Likimo siunčiami ženklai

Pradėjo LauruteSt, rugsėjo 24, 2015, 09:50:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

LauruteSt

Sveiki, jau pora dienų kai kas stipriai neduoda ramybės, nesenai išsilaikiau teises , na dar kadangi pradžiamokslė visų vairavimo ypatybių gerai nežinau , vairuoju opel mašina , na su draugais juokaudami ne tą žodį pasakėme ant autobuso , prieš dvi dienas ėjau į parduotuvę , išėjusi netekau žado , toje vietoje,kad ir kaip sunki gatvė niekada nebūna avarijų , autobusas įlėkė į opel mašina tokia kaip mano ir dar klevą.. Tikriausiai pagalvosit tiesiog sutapimas , naktį sapnavau save mažą vos tik 3-iejų metukų , tokia pasimetusi ,nerami , po to sapno , iškart sapnavau ,jog pakliuvau į stiprią avarija ,tarsi kažkas norėtų mane perspėti , ne gana to ,kad ta pačią naktį kai prabudau sujudėjo mašinos rakteliai , stengiausi tą dieną nebevažiuoti su mašina , nuėjau pas draugė jos šeimai pasakojau apie sutapimus , tą sapną,  ir staiga viršuje pas jų nukrito lemputė , na niekur nebevažiavau likau pas draugė miegoti , pas ją visada ramu ,naujos statybos namas ir visą kita , bet naktį vėl pasirodė keisti reiškiniai , keisti sapnai, visą naktį neramiai miegojau , tiesiog nerandu sau vietos , dar sakoma, kad reikia atkreipti dėmesį į kiekvieną siunčiama ženklą,per dvi dienas tu ženklų tiek daug ,kad baisu daros , dar paskambino įdomi moteriškė į namų telefoną , patylėjo , pasakė atsiprašau ir padėjo ragelį , tuo pat metu pro namus praskrido kaukianti greitosios mašina. Tiesiog įdomu ką manote apie tokius ženklus?

Regux

Gyvenk kaip gyvenai ir viskas, neiimk per daug į galvą, vien tokie prisigalvojimai verčia sapnuoti tokius dalykus, kuo labiau jaudinsies tuo pačiai bus sunkiau.

paragraf 78

Pamačius vieną "ženklą" mūsų sąmonė pradeda ieškoti priežastinių ryšių tarp savęs nesusijusiuose įvykiuose. Ji juos randa, o tada žmogus kraustosi iš proto, nors kitomis sąlygomis jis tų ryšių nepadarytų.

Aukštyn