie galėtų judėti ir kokie galimi variantai. Apart pinigų žmonėms niekas nedaro įspūdžio.  :)

Na o jei toks keistas finansavimas iš tikro bus tai yra tam tikra eilė. Pirmiausiai tikri broliai ir seserys t.y. žmonės originalai iš tų 200000 kurie gyvena žemėje ir kuriuos aš šiuo momentu pažįstu. Šiam momentui tokių žinau kažkur 8. Perspektyvoje skaičius gali kisti. Toliau "eilėje" artimi giminaičiai. O toliau šiaip labai geri žmonės. Kūrėjai dėl tavęs pretenzijų neturi. :) Užsakymas priimtas. :) Jei tik viskas suveiks jokių problemų. Jei suveiks "minimaliai" vis tiek pagalba iš mano pusės bus kad ir kuklesnė. Man asmeniškai beprotiški pinigai tikrai nereikalingi. :)  Bet kol kas tai tik "teorija" arba "fantazija". Nors vakar lošimas pajudėjo tinkama linkme. :)

Linas Esu

#174
rugpjūčio 10, 2017, 12:09:42 Redagavimas: rugpjūčio 10, 2017, 15:10:09 by Linas Esu
@Vytautas Papasakokit savo artimiesiems . O gal jau pasakoje ? kokie atsiliepimai ?

a.t.sielis

Vytautai, jau vieną kartą nusvilai, tikriausiai supranti, kad ir vėl tas pats bus. Nebus jokių pinigų ir išlošimų. Vaizduotės reikalas tai.

elteide

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 10, 2017, 11:57:54Kūrėjai dėl tavęs pretenzijų neturi. :) Užsakymas priimtas. :) Jei tik viskas suveiks jokių problemų. Jei suveiks "minimaliai" vis tiek pagalba iš mano pusės bus kad ir kuklesnė. Man asmeniškai beprotiški pinigai tikrai nereikalingi. :)  Bet kol kas tai tik "teorija" arba "fantazija". Nors vakar lošimas pajudėjo tinkama linkme. :)
na man pinigai irgi ne pirmoj vietoj bent dabar . čia gerai ar blogai ,kad pretenzijų į mane neturi?:)

Vytautas

#177
rugpjūčio 10, 2017, 19:50:30 Redagavimas: rugpjūčio 10, 2017, 19:54:27 by Vytautas
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 10, 2017, 12:09:42Papasakokit savo artimiesiems . O gal jau pasakoje ? kokie atsiliepimai ?
Namiškiai dabar žino tą variantą. Reakcija kaip ne kaista labai rami. Bėja iš man artimų žmonių nėra nei vieno mokslinės evoliucijos teorijos gerbėjų kaip ir kažkokios religijos išpažinėjo. Toks klasikinis požiūris. Kažkas anapus yra bet visiškai neaišku kaip ir kas. Toks atviras klausimas ir paliktas. :)

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 10, 2017, 13:18:03Vytautai, jau vieną kartą nusvilai, tikriausiai supranti, kad ir vėl tas pats bus. Nebus jokių pinigų ir išlošimų. Vaizduotės reikalas tai.
Visko gali būti kad nebus rezultato. Bet aš nieko neinvestavau ir dėl to taip pat nieko neprarandu. Turiu atrakciją stebėti ir spėlioti bus nebus. :) Nuo manęs šiuo atveju nepriklauso niekas. Aš neturiu nei menkiausios abejonės kad kažkas anapus yra  ir galimas šio pasaulio keitimo variantas gan įdomus ir įmanomas tik to kažko dėka.

Citata iš: elteide  rugpjūčio 10, 2017, 13:37:31na man pinigai irgi ne pirmoj vietoj bent dabar . čia gerai ar blogai ,kad pretenzijų į mane neturi?
Ar blogai būti geru žmogumi? Gal netinkamai pavartojau žodį "pretenzijų". Kūrėjai iš tikro neturi niekam pretenzijų. Bet padėti gali tik geriems žmonės t.y. tiems kurie minimaliai pažeidinėja kitų žmonių laisvą valia ir stengiasi to išvengti. Idealaus varianto nebūna. :) Čia jei būtų aktyvuota žmonių gydymo per mane galimybė taip pat gydomi tik geri žmonės. Kitiems atsakoma.

O bendrai pagyvensim pamatysim. Šis variantas kur kas logiškesnis nei ankstesni, nors tam momentui jie atrodė tobuli. O jei prisiminčiau pirminius variantus kokiais 2013m  ten iš viso pievos net gėda. Bet kitaip neįmanoma. Informacijos suvokimas iš savo sugalvotų klausimų tik per "taip" "ne" labai komplikuotas. Beja šiandien buvau grybauti. Radom 5 kibirus beveik vienų baravykų. :) Tik stipriai pakirmiję. Kažkaip neleidžia įkelti tiesiogiai paveikslėlių tai aplinkui http://talpix.lt/u/xh725RJ
 

Linas Esu

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 10, 2017, 19:50:30Namiškiai dabar žino tą variantą. Reakcija kaip ne kaista labai rami. Bėja iš man artimų žmonių nėra nei vieno mokslinės evoliucijos teorijos gerbėjų kaip ir kažkokios religijos išpažinėjo. Toks klasikinis požiūris. Kažkas anapus yra bet visiškai neaišku kaip ir kas. Toks atviras klausimas ir paliktas. :)
 
Man įdomiau , ką jie gavloja apie jūsų švytuoklę , bei jos pranašystes . Nereikia pamiršti , kad prieš tai visi buvę panašūs spėjimai nepasiteisino , @Vytautas

Vytautas

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 10, 2017, 19:52:50Nereikia pamiršti , kad prieš tai visi buvę panašūs spėjimai nepasiteisino
Nepasiteisino "globaliai" bet pasiteisino "individualiai" kritiškais atvejais. Taip būtų tiksliau. Šiaip jų tie dalykai nedomina. Geriau pas būrėją. Aišku taip pat be rezultato net individualiai. Maždaug jei tau reikia naudokis mums nuo to nei šilta nei šalta. Tokia pozicija. :) Kaip ir mano analogiška pozicija jų būrėjos atveju. Naudojamės kas kam patinka. :)

Aukštyn